Na akkor lement a csoportkör, nem tudom ki zen_monkey úgy nézem ő Messi-Neymar sorral van elől, mert eléggé elment már most és ők termelik eddig a gólokat.
Én a saját részemről meg is vagyok elégedve meg nem is. Sikerült jókat kihalászni a zavarosban, de pl Agüero nagyon mellé sikerült plusz sajna Xavi alig játszott a VB-n, és ők elég drágák voltak. A védelmem szerintem nekem volt az egyik legjobb, alapból Kolumbia védekezése az egyik legstabilabb a VB-n és Ospina-Zapata folyamat szállította a pontokat. Vrij-Rojo a VB "felfedezettjei", Hummels nagyon stabil és Montazeri is szépen hozta a pontokat. Szerintem minden körben én vagy 5-3-2 vagy 5-4-1 felállásban voltam.

A védőim szerezték általában mindig a pontokat. Középpályán, Valbuena nagy fogás volt érzésem szerint, várható volt, hogy Ribery nélkül Cabaye vagy Valbuena sokkal értékesebb lesz. Cuadrado is stabilan jó volt ezalatt a 3 meccs alatt, Oscar is elment, de sajnos itt kezdődtek a gondok, hogy középpályán már nem volt olyan kiegyensúlyozott a csapatom. De azért mindig "megmentett" valaki.
Csatársorban Neymar mellett, Agüero alig hozott pontokat, nem csodálom kb Bosznia ellen emlékszem egy helyzetére amit 30 méterrel mellé csavart...Griezmann szerintem azon a két meccsen nem játszott rosszul mikor kezdett, de gólt nem sikerült elérnie (csak kapufa Honduras ellen), Djabout meg persze mikor ment nem tettem be.
Egyenese kiesés szakasz nagyon érdekes lesz, remélem zen_monkeyt azért megtudjuk közelíteni.