Valaki nem tud valamit a Gamper kupáról? Mikor tudjuk folytatni? Gondolom még mindig van aki versenyben van a magyar kupában, így a jövő hét még sansztalan...

Az más dolog, mivel ott nincsenek szurkolók és ezért nem mehet nekik le a hangulatuk.Így ott úgy oldották meg h az ifiknek megy a hangulata és ezzel együtt a teljesítményük is.Guardiola írta: Az ificsapat edzeset ugy tudom befojasolja, vagy legalabbis befojasolta amikor megjelent az ifi csapat.
Az ificsapat edzeset ugy tudom befojasolja, vagy legalabbis befojasolta amikor megjelent az ifi csapat.bowlinggolyo írta:Semmiben nem befolyásolja. Azok csak a szurkolók hangulatát befolyásolják.depth írta:2 kapusedzőm van és 20% -os volt az erőnlét edzés. Most levettem 15% -ra. Köszi a tippeket. Amúgy az befolyásolja az edzést, h a meccsen nyerek-e vagy, h sok gólt kapok?
Semmiben nem befolyásolja. Azok csak a szurkolók hangulatát befolyásolják.depth írta:2 kapusedzőm van és 20% -os volt az erőnlét edzés. Most levettem 15% -ra. Köszi a tippeket. Amúgy az befolyásolja az edzést, h a meccsen nyerek-e vagy, h sok gólt kapok?
2 kapusedzőm van és 20% -os volt az erőnlét edzés. Most levettem 15% -ra. Köszi a tippeket. Amúgy az befolyásolja az edzést, h a meccsen nyerek-e vagy, h sok gólt kapok?Guardiola írta: Egy kapusedzot mindenkeppen tarts. A TSI a Forma miatt. Ha van kapusedzod es meg is jelentosen esik a kapusod formaja akkor valoszinuleg a kozelmultban eroletet edzettel es annak a hatasa, ebben az esetben mindenkinek esik meg ha nem is latszik. Ha nagyon alacsony a forma erdemes nyomni egy altalanos edzest (bar errol megoszlanak a velemenyek szerintem neha kell).
Egy kapusedzot mindenkeppen tarts. A TSI a Forma miatt. Ha van kapusedzod es meg is jelentosen esik a kapusod formaja akkor valoszinuleg a kozelmultban eroletet edzettel es annak a hatasa, ebben az esetben mindenkinek esik meg ha nem is latszik. Ha nagyon alacsony a forma erdemes nyomni egy altalanos edzest (bar errol megoszlanak a velemenyek szerintem neha kell).depth írta:Nem kapus edzést nyomok. Szóval mit tudok az ellen tenni, h hétről-hétről csökken a kapusom TSI -je és formája?
Ezek annyira mind1ek nem ez számít. a HT nem arról szól h kinek mijen adatai vannak.A HT arról szól h építs egy jó csapatot és a lehető legjobban irányítsd őket a helyes út felé (győzelem és NB1)Xzibit25 írta:Nekem csak 80 pontCFirpo3 írta:Hello!
Van azt Eredmények menüpont. Ott írja, hogy az 1260 pontból mennyi pontunk van. Nektek mennyi van? Nekem 95.![]()
![]()
ÉS ti hányadikak vagytok a rangsorban???
Én 9894.
Nekem csak 80 pontCFirpo3 írta:Hello!
Van azt Eredmények menüpont. Ott írja, hogy az 1260 pontból mennyi pontunk van. Nektek mennyi van? Nekem 95.
Öreg és csak megfelelő szintű. Nem érdemes meg tartanod.Perrero írta:Gergő Bartha (196356072)
vki mondana róla egy véleményt![]()
nekem 100,de ez nem egy fontos dolog am..CFirpo3 írta:Hello!
Van azt Eredmények menüpont. Ott írja, hogy az 1260 pontból mennyi pontunk van. Nektek mennyi van? Nekem 95.
TSI alapján nincsen kiugróan jó játékosod de szinte mindenki (a kezdőből) 1000 fölött van ami 7-edben jó.Perrero írta:Gergő Bartha (196356072)
vki mondana róla egy véleménytmeg úgy a játékos állományomról... érdekel, hogy megérte-e ha nem figyeltem a pénzemre, és -42000e-n vagyok...
szerk.: HFCB B "II" a csapat neve vagy HFCB "B" tököm tudja
Azt hiszem h kreditet úgy lehet venni h rámész arra h bolt ott kreditek és lenyitod azt a fület ahol van egy ojan h 200 kredit EUR 29,90(kb.7938,45)szajko írta:Valaki tud segíteni abba,hogy kell alakzatot váltani?
Más:Meg azt,hogy,hogy kell ingyen kreditet venni mert ez lenne a feladatom és csak pénzért lehet....
errant írta:Hali! az ifi csapatom tűkön ül, hogy játszhasson egy barátságost valakivel akinek még nincs meccse. Köszöntem.. puhanyok fc ifi (1086465)
Alakzatot lehet váltani ha bemész felállást választani akk ott van vhol jobb oldalon középen, de lehet úgy is h pl egy védőt áthúzol a középpályások közé.A kredited nem tom.szajko írta:Valaki tud segíteni abba,hogy kell alakzatot váltani?
Más:Meg azt,hogy,hogy kell ingyen kreditet venni mert ez lenne a feladatom és csak pénzért lehet....