MR. TROMORT777 írta:Szerintem ez lett volna a taktika, hogy Rakéta pihentetésével és a védekezőbb kp-val Ő többet vállal és megbontja az első sorokat. De nálam belebukott. Voltak jó megindulásai, jó meglátásai, de temérdek labdát szórt el, sokat teljesen felesleges szituációban és veszélyes helyeken. Utóbbi két évben meg tudom számolni két kezemen, hogy hány kiemelkedően jó meccse volt. Lehet itt jönni a védekező szereppel, meg, hogy nem az a dolga már. Egy ilyen játékostól mint Ő, sokkal többet várnék. Köze nincs ahhoz, amit régen láthattunk belőle. Érzésem szerint arra se lehet fogni, hogy Xavi kiválásával gyengült volna, mert nem csak a passzok, de minden eltűnt a régi Iniből. Ettöl függetlenül imádom és ámuldozok mindig ha netán egy-egy cselt bevállal. De rengeteg hiányérzetem van. Ettől függetlenül még sok évig lehet nagyon hasznos tagja a csapatnak, de lassan már nem feltétlen kezdőként. Bár jelenleg nincs alternatívája, de a jövőben úgy látom, mint a 12. emberünket akire bármikor lehet számítani.
Nem hinném hogy ilyen borúsan kéne látni a teljesítményét!
Ő se lesz már fiatalabb, de még mindig klasszis teljesítményre képes! Észre kell venni, hogy nem tud már kivel összejátszani úgy a középpályán mint pl Xavi, és jelenleg a csatárok is formán kívül fociznak, így nincs kivel úgy összejátszania....
Nálam még mindig kirobbanthatatlan, csak kéne mellé egy társ....