Andrés Iniesta
a bajnokok ligájában asszem a negyedikVictor_Valdes írta:Ez az idei elso golpassza andresnak?:)
az a 0 gól/0 gólpassz stat csak a bajnokságra vonatkozik, a kupában meg a blben azért volt neki egy pár.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez az idei elso golpassza andresnak?:)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Amikor a mutatott játék valahogy nem tükrözi a statisztikát...
http://i.imgur.com/pnRZSal.png" target="_blank
http://i.imgur.com/pnRZSal.png" target="_blank
- Chino
- Llegenda del Barça
Jó hír, nem úgy tűnt mint aki egy-két héten belül pályára tud lépni. Bármennyire is gyenge mostanában magához képest még mindig fontos láncszem.PCsabi írta:Official: New tests have shown that Iniesta has no injury, he has a knock in his lower back and worked individually today.
Forca Barca!!!!
-
- aka Game90
Official: New tests have shown that Iniesta has no injury, he has a knock in his lower back and worked individually today.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csabimo
- Capitá del Barça
Sajnos a legjobb hir az lenne ha idén már nem lépne pályára..MQuCsabi írta:Az a legjobb hír most szerintem, hogy nincs hír. Utána is mondták, hogy semmi komoly. Ha nem mondanak újat, az azt jelenti, hogy szóra sem érdemes.Nincs hír róla?
Nincs hír róla?
- visca el barca
- Presidente del Barça
nálam messze esélyes lesz az "év csalódása a barcelonában" díjra. nyugodtam lehetne xavit játszatni helyette.noname írta:A derekát fájlalta. Remélhetőleg csak kapott egy nagyot a csontra és megússza egy zúzódással.
Amúgy sztem rettenetesen játszott, a legrosszabb volt a pályán.
amugy sztem a derekára kapott egy brutálisat, remélem semmi komoly.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én ezt már sokszor leírtam, tegnap is aki figyelte, 85. percben 11,9 km-t futott ha jól emlékszem. Ez pedig nem normális. Neki nem ez az erőssége, nála nem ezt kell(ene) erőltetni.
Egyébként volt 3 gyönyörű megindulása, amiből azt hiszem 2x helyzet is alakult ki.
Szerintem tegnap kimondottan jól játszott, az utóbbi időkben mutatott teljesítményéhez képest.
Egyébként volt 3 gyönyörű megindulása, amiből azt hiszem 2x helyzet is alakult ki.
Szerintem tegnap kimondottan jól játszott, az utóbbi időkben mutatott teljesítményéhez képest.
-
- Entrenador del Barça
Meglep, hogy ide még senki sem írt, ő is kritikán alul játszott. A teljesítménye időről-időre nulla, komolyan mondom, Rafinhával sem lenne a csapat hátrébb, pedig benne is több van. Ő legalább belead apai-anyait.
Az első bekapott gólt nem csak Bravo, de Iniesta nyakába is varrnám. A lövőjátékosra már rég ki kellett volna lépnie, mégis végigmozizta a mozdulatsort. Jövőre ki kell találni valamit, a helyzet tarthatatlan. Tény, hogy a megváltozott szerepköre nem fekszik neki, és emiatt nem tud kibontakozni tudásához híven, de pontosan emiatt kell majd valaki, aki képes világklasszis módjára játszani azon a poszton, mert lehet szépíteni, Iniesta idei és tavalyi formája nem, hogy a világklasszis, de a klasszis szintet sem éri el. Nagyra tartom azt, amit elért, de örülnék, ha jövőre az idei Xavi szerepköre maradna neki.
Az első bekapott gólt nem csak Bravo, de Iniesta nyakába is varrnám. A lövőjátékosra már rég ki kellett volna lépnie, mégis végigmozizta a mozdulatsort. Jövőre ki kell találni valamit, a helyzet tarthatatlan. Tény, hogy a megváltozott szerepköre nem fekszik neki, és emiatt nem tud kibontakozni tudásához híven, de pontosan emiatt kell majd valaki, aki képes világklasszis módjára játszani azon a poszton, mert lehet szépíteni, Iniesta idei és tavalyi formája nem, hogy a világklasszis, de a klasszis szintet sem éri el. Nagyra tartom azt, amit elért, de örülnék, ha jövőre az idei Xavi szerepköre maradna neki.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tényleg, ezt ki is felejtetem, jó is hogy írod. Idén kb ha 3-szor közelítette meg azt a játékot, amit az Ukránok ellen nyújtott, voltak megindulásai, mélységi passzai, szebb cselek. Tudna ő még jól játszani, csak nem tud ebben a szerepkörben úgy. Bár a passzokat bepróbálhatná így is attól még, szóval nem tudom mi ez nála, Pedro féle "válogatottban villogok, itt meg szürke vagyok" betegség is van egy minimális szinten.Sanama írta:En azt nem ertem, hogy a valogatottban pedig tok jo volt, adott olyan labdakat ...
Aki nem akarja mind a 7 percet megnézni, azoknak a szebb kiugratásai:
Silvának gyors kényszerítő, Moratának mélységi kiugratás, itt az egész akció, 2-szer is a "tökösebb" megoldást választja, nálunk ilyen mikor volt utoljára.. Itt megint Moratának egyből, itt is csak az, hogy megindul, és kockázatosabb passzt ad, ez meg mint a tegnapi szituk amiket írtam, beindul valaki, ott a passzsáv, csak itt betette..
És őszintén megmondom, engem egyáltalán nem érdekelne, hogy az 1/3-a ezeknek nem sikerül, nem a labdatartási versenyt akarjuk megnyerni, és ezekből a szituációkból lesz a helyzet.
Ritka alkalmak egyike, de szóról szóra egyetértek veled..crixus írta:Nekem pont ez a gondom az idei csapattal. Ha elöl befuccsol a csodatrió, akkor bukó van...![]()
Ez eddig idén 8 bajnoki meccsen fordult elő. A mérlegünk így is meglepően "jó": 3 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. Az 5 bukott találkozón nem találtunk a kapuba sem, a másik 3 meccsen is csupán egyszer. A mondandóm lényege: jelenleg annyi a taktikánk a támadásoknál, hogy "add oda az elől lévők egyikének, majd megoldják..." Ez pedig nem éppen szerencsés....

