Josep Guardiola
-
- Jugador d'estrella
Megértem azokat,akik Eto'o mellett vannak(Én is...),de elfogadom a KLUB döntését(nem,mintha tehetnék mást...).Nyílvánvaló,hogy így-ebben a formában már nem lehet folytatni, a közös munkát.Ez előbb utóbb konfliktushoz vezetne,ami kihatna a csapat teljesítményére is.Így inkább menjen Eto'o(mégha a józan ész mást is diktálna),és legyen meg az edző akarata.Mindenesetre,Én személyszerint nagyon fogom sajnálni.Legalább annyira,mint anno Kluivert-et.De hát nincs mit tenni,ilyen az élet.
DE!
Ennek ellenére még mindig maximálisan bízok Guardiolába,és hiszem hogy eredményes lesz vele a csapat.Az elképzelései jók(ezt leszámítva),azt gondolom,hogy az igazolások is,úh hajrá.Minden adott.
DE!
Ennek ellenére még mindig maximálisan bízok Guardiolába,és hiszem hogy eredményes lesz vele a csapat.Az elképzelései jók(ezt leszámítva),azt gondolom,hogy az igazolások is,úh hajrá.Minden adott.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Én viszont nem lepődnék meg, ha akár Henry, akár Bojan ontaná a gólokat. De főleg az utóbbin. Tavaly bemutatkozó szezonjában lőtt több mint 10 gólt, meccsről-meccsre fejlődött, láthattuk mi a legfőbb hiányossága, az, h fizikailag nem elég erős. Ezt nyilatkozta is, h ezen javitani fog, többek között ezért is nem ment az EB-ra. Na már most, sztem jövőre egy 20 gól simán benne van.Rivaldo11 írta:Így igaz. Ha akarja Torghellét is hozhatja Eto'o helyett, mert megteheti. Ő az edző.
Persze Henry sérülékeny, Bojan fiatal. Kiváncsi leszek, ki lesz a csatárunk.
Ha meg elmegy Etoo, az nem jelenti azt, h 25-30 góllal kevesebbet rúgunk. Majd mások meglövik helyette. Uraim, Etoo előtt is volt Barca, lesz utánna is, nem kell parázni.

-
- Director del Fútbol
Ne olvasd kolléga! Reagálok az ellenérvekre, vitatkozom, érvelek, megalapozom a mondandóm. Ha nem tetszik ne olvasd.Benga írta:Attól, hogy 5 hozzászólásonként leírják, hogy Pep dilettáns nem lesz semmi. Most nem tudom mi értelme van, hogy Eto'o miatt cseszegetve van oldalakon keresztül.
Egyszerűbb lenne várni. Vagy beletörődni. De nagyon unalmas ugyanazt más megfogalmazásban olvasni.
písz
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Attól, hogy 5 hozzászólásonként leírják, hogy Pep dilettáns nem lesz semmi. Most nem tudom mi értelme van, hogy Eto'o miatt cseszegetve van oldalakon keresztül.
Egyszerűbb lenne várni. Vagy beletörődni. De nagyon unalmas ugyanazt más megfogalmazásban olvasni.
Akarva akaratlanul elolvasom reményénykedem abba hát ha nem ugyanazt írod.
Akarva akaratlanul elolvasom reményénykedem abba hát ha nem ugyanazt írod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.07.19. 18:29:21-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dani!gekkodan írta:Rivaldo kolléga!
Iszom a szavaidat. Ugyanezt mondom ebben a topicban napok óta, csak mivel már elégszer lehülyéztek, feleslegesnek érzem tépni a számat. Guardiola edzés-terve eddig tetszik, nem vitatom. Jó, hogy dolgoznak a srácok, van koncepció, biztos meghal a bizonyítási vágytól Pep és csapata.
De! Eto'o elküldése teljesen indokolatlan, szakmailag mellényúlás és érthetetlen. 3 éve sem volt más ember, az emberek nem 25-27 éves korukban nyerik el a természetüket, szóval nekem ne jöjjön senki azzal, hogy azért küldik el, mert a pályán kívül nehéz vele dolgozni és vannak rossz húzásai. Legyenek. Erre annyit mondok, amit az imént: C. Ronaldo meg prostizni jár tiltott időszakban, repcsijével járja europát és úgy bulizik mint ti itt. Ennek ellenére idén összejött neki minden és a világ legjobbja.
