Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.06.28. 22:50:10

Nos, nemrég kezdtem egy Manager módot, már a harmadik évemben járok. Az első két évet a Manchester City-nél töltöttem, az ottani mérlegem egy bajnoki cím egy FA kupa és a ligakupa győzelem, a második évben egy ponttal maradtam le a Chelsea mögött.
A változatosság miatt Bayern-hez írtam alá a harmadik évemben, és hát az idény vége felé elég jól állok. A bajnokság már megvan, a kupában döntős vagyok, a BL-ben pedig a Barcát kaptam az elődöntőben :D ( előtte 7-2-es összesítéssel elpáholtam az Intert :twisted: )
Igazából a nyáron nem volt túl sok pénzem igazolásokra, így jobbára a cserepadra vettem embereket. A kezdőbe érkezett A.Song ( Arsenal ), Diego Alves ( Almeria ), Daniel Agger és V.Torosidis ( Olympiakosz ), míg cserének megvettem Alexis Sánchezt ( :lol: ), Dzsudzsákot, Fábiót, Wilshere-t és Raúl Meireles-t.

A kezdőm:

_________D. Alves__________
_____________Gomez________

Gondoltam megosztom, köszi, ha elolvastad. :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.28. 16:05:01

Stalkyard írta:Köszönöm mindenkinek! Még egy kérdés: a játékosok fejlődése különbözik az egyes platformokon?
Nem nagy mértékben de igen, 2-3 szint mint már írtam :wink:
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.06.28. 15:20:29

Köszönöm mindenkinek! Még egy kérdés: a játékosok fejlődése különbözik az egyes platformokon?

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.28. 15:18:51

Igen PC-re van , de sztem nyugodtan használható xbox-hoz is ,mert csak 2-3 szint a különbség.

Szerl.: 123. hsz. :) :)
Kép
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.06.28. 15:17:48

Barcaádám írta:Üdv mindenkinek! Egy elég súlyos problémával fordulok hozzátok, kíváncsi vagyok ti szembesültetek-e ilyesmivel amivel én. A helyzet márpedig az hogy másodjára egyszerűen megbolondul a data a játékban. Régen, amikor úgymond 'friss' volt a játék akkor úgy nyilvánult meg ez 'megbolondulás' hogy egyszerűen Xavi és Pedro eltűnt a Barcából! :shock: :shock: De! a spanyol válogatottban ott voltak! A helyükön narancssárga színnel és 'számnévvel' megjelölt 'játékosok' szerepeltek. Ha rámentem, a jellemzőire ezt láttam 23242ara2342 játékos neve és az értékei 0,0,0,99.. ha így mentem meccset akkor kifagyott a játék! :( nem tudtam mást tenni, új profilt kellett csinálnom és minden beállításom, formációm újracsinálni. Na most hónapok utána ugyanez következett be csak több játékossal.. :evil: és egyszerűen nem tudok mit tenni..
Ez miért van ? Csak nekem van ilyen???! Előre is köszönök minden észrevételt!
Azt figyeltem meg, hogy akkor történik ilyesmi, ha létrehozol saját játékost. Lehet, hogy nálad nem ez a probléma, nekem miután ezt abbahagytam, nem volt gond.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.28. 15:15:39

messibarca írta:
Stalkyard írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm. :)
Ezt az oldalt tudom ajánlani:
http://www.fifafanatic.com/fifa-11-best-young-players/

először a játékos kereszt majd vezeték neve , majd a klubja , posztja , nemzetisége, kora , majd a szintje amin kezd a játékban és végül a maximum szint amit eltud érni. Jó böngészést . :D
Ez PC-re van? Csak mert xboxon nálam Messi 92re ment csak fel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.06.28. 15:22:56-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.28. 14:56:04

Stalkyard írta:Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm. :)
Ezt az oldalt tudom ajánlani:
http://www.fifafanatic.com/fifa-11-best-young-players/

először a játékos kereszt majd vezeték neve , majd a klubja , posztja , nemzetisége, kora , majd a szintje amin kezd a játékban és végül a maximum szint amit eltud érni. Jó böngészést . :D
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2011.06.28. 14:49:01

Neymar, Rodwell, Lukaku, Ganso, Giuliano, Wiel, Coentrao, De Gea.
Hirtelen ennyi jut eszembe :)

