Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Formaedzőt és pénzügyi mukit elfelejtheted, úgyhogy a maradék 6-ból kell 1-et kidobni. Mivel az elején az edzés mindig fontos, így a 3 segédedző szerintem mehet, ezek mellé ajánlom az orvost is, úgyhogy a szóvivő vagy a sportpszichológus közül kell egyet kidobnod. Ha nagyon ejtesz az eredményekre (amit valószínűleg megtehetsz), akkor akár azt is megteheted, hogy csak segédedződ meg orvosod legyen.zola8787 írta:Egy kezdő hattrick-ezőnek milyen személyzetet ajánlanátok? 66 681 eFt-om van jelenleg.
Én nem vagyok támogató, de a privát ligák oldalán azt írja nekem, hogy: "Meghívható mások által indított Privát ligába". Ha ez igaz és meghívsz (CA River Plate - 1648833) akkor szívesen csatlakozokMQuC írta:VAn egy privát ligám, amit nem tudok elindítani, mert kellene hozzá pár csapatVAn kedve esetleg valakinek belépni?
Stabilan 10-12-es védelmet hoz mindenhol, sőt sokszor még középen erősebb is, úgyhogy a középentámadásnak nem látom értelmét. Középpályán le kell birtokolni, a védelmed úgy látom lefogja a támadásait, úgyhogy csak arra kell törekedni, hogy a támadásod minél nagyobb eséllyel üssön lyukat a védelmén. Alapból valamivel több esélyed van nyerni, mivel úgy látom a középpályád erősebb picivel.csabooo írta:Udv, segitseget szeretnek kerni.
Jo lenne megcelozni a feljutast most mar(minden evben 2 v 3 vagyok, mindig egy kicsi hianyzik), a hetvegen talan a legnagyobb rivalisommal kell kezdjek egybol, igy jolenne nagyon oket megfogni..
Ahogy nezem a focit amit jatszanak, arra jutottam talan a kozepen tamadas (?), de akik jobban kitudjak kovetkeztetni annak itt van ez: 469752088, vagy ez 455743251.
Az biztos hogy a vedelme jo, igy akik vagjak a temat, MichaaBee, meg tarsai, ti mit jatszatnatok ellene, ha olyan a csapatotok mint az enyem 179956 ?
Koszi a segitseget.
* League size 10920 teams: 8192 teams in the cupMQuC írta:Mostmár a hatodsztályból nem indulhatsz kupában? vagy cska a kiesőhelyen lévők nem?
Nekem a mai napig 3 milliárd volt. Egyelőre nem érint a dolog, de lehet, hogy egyszer fog. 1-2 szezonon belül előfordulhat.MichaaBee írta:Nekem sem volt soha többem kb. 1,5 mrd-nál, az is max egy hétig volt a számlámon, tehát nagy jelentősége nincs a dolognak.
Ha adott mennyiségű pénznél több van a számládon, akkor az x mrd felé eső rész fokozatosan átkerül a tartalékba, illetve ha a jövőben meghaladnád az x mrd-ot, akkor a tartalékba kerül a felesleg. Ergo az aktív számládon maximum egy bizonyos x mrd-s összeg lehet. Ha az aktív pénzed lecsökken az x mrd alá, akkor minden héten felszabadul a tartalékból egy kis összeg.Barcaman1993 írta:Vki ezt a pénzügyi igazgatót megint elmagyarázhatná. Olvasom, olvasom, de nem teljesen értem, a megvalósítást sem. Ahogy olvasom itt a lényeg a készpénzkereten és a tartalékon múlik. A kérdés, hogy ezt a tartalékot hogyan oldják meg? A pénzügyeknél lesz egy adat, hogy mennyi pénz van a tartalékban és az mennyit kamatozik hetente (már ha jól értem)?
Ezt nem lehet megválaszolni. Nekem jelenleg ez a felállásom:TrogAir írta:Hali!
A kérdésem az lenne, hogy mi a megfelelő személyzeti összeállítás az új rendszerben?
Megerősítve!MQuC írta:Az egy milliárdos büdzsét hogy veszitek? Ugye eFt-ban van megadva a mérleg, tehát, ha pl van 100.000 eFt-om, akkor azt 100 milliónak?
szerk.: Nyilván triviális a kérdés és csak megerősítést szeretnék, mert mindenkitől milliárdokat hallok, én meg mindig le vagyok égve
MichaaBee írta:Vigasztaljon az a tény, hogy ha jól látom, akkor kompletten be is zárták a hetedosztályt, így a hatod a legalsó, ergo kiesni nem fogsz, ha csak meg nem kell nyitni szezon közben a hetedet. Egyébként szánalom, hogy mekkora kiáramlás van, még a 10 ezer magyar felhasználót se érjük el, pedig emlékszem , nem olyan régen még a 20 ezres határt kopogtattuk és nyolcadosztályunk is volt...
Vigasztaljon az a tény, hogy ha jól látom, akkor kompletten be is zárták a hetedosztályt, így a hatod a legalsó, ergo kiesni nem fogsz, ha csak meg nem kell nyitni szezon közben a hetedet. Egyébként szánalom, hogy mekkora kiáramlás van, még a 10 ezer magyar felhasználót se érjük el, pedig emlékszem , nem olyan régen még a 20 ezres határt kopogtattuk és nyolcadosztályunk is volt...zola8787 írta:Köszi a válaszokat és MichaaBee, amikor megláttam, hogy feljutottam, egyből te jutottál eszembe, hogy basszus, nem állítottam át amit mondtál -.-Így, hogy nem váltanak a szurkolóim (meg ugye Imre se vált b.zdmeg), nincsen para. Hát a bent maradás kb 1%al vetekszik, eddig nincs bot csapat a csoportban és az egyik csapat egyik játékosának kb 80.000 TSI-je van, az én legnagyobb TSI-sem meg 1300 XD
Nem baj, úgyis védekezés edzés van beállítva, itt lesz idejük gyakorolni.
Ha csak nincsen kettő milliárdnál (de inkább négyet mondok) több pénzed, akkor felesleges.csabooo írta:Hi, szerintetek erdemes penzugyi igazgatot felfogadni ?