Eto'o-nál jobb csatár nem található ehhez a kerethez és ehhez a klubhoz. Esetleg Torres, Villa, Drogba, Ibra. De ezeket nem fogjuk megvenni, Adebayor és Berbatov pedig még almát sem szedhetne Eto'o-nak.
Nincs min vitatkozni. Ha okoskodónak neveznek, azt is lepottyantom, mert nem tudok egyszerűen egyetérteni Eto'o elzavarásával, ezért pedig egyetlen ember felelős, a szakmai munka vezetője: Pep Guardiola.
És ez dilettáns, megalapozatlan lépés.
Én egyetértek Veled. Minden szavad úgy igaz, ahogy leírod.
Engem is sokszor lehülyéztek, de ez nem tántorított még el a véleményem megfogalmazásától. Attól még, hogy mások nem úgy gondolják, mint én, nem biztos, hogy nem nekem/ünk van igazam/unk.
Fel a fejjel!

na, kíváncsi leszek, meddig fogják a nagy egójú sztárjátékosok bírni pep-napóleon kisebbségi komplexusból adódó húdenagy szigorát. valószínű, azért küldi el Eto'o-t (egy ökölnyi színtiszta gyémántot), mert tudja, hogy vele nem fog bírni... mert ugye a nagy erő meg szigor nem mindenkinél működik(érdekes, Rijkaardnak 3 évig ment...nocsak,nocsak!). tudniillik az edző feladata nem a hajcsáréval és a smasszerével egyezik, hanem kőkemény pszichológia is. összeszorított fogakkal nem lehet felszabadultan játszani. de majd meglátjuk...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Már napok óta húzódik ez az egész Eto'o zűrzavar az eladásával és elküldésével, de eddig senki se adott kérdésünkre választ, Miért?
Korszakváltás ide-oda, de nem kell a legjobb emberünket elküldeni aki vitte a csapatot a hátán egész évben.(sérülése után természetesen) Megalapozatlan ostoba hiba ez a lépés. Az hogy pályán kívül milyen Samu nem tudhatjuk, de azért van az edző, hogy kezelje pályán kívül és gatyába rázza. Pep eddigi edzéseivel egyetértek, egy esélyt megérdemel mindenki, tegye amit ő szíve szeretne, de Eto'o eladása hihetetlenül nagy szakmai és edzői hiba és hozzá nem értés. Adebayor, Drogba és a többi maximum a csukáit vihetné Samunak a meccsekre. Eto'o egy olyan csillag, egy olyan játékos akire büszkék vagyunk, és én személy szerint mindig. Ha ő a pályán van végig küzd harcol, sose adja fel. Világ legjobb középtámadója. Ezzel hogy eladjuk, a klub nem fog előbbre lépni, inkább hátra lépünk egy akkorát hogy ihajj...
Henry nagyon szimpatikus ember számomra, de ő se fiatalodik már, sérülései és egyéb dolgai inkább előfognak jönni a jövőben.
Bojan nagyon nagy tehetség, első évében annyit vágott mint Titi, DE nagyon fiatal még. Nagy jövő áll előtte, de nagyon fiatal még.
Persze ha Samuval nem számol Pep, előbb utóbb elmenne tőlünk önszántából, mert ő nem a pénz miatt van itt, hanem a fociért és a játékért.
De persze lehet reménykedni, nekünk már csak az maradt, bízok én Henrybe és Bojanba, de beérett már az agyam, és reálisan nézem a dolgokat. Én szeretnék hinni Pep-be, de ilyen döntések mellett egyre jobban nehezíti meg a dolgomat, aztán jönnek majd a nyilatkozatok, hogy a csapatnak idő kell stb..stb...
Eto'o egy különleges játékos, aki maximálisan beleillik a játékunkba, számomra érhetetlen ez az eladásos helyzet. Ő egy felbecsülhetetlen csillag, aki pótolhatatlan számunkra.
