Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perpill fellegjáró szponzori hangulat mellett kb. 37 milliót fizetnek hetente. Ehhez a hangulati szinthez 6 szóvivőt tartok és már szezonok óta nem mozdult el fellegjáróról, csak a szezon végén.szszabolcs19 írta:MichaaBee: Neked mennyi a harmad osztályban a szponzori pénzed? Kicsit elavultnak tartom sajna:S
Semmi undorító nem volt ebben a meccsben.Barcaman1993 írta:Ez a hattrick egy undorító: 368464891
Megint jobb voltam az ellenfelemnél, mint az előző héten, mégis kikaptam. Köszönöm szépen. Nem nagyok a különbségek a csapatok közt, de nagyon nem mindegy, hogy most simán lehetne 6 pontom, erre 0 van. AZ értékelések statisztika alapján is sokkal jobban kéne állnom, a 2.helyre rangsorol, erre 7. vagyok. Fogalmam sincs, hogy hogyan lesz így meg a 6. hely.
Ne is törődj vele, nekem 22 a bevétel és 58 a kiadás.Ha már olyan játékosaid vannak, akikkel lehet eredményt elérni, azoknak úgyis olyan fizujuk van, hogy azt a szponzori pénzzel nem lehet finanszírozni. A hazai meccsen meg úgyis jön annyi, hogy a 2 heti egyenleg legalább 0-ra jöjjön ki. Sztem emiatt nem kell aggódnod. Egy újabb tehetség átadólistán:szszabolcs19 írta:Nagyon fontos!:
Ti hogyan oldjátok meg azt, hogy a heti pénzügyi mérlegetek pozitív legyen, Vagy legalább is elfogadható?????????????????
Én személy szerint kezdem úgy érezni, hogy csak egy kósza álmot kergetek ezzel kapcsolatban:S
A szponzori pénz kb semennyire sem elég, míg a költségek szerteágazóak, és tetemes mennyiségűek:S
Amikor nem játszom otthon:
Bevétel:
Szponzor:23m Ft
Kiadás:
Bérek: 35m Ft
Stadionfenntartás 7.5 m Ft
személyzet: 10 m Ft
ifik: 4 m Ft
Eredmény: Bevétel 23 m, kiadás 56.5 m Ft.
Vmi ötletet pls, mert ez így nem állapot:S Hosszútávon veszélyes szerintem.
Előre is thx!:)
Üdv: Szab
Gratula a továbbjutásért! Részemről egy 50-50%-os csapatot kaptam.Barcaman1993 írta:Na továbbjutottam a kupa 4. körébe, ahol egy verhető ellenfelet kaptam. Eddig a 4. körnél még nem jutottam tovább, de már kéne hazai pályán is játszanom, mert ez nem állapot, hogy alig van bevételem a kupából. Az 5. kör realitás, utána majd meglátjuk. Jó lenne 6 kört menni.
A bajnokságom már a 22. legerősebb. Egyre jobban elkeseredek.
A PIC azt jelenti laza játék. A MOTS pedig a szezon legfontosabb mérkőzéseMQuC írta:Piton! mi ez a pic és mots, amiről beszéltél?
Más: Mivel lehet kicsit mégjobbá tenni vagy gyorsabbá az egyenleg növekedését?
Csak bosszantó ez az egész, hogy minden értékelésben verem és mégis bukok. Ahogy említettem fölvittem az erőnléti edzést 12%-ra, elvileg drasztikusan kell javulnia a meccs végi értékelésemnek ennek köszönhetően. Muszáj bent maradni. Csak a probléma az, hogy én ezt a csapatot vártam, mint leggyengébb ellenfél. Borzasztóan nehéz lesz...szszabolcs19 írta:@ Barcaman:
Megnéztem a meccsedet és az értékelésedet, és ebből nekem az jött le, hogy az ellenfelednek a támadása a Te védelmedhez képest kb olyan 50-50% volt, míg a Te támadásod az ő védelméhez képest olyan 60-40% a javadra.
Szereintem az az 50-50 az bőven kevés ahhoz, hogy ezt a találkozót "könnyen" megnyerhesd!
Nekem is volt már nem1*, hogy az ellenfél 2 helyzetből 2 gól, nekem 8 helyzetből 1, max 2.
Ma egyszerűen peched volt, semmi több! A Védelmedet ezek alapján meg tolni kéne még följebb.
@Michabee:
Már régen meg akartam kérdezni, hogy mitől függ az, hogy a játékos belövi-e a helyzetet?
U.i.: Meglett a nagyszerű(éppen) átlagos meccsértékelés:P:P:P Sima hazai 2-0-val:) (normálon tolva az edző miatt:S)
Sokmindentől függ. Csak a normál támadásokat figyelembe véve az elsődleges szempont a támadás-értékelés vs a védekezés-értékelés. Ez határozza meg elsősorban, hogy bemegy-e a helyzet. Van erre valami nem túl bonyolult formula, de nem emlékszem rá, az az igazság. Tegyük fel, hogy a képlet alkalmazása után kiderült, hogy a támadás-védekezés arány 40-60%. Ergo 10-ből 4 helyzet fog bemenni átlagosan. Aztán a gép sorsol egy számot (1-10 között), ha 4 vagy az alatt van gól, ha felette, kimarad. Kvázi így kell elképzelni.szszabolcs19 írta:@Michabee:
Már régen meg akartam kérdezni, hogy mitől függ az, hogy a játékos belövi-e a helyzetet?
U.i.: Meglett a nagyszerű(éppen) átlagos meccsértékelés:P:P:P Sima hazai 2-0-val:) (normálon tolva az edző miatt:S)
Direkt írtam, hogy edzésváltásnál nem kell eladni az összes edzett poszton lévő játékost, sőt! Ha átállsz kp-ról másra, akkor is illik megtartani 3-4 kp-t, már csk a hűségbónusz miatt is. Viszont az a lényeg, hogy olyanra kell váltani, ami edzi a kp-kat is. (Védekezés, szélsőjáték, átadás, defcsati esetén gólszerzés. Ergo gyakorlatilag mindegy, csak kell hogy legyen koncepció.)piton írta:ha most eladom a középpályásaimat, akkor gyengül a középpályám és visszaeshetek a hatodba
Nem megőrült, sose volt észnél.szszabolcs19 írta:a védelem szélén játszó játékost támadóba küldtem fel és a HO szerint nem fejlődött semmit. Amikor meg ugyan ezen a poszton volt alap-ban játszatva, akkor meg kapott fejlődést.
Szerinted a HO megőrölt, vagy ilyenkor mi van???
Dehogy.kas7as írta:Sziasztok!
Valami infot tudtok-e az uj szezonrol, a "nagy valtoztatasokrol" ?
A szemelyzetrol szolo valtoztatasokrol?
Lessz-e valami belole?