Josep Guardiola
-
- Llegenda del Barça
nagyon jó azt látni, h nem feltétlenül kell leállni bratyizni a játékosokkal a siker érdekében. nem akarom mostmár cikizni rijkaardot, de láthattuk, h a haverság és a bajok eltussolása hova vezethet. ehhez képest guardiola alatt elpattintották a csapat két ikonját, sőt a világ legjobb góllövő csatárát is megcsapta a télak szele. szerencsére ez utóbbi elképzelés nem jött be, de volt annyi vér az edző pucájában, h bevallja, hülye volt.
ezek után biztos nem véletlen samu játéka és az egészhez való hozzáállása sem. ha vki kemény, de egyenes edző, azt a játékosok is elismerik. ennyire nem mindegy, h ki a fej a csapat élén.
nagyon bízom egy hasonlóan kellemes folytatásban!
ezek után biztos nem véletlen samu játéka és az egészhez való hozzáállása sem. ha vki kemény, de egyenes edző, azt a játékosok is elismerik. ennyire nem mindegy, h ki a fej a csapat élén.
nagyon bízom egy hasonlóan kellemes folytatásban!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ja végre azt látom h jó kezekben van a csapatReplay írta:Nagyon tetszett a tegnapi viselkedése.
Végig pörgött, vitázott, veszekedett a játékosokkal (még Puyol-t is megdorgálta).
Ahogy lentebb irták, nagyságát mutatja, hogy felülbirálja magát és nem makacskodik.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Nagyon tetszett a tegnapi viselkedése.
Végig pörgött, vitázott, veszekedett a játékosokkal (még Puyol-t is megdorgálta).
Ahogy lentebb irták, nagyságát mutatja, hogy felülbirálja magát és nem makacskodik.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jó jel, hogy Pep nem szemellenzős, hanem egy reális, intelligens ember, aki nem rest saját magát is felülbírálni a cél érdekében. Vannak edzők, akik hiúsági kérdést csináltak volna a kérdésből, és csakazért sem alapon nem számoltak volna Samuval. Remek dolog, hogy Guardiola felül tud emelkedni ezeken a dolgokon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Pep gyakorlatilag hibázott, amikor azt mondta hogy Eto'o nélkül is meg leszünk. Viszont pozitív, hogy nem köntörfalazott, és be is vallotta, hogy nem volt igaza. Elhamarkodottan tette azt a kijelentését, de belátta és nem mismásolt. Szerintem ez jó pont. Samu lesz a középcsatárunk továbbra is, hurrá!
Amit maxilopez írt 3 hsz-szel előttem, szerintem is úgy van az a Pep-Samu sztori tömören megfogalmazva.
Amit maxilopez írt 3 hsz-szel előttem, szerintem is úgy van az a Pep-Samu sztori tömören megfogalmazva.
Előre a TITOlusokért!
Higgyétek el nekem,ha annyira meg akart volna szabadulni tőle a Barca meg Pep,akkor már júliusban ment volna!De nem,csak jó áron akartak!Azaz nem vettettték el,hogy itt játszon!Szerintem ez az ügy is túl lett spirázva!
.
Lehet, hogy el van túlozva ez az Eto'o-história. Ha annyira nem számítana rá, akkor nem játszatta volna az előkészületi meccseken. Az is lehet, hogy ő akart elmenni, csak ez nem került nyilvánosságra, amikor meg kiderült, hogy nem tudja senki megfizetni, akkor elkezdett hajtani.gekkodan írta:Igen, csak olvasd el amit pár kockával lejjebb írtam: nehéz egy edzőnek felfogni, ha megbukik a tézise. Főleg, ha olyan felelőtlenség övezte a kijelentést, amit írtam. Még szinte az edző sem volt, de már Eto'o-ról osztotta az észt. Ebben a témában sajnos bukni látszik Pep.... Nincsenek illúzióim, egy ideig tuti nem 100%-ban fog rá számítani ha marad, mert meg kell emészteni a döntés bukását.albicelesteX írta:Játszatni fogja!Játszatnia kell!Ő a legjobb azon a poszton a jelenlegi keretben!Annyira csak nem utálhatja hogy kihagyja és kib*sszonmagával vagy a csapattal ez a verebecske!!!
Megértem Guardiolat hogy nemszámított volna Eto'ora amiket a múlt szezon végén csinált az szerintem sem nekem sem senkinek nem tetszett,de Pep-nek a tükörbe kell néznie és és rá kell jönni hogy Samu a világ egyik legjobb ha nem a legjobb csatára közel sem voltak vele akkora és olyan gondok mint dinhova.Remélem belátja, hogy nem építhet csapatot egy támadó szellemű csapatot egy 21 éves csodagyerekre egy öregedő klasszisra aki nem találja magát és egy 17 éves kölyökre akiben szintén sokan látnak fantáziát.Biztos vagyok benne hogy a B-ből a fiatalok is jók de egyik sem Eto'o...
- albicelesteX
- A Vadász
Egyetértek veled!Elolvastam amit írtál!Én csak remélni merem hogy nem akkora láma hogy kihadja ilyen miatt!De benne van bőven hogy az elején padozzon!Oké hogy ő az edző de ez a jogok mellett jár kötelességekkel is mint miden más fontos poszt!És itt most neki az a kötelessége hogy eredményeket hozzon és ehhez kell Eto'o nagyon úgy néz ki!Nagyon mérges emberek lesznek ha elkezd duzzogni és padoztatja Samut!

