Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
végre pedro megkapja újra a bizalmat kezdőként! hajrá pedrito!BarcaGeri777 írta:"A sport.es szerint - és ahogy az FC Barcelona vezetőedzője tegnap is elmondta - gyakorlatilag az alapcsapat játszik ma este Amszterdamban."
Lehet, hogy erre a hírre alapoznak...
Remélem, nem így lesz!
Remelem akkor kivetelesen tevednek..zsoltfree írta:
Itt az oldalon, a meccs beharangozóban ő van a kezdőben. Elég jól eltalálják.
Tehát van tippje valakinek miért nem kap több esélyt Montoya? Azt sejtem, hogy Douglas miért nem. Esetleg Adriano?
Itt az oldalon, a meccs beharangozóban ő van a kezdőben. Elég jól eltalálják.palesz77 írta:Honnan vetted, hogy ma kezdő lesz? Van valami forrás róla? Vagy csak az eddigiek alapján?zsoltfree írta:...
Amúgy vicc, hogy Alves többet játszott, mint Bravo..Lucho nem tudom mit néz, de hogy nem azt, mint amit mi az biztos. Ideje lenne már kitenni a Brazilt onnan a jobboldalól. Remélem ma kivételesen nem fog kezdeni.
ő az egyetlen biztos pont LE-nélpalesz77 írta:Honnan vetted, hogy ma kezdő lesz?
Honnan vetted, hogy ma kezdő lesz? Van valami forrás róla? Vagy csak az eddigiek alapján?zsoltfree írta:...
Nagyon tré.palesz77 írta:Remélem elé toljuk azt a 3 éves szerződést, ma is kiérdemelte..Nembaj, azért szerdán és jövő héten is kezdő lesz gondolom a biztonság kedvéért.
Na most már biztos vagyok benne, hogy jövőre is őt kell majd csodálnom. Sajnálom amúgy, mert én anno imádtam a srácot, de még 1 év, és olyan szinten rühellni fogom, mint Oleguert anno. Sajnos sem ő, sem a vezetőség nem érezte mikor kéne abbahagynia a barcelonai kalandot..La Pulga írta:Barcelona want to offer Dani Alves (31) a one-year renewal. The right back is only willing to accept a renewal for two or three years. [md]
Na jó azért mindennek meg van a határa![]()
Na jó, de érted. Vajon miért az Ő oldalán vezették a támadásokat.. ?palesz77 írta:De csak azért, mert az Isco-Ronaldo-Marcelo trió az ő oldalán játszott, ha a túloldalon tolták volna, akkor onnan jöttek volna a kontrák. Szerintem se volt ma vele baj, pedig ez tőlem aztán nagy szó..Sanama írta:Végülis a Real kontrák 95%-a az ő helyén volt... Jó meccse volt. Se.
De ennek ellenére jövő héten Montoyat akarom a kezdőbe látni!
Az egyik legnagyobb pozitívum az ő teljesítménye volt szerintem. Mathieu többször fent ragadt, mint Alves. A 70. percig nagyon fegyelmezetten játszott. Ott volt védekezésben is és figyelt az egyensúlyra. Az utolsó 20 percben nyilván más volt a helyzet, mert akkor menni kellett előre nem volt mese.palesz77 írta:De csak azért, mert az Isco-Ronaldo páros az ő oldalán játszott, ha a túloldalon tolták volna, akkor onnan jöttek volna a kontrák. Szerintem se volt ma vele baj, pedig ez tőlem aztán nagy szó..Sanama írta:Végülis a Real kontrák 95%-a az ő helyén volt... Jó meccse volt. Se.
De ennek ellenére jövő héten Montoyat akarom a kezdőbe látni!
De csak azért, mert az Isco-Ronaldo-Marcelo trió az ő oldalán játszott, ha a túloldalon tolták volna, akkor onnan jöttek volna a kontrák. Szerintem se volt ma vele baj, pedig ez tőlem aztán nagy szó..Sanama írta:Végülis a Real kontrák 95%-a az ő helyén volt... Jó meccse volt. Se.
Végülis a Real kontrák 95%-a az ő helyén volt... Jó meccse volt. Se.Alfa írta:Ma jól lehozta a meccset különösebb hiba nélkül , remélem ezt a mai teljesítményét áttudja menteni a következő meccsekre.
Szerintem Suarezben sem csalódhatott senki sem. Meggyőződésem,ha egyszer helyzetbe kerül,gól. Emelett mezőnyben aktiv volt,nagy hiba volt a kisc1gányt berakni helyette.Alcantara írta:Látod, látod! Ez tőled tényleg nagy elismerés az irányába.palesz77 írta:Ez igaz, az egyik legjobb a csapatból, nem hittem, hogy így összekapja magát. Bárcsak állandósítani tudná ezt a formáját..![]()
![]()
Amúgy ezzel letudtad a meccs egyetlen pozitívumát.