Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.30. 13:51:22

Ahogy látom Slither beállította a folyamat waivert keeperre is, eddig tartott a jó világ. :D Hiába no, nem túl egészséges, hogy olyan ember, aki padon van és nem kezdődött el a meccse bármikor kilehet cserélni egy olyanra, aki éppen játszik.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.30. 13:08:02

Bob_Marley írta:Az elért statok alapján kapsz egy pontot. Tehát ha te 111 pontot dobtál, akkor azért kapsz érte 3 pontot, mert rajtad kívül csak 2 csapat dobott kevesebbet. 11-en vagyunk a ligában minden kategória legjobbja kap 11 pontot a második 10-et a harmadik 9-et és így tovább. Összesen 15*11 pontod lehet, ami ugye 165 pont, ennyid lehet maximum. A sorrend folyamatosan változik napról napra, ahogy íródik hozzá az össz statisztikához az adott napi eredmény. Ez egy olyan pontozás, ahol minden kategóriában jónak kell lenni. Noel pl hiába blokkolt tegnap négyet, pocsékul dobott mezőnyből és büntetőről is, nagyon sokat tud rontani így az összteljesítményen.
Gyakorlatiasan levezetve, most van 111 pontod ami az össz pontba 3 pontot ér arra a kategóriára, ha megelőződ mondjuk a mai teljesítményeddel az előtted lévőt, akkor már 4 pontot fognak jóváírni arra a kategóriára.

szerk2: Eazzy jelentkezz!!! Lehet szentségtörés, de lehet meg kellene fontolni, hogy valaki beugrik Eazzy helyett. Nem nagyon állít csapatot megint, drafton se volt, valaki tudja mi van vele?
Köszi Bob, most már tiszta, Keeper League-ba ha kell számíthattok rám, nem vagyok egy nagy spíler de legalább AKTÍV vagyok. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.30. 12:14:10

Az elért statok alapján kapsz egy pontot. Tehát ha te 111 pontot dobtál, akkor azért kapsz érte 3 pontot, mert rajtad kívül csak 2 csapat dobott kevesebbet. 11-en vagyunk a ligában minden kategória legjobbja kap 11 pontot a második 10-et a harmadik 9-et és így tovább. Összesen 15*11 pontod lehet, ami ugye 165 pont, ennyid lehet maximum. A sorrend folyamatosan változik napról napra, ahogy íródik hozzá az össz statisztikához az adott napi eredmény. Ez egy olyan pontozás, ahol minden kategóriában jónak kell lenni. Noel pl hiába blokkolt tegnap négyet, pocsékul dobott mezőnyből és büntetőről is, nagyon sokat tud rontani így az összteljesítményen.
Gyakorlatiasan levezetve, most van 111 pontod ami az össz pontba 3 pontot ér arra a kategóriára, ha megelőződ mondjuk a mai teljesítményeddel az előtted lévőt, akkor már 4 pontot fognak jóváírni arra a kategóriára.

Nekem mindkét ligában katasztrofálisan dobnak a játékosaim, KCP 3/19 :mrgreen: Keeperben alapból tegnap 10 emberből heten 40% alatt tüzeltek, hiába no még szezon eleji forma.
Slither amúgy is nagy mumusom, egyszer sikerült megverni 3 év alatt, nem most lesz a második. :D De ezen a 9-3 álláson javítani kell, tavaly is látható volt, hogy mennyit számít a végén 1-1 kategória győzelem.

szerk: Továbbra is zseniális a yahoo "hiba", hogy meccs közben fellehet szedni embert. Cole-ról már sajnos lemaradtam, de MKG dobása sokat fejlődött, remélem fog még hozni pár olyan meccset mint a tegnapi.

szerk2: Eazzy jelentkezz!!! Lehet szentségtörés, de lehet meg kellene fontolni, hogy valaki beugrik Eazzy helyett. Nem nagyon állít csapatot megint, drafton se volt, valaki tudja mi van vele?
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.30. 11:29:00

Valaki leírná nekem hogy mi alapján kapjuk a pontokat a ROTO ligában :?: A csapatom dobott eddig összesen 111 PTS-ot amit az Overall Stats-nál látok is de az Overall Points-nál már csak 3, a DD-m hogy lehet 5 mikor csak 1-et szereztünk DeRozan révén.Eddig kicsit sötét ez nekem de remélhetőleg megvilágosodom. :mrgreen: KÖSZÖNÖM
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.29. 17:30:30

neobarca írta:
0 készüléssel életem első sapkás csapatával így 95%-ban elégedett vagyok. Bob által jósoltakkal ellenben én egy középmezőnyre tippelek.
Dragics-csal nyilván más a helyzet.

