recrea írta:visca el barca írta:recrea írta: de hétvégén sztem megnézem a Psg meccset.
tegnap láttam, h írtad, hogy régebben szeretted a psg-t...Te... mi van veled mostanában?

nagyon nem leszünk így jóban

Sose voltunk
Volt egy "sikerkoszakuk" a 90-es években, KEK-et, bajnokságot, francia kupákat nyertek...nekem a kedvenc kapusom Bernard Lama volt, emlékszem gyerekkoromban labdáztam a szobában, amikor kapust játszottam, akkor ő voltam

Szerettem Patrice Lokot, Weah-t, illetve néztem 97-ben a Barca-Psg KEK döntőt.
Tök jó szívvel gondolok vissza rájuk

egyébként most sincs velük semmi bajom, bár nem szurkolok nekik, továbbá hidegen hagy a francia bajnokság.
Én is hasonlóan voltam velük. Emlékszem Djorkaeff miket művelt ott, Lama meg Lama. Az a bizonyos KEK-döntő azóta is megvan VHS-en, sajnáltam is hogy pont velük kerültünk össze. Még a 2000-es években is szerethető csapat volt, de számomra az utóbbi években egyre kevésbé ez volt a jellemző. Én nem utáltam meg őket, amiért elvitték Neymart, szíve-joga mindkét félnek, de a körülmények azért nem voltak egészen tiszták, ahogy PSG egész hozzáállása a Barcához.
De azt tartom, hogy Neymar ide vagy oda igazán meghatározó csapat nem lesz belőlük. A játékosaik megvoltak, még sokkal jobb korban, mint edddig, de Franciaországon kívül nem nagyon tudtak vitézkedni.
Viszont Neymart abból a szempontból nem értettem, hogy ezzel a lépéssel pont egy olyan klubot választott, ahonnan esetleg nagyobb siker nélkül nem tud lelépni. Láttuk, hogy ha az arabok nem akarnak valakit elengedni ígérhetnek bármennyit és fejre is állhatnak nem fog szabadulni. Ha nagyon vergődik odadobnak egy +5-10 millás szerződést és lehűlnek a kedélyek.
Cserébe mondjuk egy Mbappé elmegy a Realba, jönnek a kupák, meghatározó játékos lesz, hiába jobb játékos a brazil nem biztos, hogy meg tudja előzni a franciát.