Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.27. 12:21:57

továbbra is 100 pont van a játékosokra ami vicc kategória.
94:39 6 - 1
PCsabi
aka Game90

2014.06.27. 03:07:24

Ez egy kicsivel rosszabbul megy, mint a PL Fantasy... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.27. 00:24:15

Na akkor lement a csoportkör, nem tudom ki zen_monkey úgy nézem ő Messi-Neymar sorral van elől, mert eléggé elment már most és ők termelik eddig a gólokat.

Én a saját részemről meg is vagyok elégedve meg nem is. Sikerült jókat kihalászni a zavarosban, de pl Agüero nagyon mellé sikerült plusz sajna Xavi alig játszott a VB-n, és ők elég drágák voltak. A védelmem szerintem nekem volt az egyik legjobb, alapból Kolumbia védekezése az egyik legstabilabb a VB-n és Ospina-Zapata folyamat szállította a pontokat. Vrij-Rojo a VB "felfedezettjei", Hummels nagyon stabil és Montazeri is szépen hozta a pontokat. Szerintem minden körben én vagy 5-3-2 vagy 5-4-1 felállásban voltam. :lol: A védőim szerezték általában mindig a pontokat. Középpályán, Valbuena nagy fogás volt érzésem szerint, várható volt, hogy Ribery nélkül Cabaye vagy Valbuena sokkal értékesebb lesz. Cuadrado is stabilan jó volt ezalatt a 3 meccs alatt, Oscar is elment, de sajnos itt kezdődtek a gondok, hogy középpályán már nem volt olyan kiegyensúlyozott a csapatom. De azért mindig "megmentett" valaki.

Csatársorban Neymar mellett, Agüero alig hozott pontokat, nem csodálom kb Bosznia ellen emlékszem egy helyzetére amit 30 méterrel mellé csavart...Griezmann szerintem azon a két meccsen nem játszott rosszul mikor kezdett, de gólt nem sikerült elérnie (csak kapufa Honduras ellen), Djabout meg persze mikor ment nem tettem be.

Egyenese kiesés szakasz nagyon érdekes lesz, remélem zen_monkeyt azért megtudjuk közelíteni. :D
Kép
Kép
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.26. 12:13:14

Én mérges voltam Shaqiri-re, de most szerzett egy 20 pontot nekem és a csapat is jól szerepel most. Annyi pontot szereztem eddig mint az előző két fordulóban együtt és még van a Belga meccs 3 játékossal :)

Amúgy az felháborító, hogy itt hogy szerepelek miközben a vb eleje óta 3 eurós kapott kuponnal már 14.5nél járok. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.22. 22:04:15

Oooh Djabou a padon (Agüero és Griezmann is gyenge volt ebben a fordulóban), Hummelst tegnap már nem tudtam betenni, több volt ebben a körben kár érte. De eléggé megvagyok elégedve a csapatommal, a spanyolokat benéztem de a többi játékosom mind jól teljesít és nem utolsó sorban továbbjutásra állnak a csapataik. 16 játékosom továbbmegy nagy valószínűséggel az egyenes kieséses részre.
Kép
Kép
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.22. 21:00:29

Nah, én betettem az olcsó Bentaleb-et. A 3 pontos Dzeko-nál csak jobb lesz.
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.20. 09:36:18

Nekem eddig iszonyat sajnos. Mindenki gyér volt akit összeválogattam. Első 20ban sem vagyok benne :D Viszont én 3 körös csapatot válogattam, szóval majd a 3. kör végén derül ki hogy mi lesz, mert főleg addigra játszanak gyengébb ellenfelek ellen a játékosaim. (bár ilyen pontozás mellett felesleges bármi is)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.20. 02:00:57

