Néhány gondolatot írok én is a tegnap esti draftról, előbb saját csapat, majd a többiek.
Howard
Ha Eazzy kihúzta volna, akkor Klay jött volna, de így ezzel teljesen megvagyok elégedve. Tavalyhoz képest egy minimális javulást várok tőle, és keeper szint is, ami nekem elég fontos.
J. Parker
Legalább egy keepert cserélni akarok idén, így Parkerre, mint hosszútávú projektre tekintek, persze ettől függetlenül jó lesz szerintem már idén.
Sanders
Ő eléggé pánikpick volt. Valahogy nem éreztem, hogy a draft ezen szakaszán kit kellene válasszak. Ha bent marad, akkor Noelt vittem volna, de kamaj behúzta két pickkel korábban. Sanders kicsit rizikós, de ha az egészsége rendben lesz, akkor masszív dupla-dupla sok blokkal, jó mezőnyszázalékkal, plusz katasztrofális büntetőzéssel, de ezt a kategóriát idén inkább dobom.
T. Parker
Ha Popovic nem 29 percet játszatná, hanem legalább 32-őt, akkor keeper szint, de így is elég jó húzás a negyedik (hetedik) körben.
Smith
Ha kicsivel kevesebb hármast vállal (nem fog), akkor nagy húzás lenne. De így is elég jó, ahhoz képest, hogy már hol jártunk a drafton. Pontokat, pattanókat, és még gólpasszokat is. Azt már mondtam, hogy a büntetőzés idén tabu.
Martin
Nagy valószínűséggel a tavalyi számait nem tudja majd hozni, de egy 17-18 pontos játékos remélem azért lesz. Johnsont akartam valójában, de ő kiment már.
Lin
Nash kidőlt, konkurencia nem igazán van - minden adott, hogy fantasy szempontból korrekt szezont hozzon, plusz Lakers játékos.
Ilyasova
Itt egy laza 34 húzás kiesés volt nekem, közben kiolvastam a Háború és békét.
Nem igazán tudtam, hogy kit kéne vinni, így utólag sem vagyok teljesen megelégedve ezzel a pickkel.
Thompson
Kellett a magas. Viszonylag tűrhető számokat várok tőle, padról lendületet hozhat.
Nick Young
Nyilván tavalyhoz képest visszaesik, de azért nem kuka a srác, remélem nem lesz sérült, és Kobe sem terrorizálja ki a csapatból.
Hickson
Kicsit meglepett, hogy idáig lecsúszott. Mert kb. azt, vagy még több is hozhat, mint a két körrel korábban választott Thompson.
Összességében kb. elégedett vagyok. Remélem idén kicsit Williams is úgy fog teljesíteni, mint egy keeper játékos, mert kb. ilyen téren a leggyengébb volt tavaly.
Rájátszást mindenképp el akarom érni, de néhány hét után azért már látszani fog, hogy nagyjából milyenek az erőviszonyok. A stratégiám ugyanaz: kerülni a középszert.
A többiek.
Game
Lehetőségekhez képest nem rossz, remek keeperek, idén, ha jól manőverezel jövőre ismét bajnokesélyes vagy.
Bob
PO-szint, van néhány pick, ami elég kockázatos, meglátjuk. Rossba én olyan sokat nem látok, Kanter idén elég bukta lehet, Gallinari rizikós, de abszolút bejöhet, ahogy Collison is.
Cumbee
Messze a legjobb keeper-állomány. Elég jó húzásokkal, PO nem lehet kérdés.
Kamaj
Noelt az orrom elől vitted el, ő szerintem állat lesz, ahogy Giannis is szép pick. Durant sérülése az elején azonban sokba kerülhet. Nem igazán tudom hova tenni ezt a csapatot.
Slither
Tele van olyan játékosokkal, akiket nem bírok.

Van egy-két kérdéses pick, de elég masszív csapat, valahova az elejére tenném.
Eazzy
Sok a vasember. Autodraft kicsit megszívatott. Ha foglalkozol vele, akkor nem kuka az egész, ha nem, akkor mezőny vége.
Lakers0827
George elég szívás, de ezen kívül is vannak rizikós pickek: Waiters, Ginobili, Carter. Taktikától függ, ha ügyesen teszed-veszed a dolgokat, jövőre elég jó pozícióba kerülhetsz. Idén nem hiszem, hogy tényező lenne a csapat.
Meslija
Lopez, Rondo nagy kérdőjel, viszont Adams-et elég sokan irigyelik tőled. Harcban lehet a csapat a PO-ért. Talán érdemes lenne keeper játékos szerzésén gondolkodni, mert Horford, Lopez eléggé sérülékeny, Dirk pedig nem lesz fiatalabb. (Thompsont gondolom megfogod tartani.)
Mezítlábas
Noah szerintem idén gyengébb lesz, Lee-től is minimális visszaesést várok, Jacksonnak viszont minden adott, hogy elég jelentősen előrelépjen. Nem topcsapat, néhány játékos szerintem tavaly jóval jobb volt, mint idén lesz, PO-ért harcolhat.
NBAailey
Bryanten sokan mosolyogtak, de szerintem nem lesz gond az öreggel, ahogy Sully is szép pick. West is előreléphet tavalyhoz képest, magas posztokon viszont nem ártana egy kis erősítés. PO meg kell legyen.
Neo
Erős keret, de lehet, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni, ennek ellenére úgy gondolom, hogy a bajnoki címért fog küzdeni. Igou nekem nem igazán tetszik, Bledsoe oké, már ha játszik, Vucevic, Milsap szép. Wiggins elég korán kihúztad, gondolom keepelni akarod.
Összességében pedig remélem, hogy a tavalyinál kicsit gördülékenyebben fog menni az egész, és visszatér az elsőéves-feeling, mert akkor szerintem eléggé élvezetes szezon volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.