Formaedzőt és pénzügyi mukit elfelejtheted, úgyhogy a maradék 6-ból kell 1-et kidobni. Mivel az elején az edzés mindig fontos, így a 3 segédedző szerintem mehet, ezek mellé ajánlom az orvost is, úgyhogy a szóvivő vagy a sportpszichológus közül kell egyet kidobnod. Ha nagyon ejtesz az eredményekre (amit valószínűleg megtehetsz), akkor akár azt is megteheted, hogy csak segédedződ meg orvosod legyen.zola8787 írta:Egy kezdő hattrick-ezőnek milyen személyzetet ajánlanátok? 66 681 eFt-om van jelenleg.
Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
hát ez az idei kupamenetelés elég rövidre sikeredett...
sebaj, játszhatnak a fiatalok legalább 

FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
Egy kezdő hattrick-ezőnek milyen személyzetet ajánlanátok? 66 681 eFt-om van jelenleg.
- salas9
- Entrenador del Barça
Én nem vagyok támogató, de a privát ligák oldalán azt írja nekem, hogy: "Meghívható mások által indított Privát ligába". Ha ez igaz és meghívsz (CA River Plate - 1648833) akkor szívesen csatlakozokMQuC írta:VAn egy privát ligám, amit nem tudok elindítani, mert kellene hozzá pár csapatVAn kedve esetleg valakinek belépni?

89. percben egyenlítő gólt kapni...pedig milyen szép lett volna győzelemmel kezdeni...
Stabilan 10-12-es védelmet hoz mindenhol, sőt sokszor még középen erősebb is, úgyhogy a középentámadásnak nem látom értelmét. Középpályán le kell birtokolni, a védelmed úgy látom lefogja a támadásait, úgyhogy csak arra kell törekedni, hogy a támadásod minél nagyobb eséllyel üssön lyukat a védelmén. Alapból valamivel több esélyed van nyerni, mivel úgy látom a középpályád erősebb picivel.csabooo írta:Udv, segitseget szeretnek kerni.
Jo lenne megcelozni a feljutast most mar(minden evben 2 v 3 vagyok, mindig egy kicsi hianyzik), a hetvegen talan a legnagyobb rivalisommal kell kezdjek egybol, igy jolenne nagyon oket megfogni..
Ahogy nezem a focit amit jatszanak, arra jutottam talan a kozepen tamadas (?), de akik jobban kitudjak kovetkeztetni annak itt van ez: 469752088, vagy ez 455743251.
Az biztos hogy a vedelme jo, igy akik vagjak a temat, MichaaBee, meg tarsai, ti mit jatszatnatok ellene, ha olyan a csapatotok mint az enyem 179956 ?
Koszi a segitseget.
Sajnos konkrétabb tippeket nem tudok adni, ahhoz már átfogóan kellene ismernem a kereted kvázi összes játékosát. Tudsz esetleg olyat, hogy a középpálya és védelem gyengítése nélkül valamelyik támadásod megerősíteni egy másik támadás kárára? Az tud még segíteni, ha csak a védelem átütése a necces.
H a t t r i c k
-
- Capitá del Barça
Udv, segitseget szeretnek kerni.
Jo lenne megcelozni a feljutast most mar(minden evben 2 v 3 vagyok, mindig egy kicsi hianyzik), a hetvegen talan a legnagyobb rivalisommal kell kezdjek egybol, igy jolenne nagyon oket megfogni..
Ahogy nezem a focit amit jatszanak, arra jutottam talan a kozepen tamadas (?), de akik jobban kitudjak kovetkeztetni annak itt van ez: 469752088, vagy ez 455743251.
Az biztos hogy a vedelme jo, igy akik vagjak a temat, MichaaBee, meg tarsai, ti mit jatszatnatok ellene, ha olyan a csapatotok mint az enyem 179956 ?
Koszi a segitseget.
Koszi a segitseget.
Barça,Barça,Baaarça!!!
* League size 10920 teams: 8192 teams in the cupMQuC írta:Mostmár a hatodsztályból nem indulhatsz kupában? vagy cska a kiesőhelyen lévők nem?
Mivel bezárták a hetedet és 19112 csapatról 10920 csapatra csökkent a létszám, így 16384 helyett 8192 csapat indul. Vagyis a 2728 legalul rangsorolt csapat nem indulhat. Ez azt jelenti, hogy a hatodban hetedik vagy nyolcadik helyen végzettek biztosan nem, a hatodik helyen végzettek pedig gólkülönbség alapján indulhatnak a kupában.
Ez egyébként azzal is jár, hogy értelemszerűen ismét egy körrel rövidebb lett a kupa, illetve mostmár sajnos kemény ellenfelek jönnek az elejétől. Régen a 3-4. körig kiküldhettem a vén baricsapatot 40 éves kapussal, mostmár necces lesz azért az első 6-7 kört végiglazázni...