Jah és hozzátéve, sok kérői között gondolom áron alul fog valaki hihetetlenül jól járni vele.
Korszakváltás ide-oda, de nem kell a legjobb emberünket elküldeni aki vitte a csapatot a hátán egész évben.(sérülése után természetesen) Megalapozatlan ostoba hiba ez a lépés. Az hogy pályán kívül milyen Samu nem tudhatjuk, de azért van az edző, hogy kezelje pályán kívül és gatyába rázza. Pep eddigi edzéseivel egyetértek, egy esélyt megérdemel mindenki, tegye amit ő szíve szeretne, de Eto'o eladása hihetetlenül nagy szakmai és edzői hiba és hozzá nem értés. Adebayor, Drogba és a többi maximum a csukáit vihetné Samunak a meccsekre. Eto'o egy olyan csillag, egy olyan játékos akire büszkék vagyunk, és én személy szerint mindig. Ha ő a pályán van végig küzd harcol, sose adja fel. Világ legjobb középtámadója. Ezzel hogy eladjuk, a klub nem fog előbbre lépni, inkább hátra lépünk egy akkorát hogy ihajj...
Henry nagyon szimpatikus ember számomra, de ő se fiatalodik már, sérülései és egyéb dolgai inkább előfognak jönni a jövőben.
Bojan nagyon nagy tehetség, első évében annyit vágott mint Titi, DE nagyon fiatal még. Nagy jövő áll előtte, de nagyon fiatal még.
Persze ha Samuval nem számol Pep, előbb utóbb elmenne tőlünk önszántából, mert ő nem a pénz miatt van itt, hanem a fociért és a játékért.
De persze lehet reménykedni, nekünk már csak az maradt, bízok én Henrybe és Bojanba, de beérett már az agyam, és reálisan nézem a dolgokat. Én szeretnék hinni Pep-be, de ilyen döntések mellett egyre jobban nehezíti meg a dolgomat, aztán jönnek majd a nyilatkozatok, hogy a csapatnak idő kell stb..stb...
Eto'o egy különleges játékos, aki maximálisan beleillik a játékunkba, számomra érhetetlen ez az eladásos helyzet. Ő egy felbecsülhetetlen csillag, aki pótolhatatlan számunkra.
Jah és hozzátéve, sok kérői között gondolom áron alul fog valaki hihetetlenül jól járni vele.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Kezdjük ott, hogy lehet, a korszakváltáshoz áldozatokat kell hozni.
És Eto'o fura természet.
Amúgy Drogbánál jobb Adebayor. Ha nem tudod értékelni a 24 Pl gólt az a Te bajod. Többet lőtt mint Torres. Szóval egyáltalán nem olyan rossz a helyzet mint azt néhány beállítják. Amúgy Adebayor a jövő. Az más kérdés, hogy kinek a jövője.
És most már semmiképpen ne maradjon itt Eto'o mert rosz szájíze lenne mindenkinek ami nem jó a közös munkához. Ő se lenne boldog, hogy el akarták passzolni. De, ha el megy Adebayor tökéletes alternatíva lenne. Gyors. Erős. Robbanékony. Jól lő távolról. És az eszedbe se jut, hogy esetleg azért nem őt akarják, mert lehet hogy az elmúlt évek Barcelonájába tökéletes volt, de az új taktika új embereket követel. Amúgy szerintem az edző szava szent. Tudja, hogy mit miért csinál. Az ő taktikája, az ő döntése.
És Eto'o fura természet.
Amúgy Drogbánál jobb Adebayor. Ha nem tudod értékelni a 24 Pl gólt az a Te bajod. Többet lőtt mint Torres. Szóval egyáltalán nem olyan rossz a helyzet mint azt néhány beállítják. Amúgy Adebayor a jövő. Az más kérdés, hogy kinek a jövője.
