Egyik Barcás vezetővel, csapattaggal sem szoktam viccelődni, kritikát is csak normális keretek közt írok, de ez a jutalmazás nálam röhögő görcsöt
váltott ki

lehet gonosz vagyok, de ezen behaltam, annyira nemistudokrájójelzőtírni dolognak tartom
"Az ilyen vacsorákkal alakulhat ki igazán a közösségi szellem, arról nem beszélve, hogy mindenkiben ott motoszkálhat a lehetőség három megnyert meccs után, hogy gyerünk, nyerjünk megint és menjünk el együtt vacsorázni, ráadásul ingyen."
Kezdeném azzal, hogy előbb kellene kialakulni a közösségi szellemnek, és az egységességnek, úgy talán jönne 4 győzelem majd zsinórban... nem is értem az időrendi sorrendet... ha már képes a csapat 4x győzni egymás után, akkor nem hiszem, hogy egy-egy vacsora, és hogy az edző fizet (

) fogja elősegíteni a további sikereket.
Nem bírom felfogni, hogy egy profi focistának ez motivációs tényező legyen, szerintem inkább ciki nekik is. Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de gondoltam megosztom a néppel.
U.i.: akik jóban vannak egymással csapaton belül, azok így is-úgy is elmennek együtt étterembe, vagy bárhova...akik meg nem jönnek ki egymással annyira jól, nincsenek egy hullámhosszon, azok meg nem azért lesznek mert Pep edzőbá állja a nokedlit ubisalival.
U.i.2: összegezve: Pep túlontúl akar, szeretne nagyon bizonyítani mindenkinek, kezdem azt észrevenni, hogy már minden egyes problémát a körítésekben lát, és ezért túl sok 'érdekes' dolgot vezet be, remélem a nagy akarásnak nem nyögés lesz a vége.