-
- Director del Fútbol
Igen, csak olvasd el amit pár kockával lejjebb írtam: nehéz egy edzőnek felfogni, ha megbukik a tézise. Főleg, ha olyan felelőtlenség övezte a kijelentést, amit írtam. Még szinte az edző sem volt, de már Eto'o-ról osztotta az észt. Ebben a témában sajnos bukni látszik Pep.... Nincsenek illúzióim, egy ideig tuti nem 100%-ban fog rá számítani ha marad, mert meg kell emészteni a döntés bukását.albicelesteX írta:Játszatni fogja!Játszatnia kell!Ő a legjobb azon a poszton a jelenlegi keretben!Annyira csak nem utálhatja hogy kihagyja és kib*sszonmagával vagy a csapattal ez a verebecske!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- albicelesteX
- A Vadász
Játszatni fogja!Játszatnia kell!Ő a legjobb azon a poszton a jelenlegi keretben!Annyira csak nem utálhatja hogy kihagyja és kib*sszonmagával vagy a csapattal ez a verebecske!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
"A jelek arra utalnak, hogy már csak Josep Guardiolának kell beletörődnie abba, hogy a következő évi csapatot a korábbi elképzeléseivel szemben még Samuel Eto'óval együtt kell megterveznie."
szegény ember.... el sem tudjátok képzelni hogy mennyire sajnálom....
biztos lesznek még álmatlan éjszakái amiért nem sikerült elpasszolni a világ (talán) legjobb csatárát....
szegény ember.... el sem tudjátok képzelni hogy mennyire sajnálom....
biztos lesznek még álmatlan éjszakái amiért nem sikerült elpasszolni a világ (talán) legjobb csatárát....