Bár attól függ mennyit értesz fiatal játékosok alatt, mert akkor mondok még 5-10 embert :D

Wiel picit idősebb már, ha jól rémlik. Pl Pastore, Sánchez, Balotelli, Beck is 20as éveiket tapossák. :)
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.06.28. 14:43:38

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11-ben nem tudnátok tehetséges, fiatal játékosokat ajánlani, akik később jól fejlődnek? Bármilyen poszton szóba jöhetnek emberek. Előre is köszönöm. :)

Firefox
Capitá del Barça

2011.06.28. 14:05:31

Hali, kérhetnék egy linket a Fifa 11 letöltéséhez?(PC-hez)
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.06.26. 22:51:42

Üdv mindenkinek! Egy elég súlyos problémával fordulok hozzátok, kíváncsi vagyok ti szembesültetek-e ilyesmivel amivel én. A helyzet márpedig az hogy másodjára egyszerűen megbolondul a data a játékban. Régen, amikor úgymond 'friss' volt a játék akkor úgy nyilvánult meg ez 'megbolondulás' hogy egyszerűen Xavi és Pedro eltűnt a Barcából! :shock: :shock: De! a spanyol válogatottban ott voltak! A helyükön narancssárga színnel és 'számnévvel' megjelölt 'játékosok' szerepeltek. Ha rámentem, a jellemzőire ezt láttam 23242ara2342 játékos neve és az értékei 0,0,0,99.. ha így mentem meccset akkor kifagyott a játék! :( nem tudtam mást tenni, új profilt kellett csinálnom és minden beállításom, formációm újracsinálni. Na most hónapok utána ugyanez következett be csak több játékossal.. :evil: és egyszerűen nem tudok mit tenni..
Ez miért van ? Csak nekem van ilyen???! Előre is köszönök minden észrevételt!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
mekkora
Jugador d'estrella

2011.06.26. 15:22:42

sziasztok

én auszrtiából netezek, szóval engem nem érint a barátom problémája, de ti esetleg tudtok valamit róla. Szóval azt hallottam, hogy magyarországról elvileg a playstation network, tehát az online funkció nem elérhető, mert egész egyszerűen a sony ezt magyarországon " nem kapcsolta be " . Elvileg ha nem magyarországot állítok be, hanem külföldöt, mint pl ausztriát ahol ez támogatott akkor lehet játszani.
Tud valaki valamit erről ? Így van ez tényleg ? mert a fő probléma ott kezdődik, hogy a srác eredeti ps3 ( nem ütve stb. ) eredeti fifa 11 - el kezdett játszani, nyomtunk pár meccset online de kb egy hónappal utána már nem engedte bejelentkezni , hanem káért valami aktiválókódot . Lehet hogy ez összefügg a fennt említettekkel ?
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.25. 22:14:09

Na elkezdtem megint FIFÁzni xboxon, kicsit gyakoroltam a trükköket stb, majd folytattam a Man.City-s menedzser módomat, Gansót igazoltam le csak azóta.

De Gea
V. Der Wiel-Piqué-K. Touré-Coentrao
Busquets
Fabregas-Ganso
Özil-Pato-CR7

Pad: Hart, Kompany, Y. Touré, Rodwell, David Silva, Tevez, Neymar

De szerintem kezdek majd egy másikat is a Barca B-vel és közösen tolom a 2-t.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.06.25. 21:33:35

ibra írta:A Barcának vagy más csapatnak akinek van második csapata annak nem lehet onnan ingyen felhozni játékosokat?
Menedszermódba nem.
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
ibra
Barça B

2011.06.25. 21:30:32

A Barcának vagy más csapatnak akinek van második csapata annak nem lehet onnan ingyen felhozni játékosokat?
Kép
¿Por qué?
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.25. 14:54:57

Valakinek nincs kedve egy kis online játékhoz gameranger-en keresztül?