Most nézem csak, hogy vezetek az eurobarca ligában, na erre se volt még példa. :D (jah hogy nincs veb...ez a kulcs) Nekem elég jól sikerült az első kör, pár pontot hagytam el Ospina meg Griezmann-Agüero csere által. Itt a második körben is a védelmemben bízok, Vrij és most Zapata is hozza a pontokat. Sajnálom, hogy utóbbit nem tettem meg csk-nak, jól tolja az elefántok ellen. De Vrij 9*2 pontja se rossz. A középpályán lesznek gondok, Xavi nem játszott, Oscar nem volt az igazi, na de majd Gago. :D De az érdemi rész úgyis a kiesés szakaszban jön el.

szerk: megkergült a rendszer
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.06.19. 20:14:08-kor.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.06.19. 20:12:58

MÁSODIK VAGYOK! :shock: Erre nem számítottam volna!
Amúgy kicsit szomorú, hogy Villa nem játszott, mert ő is kezdő nálam... :roll:
Bravo meg 13 pontot hozott... Nemsokára pedig meglátjuk, hogy Messi hány pontot fog hozni Irán ellen.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.18. 16:04:07

Azért az vicces, hogy egy Ramos 9, Verthongen pedig 1 pontot hoz a védelemből. :D Értelmesebbre is csinálhatták volna ezt a pontozást, mert ha azt nézem, melyiküket hányszor játszották át, a spanyol nem lenne túl nyerő helyzetben. Ugyanez a középpályán, Valbuena 6 pont (a francia csapat legjobbja volt Benzema után), Xavi, Bentaleb 7? :D

Az első elképzelésem után szinte teljesen új csapatot csináltam egyébként, mert rájöttem, hogy több, mint a fele játékosom 0 pontot hozna fordulónként, mert nem játszik. :mrgreen:

Ki hány ponttal áll egyébként így az első kör végén? Nekem 92-t sikerült a kezdőcsapattal összehozni, de érzésem szerint vannak itt jobbak egyelőre.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.06.18. 15:08:09

Ezt a taktika váltást én is megnéztem. Ilyenkor a legkisebb pontú már játszott játékos kerül ki. Előtte ki kell rakni akit ki akarunk és utána váltani.

A Müller Neymar csatársort lecseréltem átigazolásoknál még az elején Fred Lukaku-ra. Nem jártam jól. Ráadásul Lukaku volt a csapatkapitány és kemény 2 pontot kapott a csapatban ami messze a legkevesebb. Ramos kapta a legtöbbet 9el ami felettébb érdekes szerintem :D

Bentalebet a kispadra vettem olcsón mint töltelék játékos, erre kapott 7 pontot, többet mint a legtöbb játékosom :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.17. 18:42:22

visca el barca írta:
ráadásul kiderült h a csere sem ugy van ahogy gondoltam. mondom suarez nem kezdő, semmi baj, lehozom, beteszek helyette egy kp-t aki még nem játszott. 4-3-3ról átváltottam 4-4-2-re, erre neymart csont nélkül kitörölte a kezdőből, úgy hogy visszavonni se lehetett. -25 pont. ki is töröltem a magam a csába :lol:
Ezt nem tudom, hogy csináltad vagy miért csinálta a gép, én is váltottam pl kétszer felállást a kör alatt, de egyszer sem törölt ki olyat, akit bent hagytam.

Nekem kifejezetten jól sikerült a kör, nem sokkal lehetett volna több pontom. Hátvéd sorom kifejezetten jó volt, Humlles és Vrij is gólt szerzett, Irán-Kolumbia pedig nem kapott gólt. :D