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A legfőbb indok Eto'o megtartása mellett, hogy nem tudnák kivel pótolni. Akik szóbakerültek, Berbatov kivételével mind hosszabbítottak korábbi klubjukkal, vagy kijelentették, hogy nem mennek sehova. Szerintem a bolgár képviseli azt a játékerőt, ment Samu, így felesleges lenne belemenni egy váltásba. Amúgy meg az előkészületi meccseken látszott, hogy Eto'o még Pep játékstílusában is kiemelkedőt tud nyújtani, míg más könnyen besülhet. Ha Pep megtartja Eto'o-t, szerintem olyan csapattal vághatunk neki az új idénynek, amely komoly eséllyel indulhat a PD- és a BL-trófeáért is
-
- Director del Fútbol
Hát Ivánnal csak egyet tudok érteni. Jelenleg úgy néz ki, hogy Eto'o maradni fog, hála az egyetlen égnek. Ez pedig nem jelent mást, mint azt, hogy Guardiola talán legelső nagy dobra vert elhatározása megbukott. A szépséghiba persze csak annyi az egészben, hogy ezt a kijelentést úgy tette, hogy még egy edzést sem tartott, hiszen a bemutatkozásán már ezt lebegtette.
Természetesen a következmények csak akkor realizálódnak, ha eldől végleg a kameruni sorsa.
De amennyiben marad és Guardiola nem játszatja, a szurkolók és a vezetőség sem fogja jó szemmel nézni. Két okból: egyrészt luxus egy ilyen támadót padoztatni (főleg a formáját tekintve), másrészt pedig ahhoz kicsit sokba kerül, hogy ne játsszon. Nem utolsósorban pedig jövő nyáron, amikor egy év lesz vissza a szerződéséből nem fog érte 40 millát fizetni senki, főleg ha nem játszik, 2010-ben meg mehet ingyen.
Remélem játszik majd és nemhogy eladjuk, hosszabbítunk vele.
De ettől még Guardiola ebből a szempontból bukni fog és nyilván ahogy Iván is írta emiatt ködösít még mindig, nehéz belátni, ha az ember elszámolta magát.
Számomra ez csak azért nem szimpatikus, mert úgy mondta ki az ítéletet, hogy még egy edzést sem tartott. Persze aláírom, hogy R10 és Deco, valamint Eto'o volt a megtisztítás egy fázisa, de a kamerunit sosem tartottam indokoltnak eladni, sem Májusban, most meg főleg nem. De ha az edző dötn szakmai kérdésekben, akkor azért volt hiba elítélni Eto'o-t mert edzés nélkül tette, csak mert a vezetőség hangoztatta.
Most akkor kié a döntő szó és ki bukik az Eto'o-sagában?
Természetesen a következmények csak akkor realizálódnak, ha eldől végleg a kameruni sorsa.
De amennyiben marad és Guardiola nem játszatja, a szurkolók és a vezetőség sem fogja jó szemmel nézni. Két okból: egyrészt luxus egy ilyen támadót padoztatni (főleg a formáját tekintve), másrészt pedig ahhoz kicsit sokba kerül, hogy ne játsszon. Nem utolsósorban pedig jövő nyáron, amikor egy év lesz vissza a szerződéséből nem fog érte 40 millát fizetni senki, főleg ha nem játszik, 2010-ben meg mehet ingyen.
Remélem játszik majd és nemhogy eladjuk, hosszabbítunk vele.
De ettől még Guardiola ebből a szempontból bukni fog és nyilván ahogy Iván is írta emiatt ködösít még mindig, nehéz belátni, ha az ember elszámolta magát.
Számomra ez csak azért nem szimpatikus, mert úgy mondta ki az ítéletet, hogy még egy edzést sem tartott. Persze aláírom, hogy R10 és Deco, valamint Eto'o volt a megtisztítás egy fázisa, de a kamerunit sosem tartottam indokoltnak eladni, sem Májusban, most meg főleg nem. De ha az edző dötn szakmai kérdésekben, akkor azért volt hiba elítélni Eto'o-t mert edzés nélkül tette, csak mert a vezetőség hangoztatta.
Most akkor kié a döntő szó és ki bukik az Eto'o-sagában?
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Az tetszik, ha lövünk egy gólt, nem állunk le, hanem nyomunk tovább. Persze ezek felkészülési meccsek, de gondolom a hozzáállás nem fog változni a bajnokságban is. Legfeljebb ott nem akad be minden második (és míg így is mennyi minden kimaradt
).
Plusz pont Guardiolának.
Ez a 4-3-3, 4-4-2 meccs közbeni váltogatása is tetszetős.
Még egy plusz pont.
A két ifi ismét betalált, remélem ezzel megváltották a jegyet a felnőtt keretbe.
Egyébként kicsit dezsavű érzésem van. Régebben is kaptuk a hülye gólokat, de nem érdekelt, mert akkoriban 2-vel válaszoltak rá. Bajnokásgban még elmegy, de BL-ben nagyon be lehet fürödni bizonytalan hátsó alakzattal.
A csapat kezdi megtanulni, hogy milyen az amikor elkapják a fonalat és mennek előre és csak jönnek a helyzetek, élvezik a játékot. Emellé majd jönnek a bajnokságban azok a meccsek ahol akármi van nem lehet betalálni, vagy az ellen talál egy gólt, és beállnak védekezni. Azokat is szokni kell, tudni, hogy lehet megoldani, és jöhet a bajnoki fieszta.
So-so látszik, hogy nagy potenciál van a keretben, de lehet, hogy idén cím nélkül maradunk. De látszik, hogy jó úton haladunk és ha ezek a srácok összeszoknak, szeretnek egymással játszani, és megtanulnak akkor is nyerni, amikor nem megy a játék, akkor sok örömben lesz részünk. Addig is olyan meccseket láthatunk, amiket jóformán két éve nem. Idén végre élvezet lesz nézni a meccseket.

