Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látványosan nem ízlik neki az a játék amit Enriquevel nyomunk, de azon a poszton még mindig inkább ő mint Sergi Robi. Ha lenne most egy jó formában lévő Ardánk akkor nyugodtabb lennék, de az ő kiesése szerintem csak "hab volt a tortán". Nagyon nem örülök.fanbarca írta:Sajnálom, hogy lesérült, jobbulást neki, de őszintén nem fog hiányozni az a játék, amit mostanság nyújt. Súlytalan, pontatlan, lassú. Nem tudom mi lett vele, de nem tudja visszanyerni tavalyelőtti formáját, csak árnyéka önmagának. Remélem most kicsit fejben össze tudja szedni magát s az az Iniesta tér vissza, akire szüksége van a csapatnak.
Én is erre hajazok + az igazolások hiánya pontosabban a transferban, ami miatt muszáj (volt) játszatni a kulcsembereket. Már csak abban reménykedem, hogy ezeket a sérüléseket valahogy, nem túl nagy hátránnyal tudjuk le. Egyébként az egész csapaton látszik a mentális fáradtság.herlius írta:
Attól, hogy megint nem volt normális alapozás a haknimeccsek és a kupakötelezettségek miatt. Ez a hátránya, ha valaki mindent megnyer egy adott szezonban, a következő meccsekig nincs idő regenerálódni és fizikálisan rendesen felépíteni a játékosokat. Ugyanez volt tavaly a Real-al és ezért szívunk most mi is. Ráadásul az igazolási tilalom miatt még normális cserelehetőségünk sincs.
Attól, hogy megint nem volt normális alapozás a haknimeccsek és a kupakötelezettségek miatt. Ez a hátránya, ha valaki mindent megnyer egy adott szezonban, a következő meccsekig nincs idő regenerálódni és fizikálisan rendesen felépíteni a játékosokat. Ugyanez volt tavaly a Real-al és ezért szívunk most mi is. Ráadásul az igazolási tilalom miatt még normális cserelehetőségünk sincs.Normandia írta:Azért az érdekelne, hogy mi a fenétől sérülnek le ennyien ilyen rövid idő alatt. Valami nem frankó az biztos. Lassan a fél kezdőnk kórházba jár.
Végülis, tegnap bejött és akármilyen vicces, de megcsinálta!visca el barca írta:főleg úgy aggaszó, hogy rakitic is egy nagy nulla mostanában... na majd a sevilla ellen SR a hátára veszi a csapatot...
én Neymarra tippelnékPavel írta:Nagyon jó hír.![]()
Tippjáték kéne. Hétvégén ki fog lesérülni.
Nem hinném hogy ilyen borúsan kéne látni a teljesítményét!MR. TROMORT777 írta:Szerintem ez lett volna a taktika, hogy Rakéta pihentetésével és a védekezőbb kp-val Ő többet vállal és megbontja az első sorokat. De nálam belebukott. Voltak jó megindulásai, jó meglátásai, de temérdek labdát szórt el, sokat teljesen felesleges szituációban és veszélyes helyeken. Utóbbi két évben meg tudom számolni két kezemen, hogy hány kiemelkedően jó meccse volt. Lehet itt jönni a védekező szereppel, meg, hogy nem az a dolga már. Egy ilyen játékostól mint Ő, sokkal többet várnék. Köze nincs ahhoz, amit régen láthattunk belőle. Érzésem szerint arra se lehet fogni, hogy Xavi kiválásával gyengült volna, mert nem csak a passzok, de minden eltűnt a régi Iniből. Ettöl függetlenül imádom és ámuldozok mindig ha netán egy-egy cselt bevállal. De rengeteg hiányérzetem van. Ettől függetlenül még sok évig lehet nagyon hasznos tagja a csapatnak, de lassan már nem feltétlen kezdőként. Bár jelenleg nincs alternatívája, de a jövőben úgy látom, mint a 12. emberünket akire bármikor lehet számítani.
Egyetértek. Neymar mellett ő volt a másik legjobbunk. Én az idei szezonban mmeg vagyok vele elégedve. Többet vállal támadásban, mint az elöző szezonban.dudu0209 írta:Furcsállom, hogy senki nem írt a topikba. Csak én éreztem úgy, hogy tegnap Iniesta sokkal többet vállalt, és hogy remek meglátásai voltak? Nekem kifejezetten tetszett a játéka... független a zakótól.
Igen, Lucho rendszerében egy védekezőbb szerepkört tölt be, de ilyen meccseken, amikor az ellen ennyire mélyen védekezik, sokkal támadóbb szerepet kap. Elmúlt szezonban az ilyen meccseken se tudta azt nyújtani, mint pl most. Vagyis a kreatív megoldásokat, amivel megbontja a védelmet, ezzel több területet adva a támadótriónak.Sanama írta: Alapvetően nem ez a feladat, sajnos.
Volt 2-3 nagyon gyilkos passza, és szép megindulásai. Csak sajnos, szerintem ez megint olyan 1 meccses fellángolás, mint tavaly is volt néha. Alapvetően nem ez a feladat, sajnos.Messias2 írta:Rég láttam ilyen támadószellemben játszani. Csúcs Iniestát idézte a játéka, jó megindulásokat láthattunk tőle, amit mindenki hiányolt tőle az utóbbi időben. Meg tudta bontani az ellenfél védelmét, amit sokszor hiányolunk a középpályásainktól.