H a t t r i c k
Hát ez a kupameccs eléggé sok ősz hajszálat hozott nekem, hosszabbítás és büntetők utána továbbjutással
12 tizenegyesből 3 ment be. Nem emlékszek, hogy valamikor is játszottam volna hosszabbításos kupameccset 

"Váratlan alkalmazáshiba lépett fel. "
Ez mitől lehet? Tegnap óta nem tudok belépni.
MichaaBee: köszönöm szépen. Elkezdtem nézegetni a csapatodat, aztán megpróbáltam belépni és sikerült XD
Ez mitől lehet? Tegnap óta nem tudok belépni.
MichaaBee: köszönöm szépen. Elkezdtem nézegetni a csapatodat, aztán megpróbáltam belépni és sikerült XD

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nekem a mai napig 3 milliárd volt. Egyelőre nem érint a dolog, de lehet, hogy egyszer fog. 1-2 szezonon belül előfordulhat.MichaaBee írta:Nekem sem volt soha többem kb. 1,5 mrd-nál, az is max egy hétig volt a számlámon, tehát nagy jelentősége nincs a dolognak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ha adott mennyiségű pénznél több van a számládon, akkor az x mrd felé eső rész fokozatosan átkerül a tartalékba, illetve ha a jövőben meghaladnád az x mrd-ot, akkor a tartalékba kerül a felesleg. Ergo az aktív számládon maximum egy bizonyos x mrd-s összeg lehet. Ha az aktív pénzed lecsökken az x mrd alá, akkor minden héten felszabadul a tartalékból egy kis összeg.Barcaman1993 írta:Vki ezt a pénzügyi igazgatót megint elmagyarázhatná. Olvasom, olvasom, de nem teljesen értem, a megvalósítást sem. Ahogy olvasom itt a lényeg a készpénzkereten és a tartalékon múlik. A kérdés, hogy ezt a tartalékot hogyan oldják meg? A pénzügyeknél lesz egy adat, hogy mennyi pénz van a tartalékban és az mennyit kamatozik hetente (már ha jól értem)?
A pénzügyi igazgató két dolgot csinál, egyrészt megemeli az x mrd-ot, tehát több pénz lehet a számládon, másrészt nagyobb összeget folyósít a tartalékbül az aktív számládra minden héten.
Hogy mennyi az x mrd, azt most ne kérdezzétek, ha lesz MyHT közlemény, akkor majd kiderül, egyelőre még variálnak rajta, hogy mennyi az ideális. De egyébként nem hiszem, hogy bárkit is érintene a dolog, itt 2-4 milliárdos tételekről van szó, jelentkezzen, akit ez befolyásol itt.

H a t t r i c k
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt nem lehet megválaszolni. Nekem jelenleg ez a felállásom:TrogAir írta:Hali!
A kérdésem az lenne, hogy mi a megfelelő személyzeti összeállítás az új rendszerben?
Segédedző (2 db): Edzéssebesség +16%, Esély a sérülésre +20%
Szóvivő: A szurkolók hangulata +0,4, A szponzorok hangulata +2
Sportpszichológus: Csapatszellem +0,4, Önbizalom +0,8
Formaedző: Forma +0,8 Szerk: őt egyelőre elküldtem, megvárom az átigazolások utáni formákat.
Ez viszont csak egy idény eleji lista. Én pl. 2 segédedzőt raktam a csapatba. Ezzel viszont nő a sérülések aránya is, nyilván idővel változtatnom kell és orvost kell felvennem. Ez mind a szezontól függ. Aki pl. fiatal játékosokat edz, na annak pl. a 3 segédedző a javasolt. Ezen túl a személyzet fizetése is sok mindent befolyásol. Én mindenhova 4. szintű személyzetist vettem, mert ezt ki tudom préselni a kasszából, de pl. egy kezdő, vagy egy magasabb szintű játékos mást engedhet meg magának. MichaaBee, pl. a tiéd engem is érdekelne.

