Magon fenn van...gygerike írta:Nem tud senki ? :Sgygerike írta:Én is ma láttam az Auchanos újságban hogy kijött ps2-re. Tudom hogy butitott meg minden de még is csak jobb mint a 10. Szal ha valaki tud 1 linket ahonann lehet tölteni megosztaná ? Előre is köszönöm magam és szerintem még pár ember nevében
Fifa, PES, FM
-
- Jugador d'estrella
- gygerike
- Entrenador del Barça
Nem tud senki ? :Sgygerike írta:Én is ma láttam az Auchanos újságban hogy kijött ps2-re. Tudom hogy butitott meg minden de még is csak jobb mint a 10. Szal ha valaki tud 1 linket ahonann lehet tölteni megosztaná ? Előre is köszönöm magam és szerintem még pár ember nevében
Visca El Barca

A Windows csere miatt a játékot is újra kellett tennem.
Szóval elkezdtem két menedzser módot, egyet a Barcaval, másikat az Evertonnal.
A Barcába érkezett Deco,Elia,Márquez és Dembele és Abbiati, míg távozott Pinto,Abidal, Milito és a fiatalok közül Thiago,Jds, Rubén és Muniesa kölcsönbe. Elég jól megy eddig a játék, a szuperkupát már elhódítottam. Kezdőm(4-2-3-1): VV(Abbiati)-Dani(Adriano),Puyol(Marquez),Piqué,Maxwell(Adriano)-Busquets(Keita),Mascherano-Iniesta(Elia),Xavi(Deco),Messi(Pedro)-Villa(Bojan,Dembele)
Az Evertonnál először is nagy tisztogatás kezdődött el, avagy sok fiatalt adtam kölcsönbe, a nevek nem fontosak. Érkezők: Hleb, Koman Vladimir,Robert Huth és Manninger, talán ennyi. Biztos kezdőt még nem tudok, mivel csak 2-3 meccsen vagyok túl, de az első meccsen a bajnokságban a Boltont intéztem el 5-0-ra
Szóval elkezdtem két menedzser módot, egyet a Barcaval, másikat az Evertonnal.
A Barcába érkezett Deco,Elia,Márquez és Dembele és Abbiati, míg távozott Pinto,Abidal, Milito és a fiatalok közül Thiago,Jds, Rubén és Muniesa kölcsönbe. Elég jól megy eddig a játék, a szuperkupát már elhódítottam. Kezdőm(4-2-3-1): VV(Abbiati)-Dani(Adriano),Puyol(Marquez),Piqué,Maxwell(Adriano)-Busquets(Keita),Mascherano-Iniesta(Elia),Xavi(Deco),Messi(Pedro)-Villa(Bojan,Dembele)
Az Evertonnál először is nagy tisztogatás kezdődött el, avagy sok fiatalt adtam kölcsönbe, a nevek nem fontosak. Érkezők: Hleb, Koman Vladimir,Robert Huth és Manninger, talán ennyi. Biztos kezdőt még nem tudok, mivel csak 2-3 meccsen vagyok túl, de az első meccsen a bajnokságban a Boltont intéztem el 5-0-ra

- gygerike
- Entrenador del Barça
Én is ma láttam az Auchanos újságban hogy kijött ps2-re. Tudom hogy butitott meg minden de még is csak jobb mint a 10. Szal ha valaki tud 1 linket ahonann lehet tölteni megosztaná ? Előre is köszönöm magam és szerintem még pár ember nevében 

Visca El Barca

- Messithebest
- Director del Fútbol
Akkor leírom 101edjére is: A Videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.Végy újat vagy nem lesz jó.AIniesta8 írta:Van egy kis problémám.Elindítom a Fifa 11-et az autorun.exe-vel,egy idegi fekete monitor utánna pedig kilép és kiad egy E0001 nevű hibaüzenetet.
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!
Én ezért vettem xboxot mert ez volt mind a fifával mind a pessel is.....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
Segíteni nemtudok, de olvass vissza, mert emlékeim szerint minimum 24-25-en már kérdezték ezt.AIniesta8 írta:Van egy kis problémám.Elindítom a Fifa 11-et az autorun.exe-vel,egy idegi fekete monitor utánna pedig kilép és kiad egy E0001 nevű hibaüzenetet.
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Van egy kis problémám.Elindítom a Fifa 11-et az autorun.exe-vel,egy idegi fekete monitor utánna pedig kilép és kiad egy E0001 nevű hibaüzenetet.
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!

