Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nagy mértékben de igen, 2-3 szint mint már írtamStalkyard írta:Köszönöm mindenkinek! Még egy kérdés: a játékosok fejlődése különbözik az egyes platformokon?
Azt figyeltem meg, hogy akkor történik ilyesmi, ha létrehozol saját játékost. Lehet, hogy nálad nem ez a probléma, nekem miután ezt abbahagytam, nem volt gond.Barcaádám írta:Üdv mindenkinek! Egy elég súlyos problémával fordulok hozzátok, kíváncsi vagyok ti szembesültetek-e ilyesmivel amivel én. A helyzet márpedig az hogy másodjára egyszerűen megbolondul a data a játékban. Régen, amikor úgymond 'friss' volt a játék akkor úgy nyilvánult meg ez 'megbolondulás' hogy egyszerűen Xavi és Pedro eltűnt a Barcából!![]()
De! a spanyol válogatottban ott voltak! A helyükön narancssárga színnel és 'számnévvel' megjelölt 'játékosok' szerepeltek. Ha rámentem, a jellemzőire ezt láttam 23242ara2342 játékos neve és az értékei 0,0,0,99.. ha így mentem meccset akkor kifagyott a játék!
nem tudtam mást tenni, új profilt kellett csinálnom és minden beállításom, formációm újracsinálni. Na most hónapok utána ugyanez következett be csak több játékossal..
és egyszerűen nem tudok mit tenni..
Ez miért van ? Csak nekem van ilyen???! Előre is köszönök minden észrevételt!
Ez PC-re van? Csak mert xboxon nálam Messi 92re ment csak fel...messibarca írta:Ezt az oldalt tudom ajánlani:Stalkyard írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm.
http://www.fifafanatic.com/fifa-11-best-young-players/
először a játékos kereszt majd vezeték neve , majd a klubja , posztja , nemzetisége, kora , majd a szintje amin kezd a játékban és végül a maximum szint amit eltud érni. Jó böngészést .
Ezt az oldalt tudom ajánlani:Stalkyard írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm.
Neymar, Rodwell, Lukaku, Ganso, Giuliano, Wiel, Coentrao, De Gea.Stalkyard írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm.
Menedszermódba nem.ibra írta:A Barcának vagy más csapatnak akinek van második csapata annak nem lehet onnan ingyen felhozni játékosokat?
Vagy bejutsz a csoportkörbe és kiesel 3.-ként.Forcabarca8 írta:
na,viszont lenne egy kérdésem: Menedszer módban játszok a Fradival (van fent HSP) és az érdekelne, hogy a BL selejtezőből hogy kerülhetek EL-be?hanyadik körben essek ki ezért?van egyáltalán EL?második szezonomat játszom, de nekem még kell egy év hogy összerakjam a csapatot (kell egy jó kp meg egy jó kh)
Én kontrollerrel játszok, így van amiben nem tudok segíteni, de megpróbálok:...AC... írta:Valaki aki otthon van a FIFA 11-ben (PC) segítsen már legyen szíves:
Be A Pro módban játszogatok, és nézem a teljesítményeket amiket teljesíteni kell és vannak feladatok amiket nem értek/accept-elődnek. PL:
Hajtsd végre az összes elérhető futásos gólörömöt" : tudomásom szerint legelőször 4 gólöröm van (két kész fel, az a repülő, jobb kéz,nomeg balkézzel veregetni a mellünket). Ezt mind megcsináltam és semmi nem történt.
egy másik: ünnepelj gólt az összes befejező mozdulattal: ez sem oldódott fel, tehát kérdem h milyen befejező mozdulatokról lenne szó
Ehhez kapcsolódik egy másik, "ünnepeld a gólt bármilyen befejező mozdulattal" szintén ugyanez a kérdés.
"Szerezz gólt nyesett lövéssel az arénában": az arénában hol lehet beállítani h 11-est lőjek, olyat amilyen elfogad, mert ha megnyomom az F1-et akkor választhatok de hiába lövök neki nyesettet ( ha ez alatt a Lövés+átívelés variációt érti), megintcsak nem történik semmi.
Kezdetnek ennyi gondom lenne. ELőre is köszönöm a segítséget