Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rome Total War?Messa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek.
Stronghold, Age of Empire 3, Heroes 3, Empire EarthMessa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek.
Szívesen.daffy írta:köszi,elég részletesre sikerült,majd gyakorolokBob_Marley írta:..
köszi,elég részletesre sikerült,majd gyakorolokBob_Marley írta:..
Sajnos Kalapnak nem tudok segíteni más platformon játszok.daffy írta:]nálam nincs ilyen. nem töltöttél le valamit,ami nincs megfelelően feltelepítve?
én nem tudok védekezni. hogy kell lepattanót szedni? amikor a legkisebb irányító is leszedi james elől,akkor idegösszeomlást kapok. más csapatok szednek ellenem 40-50 pattanót lazán,én 10-15tel kevesebbet. képtelen vagyok védekezni. 100 fölött kapok. igaz,hogy 120 fölött dobok,de ez tragédia..
nálam nincs ilyen. nem töltöttél le valamit,ami nincs megfelelően feltelepítve?Kalap1988 írta:Nekem egy olyan problémám van az NBa2K13-al (most máőr megy hál Istennek), hogy vannak olyan meccsek, amikor valami bug vagy hasonló folytán nem tudom befejezni az összecsapást. A következő történik: alap vagy oldalvonali bedobás és hiába nyomok bármit, nem csinál semmit. Ha én jövök, ez nem probléma, mert időt kérek és az időkérés után már működik, de ha az ellenfél van, akkor csak azt tudom, hogy szimulálom a meccs végéig, ami rohadt idegesítő. Van erre valami megoldás? Egyáltalán másnál is jelentkezett ez? Remélem nem a letöltött verzióm hibája ez és van valami tuti megoldás
Nem tudom mennyire hasonló, de Assassins Creed 3 ?LM10 írta:Közeleg a karácsony, tavaly az Arkham Cityt végig vittem karácsonykor, és most is egy játékkal szeretnék tervezniTudnátok a Batmanhez hasonlót ajánlani?
Ilyen külső nézetes verekedős játékot akarsz?LM10 írta:Közeleg a karácsony, tavaly az Arkham Cityt végig vittem karácsonykor, és most is egy játékkal szeretnék tervezniTudnátok a Batmanhez hasonlót ajánlani?
Én még a 2010-zel játszottam, de rám is kb. ez volt a jellemző. Bár én úgy voltam, hogy addig csináltam a szabadedzést meg az időmérőt, amíg jól nem ment, és ezzel nagyjából be is tanultam a pályát.Messa írta: Szvsz marha nagy koncentrációt igényel hogy ennyi körön át hibátlanul versenyezz...
Más is így kezdte, vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen?
Ebben amúgy az a vicc hogy a fejlesztés során alfa béta és a kész verzió is rengeteg tesztelő keze között megy át.a játék legnagyobb hiábja,hogy a boxban mindenkit be kell várnom,mire kiengednek. agygörcsöt kapok tőle
daffy írta: van 2 féle update,de az egyik után nem érzékeltem változást,a másik meg tönkretette a játékot
van 2 féle update,de az egyik után nem érzékeltem változást,a másik meg tönkretette a játékotcsababarca írta:azt nem tudom,én is észrevettem ezt. hátha ezeket a hibákat javítják majd az updatek. pl nekem most a második szezonomban elszállt a mentés,és ugyanott vagyok,hiába csinálok meg egyszerre 2-3 pályát nem menti el,kilépek,és vissza,ugyan úgy a magyar nagydíj után vagyok...daffy írta:és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekem
azt nem tudom,én is észrevettem ezt. hátha ezeket a hibákat javítják majd az updatek. pl nekem most a második szezonomban elszállt a mentés,és ugyanott vagyok,hiába csinálok meg egyszerre 2-3 pályát nem menti el,kilépek,és vissza,ugyan úgy a magyar nagydíj után vagyok...daffy írta:és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekem
és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekemcsababarca írta:Létezhet, karrier módban van hogy a kis hrt-m mellett úgy elmennek kanyarban hogy csak nah. de ha fogod az ideális ívet,akkor nagyobb sebességet érhetsz el.daffy írta:f1 2012.
mekkora különbség van az autók között? létezik,hogy a ferrari simán teljes gázon bevesz egy kanyart,a force india meg félgázon sem?
amire még ma rájöttem,hogy nem tudok esőben vezetni. folyton kicsúszok.
a játék legnagyobb hiábja,hogy a boxban mindenkit be kell várnom,mire kiengednek. agygörcsöt kapok tőle
Érdekes,én meg esőben vagyok jó. szakad az eső,mindenki extrem esőgumin megy,én meg felteszem az option gumit,és a célegyenesben elvágtázok mellettük a rajtnálcsak az a baj,hogy hamar elfogy,így többször kell boxba jönni,de ezzel a taktikával nyertem már versenyt.
Létezhet, karrier módban van hogy a kis hrt-m mellett úgy elmennek kanyarban hogy csak nah. de ha fogod az ideális ívet,akkor nagyobb sebességet érhetsz el.daffy írta:f1 2012.
mekkora különbség van az autók között? létezik,hogy a ferrari simán teljes gázon bevesz egy kanyart,a force india meg félgázon sem?
amire még ma rájöttem,hogy nem tudok esőben vezetni. folyton kicsúszok.
a játék legnagyobb hiábja,hogy a boxban mindenkit be kell várnom,mire kiengednek. agygörcsöt kapok tőle
davi10 írta:
Autós : Blur, Split Second : Velocity
Ezek azért jók, mert nem csak annyiból áll, hogy gáz meg fék, hanem fel tudsz venni ilyen szivatásokat is (a Blur kb. olyan, mint egy 21.sz-i Mario Kart)
NHL-sorozat
Lövöldözős: Army of Two, Army of Two: The 40th Day, RainbowSix Vegas 1-2
Ja és poénnak még : LEGO játékoksztem odaver az összes, főleg a Star Wars
Autós : Blur, Split Second : Velocitygeridoss írta:Tudnátok ajánlani valami olyan játékot XBOX-ra, amivel ketten (esetleg többen) lehet játszani, és nagyon szórakoztató? A játék műfaja mindegy (FIFA, CoD sorozat alap)
Kösz kösz