Plusz pont Guardiolának.
Ez a 4-3-3, 4-4-2 meccs közbeni váltogatása is tetszetős.
Még egy plusz pont.
A két ifi ismét betalált, remélem ezzel megváltották a jegyet a felnőtt keretbe.
Egyébként kicsit dezsavű érzésem van. Régebben is kaptuk a hülye gólokat, de nem érdekelt, mert akkoriban 2-vel válaszoltak rá. Bajnokásgban még elmegy, de BL-ben nagyon be lehet fürödni bizonytalan hátsó alakzattal.
A csapat kezdi megtanulni, hogy milyen az amikor elkapják a fonalat és mennek előre és csak jönnek a helyzetek, élvezik a játékot. Emellé majd jönnek a bajnokságban azok a meccsek ahol akármi van nem lehet betalálni, vagy az ellen talál egy gólt, és beállnak védekezni. Azokat is szokni kell, tudni, hogy lehet megoldani, és jöhet a bajnoki fieszta.
So-so látszik, hogy nagy potenciál van a keretben, de lehet, hogy idén cím nélkül maradunk. De látszik, hogy jó úton haladunk és ha ezek a srácok összeszoknak, szeretnek egymással játszani, és megtanulnak akkor is nyerni, amikor nem megy a játék, akkor sok örömben lesz részünk. Addig is olyan meccseket láthatunk, amiket jóformán két éve nem. Idén végre élvezet lesz nézni a meccseket.
Sztem Pep engedni fogja Messinek az olimpiát.A Barca csak azért akarta Messi maradását h menjen amerikába a több lóvéért+akkor még nem tudtuk h ki lesz az ellenfél.Am meg tavaly épphogy megvertük a Dundee-t a végén lőttünk 1 gólt szal sztem sokkal jobban állunk mint tavaly.
- MeNnOn
- Jugador del Barça
nem tudom mit beszéltek ,hogy előszezonba jók voltak a srácok tavaly.. dundee meccs kész rémálom volt,és ha jól tudom G.Dos Santos lett a felkészülési meccsek gólkirálya.. 

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

-
- Jugador d'estrella
Szerintem amikor csak lehet Sylvinhot kéne játszatnia Abidal helyett.
Barcaforever!
Volt már 4-4-2 alkalmazva, a Chivas ellen úgy kezdtünk. De a meccs során folyton változik a felállásunk. Ezt ígérte, nem konkrétan a két csatárt.
G.
Volt már 4-4-2 alkalmazva, a Chivas ellen úgy kezdtünk. De a meccs során folyton változik a felállásunk. Ezt ígérte, nem konkrétan a két csatárt.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Dundee - Barca 0:1 tizenegyes visszapattanós undorítós gólalalbicelesteX írta:Tavaly a felkészülési meccseken detto ez volt a helyzet!Megnyertük mind nagy különbségekkel!Szerintem ebből még nem lehet levonni a konzekvenciákat!Minimum egy fél szezont várjunk még!
- albicelesteX
- A Vadász
Tavaly a felkészülési meccseken detto ez volt a helyzet!Megnyertük mind nagy különbségekkel!Szerintem ebből még nem lehet levonni a konzekvenciákat!Minimum egy fél szezont várjunk még!

Gyerekek
Azért korai még az ünneplés
Elég csak pont egy évet visszaemlékezni, tavaly ugyanez volt, a holtszezonban hengereltünk, a gondok akkor jöttek, mikor a bajnokság kezdőtött. Persze bizom én is a csapatban, de azárt ne igyunk előre a medve bőrére.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Edző úr, maga mondta, h más taktikát is szeretne alkalmazni a csapatnál, pl 2 csatáros játékot.Kérdem én, én vagyok vaksi? 

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
nem értem guardiolát, még mindig nem kell neki eto'o. Normális ez?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Úgy nézem,sikerült a tavalyi csapat hibáit teljesen eltüntetni,mi több,jóvá fejleszteni!Pontrúgások kitűnöek eddig,a lassú játék szinte eltünt,helyette célratörő,gyors,kreatív futballt játszunk és Messi nélkül más szerkezettel,de ugyanolyan jó focit tudunk játszani!Ha ezeket tökélyre fejlesztjük és a csapategység és a fegyelem is kitűnő lesz,akkor nagyon nagy esélyünkl lesz mindenhol!Apropó fegyelem,szerintem Pep és Messi "affér" annyira túl van sztárolva,hogy az fantasztikus!Én sem vagyok a kiabálás híve,de néha kell!Az az edző,aki ismeri a csapatát,az tudja,hogy mikor melyik módszert kell ismerni!Szóval innen egy videoból ezt eldönteni,szerintem lehetetlen!
.