És most már semmiképpen ne maradjon itt Eto'o mert rosz szájíze lenne mindenkinek ami nem jó a közös munkához. Ő se lenne boldog, hogy el akarták passzolni. De, ha el megy Adebayor tökéletes alternatíva lenne. Gyors. Erős. Robbanékony. Jól lő távolról. És az eszedbe se jut, hogy esetleg azért nem őt akarják, mert lehet hogy az elmúlt évek Barcelonájába tökéletes volt, de az új taktika új embereket követel. Amúgy szerintem az edző szava szent. Tudja, hogy mit miért csinál. Az ő taktikája, az ő döntése.
-
- Director del Fútbol
Rivaldo kolléga!
Iszom a szavaidat. Ugyanezt mondom ebben a topicban napok óta, csak mivel már elégszer lehülyéztek, feleslegesnek érzem tépni a számat. Guardiola edzés-terve eddig tetszik, nem vitatom. Jó, hogy dolgoznak a srácok, van koncepció, biztos meghal a bizonyítási vágytól Pep és csapata.
De! Eto'o elküldése teljesen indokolatlan, szakmailag mellényúlás és érthetetlen. 3 éve sem volt más ember, az emberek nem 25-27 éves korukban nyerik el a természetüket, szóval nekem ne jöjjön senki azzal, hogy azért küldik el, mert a pályán kívül nehéz vele dolgozni és vannak rossz húzásai. Legyenek. Erre annyit mondok, amit az imént: C. Ronaldo meg prostizni jár tiltott időszakban, repcsijével járja europát és úgy bulizik mint ti itt. Ennek ellenére idén összejött neki minden és a világ legjobbja.
Eto'o-nál jobb csatár nem található ehhez a kerethez és ehhez a klubhoz. Esetleg Torres, Villa, Drogba, Ibra. De ezeket nem fogjuk megvenni, Adebayor és Berbatov pedig még almát sem szedhetne Eto'o-nak.
Nincs min vitatkozni. Ha okoskodónak neveznek, azt is lepottyantom, mert nem tudok egyszerűen egyetérteni Eto'o elzavarásával, ezért pedig egyetlen ember felelős, a szakmai munka vezetője: Pep Guardiola.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Na monjuk az Eto'o ügyön lehetne akár évekig is vitatkozni, hogy miért kell eladni, mi lett volna, ha ott van Eto'o, később majd az Eto'o belőtte volna... Száz szónak is egy a vége mindenki sajnálja, nehéz nélküle elképzelni a Barcát, ez tény, én is ezen a véleményen vagyok, de én hiszem, hogy utánna is van élet. Ne feledjük igazolások terén ugyan az a szakmai stáb áll mögöttünk, mint aki idehozta Eto'o-t, Deco-t, vagy akár R10-et(bát rosell keze is benne volt, de Txiki is felismerte a képességeit), aki felfedzte Messit, Bojant, az a szakértői gárda, aki valljuk be nem hozott még ide rossz játékost, és ha valaki nem vált be(Riquelme, Saviola), arról is kiderült, hogy elképesztő klasszis. Igaz nincs Hen Tenk Cate, Rijkaard, de nem hiszem ,hogy az élő legenda Guardiolával, és embereivel szakailag gyengült volna a hozzáértése a szakmai stábnak. Szóval ha ők azt mondják, hogy Adebayor a kell ide, vagy Srogba, vagy Berbatov, Tévez vagy... Én elhiszem, valszeg az elképzelt taktikába ők illenek bele, és elhiszem mert akárki akármit mond egy tény, hogy ők SOKKAL JOBBAN ÉRTENEK HOZZÁ. Lehet itt okoskodni, én is szoktam
, de attól még HÁLA ISTENNEK ők döntenek, és nem mi, megjegyzem mi nem is tudnánk! 

