Na monjuk az Eto'o ügyön lehetne akár évekig is vitatkozni, hogy miért kell eladni, mi lett volna, ha ott van Eto'o, később majd az Eto'o belőtte volna... Száz szónak is egy a vége mindenki sajnálja, nehéz nélküle elképzelni a Barcát, ez tény, én is ezen a véleményen vagyok, de én hiszem, hogy utánna is van élet. Ne feledjük igazolások terén ugyan az a szakmai stáb áll mögöttünk, mint aki idehozta Eto'o-t, Deco-t, vagy akár R10-et(bát rosell keze is benne volt, de Txiki is felismerte a képességeit), aki felfedzte Messit, Bojant, az a szakértői gárda, aki valljuk be nem hozott még ide rossz játékost, és ha valaki nem vált be(Riquelme, Saviola), arról is kiderült, hogy elképesztő klasszis. Igaz nincs Hen Tenk Cate, Rijkaard, de nem hiszem ,hogy az élő legenda Guardiolával, és embereivel szakailag gyengült volna a hozzáértése a szakmai stábnak. Szóval ha ők azt mondják, hogy Adebayor a kell ide, vagy Srogba, vagy Berbatov, Tévez vagy... Én elhiszem, valszeg az elképzelt taktikába ők illenek bele, és elhiszem mert akárki akármit mond egy tény, hogy ők SOKKAL JOBBAN ÉRTENEK HOZZÁ. Lehet itt okoskodni, én is szoktam

, de attól még HÁLA ISTENNEK ők döntenek, és nem mi, megjegyzem mi nem is tudnánk!

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!