NBA Po gratulációt köszönöm, még nem nyertem itt semmit, csak sokszor voltam valamihez közel. :D Persze ebben nem is voltunk hú de sokan, meg ahogy néztem kevésbé foglalkoztatta az embereket (nem csoda, mert hát nem volt draft), de Michaa-t szoros csatában sikerült legyűrni, pedig még a Finals MVP is nála volt. D:
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.06.16. 20:04:18

visca el barca írta:
visca el barca írta:remélem beválik azon félelmetes trükköm h egy csomó fantasyt telepakoltam görögökkel. bízom benne h minden meccset lehoznak kapott gól nélkül :mrgreen:
hát nem :mrgreen:

ráadásul kiderült h a csere sem ugy van ahogy gondoltam. mondom suarez nem kezdő, semmi baj, lehozom, beteszek helyette egy kp-t aki még nem játszott. 4-3-3ról átváltottam 4-4-2-re, erre neymart csont nélkül kitörölte a kezdőből, úgy hogy visszavonni se lehetett. -25 pont. ki is töröltem a magam a csába :lol:

sok sikert a továbbiakban mindenkinek, majd bl-re újra jövök :D
Szerintem is egy nagy kalap .... , Slither-nek meg gratula az nba.com-on elért 1. helyért, én 3. lettem de sajna nem sokan nyomtuk és a többiek is lemorzsolódtak......azért Barkley-t és O'Neal-t jól lenyomtuk. :mrgreen: A fantasypostseason.com-oson is a dobogó 3. foka jutott nekem bár itt is csak 5-en harcoltunk a végsőkig, ezt Bob nyerte, gratula neki is. =D>
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.14. 20:18:24

visca el barca írta:remélem beválik azon félelmetes trükköm h egy csomó fantasyt telepakoltam görögökkel. bízom benne h minden meccset lehoznak kapott gól nélkül :mrgreen:
hát nem :mrgreen:

sok sikert a továbbiakban mindenkinek, majd bl-re újra jövök :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.14. 12:31:17

össze vissza adja a pontokat. tegnap albától le kellett volna vonnia 2 pontot a 4 gól miatt, de semmi :D

remélem beválik azon félelmetes trükköm h egy csomó fantasyt telepakoltam görögökkel. bízom benne h minden meccset lehoznak kapott gól nélkül :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2014.06.12. 19:07:22

Na megvan az én csapatom is, bár ahogy ismerem magam úgyis csinálok még last minute cserét, mert pár poszton nagyon vaciláltam.

Jasper CILLESSEN

Patrice EVRA
Toby ALDERWEIRELD
Marcos ROJO

Mesut ÖZIL
OSCAR
Angel DI MARIA
Kevin DE BRUYNE

Lionel MESSI
NEYMAR
Edin DZEKO

Cserék: Orestis KARNEZIS; Dmitry KOMBAROV, Jose CHOLEVAS; Mathieu VALBUENA; Romelu LUKAKU

Szerintem korrekt csapat úgy, hogy egész jó cseréim is vannak, a kreatív vs védekező középpályás dolog meg majd eldől, remélem a kreatív oldalra. :)

Hajrá mindenkinek. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2014.06.12. 18:34:16

Ma kezdődik a VB (gondolom senki sem tudja)! Jó játékot mindenkinek. Én ezt most kihagyom mert rengeteget vagyok erre arra és nem lenne időm rá! Így meghagyom az esélyét, hogy nyerjetek! Hajrá, hajrá! 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.12. 17:34:46

Isti8 írta:Rossz volt az idézet, nem ezt akartam.
Tehát amint lennebb írták, ha egy játékos nem játszik szombaton, akkor le lehet cserélni egy másikra, aki hétfőn játszhat. Evvel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy csak a játékosokat lehet kicserélni, vagy a felállást is. (Tehát lehet, hogy a szombati játékos csatár, a hétfői pedig középpályás.)
Most már mindegy, kitettem Klose-t és beraktam Ibisevic-et, így szerintem mindenki játszani fog, és remélhetőleg nem lesz ilyen gondom. :)
lehet nem posztra is cserélni, max változtatsz a felálláson. legalabb is remelem h lehet
Kép
Isti8
Barça B

2014.06.12. 16:43:55

Rossz volt az idézet, nem ezt akartam.
Tehát amint lennebb írták, ha egy játékos nem játszik szombaton, akkor le lehet cserélni egy másikra, aki hétfőn játszhat. Evvel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy csak a játékosokat lehet kicserélni, vagy a felállást is. (Tehát lehet, hogy a szombati játékos csatár, a hétfői pedig középpályás.)
Most már mindegy, kitettem Klose-t és beraktam Ibisevic-et, így szerintem mindenki játszani fog, és remélhetőleg nem lesz ilyen gondom. :)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.12. 16:34:22

Isti8 írta:"For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points."

