Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak annyi, szerencsénk van. Ennyire kifordult térdet ritkán látni és utána még rá is esett elég keményen.Bob_Marley írta:Tromort77 infoi helytállóak:
Andres Iniesta has partial tear to knee ligament. More tests tomorrow. Early guess is 3 months out.
Ezzel egy az egyben egyetértek, kb. mintha én írtam volna. Rakitic és ő volt az akik között lamentáltam, de a szívem oda húzott.palesz77 írta:Ha valaki azt mondja nekem 3-4 eve, hogy 32 evesen ugy kuzd majd mint egy pitbull, es a robosztus Atma kozeppalyasok mellett sorra nyeri majd a parharcokat, kb kirohogom.. Kar, hogy a golpassza csak 1 pontot ert, de hihetetlen nagyot kuzdott ma, nalam o volt a MoM vegul - kis elfogultsag miatt is. Tobbet hibazott mint szokott, de rajta kivul max Neymar es Messi voltak azok, akiktol varhato volt valami meccsfordito megmozdulas. Hetvegen remelem pihen, jol kifutotta ma magat..
Iniesta vs Atléti:
103 touches
82 passes
14 ac. long balls
3 chances created, 1 assist
5 dribbles
2 tackles, 2 intercept.
10 ball recoveries
Pedig ez a félmondatod alapján kezdtem el írni:recrea írta: Gyakorlatilag leírtad azt, amit mi, csak más szavakkal![]()
Azóta látom Ti is továbbfűztétek.Hülyén hangzik (ez is), de sztem Iniesta nem hozta ki magából egyénileg a maxot
Gyakorlatilag leírtad azt, amit mi, csak más szavakkalTromort77 írta:Arra reagálnék ami pedzegetve lett a Barca vs Real topicban is.
Ha valakivel kapcsolatban hiányérzetem van a csapat körül az ő. Annyira megnéztem volna, hogy egy kutyaütőbb csapatban, a csúcsformában lévő Iniesta mit tudott volna varázsolni. Persze dehogy néztem volna meg, így volt szép és jó minden.De értitek. Nem felé van hiányérzetem igazából, mert pont attól ő Iniesta, hogy tudja hol a határ. Tudja, hogy hány csel az ami még belefér és mikor kell passzolni. De egyszer kíváncsiságból megnéztem volna egy olyan igazi csatár mentalitással ahol igenis ő maga akar lenni a sztár és az aki elválallja és húzza a csapatot és mer még ennél is többet vállalni úgy, hogy köré van épülve egy csapat és nem ő van a csapatért.
De közben pont ez adja a nagyságát, hogy hajlandó fogaskerék lenni a gépezetben és nem ő maga akar lenni a gépezet. Ami mindent elmond róla és arról, hogy mekkora játékos.
Köszi, most mindenki sóhajtott egy nagyotMessias2 írta:Official: Iniesta will miss 2 weeks due to a strained posterior capsule in his right knee.
Sport arról írt, hogy lehet térdszalagja sérült de csak ma lesz vizsgálva.visca el barca írta:valaki látta vhol mi baja lett pontosan és mennyit kell kihagyni?
Ja ,akkor jól sejtettem előszörpalesz77 írta:Nem elobe, epp nyaral gondolom, de meg a bemutatas alatt uzent neki. Lehet felreertheto volt, de szerintem igy is szep gesztus..Azota Pique is koszontette twitteren amugy.
A barátnőjét én is szívesen üdvözöltem volnapalesz77 írta:Igazi kapitany, o volt az elso aki Denist udvozolte az alairas utan.Tuti jol is esett neki a peldakeptol, remelem edzesen is jol ellesznek, es hinti neki majd az oreg a tudast.