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, amennyiben ő nem találja olyan jónak Eto'o-t, illetve olyan játékot szeretne, ahol inkább Henry a támadások befejezője, s jobban szeretne egy olyan csatárt, aki a védekezésben és játékszervezésben is segít, akkor Eto'o nem lehet számára kulcsjátékos. Az is lehet, hogy egyszerűen nem szimpatizál vele, s akkor miért marasztalná, inkább keres egy olyan embert, aki hasznos, s gólokat is termel, minthogy legyen egy olyan kerettag, akivel nem egyezik a véleménye, s ez konfliktusokhoz vezethet, abban pedig Eto'o profi. Senki sem vitatta Eto'o kvalitásait, s megértem azokat, akik Samuel mellett állnak, mivel hihetetlen jó csatár, de amennyiben az ő maradása hátrányt jelentene a klub számára, s bonyodalmakat okozna, akkor fájó szívvel, de el kell engedni. Egyébként miért kell pont olyan, vagy hasonló csatárt igazolni? Eto'o egyedi, nagyon jó képességekkel, s érzékkel, én nem tudok hozzá hasonló stílusú támadót említeni, aki ilyen karriert futott be, s ilyen eredményesen tud szerepelni. Azonban vannak olyan támadók a világon, akik összességében legalább olyan hasznosak, s Pep számára is maximálisan megfelelnek. Ez lehet, hogy Adebayor, bár számomra ő kevésbé szimpatikus. Ez lényegtelen, a fontos, hogy megtalálják a kompromisszumot.Rivaldo11 írta:...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pep úgy gondolja, hogy erre Eto'o góljai nélkül is képes. Csak nehogy rosszul gondolja.Zozzy 5 írta:Ahhoz kell edzői diploma, hogy sikeres csapatot állítson össze. Ha erre Eto'o góljai nélkül is képes, és nincs szüksége a hisztijeire, akkor had csinálja, ne mondjuk meg egyenlőre, hogy mi a hülyeség és mi nem.Rivaldo11 írta:Nem kell edzői diploma ahhoz, hogy megállapítsuk: Eto'o helyett jobb csatár nemigen érkezhet. Ha ez leokoskodás, akkor én vállalom. Ez így van , ha Pep fejen áll, akkor is. Ezen nincs mit vitázni.
Mellesleg halkan jegyzem meg: Elképzelhető, hogy Eto'o eltávolitása nem is Guardiola akarata...Bár Laporta nem Kisteleki, de még ez is megfordult a fejemben, hogy ki lett adva neki a tisztogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.07.19. 13:38:18-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szerintem régen sokkal több baj volt vele. Az utóbbi 2(?) évben nagyon visszafogta magát a pályán és azon kívül is. Talán a sérülései alatt elgondolkozott, mert miután az elsőből felépült már sokkal inkább csapatjátékosként viselkedett és nem önzőzte el a helyzeteket(ezt bizonyítja, hogy akkor 8 assistot hozott össze ami a 2. legjobb volt akkor a csapatból). Utoljára a szuperkupa döntőjén volt vele gond, pedig sokszor lecserélték azóta, sőt még kezdő sem volt több esetben.Rivaldo11 írta: Akár csapatépítés van, akár nem. Eto'o elküldése pedig akkor is ostoba hiba. Ha emberileg a viselkedése nem megfelelő, és nem illik a klub szellemiségéhez, elfogadom, de 3 évvel ezelőtt ma született bárányka volt...? Szerintem nem.
Ezt mindenki tudja, de engem ez nem fog érdekelni, h ha a helyettese is lő majd 20-25 gólt és nyerünk valamit.Rivaldo11 írta:Nem kell edzői diploma ahhoz, hogy megállapítsuk: Eto'o helyett jobb csatár nemigen érkezhet. Ha ez leokoskodás, akkor én vállalom. Ez így van , ha Pep fejen áll, akkor is. Ezen nincs mit vitázni.
-
- Llegenda del Barça
Ahhoz kell edzői diploma, hogy sikeres csapatot állítson össze. Ha erre Eto'o góljai nélkül is képes, és nincs szüksége a hisztijeire, akkor had csinálja, ne mondjuk meg egyenlőre, hogy mi a hülyeség és mi nem.Rivaldo11 írta:Nem kell edzői diploma ahhoz, hogy megállapítsuk: Eto'o helyett jobb csatár nemigen érkezhet. Ha ez leokoskodás, akkor én vállalom. Ez így van , ha Pep fejen áll, akkor is. Ezen nincs mit vitázni.