Keeper, na gyorsan kettőt változtattam is, azt hittem itt is folyamat waiver van. Kár érte hogy szabad rablás, de akkor már rámentem Harrisre is, hogy holnap Slither ellen legyen ember. :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.29. 15:28:24

neobarca írta: Slither! Csak pár mondatban. Itt hogy alakul a pontozás? Tudom valahol követni, mint mondjuk a keeperben a Matchup résznél? :oops: THX! :wink: 8)
http://basketball.fantasysports.yahoo.c ... /standings" target="_blank
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.29. 14:53:01

Hard Cup:

Azért ezzel a Marcus Morris-Gobert-Jefferson hármassal úgy érzem picit sikerült kozmetikáznom a csapaton. Morris hellyel-közzel kezdő és vannak jó napjai. Gobert nagyon tehetséges, ügyes volt az előszezonban is, ha még perceket is kap, elégedett leszek vele. Jefferson nem tényező, de helykitöltésre tökéletesnek éreztem. Főleg 1M alatti keresetével és az SF poszt hiányomat tekintve. Szezonkezdetre készen is lett a csapatom bünti nélkül.
Dragicnak meg kifejezetten örülök. Főleg, hogy egy Shumpert cserébe ment végbe hála a fennmaradó millióimnak. Még az sem különösen zavar, hogy 12 dodo-val túllicitáltam Cumbeet. Bevallom őszintén kevésnek éreztem az ajánlatomat, de mivel Ibaka-ért is harcba szálltam így nem tudtam volna többet adni.

Wall-Burks-Teague-Dragic védősoromat kifejezetten jónak ítélem meg.
Green-Hardaway Jr.-Turner-Morris-Jefferson alakulatom lehetne jobb is de talán a 2 új szerzemény hozzá fog tudni tenni a csapathoz.
Aldridge-Gortat-Valanciunas-Gobert magas sorral is elégedett vagyok főleg a 2 elsőt tekintve valamint Goberttől várt "nem várt" eredményeket figyelembe véve.

0 készüléssel életem első sapkás csapatával így 95%-ban elégedett vagyok. Bob által jósoltakkal ellenben én egy középmezőnyre tippelek.

Slither! Csak pár mondatban. Itt hogy alakul a pontozás? Tudom valahol követni, mint mondjuk a keeperben a Matchup résznél? :oops: THX! :wink: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.28. 06:04:25

NFL FANTASY "QB" LEAGUE WEEK 8

Sima 77.30 - 117.40-es zacsi, igaz Colin Kaepernick-ék szabad hetesek voltak, ha játszott volna akkor is egy 40.2-es teljesítmény kellett volna a sikerhez, ami eddig a 7 hétből 1-szer sikerült.Mondjuk Tom Brady (354 Pass Yds, 5 Pass TD, 55.40 Fan Pts) állatkodott, azért az az 5 TD magáért beszél.MY TEAM 4-4-0 :mrgreen:
Bob_Marley írta:varnagykrisztian nincs PO, a berögződés miatt írtam ezt.
Slither ok.
OK, köszi. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.28. 03:25:35

varnagykrisztian nincs PO, a berögződés miatt írtam ezt.
Slither ok.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.10.27. 19:37:15

Ez a draft már sokkal jobban sikerült, szerintem ezt mondanom sem kell :D
Első évem a keeper ligában. A PO-ba jutás nálam kötelező feladat ezzel a csapattal, 6-8. helyre odaérünk, aztán meglátjuk.
Aukciósban nem változtattam, ezzel a csapattal a PO egyelőre bravúr lenne, szal ez az év kuka, kivéve ha valakit érdekel majd Carmelo-Durant közül az egyik, vagy akár mind2.
Sok sikert mindenkinek.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.27. 18:34:19

NBA FANTASY 2014-15 THE TEAMS Auction Roto League C Liga - Kareem Abdul-Jabbar "DRAFT" (http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/27162" target="_blank)

