2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azt nagyon megköszönném bárki is legyen az, illetve egy eligazítás sem ártana felém a hogyan-mit-mikor kérdésekre.Cumbee írta:[
zknym: Létezik. Szokott is indulni itt is, de azzal nem én foglalkozom. Az illetékesek majd írnak gondolom.
Én küldözgetek majd ki meghívókat az email címekre. Annyi, hogy előtte azért a létszámbővítésről 1-2 véleményt meghallgatnék, de elvileg mindenkit beleszámoltam a létszámba, aki jelentkezett.fUtBoLiStA írta:Halihó!
Tavaly nem játszottam, de idén beneveztem én is a sima NFL ligára. Segítene valaki, hogy tudok bejutni?
Van liga, mivel csak meg van újítva, ha benne voltál tavaly és csinálsz csapatot automatikusan csatlakozik hozzá. A kód egyébként: 153695-39337kanty írta:Srácok!
Fantasy Premier League idén nem lesz?
Ha lesz, akkor én jönnék.kanty írta:Srácok!
Fantasy Premier League idén nem lesz?
Sziasztok!fcbarca0827 írta:...
Igen. Gyakorlatilag az offense-t állítod csak te össze a védelem egy teljes csapat védelmét jelenti az NFL hivatalos fantasy ligáiban. Vannak olyan fantasy ligák ahol a védelmedet is összeállíthatod.balinteer írta:Tanulmányoztam a sima ligát srácok, jól értem, hogy itt defense teameket kell választani a drafton, valamint 1 kickert és csak az offensebe van teljes húzás?
Egyébként akkor engem se felejtsetek ki kérlek, szívesen játszok.
Akkora projection, hogy megnéztem Ingramet, mindenhol 0