Vki ezt a pénzügyi igazgatót megint elmagyarázhatná. Olvasom, olvasom, de nem teljesen értem, a megvalósítást sem. Ahogy olvasom itt a lényeg a készpénzkereten és a tartalékon múlik. A kérdés, hogy ezt a tartalékot hogyan oldják meg? A pénzügyeknél lesz egy adat, hogy mennyi pénz van a tartalékban és az mennyit kamatozik hetente (már ha jól értem)?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Megerősítve!MQuC írta:Az egy milliárdos büdzsét hogy veszitek? Ugye eFt-ban van megadva a mérleg, tehát, ha pl van 100.000 eFt-om, akkor azt 100 milliónak?
szerk.: Nyilván triviális a kérdés és csak megerősítést szeretnék, mert mindenkitől milliárdokat hallok, én meg mindig le vagyok égve

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Az egy milliárdos büdzsét hogy veszitek? Ugye eFt-ban van megadva a mérleg, tehát, ha pl van 100.000 eFt-om, akkor azt 100 milliónak?
szerk.: Nyilván triviális a kérdés és csak megerősítést szeretnék, mert mindenkitől milliárdokat hallok, én meg mindig le vagyok égve

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy mi a megfelelő személyzeti összeállítás az új rendszerben? Játékszervezést/Átadást edzek, a pénz kb. 1 milliárd, jó edzőm van. A fő profilom tehát az edzés lenne és ebből pénzt szerezni, ami eddig nem feltétlen megy jól. Előre is köszi!:)
A kérdésem az lenne, hogy mi a megfelelő személyzeti összeállítás az új rendszerben? Játékszervezést/Átadást edzek, a pénz kb. 1 milliárd, jó edzőm van. A fő profilom tehát az edzés lenne és ebből pénzt szerezni, ami eddig nem feltétlen megy jól. Előre is köszi!:)

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
MichaaBee írta:Vigasztaljon az a tény, hogy ha jól látom, akkor kompletten be is zárták a hetedosztályt, így a hatod a legalsó, ergo kiesni nem fogsz, ha csak meg nem kell nyitni szezon közben a hetedet. Egyébként szánalom, hogy mekkora kiáramlás van, még a 10 ezer magyar felhasználót se érjük el, pedig emlékszem , nem olyan régen még a 20 ezres határt kopogtattuk és nyolcadosztályunk is volt...

Football, bloody hell. /SAF/
Vigasztaljon az a tény, hogy ha jól látom, akkor kompletten be is zárták a hetedosztályt, így a hatod a legalsó, ergo kiesni nem fogsz, ha csak meg nem kell nyitni szezon közben a hetedet. Egyébként szánalom, hogy mekkora kiáramlás van, még a 10 ezer magyar felhasználót se érjük el, pedig emlékszem , nem olyan régen még a 20 ezres határt kopogtattuk és nyolcadosztályunk is volt...zola8787 írta:Köszi a válaszokat és MichaaBee, amikor megláttam, hogy feljutottam, egyből te jutottál eszembe, hogy basszus, nem állítottam át amit mondtál -.-Így, hogy nem váltanak a szurkolóim (meg ugye Imre se vált b.zdmeg), nincsen para. Hát a bent maradás kb 1%al vetekszik, eddig nincs bot csapat a csoportban és az egyik csapat egyik játékosának kb 80.000 TSI-je van, az én legnagyobb TSI-sem meg 1300 XD
Nem baj, úgyis védekezés edzés van beállítva, itt lesz idejük gyakorolni.

H a t t r i c k
Ha csak nincsen kettő milliárdnál (de inkább négyet mondok) több pénzed, akkor felesleges.csabooo írta:Hi, szerintetek erdemes penzugyi igazgatot felfogadni ?
H a t t r i c k