Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.13. 18:44:30

Küld el püben msned,felveszlek...köszi :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.13. 18:43:21

ozsimiki írta:
Köszi,az már megvan, de viszont egy működő crackket feltölthetnél nekem,pl sendspace.comra.

Megköszönném :wink:
Töltöttem le neked egyet gyorsan de ebbe csak egy dll van azt írja ezt kell bemásolni és műkszik ezt elküldhetem de nem használtam még a sendspace.com -ot inkább maradnék az e-mailnél :) csak 900kb-t az egész
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.13. 18:32:58

gergo9 írta:
ozsimiki írta:Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal :!:
Fontos lenne, köszi előre is!
Adj e-mail címet elküldöm mellékletként!!!
Köszi,az már megvan, de viszont egy működő crackket feltölthetnél nekem,pl sendspace.comra.

Megköszönném :wink:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.13. 18:19:45

ozsimiki írta:Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal :!:
Adj e-mail címet elküldöm mellékletként!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.13. 18:19:17

socio66 írta:
regisztrációs kulcs nem kell,crackelni kell a gémet.
Nekem kellett :wink: de már megoldottam, ty Csongor :!:
Kép
socio66

2008.10.13. 18:13:07

regisztrációs kulcs nem kell,crackelni kell a gémet.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.13. 18:10:06

Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal :!:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.10. 20:19:29

Igen a 08-al tolom.

Iee
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.10.10. 20:18:30

G-Jay írta:Nemtom hova írjam, így ide írom:

Nincs valakinek kedve MOST Madden NFL-ezni egy kicsit? Egy két hete tolom kb, 10-15 meccsen vagyok túl, gyakorlatilag most tanultam meg, de kivncsi vagyok h rendes ellenfél ellen mit tudok. All-pro-ban tolom mától kezdve a gép ellen...nemtom ez mire jó. Tapasztalatokra is kíváncsi lennék, hogy a passzjátékot hogy lehet hatékonyan mívelni? Rush-ban szélen felé futásokkal operálok sokszor, de az elég sokszor nem célravezető az élő játékban, itt viszont az ellenfél gép...szóva? Valaki játszik ellenem amiből tanulhatok? Na meg elmogyorózza aki érti? Meg persze csak úgy just for fun.

IEE
Melyik részével tolod? Mert én a 08cal toltam sokáig aztán abba hagytam mert ráuntam egy kicsit. De most sehol sem találom pcre. :cry:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.10. 20:10:50

Nemtom hova írjam, így ide írom:

Nincs valakinek kedve MOST Madden NFL-ezni egy kicsit? Egy két hete tolom kb, 10-15 meccsen vagyok túl, gyakorlatilag most tanultam meg, de kivncsi vagyok h rendes ellenfél ellen mit tudok. All-pro-ban tolom mától kezdve a gép ellen...nemtom ez mire jó. Tapasztalatokra is kíváncsi lennék, hogy a passzjátékot hogy lehet hatékonyan mívelni? Rush-ban szélen felé futásokkal operálok sokszor, de az elég sokszor nem célravezető az élő játékban, itt viszont az ellenfél gép...szóva? Valaki játszik ellenem amiből tanulhatok? Na meg elmogyorózza aki érti? Meg persze csak úgy just for fun.

IEE
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga
Capitá del Barça

2008.10.08. 21:46:42

Charlie írta:
socio66 írta:
Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!
Én magam soha nem játszottan a World of Warcrafttal,tehát magát a játékot nem ismerem,de akkor sem hiszem el,hogy nem lehet róla leszokni..
A szüleinek kéne lépni valamit,mert magától nem fogja abbahagyni, esetleg csak később.Szerintem próbálj meg segíteni rajta,még ha nem is tetszik neki!
Sajna a wow 1 drog. Ez egy olyan játék amelynek sosincs vége, úgy érhetsz el benne valamit, ha időt ölsz bele, sok időt. Akinek tetszik ez a világ, akkor télleg rabja lesz a játéknak. Én is űzöm, kelleténél többet is, de nemet tudok mondani, ha bármi más dolgom van.
C.
Én is wowzok, rá is szoktam 1 nap után. Nagyon nehéz leszokni róla, főleg úgy hogy minden haverod arról beszél a suliban, mert nálam ez van. Most sikerült eljutnom arra a szintre hogy ne játszak napi 4 órát átlagban... :(
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2008.10.08. 21:30:36

Jó játék, nem hiába űzi fiatal, öreg, nagypapa, nagymama, anyuka stb :)2*4 óra elég kevés a PvE részhez azért. Melyik szerveren játszol retek? Pár képet dobhatnál fel karakteredről, csak úgy kiváncsiságból.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.08. 16:05:38

maxilopez írta:A sotuh parkos rész nagyon valós képet adott arról a beteg játékról:D...

