Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha rossz a felállás tapasztalata, akkor ugye előjöhet zavarodottság és a zavarodottság az, ami rontja az értékeléseket. Ez leginkább csak a középpályaértékelésen érhető tetten, ha jól tudom. Tétmeccsen nem nagyon szoktam rossz felállást játszani.szszabolcs19 írta:Gratula a bajnoksághoz, én is néztem, hogy nagyon jól állsz!:)
Am, a csapatrészek értékelésekbe belepofázik a felállások tapasztalata?
Am, tényleg támadó edzőm van, ez kimaradt:S
Teljesen jó elképzelés, sokan csinálják így. Én is, bár én max 1 edzőjelöltet tartok a csapatban, viszont most pl. egy sincs.szszabolcs19 írta:Köszi az infót Barcaman!
A segítségeteket kérném.
Sok helyről olvastam már azt, hogy az igazi hattrick-es már a csapatában tudja a leendő edzőjét(ennél nem arra a dologra gondolok, hogy min. 16 hét után konvertálható), hanem arra, hogy aqlacsonyabb tapasztalatú, de neki megfelelő vezetői képességgekkel megáldott edző jelöltet(jelölteket) tart a csapatban.
Kérdés: Ha én megvennék egy megfelelő tapasztalatú játékost, akkro mennyi időbe kerül jó-ra feltornázni a tapasztalatát?
Tegyük fel, hogy olyan gyenge a játékos, hogy csak a bari meccseken vehet részt:S
http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/Tapasztalat
Ez alapján akárhogy is náézem kb 10+ szezon lenne felhúzni a tapasztalatát.
Ez így mennyire fedi a valóságot? Illetve vmi más módszer a megfelelőről jó-ra húzásra?
Üdv: Szab
Nem jól gondoltad.szszabolcs19 írta:Közben rájöttem, hogy úgy, ha egy olyan kapusod van, akinek a védekezése közel világklasszis szintű...szszabolcs19 írta: Michaabee:
Neked milyen ultraszuper védőjátékosaid vannak, hogy ragyogó-lenyűgöző védelmet tudsz összedobni 3 játékossal???:) Az én majdnem titáni védekezésű 3 védőmmel is csak nagyszerű értékelést tudok kipréselni:S (ez meg magasabb szinten lópikula:D)
Jól gondoltam?
Régi kérdés, de rég voltam fórumon.@Michabee: Köszi szépen az infót, még átgondolom, mert ez nehéz és fontos dönTés lesz! Gondolkozok még erősen a kapus edzésen is, bár arról nem igazán tudok semmit:S
Am te hogy oldod meg azt, hogy ha a védelem közepére kellene édő, mert erős az ellenfél középső támadása, iszont a helyzet miatt CSAK 3 édővel állhatsz fel? Előfordult már ilyen? Csak mert ilyenkor edzést buksz:S
Nálam nincs beállítva, hogy milyent hozzon. Egyszerűen bármilyen játékost hozhat. 1x volt beállítva, akkor csatárra állítottam. És kaptam egy megfelelő védőt. Erről ennyit... Vagy ha mondjuk van egy poszt, ahol van egy jó játékosod (tegyünk fel csatár), és huzamosabb ideig akarod fejleszteni, akkor érdemes ráállítani, hogy csatárt keressen. Mert ugye, ha kapsz 1 védőt, akkor egyszerre a 2 edzése nem igazán működik.szszabolcs19 írta:Röviden az van benne, hogy az ember egy szezonban 10 hétig edzel játékszervezést, és utána 6 hétig meg átadást a KP-nak! Sztem érdekes és hasznos dolog lehet ez!
Részvétem Barcaman! Am ifiknek melyik edzést érdemes választani? (értelemszerűen ehhez a kérdéshez hozzátartozik, hogy mikor felhívom a játékosmegfigyelőt mit állítok be neki.) (gazdaságilag mit érdemes)![]()
ÁÁÁ te ne is mondd. Hihetetlen, hogy milyen hullámzó ez az ifiakadémia dolog. Volt olyan, amikor hetente jöttek a 15-16 éves megfelelő összességű, esetleg jó max-os játékosok. Most még van 1 védőm, aki jó védekezést elérhet, de a többi ritka gyengék. Már vagy 1 szezon óta nem kapta normális játékost és ezzel nem viccelek. Ha már 15 éves már az élményszámba megy, anélkül, hogy bármilyen képzettsége lenne. Szóval eddig aranybánya volt, most meg mihelyt kiengedem ezt az utolsó srácot a kezemből egy nagy rakás végtermék lesz. Szóval nem vmi biztató a helyzet. Viszont, ha tényleg nem építed be őket, akkor add el. Ennél okosabbat nem tudok mondani. Elég sok pénzt szereztem így velük, ha vannak jó játékosaid, akkor visszahozzák a beléjük fektetett időt.szszabolcs19 írta:Tudnátok adni vmi jó tanácsot arra, hogy mi a fenét kezdjek az ificsapatommal, hogy gazdaságosan működjön? Mostmár nem áll szándékomban az ifiből felhozott játékosokat edzetni, mindössze egy kis profitra szeretnék szert tenni.
Vmi tipp, vmi jó tanács, vmi...