Nickname: Joci

ID:1476494
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.22. 11:50:10

Kipróbáltam az Mu-t, kb másfél hete játszom vele, de nem sok időm volt, így a bajnokságban 11 forduló ment le, illetve a szuperkupa és a két kupasorozatból is 1-2 meccs. A bajnokságban 11 meccs, 9 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség ( legendás a szint természetesen). 33 rúgott, 9 kapott gól, ezzel vezetem a tabellát a Tottenham előtt, de ugyanannyi pontunk van, csupán az egymás elleni ( vertem őket) meccs és a gólkülönbség dönt eddig. A szuperkupát nyertem tizenegyesekkel a Chelsea ellen 1-1 után, a ligakupában a cserecsapattal kiestem a Wolves ellen szintén tizenegyesekkel, míg az FA-ét komolyabban veszem, ott nyerni szeretnék és már két körön túl vagyok: Egy alsóbb osztályú csapat, illetve a Tottenham bánta. A csapat elég támadószellemű, sok cserejátékos eladtam, illetve a kezdőbe vettem 2 embert.
Egy 4-1-3-2-őt játszom mégpedig így:
Van der Saar- Rafael,Ferdinand,Vidic,Evra-Mascherano-Valencia,Ganso,Nani-Chicharito, Rooney
Ez a felállás jobbról balra értendő, tehát Valencia a jobbszélső. Persze mindenki védekezik és mindenki támad is, de azért ebben a felállásban benne van, hogy kapok gólt, de minden meccsen lőttem is. ( az x-nél és a vereségnél is). Mascheranot megszerettem a Barcelonában, illetve a vkp poszton a Fifa-ban abszolút az alacsony, gyors játékosokkal tudok hatékonyabb lenni, elől pedig szintén ezért favorizálom Hernandezt Berbatov helyett. Laposan játszom, annak ellenére, hogy azért a két szélső szokott beadni, de ugye Rooney és a felérkező irányító, Ganso is jól fejel. Sokat használt cseréim: Brown, Evans, O'Shea, Fábió, Fletcher, Carrick, Giggs, Scholes, Berbatov. A többi nevesebb játékost eladtam.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2011.06.21. 17:56:45

Köszi,srácok :wink: a csoportkörből kieséses rendszert tudtam,a selejtezősben nem voltam biztos.sajnos most nem tudom letesztelni,mert éppen dolgozok :lol: :evil: majd holnap délelőtt játszok egy picit otthon :D
de unom ezt a mai melót...
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.06.21. 15:32:48

Forcabarca8 írta:
na,viszont lenne egy kérdésem: Menedszer módban játszok a Fradival (van fent HSP) és az érdekelne, hogy a BL selejtezőből hogy kerülhetek EL-be?hanyadik körben essek ki ezért?van egyáltalán EL? :roll: második szezonomat játszom, de nekem még kell egy év hogy összerakjam a csapatot (kell egy jó kp meg egy jó kh)
Vagy bejutsz a csoportkörbe és kiesel 3.-ként.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.06.21. 15:13:39

[quote="Forcabarca8"][/quote]
Elvileg a 3. azaz utolsó körből dob át EL selejtezőbe.
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2011.06.20. 23:35:49

háát..a FIFA 08 olyan gyenge volt,hogy azóta vagyis 4éve csak peseztem.az aktuális Fifa nálam mind gyenge volt.De most az idei év nagyon is a fifa11é!ez a játék nagyon odaver :wink: végre...

na,viszont lenne egy kérdésem: Menedszer módban játszok a Fradival (van fent HSP) és az érdekelne, hogy a BL selejtezőből hogy kerülhetek EL-be?hanyadik körben essek ki ezért?van egyáltalán EL? :roll: második szezonomat játszom, de nekem még kell egy év hogy összerakjam a csapatot (kell egy jó kp meg egy jó kh)

Most Owen,Nolito és Tettey a csapatom 3 legjobbja,velük verem szét az ellenfeleket :lol: Owen azért nagyon is használható,fillérekért hoztam és alig keres.fáin :wink: :)
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.06.18. 20:18:39

Én a Manchester Cityvel kezdtem egy menedzser módot, de hogy ne legyen túl egyszerű a vezetőség szintjét és a játék szintjét is Legendásra raktam.
Hát nem könnyű...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.18. 19:59:40

