Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg jó volt!Rivaldo11 írta:Jó kis meccset hozott le Ő is, érdekes módon azonban ilyenkor itt nem látok aktivitást.
A tegnapi 90 perc megint csak azt bizonyította, hogy Montoya fényévekre van még ettől az Alvestől is, úgyhogy nincs miről beszélni.
Az már egy fokkal jobb, de még mindig nem a helyes megfejtésMQuCsabi írta:Utána megmagyarázta, hogy nem ez volt a várható, hanem a Montoya - Alves csere lett volna kézenfekvő.
Hehe... kicsit én is vakartam a fejem, hogy milyen előrehaladott gondolkodású kommentátor lehet az illető, hogy ilyen meglátásai vannak.Pampalini írta:Én akkor kaptam majdnem szívbajt, amikor 1:0-nál Mathieu - Alves csere, és a kommentátor szerint ez várható volt.Balinho írta:Ha egyszer nagy tudás birtokosa leszek és terroristák megpróbálják kiszedni belőlem a nagy titkot, elég ha Alves beadásait elkezdik válogatatlanul vetíteni, 2 perc után vallok be mindent, persze csak ha addig kibírom ép ésszel.
LE-nek gratulálok, végső opcióként egyértelmű hogy őt kellett behozni!
Én akkor kaptam majdnem szívbajt, amikor 1:0-nál Mathieu - Alves csere, és a kommentátor szerint ez várható volt.Balinho írta:Ha egyszer nagy tudás birtokosa leszek és terroristák megpróbálják kiszedni belőlem a nagy titkot, elég ha Alves beadásait elkezdik válogatatlanul vetíteni, 2 perc után vallok be mindent, persze csak ha addig kibírom ép ésszel.
LE-nek gratulálok, végső opcióként egyértelmű hogy őt kellett behozni!
Foci-live.hu nem épp a hitelességéről híres, bár mondjuk ez nem túl bíztató:Chino írta:Nem tudom mennyire hiteles ez a forrás, de amikor felröppentek ezek a dolgok, a klub lenyilatkozta, hogy semmi hasonló kitétel nincs a szerződésébe foglalva.
Inkább játszatnék 3 védős rendszert komolyan, minthogy Avlest jövőre is itt lássam..mes írta:Csak nehogy visszasirjuk meg ot 2016 januarjaban
Nem tudom mennyire hiteles ez a forrás, de amikor felröppentek ezek a dolgok, a klub lenyilatkozta, hogy semmi hasonló kitétel nincs a szerződésébe foglalva.Normandia írta: Egyetlen aduász van a menedzsment kezében, ez pedig az, hogy elméletben 2016-ig még szerződés köti a 31 védőjátékos a klubhoz, no de hogyan?! A két fél eredeti megállapodása úgy szólt, hogy 2015-ben lejár a labdarúgó szerződése, de további egy évig maradhat még, ha a játékos egyoldalúan úgy dönt. Ez volt az a pont, amit korábban a menedzsment el akart felejteni, most meg ebbe kapaszkodna bele.
Forrás: Foci-live.hu
Ebben lehet valami.mes írta:Csak nehogy visszasirjuk meg ot 2016 januarjaban
palesz77 írta:"Szeretném méltósággal befejezni azt, amit elkezdtem..."
Mondjuk akkor elmehetett volna már a nyáron..
Kíváncsi lennék az eredeti szövegre, de ha tényleg ilyen a stílusa, akkor elmehet a.. Még akkor is, ha minimális igazság van abban amit mond, akkor is mire van arca pont idén?visca el barca írta:akkora arca van, hogy soha többet nem játszatnám. még padon sem ülne. akár luxus akár nem. csíra.
Le kéne szállnia a magas lóról. Ha élete formájában lenne még érthetőbb lenne, h ilyet nyilatkozik, de most, hogy a futtottak még kategórába van a teljesítménye nem kéne ilyet mondania.danianevem írta:„Még nem kaptam szerződéshosszabbítási ajánlatot, de nyugodt vagyok. A Barca problémája, ha nem hosszabbít velem, nem az enyém.”
Elég sok szabadideje lehetpalesz77 írta:http://instagram.com/p/w6_jTUOH0Q/
Komolyan nem bírom felfogni, hogy ilyenkor mit érezhet..
Állítólag jó esély van az eltörlésre, már csak azért is mert azok a fiatalok, akik miatt kitört ez a balhé engedélyt kaptak a FIFA-tól, hogy tétmeccsen is játszhatnak, legalábbis valami hasonlót hallottam.palesz77 írta:
Mostanában átigazolási híreket/pletykákat nem szoktam olvasni, nincs semmi arról, hogy kivel pótolnánk, ha nem lesz transferbann? Valaki mintha említette volna már Danilot a fórumon, hogy volt róla hír, ez mennyire igaz? Bár kétlem, hogy ennek a vezetőségnek sikerül majd kilobbiznia az eltörlést..
Igen én olvastam a Foci-Live.hu-n, hogy szóbajöhet a srác. Néztem róla videókat, hát nem rossz . Gyors, jól lő messziről is, még a beadásai sem fogalmatlanok. Persze azért ez egy szinttel lejjebbi bajnokságban szerepel így. Az biztos, hogy európát neki nem kell szoknia, mint Douglasnak.palesz77 írta: Mostanában átigazolási híreket/pletykákat nem szoktam olvasni, nincs semmi arról, hogy kivel pótolnánk, ha nem lesz transferbann? Valaki mintha említette volna már Danilot a fórumon, hogy volt róla hír, ez mennyire igaz? Bár kétlem, hogy ennek a vezetőségnek sikerül majd kilobbiznia az eltörlést..