Barcamen--> neked nagyon fut a szekér;)
Üdv: Szab
Közben rájöttem, hogy úgy, ha egy olyan kapusod van, akinek a védekezése közel világklasszis szintű...szszabolcs19 írta: Michaabee:
Neked milyen ultraszuper védőjátékosaid vannak, hogy ragyogó-lenyűgöző védelmet tudsz összedobni 3 játékossal???:) Az én majdnem titáni védekezésű 3 védőmmel is csak nagyszerű értékelést tudok kipréselni:S (ez meg magasabb szinten lópikula:D)
http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/Edz%C3%A9scsabooo írta:valaki valami tanács ?csabooo írta:igen értem, köszi a gyors válaszokat![]()
ha eladnák mindenkit és egy új csapatépítést kezdenék akkor sem tudom, hogy mennyi pénz jönne a házhoz, csak kb, és nem tudom, hogy abból futnae 4 kp-ra és 2 szélsőre. szerintem az lesz, hogy eladok 2-3 kpomat, amik csak cserék, de hozhatnak egy kevés pénzt még a házhoz, és akkor esetleg azokból beszerezhetek néhány játékost. a kérdés hogy milyen legyen, mert 352t játszok, a 2 szélső védőm azok korban is még jók(25 évesek), és a kpaim is jók.talán elkezdek edzeni szélső játékot, és akkor vennék még 2 szélsőt akivel tudom váltogatni a másik 2-t. még annyi kérdésem lenne, hogy a szélsőjátékkal csak a kpt, vagy a hátvédeket is edzem ?
valaki valami tanács ?csabooo írta:igen értem, köszi a gyors válaszokat![]()
ha eladnák mindenkit és egy új csapatépítést kezdenék akkor sem tudom, hogy mennyi pénz jönne a házhoz, csak kb, és nem tudom, hogy abból futnae 4 kp-ra és 2 szélsőre. szerintem az lesz, hogy eladok 2-3 kpomat, amik csak cserék, de hozhatnak egy kevés pénzt még a házhoz, és akkor esetleg azokból beszerezhetek néhány játékost. a kérdés hogy milyen legyen, mert 352t játszok, a 2 szélső védőm azok korban is még jók(25 évesek), és a kpaim is jók.talán elkezdek edzeni szélső játékot, és akkor vennék még 2 szélsőt akivel tudom váltogatni a másik 2-t. még annyi kérdésem lenne, hogy a szélsőjátékkal csak a kpt, vagy a hátvédeket is edzem ?
Kösziszszabolcs19 írta:1 tipp: a 7. helyen lévő ellenfeled ellen: Ha jól értelmezem, akkro neki bika a védelme, de gyenge a kp-ja és a támadása? Ha így van,. akkor birtokold le őt(elég rendesen!), és így minimum egy X-re jó lesz a csapatod!!!!streho87 írta:én ebben a fordulóban nagyon nagy lépést tettem a bajnoki cím felé, bár ehhez kellett, hogy az eredmények úgy alakuljanak, és szerencsére úgy is alakultaka meccsem sima volt, az utolsóhoz látogattam, egy laza 5-1-el jöttem el. Viszont ebben a fordulóban a 3. helyezett fogadta a 2.-at, sokáig vezetett a második, de a 88. percben egyenlített a hazai csapat, ami azt jelenti számomra, hogy 4 fordulóval a vége előtt 7 pontos előnyöm van a 2-kal szemben
![]()
és még látogat hozzám is. Nem hittem volna a szezon előtt, hogy a 10. fordulóban még veretlen leszek!
bár a következő meccshez nem fűzök sok reményt még első helyezettként sem, mert az ellenfél hiába van a 7. helyen de földöntúli(!) a védekezése, és ez az összesített átlagban sokat dob neki a gyenge támadás és középpálya mellé...ha elhozok 1 pontot akkor boldog leszek
Am grat!:)
1 tipp: a 7. helyen lévő ellenfeled ellen: Ha jól értelmezem, akkro neki bika a védelme, de gyenge a kp-ja és a támadása? Ha így van,. akkor birtokold le őt(elég rendesen!), és így minimum egy X-re jó lesz a csapatod!!!!streho87 írta:én ebben a fordulóban nagyon nagy lépést tettem a bajnoki cím felé, bár ehhez kellett, hogy az eredmények úgy alakuljanak, és szerencsére úgy is alakultaka meccsem sima volt, az utolsóhoz látogattam, egy laza 5-1-el jöttem el. Viszont ebben a fordulóban a 3. helyezett fogadta a 2.-at, sokáig vezetett a második, de a 88. percben egyenlített a hazai csapat, ami azt jelenti számomra, hogy 4 fordulóval a vége előtt 7 pontos előnyöm van a 2-kal szemben
![]()
és még látogat hozzám is. Nem hittem volna a szezon előtt, hogy a 10. fordulóban még veretlen leszek!
bár a következő meccshez nem fűzök sok reményt még első helyezettként sem, mert az ellenfél hiába van a 7. helyen de földöntúli(!) a védekezése, és ez az összesített átlagban sokat dob neki a gyenge támadás és középpálya mellé...ha elhozok 1 pontot akkor boldog leszek