Neymar
Nagyon kopogtatnak már a fiatalok és már nincs annyira kilátástalan helyzet, mint pár éve, Messi-CR után már itt lehet egy Mbappé-Dembelé kettős, aminek elég komoly realitása is van, főleg, ha elviszi őket a Real-Barca duó.
Nincs Neymar könnyű helyzetben, BL cím kell neki, más esély nincs, mert a braziloktól nem várok csodát a VBn.
Nincs Neymar könnyű helyzetben, BL cím kell neki, más esély nincs, mert a braziloktól nem várok csodát a VBn.
madridista
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is hasonlóan voltam velük. Emlékszem Djorkaeff miket művelt ott, Lama meg Lama. Az a bizonyos KEK-döntő azóta is megvan VHS-en, sajnáltam is hogy pont velük kerültünk össze. Még a 2000-es években is szerethető csapat volt, de számomra az utóbbi években egyre kevésbé ez volt a jellemző. Én nem utáltam meg őket, amiért elvitték Neymart, szíve-joga mindkét félnek, de a körülmények azért nem voltak egészen tiszták, ahogy PSG egész hozzáállása a Barcához.recrea írta:Sose voltunkvisca el barca írta:tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.nagyon nem leszünk így jóban
![]()
![]()
![]()
Volt egy "sikerkoszakuk" a 90-es években, KEK-et, bajnokságot, francia kupákat nyertek...nekem a kedvenc kapusom Bernard Lama volt, emlékszem gyerekkoromban labdáztam a szobában, amikor kapust játszottam, akkor ő voltamSzerettem Patrice Lokot, Weah-t, illetve néztem 97-ben a Barca-Psg KEK döntőt.
Tök jó szívvel gondolok vissza rájukegyébként most sincs velük semmi bajom, bár nem szurkolok nekik, továbbá hidegen hagy a francia bajnokság.
De azt tartom, hogy Neymar ide vagy oda igazán meghatározó csapat nem lesz belőlük. A játékosaik megvoltak, még sokkal jobb korban, mint edddig, de Franciaországon kívül nem nagyon tudtak vitézkedni.
Viszont Neymart abból a szempontból nem értettem, hogy ezzel a lépéssel pont egy olyan klubot választott, ahonnan esetleg nagyobb siker nélkül nem tud lelépni. Láttuk, hogy ha az arabok nem akarnak valakit elengedni ígérhetnek bármennyit és fejre is állhatnak nem fog szabadulni. Ha nagyon vergődik odadobnak egy +5-10 millás szerződést és lehűlnek a kedélyek.
Cserébe mondjuk egy Mbappé elmegy a Realba, jönnek a kupák, meghatározó játékos lesz, hiába jobb játékos a brazil nem biztos, hogy meg tudja előzni a franciát.
Forca Barca!!!!
Sose voltunkvisca el barca írta:tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.nagyon nem leszünk így jóban
![]()
![]()

Volt egy "sikerkoszakuk" a 90-es években, KEK-et, bajnokságot, francia kupákat nyertek...nekem a kedvenc kapusom Bernard Lama volt, emlékszem gyerekkoromban labdáztam a szobában, amikor kapust játszottam, akkor ő voltam

Tök jó szívvel gondolok vissza rájuk

- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azért ne úgy képzeld el, h hozzátartozik a párizsi milliőhöz a mindennapi robbantgatásVakmacska írta:Kíváncsi vagyok, ha majd megint beindulnak az arabok, és nekiállnak robbantgatni, akkor is imádni fogja-e a várost.
Emlékszem, hogy a francia-német meccsen hallani lehetett a közvetítésben a robbanásokat.
Egy arab a meccsen akart robbantani, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem jutott be.

Életemben nem néztem még eligazolt játékos meccsét az új csapatban, se Dinho, se Ronaldo, de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én nem tudom, de ha olajból van a pénze mint azt összes többinek, ahhoz olyan marha sok ész nem kellNero. írta:gondolom nem egy primitív bunkó hogy ennyire meg tudott gazdagodni

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Elég érdekes a magyarok hozzáállása az arabokhoz meg úgy összeségében a külföldiekhez. Azért mert van köztük is néhány barom akkor leáltalànosítasz egy egész ember csoportot? Én ismerem jópár embert a Közel-Keletről ès nagy rèszük teljesen normális sőt...Vakmacska írta:Kíváncsi vagyok, ha majd megint beindulnak az arabok, és nekiállnak robbantgatni, akkor is imádni fogja-e a várost.
Emlékszem, hogy a francia-német meccsen hallani lehetett a közvetítésben a robbanásokat.
Egy arab a meccsen akart robbantani, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem jutott be.
A PSG elnök is valami szörnyetegnek van beállítva, holott mindenki csak jót nyilatkozik róla, gondolom nem egy primitív bunkó hogy ennyire meg tudott gazdagodni, láthatóan a játékosai is csípik.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kíváncsi vagyok, ha majd megint beindulnak az arabok, és nekiállnak robbantgatni, akkor is imádni fogja-e a várost.
- visca el barca
- Presidente del Barça
06/08/2017ktm írta:Tudtommal a franciák beelőzték a portugálokat(sőt az oroszok is), szóval most már szerintem 2-es szorzója lesz a francia ligának.
1. spanyol - 8013
2. angol - 6163
3. német - 4610
4. olasz - 4288
5. portugál - 3120
6. francia - 2873
7. orosz - 1981
továbbra is az első 5 ligának van 2x szorzója, alattuk 1.5x

