Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi Bob, most már tiszta, Keeper League-ba ha kell számíthattok rám, nem vagyok egy nagy spíler de legalább AKTÍV vagyok.Bob_Marley írta:Az elért statok alapján kapsz egy pontot. Tehát ha te 111 pontot dobtál, akkor azért kapsz érte 3 pontot, mert rajtad kívül csak 2 csapat dobott kevesebbet. 11-en vagyunk a ligában minden kategória legjobbja kap 11 pontot a második 10-et a harmadik 9-et és így tovább. Összesen 15*11 pontod lehet, ami ugye 165 pont, ennyid lehet maximum. A sorrend folyamatosan változik napról napra, ahogy íródik hozzá az össz statisztikához az adott napi eredmény. Ez egy olyan pontozás, ahol minden kategóriában jónak kell lenni. Noel pl hiába blokkolt tegnap négyet, pocsékul dobott mezőnyből és büntetőről is, nagyon sokat tud rontani így az összteljesítményen.
Gyakorlatiasan levezetve, most van 111 pontod ami az össz pontba 3 pontot ér arra a kategóriára, ha megelőződ mondjuk a mai teljesítményeddel az előtted lévőt, akkor már 4 pontot fognak jóváírni arra a kategóriára.
szerk2: Eazzy jelentkezz!!! Lehet szentségtörés, de lehet meg kellene fontolni, hogy valaki beugrik Eazzy helyett. Nem nagyon állít csapatot megint, drafton se volt, valaki tudja mi van vele?
Dragics-csal nyilván más a helyzet.neobarca írta:
0 készüléssel életem első sapkás csapatával így 95%-ban elégedett vagyok. Bob által jósoltakkal ellenben én egy középmezőnyre tippelek.
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... /standings" target="_blankneobarca írta: Slither! Csak pár mondatban. Itt hogy alakul a pontozás? Tudom valahol követni, mint mondjuk a keeperben a Matchup résznél?THX!
![]()
OK, köszi.Bob_Marley írta:varnagykrisztian nincs PO, a berögződés miatt írtam ezt.
Slither ok.
Én saját magam miatt kérdeztem, hogy tudjam a jövőben mit kell csinálnom vagy nem kell mert ha nincs retorzió akkor bazírozok arra, hogy kevesebb emberem legyen.Slither írta:Mara kellett volna feltolteni a keretet, ezt csak fcb0827 meg Cumbee nem tette meg. Igazabol erre nem beszeltuk meg hogy mi a buntetes, a legjobb jatekos kidobasat erosnek erzen erre az esetre.
Egy ilyenhez mit szoltok: aki nem tolti fel a keretet, annak feltoltom a maradek helyeket gyenge jatekosokkal, ugy hogy minel kozelebb keruljenek a cap hatarhoz, es ezeket a jatekosokat 1 hettig nem cserelhetik le. Ezzel megvan kotve a kezuk es a capjuk is, de csak ideiglenesen szivnanak vele (es nem is akkora handicap).
Közben leesett. Írtam is. A választ meg köszi. Meglesem.Slither írta:A FAAB Bids ful a Transactionos resznel (Standing alatt) lehet megnezni a bideket, en is csak utolag latom (sajnos).
Marmint nekem lett volna meg $38-ert, ezert irtam hogy $13-t elpazaroltam.neobarca írta: Hmmm. Lehet én vagyok értetlen, de, hogy lett volna elég 38, ha te 51-ért vitted?![]()
![]()
Amúgy tényleg 37et raktam fel igazad van. de először 40re toltam csak módosítottam. Amúgy ezt valahol meg lehet nézni, hogy ki mennyit ajánlott? Vagy csak te látod?
Hmmm. Lehet én vagyok értetlen, de, hogy lett volna elég 38, ha te 51-ért vitted?Slither írta:Te csak $37-t licitaltal ra, szoval $38 eleg lett volna.
Ha tudom hogy $40 kornyeken biztosan megvan Ibaka es Dragic is, akkor ramentem volna mind2-re.
Te csak $37-t licitaltal ra, szoval $38 eleg lett volna.neobarca írta: Nalám azt jelzi, hogy 51et adtál érte. Én akartam 40-et, azt hittem elég lesz...![]()
Megtörtént. Illetve megtörténik majd holnap a waiver miatt...Slither írta:Neo: csereld ki a 2 N/A jatekosodat aktivokra.
Nalám azt jelzi, hogy 51et adtál érte. Én akartam 40-et, azt hittem elég lesz...Slither írta:($13-t elpazaroltam, azt hittem dragabb lesz Ibaka.)
Válaszoltam köszi!Bob_Marley írta:neo pü-ben válaszoltam.
Nem tudom mi bajotok Gasollal.Bob_Marley írta:neoról meg nem mondanám, hogy 5 pickje volt az elején. Nem rosszak, de Gasolt én se húztam volna, Vucevic-Millsap tetszik viszont. Hattól lefelé viszont komolyan még Middleton az egyik legjobb választás ha meg a kört nézem, hogy utolsó és ahhoz mérten akkor meg a legjobb.De ez szimplán egyéni szubjektív meglátás.