Ez azt jelenti, hogyha egy csatárom nem játszik, csak egy másik csatárt tehetek a kezdőbe helyette? Vagy az is lehetséges, hogy nem játszik egy csatár és beteszek helyette egy középpályást például és 3-4-3-ról átállok 3-5-2-re?
Ez pontosan azt jelenti, hogy ha egy játékosod nem játszik olyan jól (nem vagy megelégedve vele), akkor becserélhetsz helyette egy játékost a padról, aki még nem játszott az adott fordulóban. Ilyenkor elveszted a lecserélt játékos pontjait, de mivel a rosszabb játéka miatt cserélted le, a helyére becserélt ember lehet, hogy több pontot szerez. :) A felállás változtatásáról pedig itt nem ír semmit.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Isti8
Barça B

2014.06.12. 14:57:04

"For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points."

Ez azt jelenti, hogyha egy csatárom nem játszik, csak egy másik csatárt tehetek a kezdőbe helyette? Vagy az is lehetséges, hogy nem játszik egy csatár és beteszek helyette egy középpályást például és 3-4-3-ról átállok 3-5-2-re?
Xanthor
Capitá del Barça

2014.06.12. 13:50:56

visca el barca írta:GT már pedzegeti a dolgot :lol: :lol: :lol:

most akkor a csere hogy van? ha van egy játekosom, aki mondjuk szombaton játszana, de nem lép pályára, akkor azt lecserélhetem egy olyanra aki mondjuk hétfőn lehet kezdő lesz?
Igen, már a szöveget is kijavították. "You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played."

Gondoltam, hogy erre gondolsz, hogy VKP-kból fel kell tankolni, jónak is tűnt amíg nem változtattak, illetve utána nem néztem (lásd lejjebb). Persze lehet, hogy máshogy lesz és nagyon értékesek lesznek, akkor verem majd a fejem a falba. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.12. 11:23:22

GT már pedzegeti a dolgot :lol: :lol: :lol:

most akkor a csere hogy van? ha van egy játekosom, aki mondjuk szombaton játszana, de nem lép pályára, akkor azt lecserélhetem egy olyanra aki mondjuk hétfőn lehet kezdő lesz?
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2014.06.12. 10:06:29

Felhívnám a figyelmet, hogy a pontozást az utolsó pillanatig figyeljétek, mert megint változtattak. Most mindenkinek (kivéve a kapust) minden 2. szerzett labda 1 pont csak, illetve a kapus clean sheet is csak 4 pont, nem 6.

Sokat dilemmáztam azon, hogy középpályán kreatív vagy védekező játékosokat tegyek, de így már inkább a kreatívokra megyek rá amennyire a keret engedi, főleg, hogy valószínűleg a szerzett labda nem azt fogja jelenteni, mint a BL fantasyban.
Az elmúlt VB fantasyban is ezek voltak a legjobb perc/szerzett labda arányok:
Kép

Kicsit durva is lett volna az összesért 1 pontot adni, az OPTA rendszere szerint, ami alapján ilyen statisztikák jönnek ki az elmúlt PL szezonra:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.06.11. 21:16:34

Karnezis - Alves, Abate, Balanta - Song, Pogba, Vidal, Touré - Messi, Neymar, Ronaldo.

Padon a meccsidőpontok eltérése miatt Varane, Bentaleb, Schweinsteiger, a többi kuka.
Válasz küldése