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én csak azért haragszok rá, ahogy elment. Ha időben szólt volna, mondjuk az idény végén akkor semmi gond nem lett volna. Valverde is alapból úgy készült volna, meg nem is kéne most kapkodni, hogy kit is hozzanak a helyére.
Aki el akar menni az menjen, de tehetné korrekt módon a főbejáraton is, nem betig a hátsó ajtón, főleg ennyi év és siker után.
Aki el akar menni az menjen, de tehetné korrekt módon a főbejáraton is, nem betig a hátsó ajtón, főleg ennyi év és siker után.
Tudtommal a franciák beelőzték a portugálokat(sőt az oroszok is), szóval most már szerintem 2-es szorzója lesz a francia ligának.
Pontosítsuk, régen volt ujraosztva, mert mikor a benfica meg BEK döntőt játszott, helytálló volt, manapság viszont mar nem.LG írta:De az a vicces, hogy a jóval gyengébb portugál liga szorzója még 2. Okos emberek számolták ki ezeket is.
De az a vicces, hogy a jóval gyengébb portugál liga szorzója még 2. Okos emberek számolták ki ezeket is. 

Ez csak Párizsban fogyott el ! Azért van még egy-két világváros !MessiNeymarSuarez írta:
10.000 Neymaros mez fogyott egy nap alatt, 70 eurotol indul egy szurkolói mez, szóval 700.000 euro jött be ebből, ez persze csak a bevétel, nincs benne hogy kinek hány % jár ebből az összegből.
Eltelik egy pár napba hogy összejöjjön belőle Neymar ára...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
recrea írta:Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada FamiliánNero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.megy a nagyzolás, közben meg ezer sebből vérzik a város.
Aztán nehogy Booo de Princes-é változzon a stadion az első BL kiesés után....

Ahogy az egyik Ligue 1-ben játszó játékos mondta:" Messiéket, Suarezéket otthagyni egy Ligue 1 miatt? Eléggé őrült ötlet, de ő tudja"...
Ha neki a zseton és az bálványozás fontosabb akkor legyen boldog ezzel.
Varatix: Igen, 1.5- ös a szorzó... Szóval ha Messi/Lajos rúg 36 gólt, akkor neki 55-öt kell az európai aranycipőhöz, hát hajrá...

Ez az, és ha nem jön össze, mit fognak kiírni a toronyra: trompé Neymar?Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada Familiánmegy a nagyzolás, közben meg ezer sebből vérzik a város.

Ez a csillogás-villogás hiányzott emberünknek. Sztem mondjuk gagyi, valahogy nem tudom ezt elképzelni a Sagrada FamiliánNero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.

Az első évben biztos, aztán ha nem jön össze egy bl akkor ő lesz a bűnbak.Nero. írta:https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/
Ez nem csúnya
Itt lesz akkora királyként kezelve mint Messi Barcelonában, vagy Ronaldo Madridban.

https://instagram.com/p/BXd2-z1D1dj/" target="_blank
Ez nem csúnya
Ez nem csúnya
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Varatrix
- Director del Fútbol
Amúgy ha már imádja a Brazil honfitárásakat, miért nem beszélgetett egyet David Luizal?
„a francia bajnokságban szerepelni olyan, mintha kezdő fokozaton játszanál mondjuk a FIFA 16-tal.”- Luiz
Az aranycipőbe, is mekkora a szorzójuk a franciáknak, kisebb mint itt, 1,5 aszem?

„a francia bajnokságban szerepelni olyan, mintha kezdő fokozaton játszanál mondjuk a FIFA 16-tal.”- Luiz
Az aranycipőbe, is mekkora a szorzójuk a franciáknak, kisebb mint itt, 1,5 aszem?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Még a végén kitalálja hogy az összes apénzt amit kapott visszaadja...nemespatro írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a&utm_medi ... aign=nsofb
Nah megszólalt Neymar papa is az átigazolással kapcsolatban.

Nem az a célja hogy első legyen a klubban? és nem is a pénzért ment el?
Akkor miért is váltott volna?

10.000 Neymaros mez fogyott egy nap alatt, 70 eurotol indul egy szurkolói mez, szóval 700.000 euro jött be ebből, ez persze csak a bevétel, nincs benne hogy kinek hány % jár ebből az összegből.
Eltelik egy pár napba hogy összejöjjön belőle Neymar ára...

- nemespatro
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... aign=nsofb" target="_blank

- visca el barca
- Presidente del Barça
ahhoz képest a qatar sport inv. nem állami cég, a nemzeti bank szponzozárlta az egészet 

Mayweather majdem hasonlokat kapMessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59EDFDD8
Ha minden igaz, ezt a csekket kaptuk Neymarért...Háát, nem mindennapi látvány az ekkora összeg...Forintban is elfogadnám![]()
Remélem Bartoék nem fogják ellubickolni, hanem a csapat számára hasznosan költik el...

Amugy altalaban 3-4 reszletben szoktak kifizetni ezeket a nagy igazolasokat, ezek meg egybol 70 milliardot. Az igen.