Tegnap lenyomtuk mi is a másik 18 fős ROTO-s ligámban (Kareem Abdul-Jabbar) is a draftot, 6-7 ember sajnos auto-draftolt így nem volt valami izgalmas este plusz nem is nagy készültem rá, PG, SG, G, SF, PF, F, C, UTIL, UTIL, BN, BN, BN.Nem akartam $70-$80 millát elkölteni egy nagy sztárra (LeBron James $84, Anthony Davis $79, Stephen Curry $74, Chris Paul $70, JAMES HARDEN $72, Blake Griffin $75), viszont egy „vezért” azért mindenképp akartam.Lillard-ot most mellőzni akartam (már bánom), az első „igazolásom” a 18. pick Kawhi Leonard ($53) volt aki elvileg betöltené a „vezér” szerepét, tudom hogy sok érte ez az összeg de fejben máshol jártam és megfeledkeztem pl. Kyrie Irving ($56), Derrick Rose ($30) :!: , Kobe Bryant ($40) trióról, igaz Kobe-val igen csak kockáztattam volna, annyi vigasztal hogy azért csak a tavalyi MVP-t tudhatom a csapatomban.Nagy szünet után mindjárt lecsaptam három játékosra, a 49. pick DeMar DeRozan ($24), 50. pick Nerlens Noel ($19), az 51. pick Kemba Walker ($20) lett.Utána sem sokat tétováztam 55. pick Kenneth Faried ($19), 63. pick Jrue Holiday ($17), 64. pick Isaiah Thomas ($10), 79. pick Terrence Jones ($12), 80. pick Jabari Parker ($15), újabb nagy szünetet tartottam mert maradt 3 játékosra $11 millióm + közben észrevettem hogy csak egy C-m van, 140. pick Nene Hilario ($6), 150. pick Wilson Chandler ($1), 154. pick Rodney Stuckey ($4).Tudom hogy nem tudjátok a többi csapat draft-ját de kb. mire lehet ez a TEAM elég :?:

Az EUROBARCA-s Roto-ban Anthony Bennett-et (Preseason:10.0 PTS, 0.3 AST, 5.8 REB, 49% FG%) ki akartam tenni de az utolsó felkészülési mérkőzésen is bíztatóan játszott……Shabazz Napier-en még gondolkozom.Bob írta hogy PO esélyes lehet a csapatom, itt is lesz rájátszás :?:

Írhatnátok (imádom őket olvasni) pár szót hogy az EuroBarca Keeper League-ben a draft pick-et hogy határozzátok meg stb.Olvastam más fórumokon is hogy pl. valakinek van 3 db 2. körös pick-je stb., az mit jelent :?: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ÉS A TÜRELMET, ELNÉZÉST A SOK KÉRDÉSÉRT. :mrgreen:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 18:28:19

Mindenképpen meg kell lennie a 13 főnek, csak annak feltöltésének az elmaradásához kell vmi büntetést kitalálni. Ez mindenkit érint szóval ha a felvázolt büntit a többségnek nem ellenzi, akkor be is vezetem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.27. 18:03:34

Slither írta:Mara kellett volna feltolteni a keretet, ezt csak fcb0827 meg Cumbee nem tette meg. Igazabol erre nem beszeltuk meg hogy mi a buntetes, a legjobb jatekos kidobasat erosnek erzen erre az esetre.

Egy ilyenhez mit szoltok: aki nem tolti fel a keretet, annak feltoltom a maradek helyeket gyenge jatekosokkal, ugy hogy minel kozelebb keruljenek a cap hatarhoz, es ezeket a jatekosokat 1 hettig nem cserelhetik le. Ezzel megvan kotve a kezuk es a capjuk is, de csak ideiglenesen szivnanak vele (es nem is akkora handicap). :?:
Én saját magam miatt kérdeztem, hogy tudjam a jövőben mit kell csinálnom vagy nem kell mert ha nincs retorzió akkor bazírozok arra, hogy kevesebb emberem legyen. :D Kidobás valóban erős lehet mert az első opció a sapka betartása megtörtént, csak mint beszéltük a létszámmal is lehet "trükközni".
Maga az ötleted nem rossz (gondolom yahoo rangsor alapján a leggyengébb de éppen annyi fizuval, hogy a capet "bántsa"), de ezt az érintetteknek kell eldöntenie elsősorban. Engem legfőképp az izgat, hogy a jövőben akkor meg kell legyen minden esetben a 13 ember, ha meg mégsem, akkor tőlem mehet ez a büntetés, csak tudni kéne hogy van-e büntetés.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 17:49:06

Mara kellett volna feltolteni a keretet, ezt csak fcb0827 meg Cumbee nem tette meg. Igazabol erre nem beszeltuk meg hogy mi a buntetes, a legjobb jatekos kidobasat erosnek erzen erre az esetre.

