Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
KingSimon
Jugador del Barça

2012.12.24. 21:56:58

Messa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek. :)
Rome Total War?

Egyik legjobb körökre osztott stratégiai játék!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.24. 21:18:18

+ Age of mithology, Battle for the Middle-earth.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
geridoss
Director del Fútbol

2012.12.24. 21:10:21

Messa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek. :)
Stronghold, Age of Empire 3, Heroes 3, Empire Earth

Ezek nagyon jók, Age of Empire és Empire Earth volt a favorit ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.12.24. 21:00:35

Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.24. 01:01:47

http://www.youtube.com/watch?v=Q2evIg-aYw8

Hello, my friend, stay a while and listen... A zene, ami egészen kölyök korom óta a szrt is belém fagyasztja, amikor elsőnek meghallottam, azt hittem összetojom magam a félelemtől, alig változott ez kb. 13 év elteltével. :) Legendásan jó téma.
Football, bloody hell. /SAF/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.12.21. 13:56:33

Jól van, azért köszönöm,ha továbbra sem működik normálisan, akkor letöltök egy másik verziót, eddig 4 meccset toltam a Celtics-el, amiből kettőn jött elő ez a probléma, Miami elleni első meccsen a 4-ik negyedben kb 3 perccel a vége előtt, úgy hogy vezettek 10-el, tehát itt nem vertem a fejem a falba, mert nem éreztem még a játékot. Nem nyertem volna semmiképp sem. (egyébként jó, hogy ugyanaz a menetrend, mint a valóságban, az előző részekben, ha jól emlékszem ez nem így volt), illetve utána a Wizards elleni második meccsen, de ott az első negyedben, úgy hogy kiléptem és újrakezdtem. Én azért sem gondolkodom így a védekezésen, mert tényleg úgy kell csinálni kb mint a valóságban, egyedül a dobócselekkel vagyok néha bajban, mondjuk a valóságban is túl sokszor és hamar ugrok fel, még gyakorlom :D A lepattanózás tényleg nehéz, ki kell zárni és ha nem is a magas embereiden vagy, nyomni kell a lepattanó gombot, mint az örült és jó ütemben :D De még így is nehéz, 4 meccs alatt Garnett nálam 3,7 lepattanót átlagol :D Mondjuk Bass és Pierce elég jó eddig ebben, illetve Rondoval is 4-5-öt szedek egy meccsen, ami valósághű. A mozgások és az egyéni mozdulatok, vagy a passzkészség sokkal inkább tükrözi a valóságot, mint a 12-ben, ez tetszik. Egyelőre még csak pro, vagy néha-néha all star módban tudok játszani (a 12-ben már Hall of Fame-en vitézkedtem), de lesz ez még jobb is. Én van hogy hamar eldobom, de abban igaza van Bobnak, hogy az legyen helyzet. De ha felviszem Rondoval (vagy a 12-en bárkivel) és tisztára fut egyből egy jól tempózó /triplázó játékosom, akkor dobom egyből, D'Antonisan :D A tiszta helyzetet el kell vállalni. Ugyanez a betöréseknél, felgyorsítasz, vagy csinálsz egy crossovert mondjuk, ha lemaradt rólad ezek miatt a védőd, akkor pucolni kell, nem nézni, hogy mennyi van a támadóidőből. Aztán a gyűrű alatt vagy tiszta ziccer/zsák, vagy a rád váltó védő által felszabadult emberednek passz, vagy kiosztás tiszta hármasra, ha kettőt is tolódtak. A 12-ben játszattam a vége felé kicsit a Heat-el, úgy, hogy Bosh és Lewist elcseréltem Love-ra, Kirilenkot húztam még be Millerért és nagyon működött. Jó volt a védekezés, James PF-ban 30-6-10-es játékos volt (a lepattanó ott is kevésbé ment, de azért a 6 körüli nem rossz), mellette Wade 22-öt, Love 20-at átlagolt (mondjuk vele főleg a triplákat erőltettem) kint meg olyan triplagyártás volt a betörésekből, hogy elképesztő :D (ezért is 10 gólpasszos átlag, sima ügy): Chalmers, Battier, Allen, Kirilenko, Love :D Néha-néha Cole, de James is 1-2-öt dobott meccsenként. Még a 13-ben nem érzem így, de a passzolás tényleg sokat javult, érződik, hogy nem mindegy kivel passzolsz. Rondoval nagyon lehet :) Jókor írom, elkezdtem játszani az 5-ik meccset a Philly ellen: 1. negyed vége 30-4 ide :D úgy hogy 11 lepattanót szedtem, ebből Garnett maga 6-ot :D Amellett, hogy náluk Bynum a pályán. Nálam egyébként ilyen a lepattanózás, nagyon hektikus, eddig itt jól megy, ahogy minden más is, valószínűleg azért feljebb zárkóznak, nem fogok minden negyedben 4 pontot kapni :D Ha meg igen, akkor a pro szintről most már tényleg feljebb tolom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.21. 12:37:30

