Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos!Boixos írta:basszus, ugyanaz a töketlen magyarázkodás, mint rijkaardnál!"...Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."
NEM BAKKER, NEM VOLTUNK JOBBAK! a döntetlen azt jelenti, h egyik csapat sem tudta a maga javára fordítani a meccs végeredményét!
miért kell mindig ezeket a nulla magyarázatokat előadni? miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? miért nem tudja azt elmondani, h sajnálom, h még mindig olyan töketlen a csapatom, h egy kézzel-lábbal bekkelő brigáddal nem tud mit kezdeni.
remélem, h ez még tényleg csak a kezdeti "lámpaláz" miatt van, és ki fog ez alakulni. bízom benne, h nem lesz ennek rossz vége.
Azért ez annyiban nem igaz, hogy Frank fölhozta Bojant és Giovanit, és sokat játszatta őket, főleg az előbbit.norbert55 írta:Rijkaard inkább sztárokat játszhatot mint h jóformában lévő játékosokat.
basszus, ugyanaz a töketlen magyarázkodás, mint rijkaardnál!"...Nincs olyan érzésem, hogy rossz meccset játszottunk volna, mert jobbak voltunk, csak döntetlent játszottunk."
Ez alap, Cruyff is erről beszélt, h az a baj, h mindent középen erőltetünk. Évek óta nincs széljátékunk, ezen változtatni kéne. Gondolom Alves ezért jött, h bejátsza az egész jobbszélt, és reméljük, h ha beleszokik a csapatba ezt meg is teszi. A baloldalon Abidal erre képtelen, még amikor ide jött voltak jó fölfutásai, de azóta semmi. Na ott sztem egy Sylvinhoval többre mennénk.norbert55 írta:Egyébként sztem többet kéne a középpályának szélra adni a labdát és úgy bepasszolni.Ez fekszik legjobban Messinek is.Párx ezt tettük a Racing ellen is és akkor helyzett lett belőle.
Azért az túlzás, h nagyon jó úton haladunk. Lehetünk jók később, de ahhoz nem ezen az úton kell tovább haladni, hanem egy másikat keresni, ami pont az ellenkező irányba viszEtooka írta:Szerintem nagyon jó úton halad ez a csapat!Kövezzetek meg,de a hozzáállás megvan,mindenki hajt,kűzd,néha ez görcsösségbe megy át,olyankor hibáznak a játékosok!De ha egy győzelem valahogy meglesz,akkor a görcs elmúlik,és azt nem mondom,hogy minden meccset nyerünk,de sokkal többet,mint tavaly!
Nekem egyébként kezd az az érzésem lenni,hogy itt is az lesz,mint anno Franknél!Kell fél év,hogy belerázódjanak ebbe a Pep féle rendszerbe!Persze,annyi vereségünk nem lesz,hiszen ez nem egy nulláról felépített csapat,de félévig lesz pár kellemetlen eredmény!
Én bizakoó vagyok,mert a hozzáállás olyan,amilyen 2 éve nem volt...És helyenként a játék is nagyon gyors volt...
hát erről már lekéstünkMichaaBee írta: én sem vagyok optimista. sőt... kell venni egy minimum 190 centis csatárt és egy bal lábas balszélsőt.
én sem vagyok optimista. sőt... kell venni egy minimum 190 centis csatárt és egy bal lábas balszélsőt.fcbarcelonazsombi írta:Hát igen a jolly joker eddig nem jön be. Amikor kijelölték Pepet akkor számoltam vele, hogy ez lesz. Persze a szigorításai nagyon tetszetek, ezért elfogatattam és bizakodtam. Aztán jött az igazolás időszaka, na ez már nagyon nem tetszet. Most meg mérkőzések alapján nem láttok semmi új tecknikai húzásokat. Minden kis csapat betömörül ezt kéne az edző valahogy megoldja mire a csapat nem tud semmit lépni.
Én egyáltalán nem vagyok optimista jövőre nézve.
igazad van, vannak olyan dolgok Peptől amelyek még én se értem... Henry, Hleb, Messi miért játszanak a rossz helyükön? miért nem a sajátukon... Ez az egy dolog ami aggasztó nekem, a többi okés.albicelesteX írta:Ilyen hogy zseni meg ilyenek hát ez elég merész kijelentés!Nekem eddig nulla persze ha a zseni kifejezést nem a focira értitek akkor oké!De mit bizonyított nektek hogy így magasztaljátok?Nekem semmit eddig!
Ja hát igen. De nézd meg Henryt. Isten tudja mióta rakták már balszélre, és csak most kezd mutatni valamit.Livia Drusilla írta:Bogi63 írta:Hát szerintem Pep jó.![]()
Nem lehet a csapatot hirtelen teljesen más felállásba, és más elvárások elé állítani. Ha ezt szokták meg, akkor ezt tudják. Az senkinek sem jutott eszébe, hogy mondjuk ennyit tud a csapat és slussz-passz?!
Azért vannak az edzések, h MÁST is begyakoroljanak....
Bogi63 írta:Hát szerintem Pep jó.![]()
Nem lehet a csapatot hirtelen teljesen más felállásba, és más elvárások elé állítani. Ha ezt szokták meg, akkor ezt tudják. Az senkinek sem jutott eszébe, hogy mondjuk ennyit tud a csapat és slussz-passz?!
Bizony, ez az egyik ok, amely nagyot nőtt a szemembenBarcaforever írta:Nyilván hibázott, amit be is látottJól látom belátta, h hibázott
Hát ilyet már 6 éve nem olvastam a fórumunkon, h az edzők elismeréssel beszél, h hibáztunk.Legalább ő tisztában dolgokkal nyiltán felvállalja a dolgot, nem a homokba dugja a fejét.