piton írta:ha most eladom a középpályásaimat, akkor gyengül a középpályám és visszaeshetek a hatodba
Direkt írtam, hogy edzésváltásnál nem kell eladni az összes edzett poszton lévő játékost, sőt! Ha átállsz kp-ról másra, akkor is illik megtartani 3-4 kp-t, már csk a hűségbónusz miatt is. Viszont az a lényeg, hogy olyanra kell váltani, ami edzi a kp-kat is. (Védekezés, szélsőjáték, átadás, defcsati esetén gólszerzés. Ergo gyakorlatilag mindegy, csak kell hogy legyen koncepció.)
szszabolcs19 írta:a védelem szélén játszó játékost támadóba küldtem fel és a HO szerint nem fejlődött semmit. Amikor meg ugyan ezen a poszton volt alap-ban játszatva, akkor meg kapott fejlődést.
Szerinted a HO megőrölt, vagy ilyenkor mi van???
Nem megőrült, sose volt észnél.

Őszintén szólva én 4-5 szezonnal ezelőtt leszoktam arról, hogy számolgatom a játékosaim szinten belüli értékét. Ennek 3 oka volt. Nincs értelmes program, ami jól számolná, nincs annyi időm, hogy magamnak írogassam, nincs értelme írogatni, mer tnem lép tőle gyorsabban.
Pitonnak is írom, hogy nincs semmi bug az edzésben, ha nem lép szintet, annak oka van.

Nem biztos, azaz biztos, hogy nem Te számolsz jól ilyen esetben, hanem a játék.

Vannak érdekes dolgok benne (amiket én se mindig értek), de ilyen kitolások, hogy xy nem lép szintet, nincsenek. Én csak arra figyelek, hogy minden héten bent legyen 90 percig az összes edzett játékos, aztán ők ott fejlődgetnek maguknak. Egyedül az eladás előtti szintnél szoktam spekulálni, hogy mikor tehetem majd átadóra.
kas7as írta:Sziasztok!
Valami infot tudtok-e az uj szezonrol, a "nagy valtoztatasokrol" ?
A szemelyzetrol szolo valtoztatasokrol?
Lessz-e valami belole?
Dehogy.

Meglepne, ha belátható időn belül lenne valami az új személyzetes elképzelésből... Már bejelentették régebben, hogy hivatalosan is elnapolják azt a projektet, mert más területen kell fejlődniük. (Elsősorban arra kell gondolni, hogy a csökkenő felhasználószámát kellene visszatornászniuk huzamosan és új bevételi forrásokat kell találniuk, röviden: marketingben kell fejlődniük, hogy hosszútávon fennmaradjon a játék és emiatt "hivatalosan" nem fér bele a bugiba, hogy ilyen fejlesztést hajtsanak végre a játékon. Ezért írták, hogy NAGY változás egyelőre semmilyen területen sem várható. (Bár stage-en csiripelik a madarak, hogy a vb-rendszert megkavarják azért.

)