daffy írta:
Bob_Marley írta:..
köszi,elég részletesre sikerült,majd gyakorolok :)
Szívesen.
Igazából az egész titok nyitja, hogy meg kell érteni a védekezést.
S ezt viccet félre téve írom, intense d az nem az a gomb, mint mondjuk Fifában, hogy szerelsz, nem, az arra szolgál, hogy a védekezési pozíciódat felveszed, s ha szemben vagy az ellenféllel az irányított játékosod steal skilljei (de szép magyar szó :D ) alapján kipöckölöd mondjuk a labdát stb.
A legfontosabb a helyezkedés, s stratégiázás.
Ismerni kell a gép által irányított emberek erősségét gyengeségét stb.
Tényleg sok mindenben hasonlít a valóságra, ezért jó :D
Még előzőbe kicsit szerkesztettem a végére, s lehet írni okoskodás, de hidd el nem az :P Tényleg 1000szer is letudom írni, türelem.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.12.21. 12:26:10

Bob_Marley írta:..
köszi,elég részletesre sikerült,majd gyakorolok :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.21. 11:52:11

daffy írta:]nálam nincs ilyen. nem töltöttél le valamit,ami nincs megfelelően feltelepítve?

én nem tudok védekezni. hogy kell lepattanót szedni? amikor a legkisebb irányító is leszedi james elől,akkor idegösszeomlást kapok. más csapatok szednek ellenem 40-50 pattanót lazán,én 10-15tel kevesebbet. képtelen vagyok védekezni. 100 fölött kapok. igaz,hogy 120 fölött dobok,de ez tragédia..
Sajnos Kalapnak nem tudok segíteni más platformon játszok.

Ezt a Slidert próbáld ki :
http://www.operationsports.com/forums/n ... r-set.html

Védekezéshez pár tipp.
Felhozza az irányító a tripla mögé kb 1 méterre kell behelyezkedni, intense d-t ne nyomogasd.
Van a beállás kombináció: intense d plusz jobb kar valamelyik irány.
Mindig úgy állj be, hogy a gyűrűhöz vezető szöget zárd be.
Ha elengeded az intense-d (bal ravasz) akkor kiesik a pozícióból, de viszont ha simán csak elindulsz egy irányba, akkor gyorsabban indul el.
Mutatja a játékos alatt hogy mennyire állsz az embertől, 2 nyíl 1 nyíl vagy ugye nincs nyíl.Ha elkezd patttogtatni, akkor érdemes 2 nyílra behelyezkedni, hogy legyen esélyed elzárni az útját.Ha viszont megkapja és a kezében a labda, rákell menni, hogy megfogja és fedezze, ezzel lehet nyerni pár másodpercet az órából, s kénytelen az ellenfél felállni.
Ha vezeti a zsugát, intense-d csak akkor nyomj ha vel szembe kerültél.
Ez nagyon fontos.Intense d, azt úgy kell felfogni, hogy védekezési beállás, lent a súlypont kezek fent :D Szóval a való életben is csak akkor fogsz valakit, ha vele szemben vagy teljesen, így kell helyezkedni a játékban is, tudom elméletileg könnyű, de sokszor azt veszem észre online is, hogy mégis az embereknek annyira nem egyértelmű, pedig egyszerű a képlet, védekezésnél mindig a gyűrű és az ellenfél között kell lenni.Bármilyen szög is vezet a gyűrű felé.

