Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak Ps-en könnyű a Világklasszis mód,hanem Pc-n is 7-0 a Sevilla ellen 9-0 a Deportivo ellen 5-0 a Real ellen ehhh könnyű gamma...Vagy én vok túl jó?MessiFan írta:Nem voltak olyan jók. Mert nem tudnak cseleket csinálniMQuC írta:Nem tudjuk, mennyi vagy jó, és ők mennyire vltak azokDe grat
![]()
Nem tudom amugy, lehet, hogy én töltöttem le 'mit is' ?, de PS2-mre amit leszedtem, grafika egy az egyben 08.... roszabb, mint a 09 PC-RE...
CSak a menü a 09 és az uj irányítás... ja. és worldclasson tbb null a gép ellen.![]()
És érdekes... Nekik is pont a 08-as arcok vannak benne
A Menü új meg a mezek. világklasszison meg 3-0 vertem a MU-t
Nem voltak olyan jók. Mert nem tudnak cseleket csinálniMQuC írta:Nem tudjuk, mennyi vagy jó, és ők mennyire vltak azokDe grat
![]()
Nem tudom amugy, lehet, hogy én töltöttem le 'mit is' ?, de PS2-mre amit leszedtem, grafika egy az egyben 08.... roszabb, mint a 09 PC-RE...
CSak a menü a 09 és az uj irányítás... ja. és worldclasson tbb null a gép ellen.
Mindenki ezt mondja, én meg hüledezek, mert az én konfigomon ( Intel 4x2.4 ghz, Ati 512 ram VGA, 2 giga ram) meg szaggat.MQuC írta:Nekem fas*án megy 512 RAM-mal
Ja, én vagy így játszok vagy amatőr világklasszis kapus.Gyurinho írta:Tudom én is erre gondolok ...a kapus-t bőven jó félprofira vagy profira rakni (kinek hogy kellemesebb).Varga írta:08-ban ha világklasszison játszol és a kapus szintje is világklasszis akkor szinte lehetetlen gólt lőni. Én úgy minden meccsen kikaptam kivéve néhány mázlis meccs amikor volt egy jó helyre kipattant labda amit bevágtam.Gyurinho írta:Szerintem profi szinten a 08-tól már nem könnyű de hozzálehet szokni....meg ha világklasszis szinten vagy és a kapust nem állítod olyan jóra akkor nem oly vészes sztem...bár én nagy fifás vok tehát igazából én már hozzászoktam a nehézséghez
Tudom én is erre gondolok ...a kapus-t bőven jó félprofira vagy profira rakni (kinek hogy kellemesebb).Varga írta:08-ban ha világklasszison játszol és a kapus szintje is világklasszis akkor szinte lehetetlen gólt lőni. Én úgy minden meccsen kikaptam kivéve néhány mázlis meccs amikor volt egy jó helyre kipattant labda amit bevágtam.Gyurinho írta:Szerintem profi szinten a 08-tól már nem könnyű de hozzálehet szokni....meg ha világklasszis szinten vagy és a kapust nem állítod olyan jóra akkor nem oly vészes sztem...bár én nagy fifás vok tehát igazából én már hozzászoktam a nehézséghez
08-ban ha világklasszison játszol és a kapus szintje is világklasszis akkor szinte lehetetlen gólt lőni. Én úgy minden meccsen kikaptam kivéve néhány mázlis meccs amikor volt egy jó helyre kipattant labda amit bevágtam.Gyurinho írta:Szerintem profi szinten a 08-tól már nem könnyű de hozzálehet szokni....meg ha világklasszis szinten vagy és a kapust nem állítod olyan jóra akkor nem oly vészes sztem...bár én nagy fifás vok tehát igazából én már hozzászoktam a nehézséghez
Tökéletesen egyetértek Veled, csak én ps3-on érzem ezt.socio66 írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én profi szinten csak szenvedek a játékkal.Még ha nyerek is,nem igazán élvezem a játékot..Először úgy voltam, elkezdem világklasszison,aztán gondoltam bemelegítek egy kicsit a profi szinttel,erre még ez is nagyon nehéz..És mondom az élvezet hiányán van a hangsúly,nem tudok folyamatos,szép akciókat vezetni,cselezni hasonlók..
Ti hogy vagytok ezzel?
De ez csak proci és VGA csere lesz! Mert elég régi a gépem, de minden a legjobb benne, igaz pénzt is kellett bele ölni, hogy ilyen állapotban legyen, de még mindig olcsóbb volt, mint újat venni, ráadásul ezt én raktam össze, nem nagyon bízok a "szakemberekbe". Csak mielőtt elértem volna a proci meg videó kártya cseréig addigra kicsit megfogyatkozott a pénz. Ezen a kettőn kívül esetleg még egy alaplap csere kell, de nincs értelme mert olyan nagyon ütős játékokat úgy sem játszok, a Football Managerhez, meg esetleg PES, FIFA Managerhez bőven elég ez a gép. Ram meg van benne 4GB azon jó gyorsan elszaladgál az FM, a többi meg annyira nem lényeg.bowlinggolyo írta:Ez általában nem csak proci csere meg VGA csere szokott lenni hanem mellé jön a RAM alaplap + egyéb apróságok és úgy már inkább megéri egy új gépet össze rakni mint ezt meghagyni és "tuningolni"Victor_Valdes írta:Azta![]()
Ehelyett van:
1.4-es proci,64 megás videó kártya, bár most videó kártya csere lesz, de proci az húzós, túl drága lenne, na mindegy maradok az FM-nél asszem.
Ez általában nem csak proci csere meg VGA csere szokott lenni hanem mellé jön a RAM alaplap + egyéb apróságok és úgy már inkább megéri egy új gépet össze rakni mint ezt meghagyni és "tuningolni"Victor_Valdes írta:Azta![]()
Ehelyett van:
1.4-es proci,64 megás videó kártya, bár most videó kártya csere lesz, de proci az húzós, túl drága lenne, na mindegy maradok az FM-nél asszem.
Aztatakivini írta:proci:Victor_Valdes írta:FIFA 09-hez milyen Videó kari illetve proci kell?
min: 2.4 Ghz
ajánlott: dual-core
VGA:
min: 6600 Nvidia vagy ugyanilyen ATI
ajánlott:7800 Nvidia vagy ugyanilyen ATI