Egy ilyenhez mit szoltok: aki nem tolti fel a keretet, annak feltoltom a maradek helyeket gyenge jatekosokkal, ugy hogy minel kozelebb keruljenek a cap hatarhoz, es ezeket a jatekosokat 1 hettig nem cserelhetik le. Ezzel megvan kotve a kezuk es a capjuk is, de csak ideiglenesen szivnanak vele (es nem is akkora handicap). :?:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.27. 16:26:32

Most azokkal mi van, akik még mindig nem orvosolták a problémát aukciósban? Csak mert elvileg ma volt a határidő. S nem leszek most se szimpatikus de nem is szimpátia verseny, de ez így nem jó. Saját példámból indulok ki, pl akkor egy bizonyos emberre többet licitáltam volna és Ennist hagyom a francba előbb felveszek Deron helyett valakit majd a lukra a maradékból. De akkor a maradék összeget is tudtam volna. Ott van Collison pl, szívesen megcsináltam volna, hogy Collison+Ibaka be és helyem is marad. Viszont nem lehettem biztos, hogy bármelyiket is megszerzem, akkor meg ott vagyok, hogy adott esetben az üres helyemre Collisonnal túllépek a capen jön a bünti mert Deront nem tudom lecserélni másra, hogy csökkentsem a helyet. Ha meg Collisont bukom be és Ibaka jön Deron helyett, akkor meg ugyanott vagyok, hogy megint büntetés, mert nincs 13 játékosom. Ezeket a szabályokat tényleg azért lenne jó tisztázni, mert rohadtul befolyásolhatja a stratégiákat. Mert ha tudom, hogy még lehet állítani meg később feltölteni a keretet, akkor kicsit más a leányzó fekvése.

De ha félreértelmeztem a feladatot, akkor mélységes elnézést kérek. Visszaolvasva meg emlékezetre hagyatkozva az volt megbeszélve, hogy 26-ig mindenkinek rendeznie kell a csapatát megadott maximális keret összeg és 13 fős létszám. Ez módosult 27-re a yahoo hiba miatt. Nyilván azok a játékosok, akiket esetleg valaki felvett már előtte de mégsem kapott szerződést (nem is tudhatta az ember, mert mostanában derülne ki a végső keretek) azt pech és elnézhetünk felette és újabbakat lehet felvenni. Viszont a keretlétszámnak elvileg a mai nappal teljesülnie kéne.

Még egyszer elnézést ha nem értelmeztem megfelelően a dolgokat, nagy a káosz ezzel kapcsolatban és nem mindig egyértelműek a dolgok.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2014.10.27. 13:18:29

Néhány gondolatot írok én is a tegnap esti draftról, előbb saját csapat, majd a többiek.

Howard
Ha Eazzy kihúzta volna, akkor Klay jött volna, de így ezzel teljesen megvagyok elégedve. Tavalyhoz képest egy minimális javulást várok tőle, és keeper szint is, ami nekem elég fontos.

J. Parker
Legalább egy keepert cserélni akarok idén, így Parkerre, mint hosszútávú projektre tekintek, persze ettől függetlenül jó lesz szerintem már idén.

Sanders
Ő eléggé pánikpick volt. Valahogy nem éreztem, hogy a draft ezen szakaszán kit kellene válasszak. Ha bent marad, akkor Noelt vittem volna, de kamaj behúzta két pickkel korábban. Sanders kicsit rizikós, de ha az egészsége rendben lesz, akkor masszív dupla-dupla sok blokkal, jó mezőnyszázalékkal, plusz katasztrofális büntetőzéssel, de ezt a kategóriát idén inkább dobom. :D

T. Parker
Ha Popovic nem 29 percet játszatná, hanem legalább 32-őt, akkor keeper szint, de így is elég jó húzás a negyedik (hetedik) körben.

Smith
Ha kicsivel kevesebb hármast vállal (nem fog), akkor nagy húzás lenne. De így is elég jó, ahhoz képest, hogy már hol jártunk a drafton. Pontokat, pattanókat, és még gólpasszokat is. Azt már mondtam, hogy a büntetőzés idén tabu. :D

Martin
Nagy valószínűséggel a tavalyi számait nem tudja majd hozni, de egy 17-18 pontos játékos remélem azért lesz. Johnsont akartam valójában, de ő kiment már.

