Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a bajnokok ligájában asszem a negyedikVictor_Valdes írta:Ez az idei elso golpassza andresnak?:)
Jó hír, nem úgy tűnt mint aki egy-két héten belül pályára tud lépni. Bármennyire is gyenge mostanában magához képest még mindig fontos láncszem.PCsabi írta:Official: New tests have shown that Iniesta has no injury, he has a knock in his lower back and worked individually today.
Sajnos a legjobb hir az lenne ha idén már nem lépne pályára..MQuCsabi írta:Az a legjobb hír most szerintem, hogy nincs hír. Utána is mondták, hogy semmi komoly. Ha nem mondanak újat, az azt jelenti, hogy szóra sem érdemes.Nincs hír róla?
nálam messze esélyes lesz az "év csalódása a barcelonában" díjra. nyugodtam lehetne xavit játszatni helyette.noname írta:A derekát fájlalta. Remélhetőleg csak kapott egy nagyot a csontra és megússza egy zúzódással.
Amúgy sztem rettenetesen játszott, a legrosszabb volt a pályán.
Tényleg, ezt ki is felejtetem, jó is hogy írod. Idén kb ha 3-szor közelítette meg azt a játékot, amit az Ukránok ellen nyújtott, voltak megindulásai, mélységi passzai, szebb cselek. Tudna ő még jól játszani, csak nem tud ebben a szerepkörben úgy. Bár a passzokat bepróbálhatná így is attól még, szóval nem tudom mi ez nála, Pedro féle "válogatottban villogok, itt meg szürke vagyok" betegség is van egy minimális szinten.Sanama írta:En azt nem ertem, hogy a valogatottban pedig tok jo volt, adott olyan labdakat ...
Ritka alkalmak egyike, de szóról szóra egyetértek veled..crixus írta:Nekem pont ez a gondom az idei csapattal. Ha elöl befuccsol a csodatrió, akkor bukó van...![]()
Ez eddig idén 8 bajnoki meccsen fordult elő. A mérlegünk így is meglepően "jó": 3 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. Az 5 bukott találkozón nem találtunk a kapuba sem, a másik 3 meccsen is csupán egyszer. A mondandóm lényege: jelenleg annyi a taktikánk a támadásoknál, hogy "add oda az elől lévők egyikének, majd megoldják..." Ez pedig nem éppen szerencsés....
Nekem pont ez a gondom az idei csapattal. Ha elöl befuccsol a csodatrió, akkor bukó van...palesz77 írta: Tudom, új szerepkör, más a feladata, de ha az MSN-ből 2 ember rosszabb napot fog ki, akkor fáj nézni a játékunkat, mert a középpályáról nincs aki hozzátenne valamit érdemben a támadásokhoz. Pedig ezt pont Initől vártam idén év elején, hát sajna nem jött be..
En azt nem ertem, hogy a valogatottban pedig tok jo volt, adott olyan labdakat ...palesz77 írta:Értem én, hogy más poszt, meg hogy hátrébb van, de amikor 3 másodpercen belül 2 ember is vele szemben keresztbe beindul, és ott a passzfolyosó, akkor könyörgöm tegye már oda azt a rohadt labdát..Persze a védők fél ütemmel Suárez és Rafinha - asszem ők futottak be - mögött voltak, de így is vagy 80%, hogy megkaparintották volna labdát, ha jól teszi oda. Meg ha nem, akkor mi van? Legalább próbálkoztunk volna, nem ez a semmi játék ment volna végig.. Áh, igen felcseszte ezeknél ma az agyam. Imádtam mindig is a játékát, de idén eszméletlen mennyit esett vissza..
![]()
Tudom, új szerepkör, más a feladata, de ha az MSN-ből 2 ember rosszabb napot fog ki, akkor fáj nézni a játékunkat, mert a középpályáról nincs aki hozzátenne valamit érdemben a támadásokhoz. Pedig ezt pont Initől vártam idén év elején, hát sajna nem jött be..
Ő a mai meccsre gondolt.macgabi írta:A hollandok azért fütyülik Iniestát, mert ő rúgta nekik azt a gólt, amivel a spanyol válogatott megverte Hollandiát a VB döntőben 2010-ben. Ez történelem, hozzátartozik a klasszikus műveltséghez. (szmájli)Sanama írta:Mi ez az uj trend vele kapcsolatban, hogy futyulik? Par eve meg minden spanyol csapatnal vastaps,stb., most meg egyre tobb helyen, egyre gyakrabban futyulik. ?!
A hollandok azért fütyülik Iniestát, mert ő rúgta nekik azt a gólt, amivel a spanyol válogatott megverte Hollandiát a VB döntőben 2010-ben. Ez történelem, hozzátartozik a klasszikus műveltséghez. (szmájli)Sanama írta:Mi ez az uj trend vele kapcsolatban, hogy futyulik? Par eve meg minden spanyol csapatnal vastaps,stb., most meg egyre tobb helyen, egyre gyakrabban futyulik. ?!