Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem tudom, hogy csináltad vagy miért csinálta a gép, én is váltottam pl kétszer felállást a kör alatt, de egyszer sem törölt ki olyat, akit bent hagytam.visca el barca írta:
ráadásul kiderült h a csere sem ugy van ahogy gondoltam. mondom suarez nem kezdő, semmi baj, lehozom, beteszek helyette egy kp-t aki még nem játszott. 4-3-3ról átváltottam 4-4-2-re, erre neymart csont nélkül kitörölte a kezdőből, úgy hogy visszavonni se lehetett. -25 pont. ki is töröltem a magam a csába![]()
Szerintem is egy nagy kalap .... , Slither-nek meg gratula az nba.com-on elért 1. helyért, én 3. lettem de sajna nem sokan nyomtuk és a többiek is lemorzsolódtak......azért Barkley-t és O'Neal-t jól lenyomtuk.visca el barca írta:hát nemvisca el barca írta:remélem beválik azon félelmetes trükköm h egy csomó fantasyt telepakoltam görögökkel. bízom benne h minden meccset lehoznak kapott gól nélkül![]()
ráadásul kiderült h a csere sem ugy van ahogy gondoltam. mondom suarez nem kezdő, semmi baj, lehozom, beteszek helyette egy kp-t aki még nem játszott. 4-3-3ról átváltottam 4-4-2-re, erre neymart csont nélkül kitörölte a kezdőből, úgy hogy visszavonni se lehetett. -25 pont. ki is töröltem a magam a csába![]()
sok sikert a továbbiakban mindenkinek, majd bl-re újra jövök
hát nemvisca el barca írta:remélem beválik azon félelmetes trükköm h egy csomó fantasyt telepakoltam görögökkel. bízom benne h minden meccset lehoznak kapott gól nélkül
lehet nem posztra is cserélni, max változtatsz a felálláson. legalabb is remelem h lehetIsti8 írta:Rossz volt az idézet, nem ezt akartam.
Tehát amint lennebb írták, ha egy játékos nem játszik szombaton, akkor le lehet cserélni egy másikra, aki hétfőn játszhat. Evvel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy csak a játékosokat lehet kicserélni, vagy a felállást is. (Tehát lehet, hogy a szombati játékos csatár, a hétfői pedig középpályás.)
Most már mindegy, kitettem Klose-t és beraktam Ibisevic-et, így szerintem mindenki játszani fog, és remélhetőleg nem lesz ilyen gondom.
Ez pontosan azt jelenti, hogy ha egy játékosod nem játszik olyan jól (nem vagy megelégedve vele), akkor becserélhetsz helyette egy játékost a padról, aki még nem játszott az adott fordulóban. Ilyenkor elveszted a lecserélt játékos pontjait, de mivel a rosszabb játéka miatt cserélted le, a helyére becserélt ember lehet, hogy több pontot szerez.Isti8 írta:"For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points."
Ez azt jelenti, hogyha egy csatárom nem játszik, csak egy másik csatárt tehetek a kezdőbe helyette? Vagy az is lehetséges, hogy nem játszik egy csatár és beteszek helyette egy középpályást például és 3-4-3-ról átállok 3-5-2-re?
Igen, már a szöveget is kijavították. "You can change every player in your line-up that has already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played."visca el barca írta:GT már pedzegeti a dolgot![]()
![]()
most akkor a csere hogy van? ha van egy játekosom, aki mondjuk szombaton játszana, de nem lép pályára, akkor azt lecserélhetem egy olyanra aki mondjuk hétfőn lehet kezdő lesz?