Tehát elindul valamerre, próbálj 1-2 nyíl távolságban maradni majd mikor jó helyen vagy és vele szembe akkor intense d, s lezártad,s megfogja, ilyenkor betudod kettőzni, de óvatosan mert ha kipasszolja akko tiszta 3as van.
Ha kezd lejárni a támadóidő, akkor hagyd hogy a gép védekezzen, s menj be magas emberre, hogy majd a pattanót zárd ki (ez a játék hibája továbbra is, meg a röplabdázás....:? )
Visszatérve még a betörés megelőzésére, ha valamelyest elhagytad az embered, akkor cut off mozgás kell, bal ravasz+jobb ravasz+irány.De ez "végső megoldás" ha ezt elszúrod, akkor elmentek melletted.
Ez egy amolyan beugrós mozdulat, de muszáj alkalmazni, csak ezt is ütemben.
Remélem tudtam segíteni, igazából a legfontosabb a türelem szerintem, a cél nem adott esetben a labdáson való labdaszerzés stb, hanem hogy szorítsd ki az ellenfelet és járjon le a 24 mp.Ezt kell mindig magad előtt tartani.
Van még 2 kisebb "trükk" amit érdemes használni, ha védekezel a tripla környékén, s látod hogy valaki backdoor cutot csinál, akkor a jobb karral (gyors berántás) lehet passzsávba beugró mozdulatot tenni.Érdemes ezt használni, elakadhat a labda.
Illetve ha mondjuk kettőztél és kipasszolják, akkor a blokk gombot felejtsd el, bal ravasz+jobb kar , akkor a dobót zavarja.
Alapaból a jobb kar behúzásával felteszi a kezét, de azt figyeltem meg, hogy ha nyomod a bal ravaszt meg a jobb kart, akkor "gyorsabban" kiér.
Alapból blokkot nem kell nyomogatni, csak ha kis ember mondjuk betör, s ziccerezik stb, akkor a magasságot ki lehet használni, s tényleg lecsapja, de pl pozíciós játéknál is, megtartod figyeled merre akar elindulni (alapból mindig a kezét kell figyelni a játékosoknak) és jobb kar behúzásával felteszed a kezed.

Remélem valamit tudtam segíteni, igazából ez is olyan sportjáték, hogy a mozgást kell elsajátítani, s mivel NBA-ben van 15ezer kombináció nem egyszerű, de hangsúlyozom még egyszer türelem.
Én ezért játszok 48 perces rendes meccseket, hogy ne kapkodásról szóljon.
Mert lehet úgyis nyomni, ah agresszív vagy elől hátul, de akkor 140 pont lesz itt is ott is :D