Lin
Nash kidőlt, konkurencia nem igazán van - minden adott, hogy fantasy szempontból korrekt szezont hozzon, plusz Lakers játékos.

Ilyasova
Itt egy laza 34 húzás kiesés volt nekem, közben kiolvastam a Háború és békét.
Nem igazán tudtam, hogy kit kéne vinni, így utólag sem vagyok teljesen megelégedve ezzel a pickkel.

Thompson
Kellett a magas. Viszonylag tűrhető számokat várok tőle, padról lendületet hozhat.

Nick Young
Nyilván tavalyhoz képest visszaesik, de azért nem kuka a srác, remélem nem lesz sérült, és Kobe sem terrorizálja ki a csapatból.

Hickson
Kicsit meglepett, hogy idáig lecsúszott. Mert kb. azt, vagy még több is hozhat, mint a két körrel korábban választott Thompson.

Összességében kb. elégedett vagyok. Remélem idén kicsit Williams is úgy fog teljesíteni, mint egy keeper játékos, mert kb. ilyen téren a leggyengébb volt tavaly.
Rájátszást mindenképp el akarom érni, de néhány hét után azért már látszani fog, hogy nagyjából milyenek az erőviszonyok. A stratégiám ugyanaz: kerülni a középszert.

A többiek.

Game
Lehetőségekhez képest nem rossz, remek keeperek, idén, ha jól manőverezel jövőre ismét bajnokesélyes vagy.

Bob
PO-szint, van néhány pick, ami elég kockázatos, meglátjuk. Rossba én olyan sokat nem látok, Kanter idén elég bukta lehet, Gallinari rizikós, de abszolút bejöhet, ahogy Collison is.

Cumbee
Messze a legjobb keeper-állomány. Elég jó húzásokkal, PO nem lehet kérdés.

Kamaj
Noelt az orrom elől vitted el, ő szerintem állat lesz, ahogy Giannis is szép pick. Durant sérülése az elején azonban sokba kerülhet. Nem igazán tudom hova tenni ezt a csapatot.

Slither
Tele van olyan játékosokkal, akiket nem bírok. :D Van egy-két kérdéses pick, de elég masszív csapat, valahova az elejére tenném.

Eazzy
Sok a vasember. Autodraft kicsit megszívatott. Ha foglalkozol vele, akkor nem kuka az egész, ha nem, akkor mezőny vége.

Lakers0827
George elég szívás, de ezen kívül is vannak rizikós pickek: Waiters, Ginobili, Carter. Taktikától függ, ha ügyesen teszed-veszed a dolgokat, jövőre elég jó pozícióba kerülhetsz. Idén nem hiszem, hogy tényező lenne a csapat.

Meslija
Lopez, Rondo nagy kérdőjel, viszont Adams-et elég sokan irigyelik tőled. Harcban lehet a csapat a PO-ért. Talán érdemes lenne keeper játékos szerzésén gondolkodni, mert Horford, Lopez eléggé sérülékeny, Dirk pedig nem lesz fiatalabb. (Thompsont gondolom megfogod tartani.)

Mezítlábas
Noah szerintem idén gyengébb lesz, Lee-től is minimális visszaesést várok, Jacksonnak viszont minden adott, hogy elég jelentősen előrelépjen. Nem topcsapat, néhány játékos szerintem tavaly jóval jobb volt, mint idén lesz, PO-ért harcolhat.

NBAailey
Bryanten sokan mosolyogtak, de szerintem nem lesz gond az öreggel, ahogy Sully is szép pick. West is előreléphet tavalyhoz képest, magas posztokon viszont nem ártana egy kis erősítés. PO meg kell legyen.

Neo
Erős keret, de lehet, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni, ennek ellenére úgy gondolom, hogy a bajnoki címért fog küzdeni. Igou nekem nem igazán tetszik, Bledsoe oké, már ha játszik, Vucevic, Milsap szép. Wiggins elég korán kihúztad, gondolom keepelni akarod.

Összességében pedig remélem, hogy a tavalyinál kicsit gördülékenyebben fog menni az egész, és visszatér az elsőéves-feeling, mert akkor szerintem eléggé élvezetes szezon volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 12:30:39

Slither írta:A FAAB Bids ful a Transactionos resznel (Standing alatt) lehet megnezni a bideket, en is csak utolag latom (sajnos :twisted: ).
Közben leesett. Írtam is. A választ meg köszi. Meglesem. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 12:28:09

neobarca írta: Hmmm. Lehet én vagyok értetlen, de, hogy lett volna elég 38, ha te 51-ért vitted? :oops: :?:
Amúgy tényleg 37et raktam fel igazad van. de először 40re toltam csak módosítottam. Amúgy ezt valahol meg lehet nézni, hogy ki mennyit ajánlott? Vagy csak te látod?
Marmint nekem lett volna meg $38-ert, ezert irtam hogy $13-t elpazaroltam. :wink:

A FAAB Bids ful a Transactionos resznel (Standing alatt) lehet megnezni a bideket, en is csak utolag latom (sajnos :twisted: ).