Na hát ez nagyon régen volt. Most már régóta nincsenek meg azok a passzok(ennek ellenére mégis majdnem megvolt a mérkőzésenkénti 1 gólja Eto'o-nak). Nem véletlen hoztunk le sok meccset félidőnkénti 0-1 helyzettel vagy 90 percet 3-4 ziccerrel. Megjegyzem Eto'o nagyon sok gólhelyzet kialakításában is részt vett és helyzetbe kerülni is tudni kell. Talán RVN -vagy más csatár- több gólt rúgott volna annyi ziccerből csak az a bökkenő, hogy a hollandnak -és sok csatárnak- kb 5 mérkőzés kell, hogy ennyiszer helyzetbe hozza magát. A 03/04 szezonban is volt kiszolgálás mégis csak 14 illetve 8 gólig jutottak a csatáraink.Bestbarca írta:Azért azt se feledjük, hogy Eto'o-nak se véletlen az a marha jó gólátlaga, ő se lő be mindent. Sok olyan meccs volt ahol 10-12 helyzetből rúgott be 2-t. Ne feledjük R10, Deco, meg Xavi, és Messi osztogatta neki a ladbát. Azok a passzok, amit ezek a játékosok adnak, tökéletesek, csak be kell rúgni. Ráadásul a mi játékunk talán a legkombinatívabb a világon, ebből adódóan rengeteg labdát kapnak a csatárok. Kiváncsi lennék egy gólhelyzet/gól mutatóra is, bár tudom hogy nincs ilyen, mert ebben nem biztos, hogy Eto'o a legjobb. Mind e mellet azért fixen benne van a Top 5-ben ezen a téren is, csak azt akarom érzékeltetni, hogy más is képes lehet erre a teljesítményre.
Próbáljátok itt szépíteni a dolgokat, de ezt ha lehet nem Eto'o érdemeinek kisebbítésével kellene elérnetek. Ő már így is eléggé le van sajnálva pedig a sikerekben volt annyi része, mint a világszám R10-nek. Csak akkor nyertünk bármit is amikor a kameruni rendelkezésünkre állt egész szezonban. Amikor nem volt, vagy kiesett hónapokra már nem is tudtunk eredményesek lenni hiába játszott a Barcat egyedül a csúcsra jutattó Ronaldinho.
Kíváncsi vagyok tőle hogyan búcsúzik majd a klub.
Pepnek sok sikert kívánok Barca edzőként, de sosem fogom megbocsájtani neki ezt a lépését.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.19. 13:32:39-kor.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kell edzői diploma ahhoz, hogy megállapítsuk: Eto'o helyett jobb csatár nemigen érkezhet. Ha ez leokoskodás, akkor én vállalom. Ez így van , ha Pep fejen áll, akkor is. Ezen nincs mit vitázni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Varga Tamás írta:Zoli!
Szakmai oldalról nem okoskodjuk le Guardiolát, bár szakmailag nem lehet róla megfelelő véleményt mondani, hisz nem ismerjük. Szakmailag nem tett le semmit az asztalra....
gekkodan írta:Az esélyt megadom neki, de Eto'o elzavarása akkor is dilettáns, indokolatlan, szakmailag megalapozatlan, ostoba és felháborító.
A lentiekkel maximálisan egyetértek abban, hogy most már nyerni kell vmit.
Hiába új edző, új játékosok (nagyon drágák)...minimum a bajnokságot meg kell nyerni!
Félidőig úgy is meglátjuk, mit tud az új csapat, igaz, Rijkaard első szezonjában is januártól kezdtek jönni az eredmények.
Pontosan ez az óriási nyomás, ami a legnagyobb ellenfele a csapatnak és nem tudom, hogy pl az újonnan érkezők hogyan tudják majd kezelni.
Új fiúk az edzésen, ma sincs pihenés

Hiába új edző, új játékosok (nagyon drágák)...minimum a bajnokságot meg kell nyerni!
Félidőig úgy is meglátjuk, mit tud az új csapat, igaz, Rijkaard első szezonjában is januártól kezdtek jönni az eredmények.
Pontosan ez az óriási nyomás, ami a legnagyobb ellenfele a csapatnak és nem tudom, hogy pl az újonnan érkezők hogyan tudják majd kezelni.
