Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is hasonlóan voltam velük. Emlékszem Djorkaeff miket művelt ott, Lama meg Lama. Az a bizonyos KEK-döntő azóta is megvan VHS-en, sajnáltam is hogy pont velük kerültünk össze. Még a 2000-es években is szerethető csapat volt, de számomra az utóbbi években egyre kevésbé ez volt a jellemző. Én nem utáltam meg őket, amiért elvitték Neymart, szíve-joga mindkét félnek, de a körülmények azért nem voltak egészen tiszták, ahogy PSG egész hozzáállása a Barcához.recrea írta:Sose voltunkvisca el barca írta:tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.nagyon nem leszünk így jóban
![]()
![]()
![]()
Volt egy "sikerkoszakuk" a 90-es években, KEK-et, bajnokságot, francia kupákat nyertek...nekem a kedvenc kapusom Bernard Lama volt, emlékszem gyerekkoromban labdáztam a szobában, amikor kapust játszottam, akkor ő voltamSzerettem Patrice Lokot, Weah-t, illetve néztem 97-ben a Barca-Psg KEK döntőt.
Tök jó szívvel gondolok vissza rájukegyébként most sincs velük semmi bajom, bár nem szurkolok nekik, továbbá hidegen hagy a francia bajnokság.
Sose voltunkvisca el barca írta:tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.nagyon nem leszünk így jóban
![]()
![]()
tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.
Azért ne úgy képzeld el, h hozzátartozik a párizsi milliőhöz a mindennapi robbantgatásVakmacska írta:Kíváncsi vagyok, ha majd megint beindulnak az arabok, és nekiállnak robbantgatni, akkor is imádni fogja-e a várost.
Emlékszem, hogy a francia-német meccsen hallani lehetett a közvetítésben a robbanásokat.
Egy arab a meccsen akart robbantani, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem jutott be.
én nem tudom, de ha olajból van a pénze mint azt összes többinek, ahhoz olyan marha sok ész nem kellNero. írta:gondolom nem egy primitív bunkó hogy ennyire meg tudott gazdagodni
Elég érdekes a magyarok hozzáállása az arabokhoz meg úgy összeségében a külföldiekhez. Azért mert van köztük is néhány barom akkor leáltalànosítasz egy egész ember csoportot? Én ismerem jópár embert a Közel-Keletről ès nagy rèszük teljesen normális sőt...Vakmacska írta:Kíváncsi vagyok, ha majd megint beindulnak az arabok, és nekiállnak robbantgatni, akkor is imádni fogja-e a várost.
Emlékszem, hogy a francia-német meccsen hallani lehetett a közvetítésben a robbanásokat.
Egy arab a meccsen akart robbantani, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem jutott be.
06/08/2017ktm írta:Tudtommal a franciák beelőzték a portugálokat(sőt az oroszok is), szóval most már szerintem 2-es szorzója lesz a francia ligának.
Pontosítsuk, régen volt ujraosztva, mert mikor a benfica meg BEK döntőt játszott, helytálló volt, manapság viszont mar nem.LG írta:De az a vicces, hogy a jóval gyengébb portugál liga szorzója még 2. Okos emberek számolták ki ezeket is.
Ez csak Párizsban fogyott el ! Azért van még egy-két világváros !MessiNeymarSuarez írta:
10.000 Neymaros mez fogyott egy nap alatt, 70 eurotol indul egy szurkolói mez, szóval 700.000 euro jött be ebből, ez persze csak a bevétel, nincs benne hogy kinek hány % jár ebből az összegből.
Eltelik egy pár napba hogy összejöjjön belőle Neymar ára...
recrea írta:Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada FamiliánNero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.megy a nagyzolás, közben meg ezer sebből vérzik a város.
Ez az, és ha nem jön össze, mit fognak kiírni a toronyra: trompé Neymar?Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada Familiánmegy a nagyzolás, közben meg ezer sebből vérzik a város.
Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada FamiliánNero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.
Az első évben biztos, aztán ha nem jön össze egy bl akkor ő lesz a bűnbak.Nero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.
Még a végén kitalálja hogy az összes apénzt amit kapott visszaadja...nemespatro írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a&utm_medi ... aign=nsofb
Nah megszólalt Neymar papa is az átigazolással kapcsolatban.
Mayweather majdem hasonlokat kapMessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59EDFDD8
Ha minden igaz, ezt a csekket kaptuk Neymarért...Háát, nem mindennapi látvány az ekkora összeg...Forintban is elfogadnám![]()
Remélem Bartoék nem fogják ellubickolni, hanem a csapat számára hasznosan költik el...