Plusz elfelejtettem, hogy betörésnél elindul, véded a szöget stb, de ő visszahúzza (stepback) akkor itt is két lehetőséged van, felteszed a kezed, vagy "vársz" a köv mozfulatra és cutoffal beugrasz.
Vannak ugye a jobbra-balra cikkázók, mint Wade-Ellis és társai, szóval velük szemben tényleg nehéz, meg azért is raktam idézőjelbe a vársz szót, mert pár mp az egész, de olyankor nincs mit tenni ha visszahúzta és kialakított magának helyet, akkor hátrányban vagy, de javaslom a kezek felemelését hogy legalább ha tempózik akkor akadályozd (illetve bal ravasz+jobb kar, hogy gyorsabban odaérjen) de ilyenkor van az hogy "beszorulsz" mert előre jön, véded, de visszahúzza, megvan a hely, de te a gyűrűhöz visszább szorultál, fel kell venni gyorsan a pozíciót intense d-vel, vagy mint írtam kezek fent, s ha csak elindul valamelyik irányba akkor cut offal odazárni, csak ezek a kópék még 15 flikkflakkot nyomnak, olyankor nem tudsz mit tenni visszább állsz, s hagyod inkább tempózzon, mint betörjön.
Én legalábbis ezt az elvet követem, hogy inkább dobjon tempó kettest, mint zsákoljon.
Igazából a visszalépős dologra még "megoldásom" nincs, olyankor tényleg ki vagy szolgáltatva, meg kell próbálni rendeződni és mint írtam intense d beállás, vagy kar felemelés, vagy cut off.

Van még ezer dolog, ebből a szempontból tényleg zseniális a 2k Sports, mert a mesterséges intelligencia jó benne, a gép reagál dolgokra.Ha látja valami működik erőlteti, ha látja hogy támadásban többször ugyanazt a figurát játszod, sikeresen akkor vált, vált akár zónára, vált kettőzésre stb.
Támadásban szintén ha valaki elemében van, akkor isokra koncentrál, ha nem megy neki, akkor pozíciózik stb.
Érdemes pl kicsi kettesekre mint pl Ellis, erősebb 3ast rakni.
Én pl Bobcats-szel vagyok, s MKG-vel fogom általában.
De ha akárki beindul akkor időkérés, s valamit találj ki :D
Tudom ez is olyan hogy leírni könnyű, de viccet félre téve az intelligencia magas, s az időkérés is megvan benn úgy csinálva, hogy azzal igenis megtudsz fogni egy nagy futást, mert "kihűlnek".
Fontos még stratégiailag hogy ha vezet a gép mondjuk 10el, akkor ne kapkodj (de ezt írtam) nem fogod 2 perc alatt ledolgozni, inkább lassítsd a játékot, s dolgozz ki tiszta dobóhelyzetet, mert ha erőltetted hogy gyorsan akarod befejezni a támadást, leindítanak.S pont ezt kell a gép ellen fordítani, türelmesen okosan befejezni a támadást, s védekezésben is koncentrálni, hogy legyenek "defensive stoppok" (amit egy edző is mond időkérésnél a valóságban :D) s abból pont hogy te tudsz gyorsindítást kezdeményezni.
S a gép ugyanúgy eltudja veszteni a fonalat, kivezeti a labdát, eladja, kihagyja az opent stb.Erre kell bazírozni, mikor azt írom türelmesen, mert 48 perc hosszú, s fokozatosan kell bedarálni.Legfontosabb mint a valóságban is a védekezés :P Ha nem engedsz könnyű kosarakat, elveszti a ritmust a gép, s láthatóan nincs ötlete, csak berakja poziba, vagy rossz dobásokat vállal el.Tényleg mint a valóságban is, egyszerűen nincs ötlet. (mintha csak a Celtics lenne leszimulálva :lol: )
De ha te erőltetted, akkor neked lesznek rossz dobásaid, magasaknak nem lesz idejük bent harcolni adott esetben támadópatiért, s leindít a gép.Sokszor ovlasom hogy ez probléma, hogy a gép leindít, de pont amiatt, hogy 6 mp alatt beakarja verni a triplát valaki, vagy elfutni a védő mellett zsákra.
Nem, ez nem így működik, ha nincs kijátszott figurád, csak mész előre mint a birka a gép nem hülye, megakadályoz és leindít.
Ha besült egy figura klasszikus elzárás leválás, vagy hívj újat, ne "tuszkolódj" befelé, s mindenáron beakarj törni, mert értelmetlen, nem lesz belőle tiszta helyzet, csak erőlködés, kimarad ők meg jönnek.
Betörnél de lezártak, semmi gond állj meg, kezd el pattogtatni, újat hívni, kezd előröl, vagy tedd be pozícióba.
Ezt is arra írom, hogy sokszor látom online, hogy 15 mp-e xy-al próbál betörni és már jobbról-balra 3szor körbe futott vele, felesleges.
Ezt kell elérni fordított esetben, hogy a gép (ellenfél) essen ebbe a hibába, hogy nem tudja mit csináljon, s szoruljon ki.
Amikor kapkodás ilyenre írom.Van 24 mp-ed használd ki, mert ha gyorsan akarod, rossz helyzet lesz, s a gép leindít, s mókuskerékbe kerülsz, elmennek, próbálod gyorsan ledolgozni, de még inkább elmennek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.12.21. 12:31:45-kor.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.12.21. 11:29:35

Kalap1988 írta:Nekem egy olyan problémám van az NBa2K13-al (most máőr megy hál Istennek), hogy vannak olyan meccsek, amikor valami bug vagy hasonló folytán nem tudom befejezni az összecsapást. A következő történik: alap vagy oldalvonali bedobás és hiába nyomok bármit, nem csinál semmit. Ha én jövök, ez nem probléma, mert időt kérek és az időkérés után már működik, de ha az ellenfél van, akkor csak azt tudom, hogy szimulálom a meccs végéig, ami rohadt idegesítő. Van erre valami megoldás? Egyáltalán másnál is jelentkezett ez? Remélem nem a letöltött verzióm hibája ez és van valami tuti megoldás :)
nálam nincs ilyen. nem töltöttél le valamit,ami nincs megfelelően feltelepítve?

én nem tudok védekezni. hogy kell lepattanót szedni? amikor a legkisebb irányító is leszedi james elől,akkor idegösszeomlást kapok. más csapatok szednek ellenem 40-50 pattanót lazán,én 10-15tel kevesebbet. képtelen vagyok védekezni. 100 fölött kapok. igaz,hogy 120 fölött dobok,de ez tragédia..
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.12.21. 11:22:09

Nekem egy olyan problémám van az NBa2K13-al (most máőr megy hál Istennek), hogy vannak olyan meccsek, amikor valami bug vagy hasonló folytán nem tudom befejezni az összecsapást. A következő történik: alap vagy oldalvonali bedobás és hiába nyomok bármit, nem csinál semmit. Ha én jövök, ez nem probléma, mert időt kérek és az időkérés után már működik, de ha az ellenfél van, akkor csak azt tudom, hogy szimulálom a meccs végéig, ami rohadt idegesítő. Van erre valami megoldás? Egyáltalán másnál is jelentkezett ez? Remélem nem a letöltött verzióm hibája ez és van valami tuti megoldás :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.03. 17:11:46

LM10 írta:Közeleg a karácsony, tavaly az Arkham Cityt végig vittem karácsonykor, és most is egy játékkal szeretnék tervezni :D Tudnátok a Batmanhez hasonlót ajánlani?
Nem tudom mennyire hasonló, de Assassins Creed 3 ? :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.03. 16:35:26

LM10 írta:Közeleg a karácsony, tavaly az Arkham Cityt végig vittem karácsonykor, és most is egy játékkal szeretnék tervezni :D Tudnátok a Batmanhez hasonlót ajánlani?
Ilyen külső nézetes verekedős játékot akarsz?
Ha igen akkor Sleeping Dogs(a harcrendszere pont olyan mint az Arkham Cityé.)
LM10
Director del Fútbol

2012.12.03. 16:11:37

Közeleg a karácsony, tavaly az Arkham Cityt végig vittem karácsonykor, és most is egy játékkal szeretnék tervezni :D Tudnátok a Batmanhez hasonlót ajánlani?
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.26. 23:36:27

Messa írta: Szvsz marha nagy koncentrációt igényel hogy ennyi körön át hibátlanul versenyezz...