Nekem pont ez a gondom az idei csapattal. Ha elöl befuccsol a csodatrió, akkor bukó van...palesz77 írta: Tudom, új szerepkör, más a feladata, de ha az MSN-ből 2 ember rosszabb napot fog ki, akkor fáj nézni a játékunkat, mert a középpályáról nincs aki hozzátenne valamit érdemben a támadásokhoz. Pedig ezt pont Initől vártam idén év elején, hát sajna nem jött be..

Ez eddig idén 8 bajnoki meccsen fordult elő. A mérlegünk így is meglepően "jó": 3 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. Az 5 bukott találkozón nem találtunk a kapuba sem, a másik 3 meccsen is csupán egyszer. A mondandóm lényege: jelenleg annyi a taktikánk a támadásoknál, hogy "add oda az elől lévők egyikének, majd megoldják..." Ez pedig nem éppen szerencsés....

En azt nem ertem, hogy a valogatottban pedig tok jo volt, adott olyan labdakat ...palesz77 írta:Értem én, hogy más poszt, meg hogy hátrébb van, de amikor 3 másodpercen belül 2 ember is vele szemben keresztbe beindul, és ott a passzfolyosó, akkor könyörgöm tegye már oda azt a rohadt labdát..Persze a védők fél ütemmel Suárez és Rafinha - asszem ők futottak be - mögött voltak, de így is vagy 80%, hogy megkaparintották volna labdát, ha jól teszi oda. Meg ha nem, akkor mi van? Legalább próbálkoztunk volna, nem ez a semmi játék ment volna végig.. Áh, igen felcseszte ezeknél ma az agyam. Imádtam mindig is a játékát, de idén eszméletlen mennyit esett vissza..
![]()
Tudom, új szerepkör, más a feladata, de ha az MSN-ből 2 ember rosszabb napot fog ki, akkor fáj nézni a játékunkat, mert a középpályáról nincs aki hozzátenne valamit érdemben a támadásokhoz. Pedig ezt pont Initől vártam idén év elején, hát sajna nem jött be..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Értem én, hogy más poszt, meg hogy hátrébb van, de amikor 3 másodpercen belül 2 ember is vele szemben keresztbe beindul, és ott a passzfolyosó, akkor könyörgöm tegye már oda azt a rohadt labdát..
Persze a védők fél ütemmel Suárez és Rafinha - asszem ők futottak be - mögött voltak, de így is vagy 80%, hogy megkaparintották volna labdát, ha jól teszi oda. Meg ha nem, akkor mi van? Legalább próbálkoztunk volna, nem ez a semmi játék ment volna végig.. Áh, igen felcseszte ezeknél ma az agyam. Imádtam mindig is a játékát, de idén eszméletlen mennyit esett vissza..
Tudom, új szerepkör, más a feladata, de ha az MSN-ből 2 ember rosszabb napot fog ki, akkor fáj nézni a játékunkat, mert a középpályáról nincs aki hozzátenne valamit érdemben a támadásokhoz. Pedig ezt pont Initől vártam idén év elején, hát sajna nem jött be..

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ő a mai meccsre gondolt.macgabi írta:A hollandok azért fütyülik Iniestát, mert ő rúgta nekik azt a gólt, amivel a spanyol válogatott megverte Hollandiát a VB döntőben 2010-ben. Ez történelem, hozzátartozik a klasszikus műveltséghez. (szmájli)Sanama írta:Mi ez az uj trend vele kapcsolatban, hogy futyulik? Par eve meg minden spanyol csapatnal vastaps,stb., most meg egyre tobb helyen, egyre gyakrabban futyulik. ?!

A hollandok azért fütyülik Iniestát, mert ő rúgta nekik azt a gólt, amivel a spanyol válogatott megverte Hollandiát a VB döntőben 2010-ben. Ez történelem, hozzátartozik a klasszikus műveltséghez. (szmájli)Sanama írta:Mi ez az uj trend vele kapcsolatban, hogy futyulik? Par eve meg minden spanyol csapatnal vastaps,stb., most meg egyre tobb helyen, egyre gyakrabban futyulik. ?!
Mi ez az uj trend vele kapcsolatban, hogy futyulik? Par eve meg minden spanyol csapatnal vastaps,stb., most meg egyre tobb helyen, egyre gyakrabban futyulik. ?!