Új fiúk az edzésen, ma sincs pihenés

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ennyi. Az meg, hogy meddig lehet várni...nos semeddig. Ez a Barcelona. Itt eredménykényszer van minden pillanatban. Akár csapatépítés van, akár nem. Eto'o elküldése pedig akkor is ostoba hiba. Ha emberileg a viselkedése nem megfelelő, és nem illik a klub szellemiségéhez, elfogadom, de 3 évvel ezelőtt ma született bárányka volt...? Szerintem nem. Ez van. Csak remélni tudom, hogy valami csoda folytán az eredményességen nem látszódik majd ez a húzás.Varga Tamás írta:Zoli!
Szakmai oldalról nem okoskodjuk le Guardiolát, bár szakmailag nem lehet róla megfelelő véleményt mondani, hisz nem ismerjük. Szakmailag nem tett le semmit az asztalra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Zoli!
Szakmai oldalról nem okoskodjuk le Guardiolát, bár szakmailag nem lehet róla megfelelő véleményt mondani, hisz nem ismerjük. Szakmailag nem tett le semmit az asztalra. Az első edzésekről szóló beszámolók bizalomra adhatnak okot, a rend, a fegyelem és a határozottság terén. Ez jó, ez üdvös lesz a jövőre nézve. Aztán, hogy szakmailag hova lyukadunk ki, az október-november környékére kiderül. Én, továbbra is szkeptikus vagyok.
Miki!
Biztos én vagyok telhetetlen, és rosszul kódolt, de én jövő tavaszig nem tudok várni. Arra ugyanis nagyjából eldől, hogy van-e esélyünk valamilyen címre, vagy nincs. És - szerintem - Katalóniában sem biztos, hogy kitart a türelem jövő tavaszig. Neki még csak-csak megszavaznák, de Laportának nem. Márpedig, ha Laportát kikezdik, akkor Pep is vele együtt bukik. Ez az én meglátásom.
Szakmai oldalról nem okoskodjuk le Guardiolát, bár szakmailag nem lehet róla megfelelő véleményt mondani, hisz nem ismerjük. Szakmailag nem tett le semmit az asztalra. Az első edzésekről szóló beszámolók bizalomra adhatnak okot, a rend, a fegyelem és a határozottság terén. Ez jó, ez üdvös lesz a jövőre nézve. Aztán, hogy szakmailag hova lyukadunk ki, az október-november környékére kiderül. Én, továbbra is szkeptikus vagyok.
Miki!
Biztos én vagyok telhetetlen, és rosszul kódolt, de én jövő tavaszig nem tudok várni. Arra ugyanis nagyjából eldől, hogy van-e esélyünk valamilyen címre, vagy nincs. És - szerintem - Katalóniában sem biztos, hogy kitart a türelem jövő tavaszig. Neki még csak-csak megszavaznák, de Laportának nem. Márpedig, ha Laportát kikezdik, akkor Pep is vele együtt bukik. Ez az én meglátásom.

Azért azt se feledjük, hogy Eto'o-nak se véletlen az a marha jó gólátlaga, ő se lő be mindent. Sok olyan meccs volt ahol 10-12 helyzetből rúgott be 2-t. Ne feledjük R10, Deco, meg Xavi, és Messi osztogatta neki a ladbát. Azok a passzok, amit ezek a játékosok adnak, tökéletesek, csak be kell rúgni. Ráadásul a mi játékunk talán a legkombinatívabb a világon, ebből adódóan rengeteg labdát kapnak a csatárok. Kiváncsi lennék egy gólhelyzet/gól mutatóra is, bár tudom hogy nincs ilyen, mert ebben nem biztos, hogy Eto'o a legjobb. Mind e mellet azért fixen benne van a Top 5-ben ezen a téren is, csak azt akarom érzékeltetni, hogy más is képes lehet erre a teljesítményre.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- Deus
- Boixos Nois
Replay írta:Nagyon tetszenek a módszerei és ehhez a tekintélye is megvan.
Edzésről egy jó kép (több is van a hivatalos oldalon).
****kép*****
Ez nagyon jó kép

Csak azon gondolkodtam skacok, hogy Henry és Bojan hogy haverkodtak össze ilyen jól?