Más is így kezdte, vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? :D
Én még a 2010-zel játszottam, de rám is kb. ez volt a jellemző. Bár én úgy voltam, hogy addig csináltam a szabadedzést meg az időmérőt, amíg jól nem ment, és ezzel nagyjából be is tanultam a pályát.
Nagy rásegítéseket én sem használtam (egyedül talán a kipörgésgátlót, mert anélkül mindig elment kanyarban a kocsi hátulja), és asszem elég könnyű szinten is toltam, mindenesetre alapvetően simán tudtam jobbakat menni a mezőnynél egy gyenge kocsival (ebbe talán az is belejátszhatott, hogy a kipörgésgátló miatt én már kanyarban is tudtam gyorsulni), csak versenyenként egyszer-kétszer én is tuti eltoltam valamit.
(Egyébként abban lehetett változtatni a verseny hosszúságát, szóval lehet 3 köröket is menni, ha tovább nem bírod)
Aztán a 2011-ben annyira nem tudtam elsajátítani az irányítást, hogy inkább hagytam a fenébe.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.26. 23:28:06

F1 2012

Force Indiánál vagyok Young Driver módban, hát egyelőre elég pechesen alakult az első futamom, de csak beletanulok... :roll:

Korábbi játék nem volt meg, ez az első F1 játékom, egyelőre nem érzem túlságosan. Ausztráliában ledaráltam szabadedzésen vagy 40 kört, de egymásután 2-t nem bírtam hibátlanul megtenni. Fékezés rásegítést természetesen kivettem, mert úgy nem én játszok. Időmérőn utolsó előttiről indultam, a pláne az egészben hogy Di Resta a 3.ból...
A rajtomat Alonso is megirigyelhette volna, a 3. kanyarban már 7.ként fordultam, az első kör végére meg 4. lettem. Aztán persze pár gyorsabb autó idővel elment mellettem, de 16. helyezés volt a cél a csapattól. Ezután Kovalainennek sikerült kilöknie, megpördültem, utolsóra visszaestem, de még visszaküzdöttem magam a 12.-re, amikor behívtak boxba és telibe durrantottam a box és a célegyenes közti elválasztó falat. Így sikerült beérnem 20. helyen, gyönyörű futam volt... :lol:

Szvsz marha nagy koncentrációt igényel hogy ennyi körön át hibátlanul versenyezz...

Más is így kezdte, vagy csak én vagyok ilyen tehetségtelen? :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.06. 22:22:15

a játék legnagyobb hiábja,hogy a boxban mindenkit be kell várnom,mire kiengednek. agygörcsöt kapok tőle
Ebben amúgy az a vicc hogy a fejlesztés során alfa béta és a kész verzió is rengeteg tesztelő keze között megy át.
Érthetetlen kb hogy maradhat benne ilyen hiba.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.06. 22:18:37

daffy írta: van 2 féle update,de az egyik után nem érzékeltem változást,a másik meg tönkretette a játékot :?

én csak az elsőt tettem fel, az helyrerántotta a beállítási gondot egy darabig...a többiről meg azt olvastam hogy ne tegyem fel,mert még a mentések is elmennek :D
nem tudom egyébként,hogy egy Codemasters hogy engedheti meg magának,hogy hibáktól hemzsegő játékot ad ki. hiába szép a grafika meg minden,így nem élvezhető.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.11.06. 22:17:02

csababarca írta:
daffy írta:és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekem
azt nem tudom,én is észrevettem ezt. hátha ezeket a hibákat javítják majd az updatek. pl nekem most a második szezonomban elszállt a mentés,és ugyanott vagyok,hiába csinálok meg egyszerre 2-3 pályát nem menti el,kilépek,és vissza,ugyan úgy a magyar nagydíj után vagyok...
van 2 féle update,de az egyik után nem érzékeltem változást,a másik meg tönkretette a játékot :?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.06. 22:16:03

daffy írta:és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekem
azt nem tudom,én is észrevettem ezt. hátha ezeket a hibákat javítják majd az updatek. pl nekem most a második szezonomban elszállt a mentés,és ugyanott vagyok,hiába csinálok meg egyszerre 2-3 pályát nem menti el,kilépek,és vissza,ugyan úgy a magyar nagydíj után vagyok...
daffy
Madridista

