Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért mindent elmond. A sok okos szerint Messinek ez az éve instant kuka, CR meg ász volt, közbe meg 3 gól van köztük, úgy, hogy a portugál kb a góljai negyedét 11-esből lőtte.Erxy írta:ebben az évben Messi 58 gólt lőttbarca0000 írta:u.i.: Messi csak magához képes volt rosszba mert nem 50 gólt lőtt![]()
![]()
(CR 61-et.)
Ennyiről van szó. Komolyan nem tudom azzal a probléma, ha ennek valaki hangot is ad..barca0000 írta:Nem értem mi ez a nagy elfogultság itt Ronaldoval kapcsolatba ok tavaly jobb volt mint Messi
2011-ben Messi azért nyert CR előtt, mert megnyerte a Bl-t és a Bajnokságot, pedig szinte közel azonos mutatókkal rendelkeztek abban az évben - CR asszem 1 góllal többet is lőtt. Suárez meg ráadásul nem is játszott egész ősszel a saját hülyesége miatt, gondolom ezért nem..barca0000 írta:Most el kell dönteni hogy az aranylabda egyéni vagy csapat díj mert ha egyéni és természetesen az akkor azt mondja meg nekem valaki miért pont Ronaldo miért nem Suarez ?
ebben az évben Messi 58 gólt lőttbarca0000 írta:u.i.: Messi csak magához képes volt rosszba mert nem 50 gólt lőtt
Cannavaro meg is kapta annoennyi erővel maldininek meg puyolnak is 3x aranylabdásnak kellene lennie
teljesen egyértelmű.barca0000 írta:Miért akkor inkább kapja a 2,5 csapatos la ligaba jól játszó Cr?visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
ennyi erővel maldininek meg puyolnak is 3x aranylabdásnak kellene lennieSamper írta:Jelenleg sokan őt tartják a világ legjobb kapusának. Nem utolsó szempont, hogy a VB évében világbajnok kapja a trófeát.
Jelenleg sokan őt tartják a világ legjobb kapusának. Nem utolsó szempont, hogy a VB évében világbajnok kapja a trófeát. És egy kapus jobban hideg zuhany a sok hülyére, akik képtelenek különbséget tenni az aranylabda és az aranycipő között.visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
Miért akkor inkább kapja a 2,5 csapatos la ligaba jól játszó Cr?visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
Akkor Iniestának vagy Xavinak. Idén Neuernak. Szerintem Messi harmadik lesz.Roberto Carlos írta:2010-re emlékszel? Ha akkor Messi kapta, akkor most CR-nek kell kapnia, ha következetesek akarnak maradni....akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót...
2010-re emlékszel? Ha akkor Messi kapta, akkor most CR-nek kell kapnia, ha következetesek akarnak maradni....akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót...
Igen, csak az a gond, hogy egy nálánál nem jobb játékost fognak háromszoros Aranylabdássá tenni, amiből kb. az első, ha jogos volt. Akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót, mert hogy a társak a segge alá tolták a gólokat (a bírók meg a tiziket)...tothnandor1 írta:Messi technikai tudása, játékintelligenciája és alázata a csapat iránt mindenki fölé emeli. Ő komplett csoda, akármi lesz is az Aranylabda szavazás vége!
Ez teljesen igaz. Egy bibi van: olyankor csinálta, amikor az ellenfél a biztos nagy vereségbe beletörődve már nem figyelt rá olyan koncentráltan. Ez nem Messi hibája. Ha Neymar és Suarez olyan életveszélyesen focizna, mint kellene, akkor eleve kevesebb figyelem maradna Messire. Tavasszal az esély csak az, hogy mindhárman csúcsformában lesznek. Akkor az is mindegy, hogy közben mit csinál a védelem.Normandia írta:Amit az 5. gól előtt csinált az valami hihetetlen. Tudjátok lehet Őt szídni meg sétálgatósnak hìvni, de hogy ez az ember mit tud a labdával azt még csak nem is sejtjük. Mindig tud újat mutatni és ilyenkor a fene sem bánja, hogy egyébként sétálgat.
A lasztit ballal szedte le a levegőből, de a gólt tényleg jobbal verte be. Parádés volt amúgy mind a levétel, mind ahogy bevágta..Csbal írta:a "gyengébbik" lábbal. Elég szégyen:-)
a "gyengébbik" lábbal. Elég szégyen:-)bojankrkic27 írta:az a levétel az 5. gól előtt... nincsenek szavak rá![]()