azért nem mondanám hogy beteg játék, és azt sem mondom hogy függőséget okoz. nagyon jól megvan csinálva ez az egész, nem viccből a legnépszerűbb a világon. 1-1 cucc megszerzése két dologból áll:PvE.. hetente 2x 4 óra ha ugyesek vagytok, már több cuccot is szerezhetsz, vagy esetleg minten nap PvP zel egy kicsit, és hetente megszerzel egy ujdonságot..belehet osztogatni ezt fainul, attól, mer nem egésznap kockulsz, ugyanugy lehet tekintélyed...én hétközben játszok vele 2-3 órát összesen, hétvégén többet, és mégis, 1570 es arena ratingem van(nem a legjobb) és ZA, SSC, Gruul, Maggy...mindent csinálok...szülők igenis tehetnek a dologért, ugyanis létezik a Parental Control, ahol a szülök egy jalszóval ellátott panelen betudják allitani mennyit játszhat a drága kisfiuk...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.10.08. 15:49:39

Los Banditos írta:Force Unleasheddel játszott már valaki? Vélemények?
Én boxon toltam és szerintem valami elképesztően látványos lett :D.
Azt emelsz fel szinte amit akarsz, rengeteg trükk van benn. A mozgás szerintem nagyon élethű lett (kivéve a szörnyeké :lol: ).
Egy problémám van vele: nálam sok olyan bug van benn hogy megyek a sziklák vagy akármi szélén és már a levegőben áll, de még nem esett le...
Ezzel együtt sztem az eddigi EGYIK legjobb SW gamma...
UI:csak konzolra jött...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.10.08. 15:37:03

Charlie írta:
socio66 írta:
Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!
Én magam soha nem játszottan a World of Warcrafttal,tehát magát a játékot nem ismerem,de akkor sem hiszem el,hogy nem lehet róla leszokni..
A szüleinek kéne lépni valamit,mert magától nem fogja abbahagyni, esetleg csak később.Szerintem próbálj meg segíteni rajta,még ha nem is tetszik neki!
Sajna a wow 1 drog. Ez egy olyan játék amelynek sosincs vége, úgy érhetsz el benne valamit, ha időt ölsz bele, sok időt. Akinek tetszik ez a világ, akkor télleg rabja lesz a játéknak. Én is űzöm, kelleténél többet is, de nemet tudok mondani, ha bármi más dolgom van.
C.
A sotuh parkos rész nagyon valós képet adott arról a beteg játékról:D...
socio66

2008.10.08. 15:31:01

kennyke írta: ha megfigyeled, akkor van nehany atlatszo "gomb", azokat kell kerulgetni. ha majd elersz a toronyhoz, ott fel kell maszni, s kesz.
oké,megoldva,egyébkét egy bug volt,vissza kellett tölteni egy előbbi mentésre,
és így már jó volt.Most a következőnél vagyok,a toronynál kell lelőni pár fickót, nahát eddig 5/5-ször meghaltalm..
Érdekes egy játék..még az első pályán vagyok kb. már 20X elküldtem a fenébe a gémet..picit nehéz.. :)
Charlie
Öreg Harcos

2008.10.08. 14:08:20

socio66 írta:
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.08. 12:32:05

socio66 írta:Lenne egy kérdésem.
Szóval,Stalker:Tiszta Égbolt,legelső pálya, a táborból kijövök,ugye a pusztán vagyok.Van egy torony,az a feladat hogy segíteni kell a helyőrségnek gondolom ennél a toronynál,nade bármerre indulok,egy kis idő után meghalok, gondolom a sugárzás miatt..
Mit kell itt csinálni?van valami gázmaszk,vagy van egy út,ahol lehet menni?
help!
ha megfigyeled, akkor van nehany atlatszo "gomb", azokat kell kerulgetni. ha majd elersz a toronyhoz, ott fel kell maszni, s kesz.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.08. 09:51:06

A trailerei alapján tényleg biztosan jó lehet. Bár a Battlefront II-t nem hiszem, hogy übereli.

Trailer I
Trailer II
in to exile
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.07. 23:01:19

Los Banditos írta:Force Unleasheddel játszott már valaki? Vélemények?
hát ja. Vélemény: Simple the best :wink: :wink:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.07. 22:48:27

Force Unleasheddel játszott már valaki? Vélemények?
in to exile
szajko
Director del Fútbol

2008.10.07. 22:44:01

Na végig vittem a Villámcsapás Hadművelet nevű játékot jó kis Világháborűs gamma volt érdemes letölteni nekem bejött!! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.07. 22:06:39

socio66 írta:Lenne egy kérdésem.
Szóval,Stalker:Tiszta Égbolt,legelső pálya, a táborból kijövök,ugye a pusztán vagyok.Van egy torony,az a feladat hogy segíteni kell a helyőrségnek gondolom ennél a toronynál,nade bármerre indulok,egy kis idő után meghalok, gondolom a sugárzás miatt..
help!
Két nap és megmondom :wink: Holnap jön meg új gép, +ez az egyik gamma amit hoz haver,addig megcsinálom első pályáját :oops: :lol:

Ha ugyanerről a gammáról van szó: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Kép
socio66

2008.10.07. 21:38:07

Lenne egy kérdésem.
help!
socio66

2008.09.29. 16:27:49

Válasz küldése