Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja végre azt látom h jó kezekben van a csapatReplay írta:Nagyon tetszett a tegnapi viselkedése.
Végig pörgött, vitázott, veszekedett a játékosokkal (még Puyol-t is megdorgálta).
Ahogy lentebb irták, nagyságát mutatja, hogy felülbirálja magát és nem makacskodik.
Lehet, hogy el van túlozva ez az Eto'o-história. Ha annyira nem számítana rá, akkor nem játszatta volna az előkészületi meccseken. Az is lehet, hogy ő akart elmenni, csak ez nem került nyilvánosságra, amikor meg kiderült, hogy nem tudja senki megfizetni, akkor elkezdett hajtani.gekkodan írta:Igen, csak olvasd el amit pár kockával lejjebb írtam: nehéz egy edzőnek felfogni, ha megbukik a tézise. Főleg, ha olyan felelőtlenség övezte a kijelentést, amit írtam. Még szinte az edző sem volt, de már Eto'o-ról osztotta az észt. Ebben a témában sajnos bukni látszik Pep.... Nincsenek illúzióim, egy ideig tuti nem 100%-ban fog rá számítani ha marad, mert meg kell emészteni a döntés bukását.albicelesteX írta:Játszatni fogja!Játszatnia kell!Ő a legjobb azon a poszton a jelenlegi keretben!Annyira csak nem utálhatja hogy kihagyja és kib*sszonmagával vagy a csapattal ez a verebecske!!!
Igen, csak olvasd el amit pár kockával lejjebb írtam: nehéz egy edzőnek felfogni, ha megbukik a tézise. Főleg, ha olyan felelőtlenség övezte a kijelentést, amit írtam. Még szinte az edző sem volt, de már Eto'o-ról osztotta az észt. Ebben a témában sajnos bukni látszik Pep.... Nincsenek illúzióim, egy ideig tuti nem 100%-ban fog rá számítani ha marad, mert meg kell emészteni a döntés bukását.albicelesteX írta:Játszatni fogja!Játszatnia kell!Ő a legjobb azon a poszton a jelenlegi keretben!Annyira csak nem utálhatja hogy kihagyja és kib*sszonmagával vagy a csapattal ez a verebecske!!!
Dundee - Barca 0:1 tizenegyes visszapattanós undorítós gólalalbicelesteX írta:Tavaly a felkészülési meccseken detto ez volt a helyzet!Megnyertük mind nagy különbségekkel!Szerintem ebből még nem lehet levonni a konzekvenciákat!Minimum egy fél szezont várjunk még!