Tromort77 írta:Arra reagálnék ami pedzegetve lett a Barca vs Real topicban is.
Ha valakivel kapcsolatban hiányérzetem van a csapat körül az ő. Annyira megnéztem volna, hogy egy kutyaütőbb csapatban, a csúcsformában lévő Iniesta mit tudott volna varázsolni. Persze dehogy néztem volna meg, így volt szép és jó minden.

De értitek. Nem felé van hiányérzetem igazából, mert pont attól ő Iniesta, hogy tudja hol a határ. Tudja, hogy hány csel az ami még belefér és mikor kell passzolni. De egyszer kíváncsiságból megnéztem volna egy olyan igazi csatár mentalitással ahol igenis ő maga akar lenni a sztár és az aki elválallja és húzza a csapatot és mer még ennél is többet vállalni úgy, hogy köré van épülve egy csapat és nem ő van a csapatért.
De közben pont ez adja a nagyságát, hogy hajlandó fogaskerék lenni a gépezetben és nem ő maga akar lenni a gépezet. Ami mindent elmond róla és arról, hogy mekkora játékos.
Gyakorlatilag leírtad azt, amit mi, csak más szavakkal

Viccet félretéve, teljesen adom, 2-3 éve ugatom ezt itt a fórumon. Bármelyik csapatban ő lett volna a vakok közt a félszemű

de sztem még a Realt is húzta volna, főleg Ronci gyengélkedése idején, tehát elég sűrűn

nálunk meg "egy a sok közül", mert itt egyrészt eszetlen sok klasszis fordult meg az utóbbi 10 évben, másrészt itt csapatépítés is történt a Frank R. érkezése óta folyamat.
Nekem volt szerencsém néhányszor élőben látni, bizton mondhatom, h a legjobb focista, akit valaha láttam, pedig ugye vannak csapattársai. Leírhatatlan élmény, amilyen könnyedséggel a labdát kezeli, ahogy előre gondolkodik, ahogy megerőltetés nélkül küldi el a védőket, fentről azt mondod, h "na ne, erre elszállni", aztán mégis, olyan lazán. Édesanyád nem simogatott olyan finoman, ahogy ez a fickó a zsugát
Meglátjátok, a spanyol válogatott vissza fog kerülni oda, ahova egyébként való sajnos, jó játékosok, aranyosak, szépek, anyós kedvencei, de győzni azt 2008-ig nem tudtak. Ez meg nagyban volt neki köszönhető.