palesz77 írta:
Mostanában átigazolási híreket/pletykákat nem szoktam olvasni, nincs semmi arról, hogy kivel pótolnánk, ha nem lesz transferbann? Valaki mintha említette volna már Danilot a fórumon, hogy volt róla hír, ez mennyire igaz? Bár kétlem, hogy ennek a vezetőségnek sikerül majd kilobbiznia az eltörlést..

Állítólag jó esély van az eltörlésre, már csak azért is mert azok a fiatalok, akik miatt kitört ez a balhé engedélyt kaptak a FIFA-tól, hogy tétmeccsen is játszhatnak, legalábbis valami hasonlót hallottam.
Danilo-ról tényleg felmerült már pletyka, én őt favorizáltam első helyen. Nagyon jó felépítésű, gyors és védekezni is tud. Több Porto meccset néztem és engem meggyőzött, ami pedig még mellette szól, hogy nem fél éve játszik Európában. (plusz egy relatíve erős csapatban) A Porto amúgy is jó játékosokat szokott "kinevelni". És a kontraktusa is lejáróban van.
Amennyit láttam a srácot nem annyit tud, hogy "Alvesnél bárki csak jobb lehet", hanem igazi erősítés lenne.
Ha eltörlik a büntit(

) nagyon jó lenne rárepülni. Dani kap két búcsúpuszit aztán mehet az USA-ba vagy az arabokhoz megszedni magát.