Mondjuk Dragicra lehet hogy mar sajnaltam volna annyit licitalni, iden gyengebb szamokat varok tole, annyiert kicsit soknak tartom.
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 12:24:11

Slither írta:Te csak $37-t licitaltal ra, szoval $38 eleg lett volna.
Ha tudom hogy $40 kornyeken biztosan megvan Ibaka es Dragic is, akkor ramentem volna mind2-re. :D
Hmmm. Lehet én vagyok értetlen, de, hogy lett volna elég 38, ha te 51-ért vitted? :oops: :?:
Amúgy tényleg 37et raktam fel igazad van. de először 40re toltam csak módosítottam. Amúgy ezt valahol meg lehet nézni, hogy ki mennyit ajánlott? Vagy csak te látod?

Szerk: Leesettttttt!!! :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 12:06:45

neobarca írta: Nalám azt jelzi, hogy 51et adtál érte. Én akartam 40-et, azt hittem elég lesz... :oops: :mrgreen:
Te csak $37-t licitaltal ra, szoval $38 eleg lett volna.
Ha tudom hogy $40 kornyeken biztosan megvan Ibaka es Dragic is, akkor ramentem volna mind2-re. :D
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 11:46:43

Slither írta:Neo: csereld ki a 2 N/A jatekosodat aktivokra.
Megtörtént. Illetve megtörténik majd holnap a waiver miatt...
Slither írta:($13-t elpazaroltam, azt hittem dragabb lesz Ibaka. :) )
Nalám azt jelzi, hogy 51et adtál érte. Én akartam 40-et, azt hittem elég lesz... :oops: :mrgreen:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 11:35:53

Neo: csereld ki a 2 N/A jatekosodat aktivokra.
Cumbee & fcb0827: ures rosterhelyeket toltsetek fel mihamarabb.

($13-t elpazaroltam, azt hittem dragabb lesz Ibaka. :) )
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 10:48:47

Bob_Marley írta:neo pü-ben válaszoltam.
Válaszoltam köszi! :wink:

Aukciós szépen fest. Ibaka nem lett az enyém pedig jó lett volna. :lol: Dragicnak viszont örülök. :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.27. 10:13:58

neo pü-ben válaszoltam.

Aukciós roto liga:
Káosz továbbra is megvan, holnapra megint szép kis FA csomag érkezik. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.27. 08:04:44

Bob_Marley írta:neoról meg nem mondanám, hogy 5 pickje volt az elején. Nem rosszak, de Gasolt én se húztam volna, Vucevic-Millsap tetszik viszont. Hattól lefelé viszont komolyan még Middleton az egyik legjobb választás ha meg a kört nézem, hogy utolsó és ahhoz mérten akkor meg a legjobb. :D De ez szimplán egyéni szubjektív meglátás.
Nem tudom mi bajotok Gasollal. :lol: Sztem jó kis játékos. Max Teague lett volna jobb választás abban a körben. De majd kárpótol Paul a minden meccsen hozott dupla dupláival. :mrgreen:
Amúgy ez az 5 pick az elején, hidd el nem akkora nagy előny. Ha megnézed a Draft resultot, kb az első körben kiment az összes valamire való játékos. Így azért a 2. körben (amit ha reálisan nézzük 5. kör) nem volt annyi lehetőség. Főleg, hogy utána jó sokáig kimaradsz. Pedig az ilyen Sully nagy stealeket később lehet megejteni amikor épp kakaóztam. /. közze pedig elfogytam. Kb minden jelöltem kipotyogott így kapkodás lett a vége. Ha megnézed amikorra jöttem igazán használható játékos csak magas lett volna. Abból meg volt elég. Szinte csak az volt szal rá voltam kényszerülve az SG-SF kategória választására. De én személy szerint nem bánom. Tetszik a csapat és 1-2 FA foldozgatással remélem meglesz idén a várva várt PO. :wink:

Válasz küldése