Kezdtem egy új szezont a francia másodosztályú Metz-el mert a 09 vagy 10-ben imádtam velük játszani.
Azzal kezdtem az egészet, hogy a bénákat és az öregeket eladtam és csak 16-19 év közötti minimum 60 szintű maximum 500.000 dollár értékű játékosokat vettem. Teljesen megérte. Vettem 2 Barca B-st az egyik egy középpályás aki nem rossz, a másik Bartra aki 65-ös és annyira jó mint ha összegyúrták volna Puyolt meg Piquét. Eddig elsők vagyunk és 2 kupafordulón túlvagyunk :D

Szerintem próbáljátok meg ti is, hogy egy másod, vagy egy kevésbé ismert csapatba menjetek és ti is vásárolgassatok úgy ahogy én, meg adjokassatok el minden gyengét. 1,8 millióm volt, azt rögtön elköltöttem de visszajött 1,5 millió aztán megint és most 2 millióba vagyok és 1-2 felesleges játékosom van csak :D

Barta 450ezer volt és a fizetése is 820 :lol: Megéri megvenni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.08. 13:44:12

...AC... írta:Valaki aki otthon van a FIFA 11-ben (PC) segítsen már legyen szíves:
Be A Pro módban játszogatok, és nézem a teljesítményeket amiket teljesíteni kell és vannak feladatok amiket nem értek/accept-elődnek. PL:
Hajtsd végre az összes elérhető futásos gólörömöt" : tudomásom szerint legelőször 4 gólöröm van (két kész fel, az a repülő, jobb kéz,nomeg balkézzel veregetni a mellünket). Ezt mind megcsináltam és semmi nem történt.
egy másik: ünnepelj gólt az összes befejező mozdulattal: ez sem oldódott fel, tehát kérdem h milyen befejező mozdulatokról lenne szó
Ehhez kapcsolódik egy másik, "ünnepeld a gólt bármilyen befejező mozdulattal" szintén ugyanez a kérdés.
"Szerezz gólt nyesett lövéssel az arénában": az arénában hol lehet beállítani h 11-est lőjek, olyat amilyen elfogad, mert ha megnyomom az F1-et akkor választhatok de hiába lövök neki nyesettet ( ha ez alatt a Lövés+átívelés variációt érti), megintcsak nem történik semmi.
Kezdetnek ennyi gondom lenne. ELőre is köszönöm a segítséget
Én kontrollerrel játszok, így van amiben nem tudok segíteni, de megpróbálok:
A gólörömeket megtudod nézni talán a súgó menüpontban, h milyenek vannak, még, van, h pl. duplán nyomj meg valamit, mondjuk az egyik szélső gombot.
Befejező mozdulatok olyanok, h pl. a trükk gombot (amit nyomvatartast mikor cselezni szeretnél, nálam bill.-en s shift, te beállításodat nem tudom) v az emberváltás gombot és utány nyomsz nyomod meg valmelyik irányt, mintha futó gólörömet szeretnél.
A nyesett lövésben sajnos nem tudok segíteni, itt ismét kéne, h tudjam milyen billentyű elosztással játszol.
Remélem tudtam segíteni :)
...AC...
Barça B

2011.06.08. 12:29:53

Valaki aki otthon van a FIFA 11-ben (PC) segítsen már legyen szíves:
Be A Pro módban játszogatok, és nézem a teljesítményeket amiket teljesíteni kell és vannak feladatok amiket nem értek/accept-elődnek. PL:
Hajtsd végre az összes elérhető futásos gólörömöt" : tudomásom szerint legelőször 4 gólöröm van (két kész fel, az a repülő, jobb kéz,nomeg balkézzel veregetni a mellünket). Ezt mind megcsináltam és semmi nem történt.
egy másik: ünnepelj gólt az összes befejező mozdulattal: ez sem oldódott fel, tehát kérdem h milyen befejező mozdulatokról lenne szó
Ehhez kapcsolódik egy másik, "ünnepeld a gólt bármilyen befejező mozdulattal" szintén ugyanez a kérdés.
"Szerezz gólt nyesett lövéssel az arénában": az arénában hol lehet beállítani h 11-est lőjek, olyat amilyen elfogad, mert ha megnyomom az F1-et akkor választhatok de hiába lövök neki nyesettet ( ha ez alatt a Lövés+átívelés variációt érti), megintcsak nem történik semmi.
Kezdetnek ennyi gondom lenne. ELőre is köszönöm a segítséget
Válasz küldése