2014.11.05. 10:41:38
Nem nagyon szoktam fikázni a csapatot, és az egyéni teljesítményeket, de ez már nekem is szemet szúr, hogy már megint Alves lesz a kezdő hátvéd.
Stat.:
Montoya: Bl-ben 0 perc, bajnokságban a Bilbao elleni meccset végig játszotta, más meccsen nem.
Douglas: Bl-ben 0 perc, Bajnokságban a Malaga ellen játszott 73 percet (az nagyon pocsék játék volt, nálam Oleguert idézte), más meccsen nem.
Alves: Bl-ben mind a 3 meccset végig játssza (a 4. meccsen szintén kezdő), A
A Katalán kupán a fenti hármasból Montoya kapott egy félidőt csereként.
A poszton még Adriano bevethető játékos, aki a Katalán kupán és a Malaga elleni bajnokin játszott jobb hátvédet 1 félidőt, illetve kb 20 percet.
Csapat szinten Alvesé a 2. legtöbb játékperc (982) a tétmeccseken (bajnokság, BL). Az első Messié (1145). A következő a sorban Bravo, Mathieu (900-900 perc), aztán Neymar (838)...
Közülünk senki nem ismeri a játékosok edzés munkáját ez tény. Viszont elég nagy bajok vannak, ha ilyen teljesítmény alapján még mindig csak hozzá tud nyúlni a játékosok közül. A Posztján egyértelműen csak vele számol az edző, pedig ezen a poszton van a legnagyobb tolongás mert Montoya, Douglas szintén jobb hátvéd, és Adriano is otthonosan mozog ebben a pozícióban. Az egész mezőnyben is kirívóan magas a játékpercek száma. A VB-n is egyértelmű tragédia volt a játéka, idén is, tavaly is. Montoya tényleg ennyire rossz lenne? Vagy akkor már inkább Adriano. De őt nem értem. Én látok rosszul valamit?