Mes que un club
- Fernando
- Llegenda del Barça
Magyarul nem mondja... Gagyi is.messideco írta:Jah, a Haedo Valdezen elég sokat nevettemDe az azért elég szomorű, hogy még mindig nem mondja Busquets, Pedro vagy akár Krkic nevét, de másokat pl. nagyon jól tudod. De nem baj nah, legalább van ez is...
Amúgy csak engem zavar, hogy nemtudom megnézni egy játékos keresztnevét? Csak valami pont valaki. Idegesítő. Ezt nemtudom miért kellett...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jah, a Haedo Valdezen elég sokat nevettem
De az azért elég szomorű, hogy még mindig nem mondja Busquets, Pedro vagy akár Krkic nevét, de másokat pl. nagyon jól tud. De nem baj nah, legalább van ez is...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.10.12. 16:54:57-kor.
az azért nem uaz a kategória, mert az emberek többsége (bocsi, úgy tűnik te nem...) a Lucho-ról vissza tud következtetni a Luis-ra, mert a Lucho csak egy becézett formája a Luisnakbence-barca írta:Én a 10-ban figyeltem meg, h Lucho Gonzalez-re mindig Luiz Gonzalez-t mondott Hajdú B. Megnéztem és Luis a becsületes neve, de, ha nekem Luiz Gonzalez-t mondtak vna a Fifa előtt kapásból rávágtam volna, h nem ismerem...Kalap1988 írta:...

legalábbis én igen...

-
- Llegenda del Barça
Én a 10-ban figyeltem meg, h Lucho Gonzalez-re mindig Luiz Gonzalez-t mondott Hajdú B. Megnéztem és Luis a becsületes neve, de, ha nekem Luiz Gonzalez-t mondtak vna a Fifa előtt kapásból rávágtam volna, h nem ismerem...Kalap1988 írta:...

-
- Director del Fútbol
Egyébiránt nem tudom hányan játszottatok a Hercules ellen és ki vette észre Nelson Valdez igen csak nevetséges megszólítását, kiírt nevét
Haedo Valdeznek szólítják és úgy írják ki
Megnézem a wikipédián és valóban Nelson Haedo Valdez a neve, de viszonylag híres futballista és a közvélemény Nelson Valdeznek ismeri már jó rég. A Haedo sosem hallottam, pedig elég jól ismerem a játékost. Legalább ilyenekre tekintettel lehettek volna, elég égő 

-
- Director del Fútbol
Nekem is konzolos van, de kis munkával kikövetkeztettem. Menjünk sorban. Ívelés: A a billentyűzeten és piros karikában B a konzolos megfelelője. Azt állítsd A-ra.Lionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
Én a jól megszokott beállításokat szeretném, hogy A az ívelés, S a passz, D a lövés. Hol lehet ezeket megállapítani és jól beállítani?
Passz: S, konzolos: zöld karikában A,
Lövés: D, konzolos: kék karikában X
Sprint: Nálam E a pc-és, sztem az a legkönnyebb, konzolos: RT
A konzolos LB a játékosváltás, ezt én W-re állítottam pc-én, úgy eléggé kézre áll.
A többi nem érdekes
nekem boxon ez a kiosztás: b-lövés/szerelés,a-passz,x-magas passz/becsúszás,y-szöktetés,rt-sprint,lt-csel+jobb analógLionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
Én a jól megszokott beállításokat szeretném, hogy A az ívelés, S a passz, D a lövés. Hol lehet ezeket megállapítani és jól beállítani?
hátha ez segít
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://noob.hu/2010/10/11/fifapcconfig.JPGLionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Erősen butított is. Már a 09-től butítják PS2-re, ezért vettem xboxot.VargaAron írta:Múlt pénteken vettem megbence-barca írta:Saturnban láttam PS2re tehát, biztos, h kijött7990 vagy 8990 volt asszem, annyira nem húzós
-
- Entrenador del Barça
Aranycsapat: http://img829.imageshack.us/i/28998746.png/
Puskas: http://img64.imageshack.us/i/93244672.png/
Nagyon jo a magyar valogatott! Foleg Nemeth es Dzsudzsak
Puskas: http://img64.imageshack.us/i/93244672.png/
Nagyon jo a magyar valogatott! Foleg Nemeth es Dzsudzsak

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
ultrasur írta:Tudnátok dobni egy jó torrent linket melyen rajt van a FIFA11 magyar verziója.
Szerintem nem jó magyarul.Nekem is úgy van meg,de nem úgy játszok.Olaszul vagy spanyolul sokkal jobb.A kommentátor is beleéli magát a meccsbe,ráadásul a csapat-és játékosneveket is egytől-egyig kimondja,nem az van,hogy Thiagonál a labda a kommentátor meg néma..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Tudnátok dobni egy jó torrent linket melyen rajt van a FIFA11 magyar verziója.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank