TrogAir írta:Hali!
A kérdésem az lenne, hogy mi a megfelelő személyzeti összeállítás az új rendszerben?
Ezt nem lehet megválaszolni. Nekem jelenleg ez a felállásom:
Segédedző (2 db): Edzéssebesség +16%, Esély a sérülésre +20%
Szóvivő: A szurkolók hangulata +0,4, A szponzorok hangulata +2
Sportpszichológus: Csapatszellem +0,4, Önbizalom +0,8
Formaedző: Forma +0,8 Szerk: őt egyelőre elküldtem, megvárom az átigazolások utáni formákat.
Ez viszont csak egy idény eleji lista. Én pl. 2 segédedzőt raktam a csapatba. Ezzel viszont nő a sérülések aránya is, nyilván idővel változtatnom kell és orvost kell felvennem. Ez mind a szezontól függ. Aki pl. fiatal játékosokat edz, na annak pl. a 3 segédedző a javasolt. Ezen túl a személyzet fizetése is sok mindent befolyásol. Én mindenhova 4. szintű személyzetist vettem, mert ezt ki tudom préselni a kasszából, de pl. egy kezdő, vagy egy magasabb szintű játékos mást engedhet meg magának. MichaaBee, pl. a tiéd engem is érdekelne.

A kíváncsiság nem hagy.
Vki ezt a pénzügyi igazgatót megint elmagyarázhatná. Olvasom, olvasom, de nem teljesen értem, a megvalósítást sem. Ahogy olvasom itt a lényeg a készpénzkereten és a tartalékon múlik. A kérdés, hogy ezt a tartalékot hogyan oldják meg? A pénzügyeknél lesz egy adat, hogy mennyi pénz van a tartalékban és az mennyit kamatozik hetente (már ha jól értem)?