2012.11.06. 22:07:21

csababarca írta:
daffy írta:f1 2012.
mekkora különbség van az autók között? létezik,hogy a ferrari simán teljes gázon bevesz egy kanyart,a force india meg félgázon sem?
amire még ma rájöttem,hogy nem tudok esőben vezetni. folyton kicsúszok.

a játék legnagyobb hiábja,hogy a boxban mindenkit be kell várnom,mire kiengednek. agygörcsöt kapok tőle
Létezhet, karrier módban van hogy a kis hrt-m mellett úgy elmennek kanyarban hogy csak nah. de ha fogod az ideális ívet,akkor nagyobb sebességet érhetsz el.

Érdekes,én meg esőben vagyok jó. szakad az eső,mindenki extrem esőgumin megy,én meg felteszem az option gumit,és a célegyenesben elvágtázok mellettük a rajtnál :D csak az a baj,hogy hamar elfogy,így többször kell boxba jönni,de ezzel a taktikával nyertem már versenyt.
és a boxhiba? ha bemegyünk 5en a boxba,hiába végeznek a szerelőim elsőnek,elengedik a többi versenyzőt és csak a sor végén mehetek ki. ez egy verseny alatt 6-8 helyezést simán jelent nekem
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.06. 22:05:33

daffy írta:f1 2012.
mekkora különbség van az autók között? létezik,hogy a ferrari simán teljes gázon bevesz egy kanyart,a force india meg félgázon sem?

Létezhet, karrier módban van hogy a kis hrt-m mellett úgy elmennek kanyarban hogy csak nah. de ha fogod az ideális ívet,akkor nagyobb sebességet érhetsz el.

Érdekes,én meg esőben vagyok jó. szakad az eső,mindenki extrem esőgumin megy,én meg felteszem az option gumit,és a célegyenesben elvágtázok mellettük a rajtnál :D csak az a baj,hogy hamar elfogy,így többször kell boxba jönni,de ezzel a taktikával nyertem már versenyt.
daffy
Madridista

2012.11.06. 21:59:31

f1 2012.

geridoss
Director del Fútbol

2012.11.03. 13:46:48

davi10 írta:
Autós : Blur, Split Second : Velocity

Ezek azért jók, mert nem csak annyiból áll, hogy gáz meg fék, hanem fel tudsz venni ilyen szivatásokat is (a Blur kb. olyan, mint egy 21.sz-i Mario Kart) :D

NHL-sorozat
Lövöldözős: Army of Two, Army of Two: The 40th Day, RainbowSix Vegas 1-2

Ja és poénnak még : LEGO játékok :D sztem odaver az összes, főleg a Star Wars :D

Köszi, Army of Two meg a LEGO-k eszembe se jutottak, már szedem is ;)
Blurról néztem videót, az is bejött!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
davi10
Llegenda del Barça

2012.11.03. 13:10:56

geridoss írta:Tudnátok ajánlani valami olyan játékot XBOX-ra, amivel ketten (esetleg többen) lehet játszani, és nagyon szórakoztató? A játék műfaja mindegy (FIFA, CoD sorozat alap)
Kösz kösz
Autós : Blur, Split Second : Velocity

Ezek azért jók, mert nem csak annyiból áll, hogy gáz meg fék, hanem fel tudsz venni ilyen szivatásokat is (a Blur kb. olyan, mint egy 21.sz-i Mario Kart) :D

NHL-sorozat
Lövöldözős: Army of Two, Army of Two: The 40th Day, RainbowSix Vegas 1-2

Ja és poénnak még : LEGO játékok :D sztem odaver az összes, főleg a Star Wars :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése