Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Töltöttem le neked egyet gyorsan de ebbe csak egy dll van azt írja ezt kell bemásolni és műkszik ezt elküldhetem de nem használtam még a sendspace.com -ot inkább maradnék az e-mailnélozsimiki írta:
Köszi,az már megvan, de viszont egy működő crackket feltölthetnél nekem,pl sendspace.comra.
Megköszönném
Köszi,az már megvan, de viszont egy működő crackket feltölthetnél nekem,pl sendspace.comra.gergo9 írta:Adj e-mail címet elküldöm mellékletként!!!ozsimiki írta:Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal![]()
Fontos lenne, köszi előre is!
Nekem kellettsocio66 írta:regisztrációs kulcs nem kell,crackelni kell a gémet.ozsimiki írta:Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal![]()
regisztrációs kulcs nem kell,crackelni kell a gémet.ozsimiki írta:Valaki please dobjon meg egy Crysis Warhead regisztrációs kulccsal![]()
Melyik részével tolod? Mert én a 08cal toltam sokáig aztán abba hagytam mert ráuntam egy kicsit. De most sehol sem találom pcre.G-Jay írta:Nemtom hova írjam, így ide írom:
Nincs valakinek kedve MOST Madden NFL-ezni egy kicsit? Egy két hete tolom kb, 10-15 meccsen vagyok túl, gyakorlatilag most tanultam meg, de kivncsi vagyok h rendes ellenfél ellen mit tudok. All-pro-ban tolom mától kezdve a gép ellen...nemtom ez mire jó. Tapasztalatokra is kíváncsi lennék, hogy a passzjátékot hogy lehet hatékonyan mívelni? Rush-ban szélen felé futásokkal operálok sokszor, de az elég sokszor nem célravezető az élő játékban, itt viszont az ellenfél gép...szóva? Valaki játszik ellenem amiből tanulhatok? Na meg elmogyorózza aki érti? Meg persze csak úgy just for fun.
IEE
Én is wowzok, rá is szoktam 1 nap után. Nagyon nehéz leszokni róla, főleg úgy hogy minden haverod arról beszél a suliban, mert nálam ez van. Most sikerült eljutnom arra a szintre hogy ne játszak napi 4 órát átlagban...Charlie írta:Sajna a wow 1 drog. Ez egy olyan játék amelynek sosincs vége, úgy érhetsz el benne valamit, ha időt ölsz bele, sok időt. Akinek tetszik ez a világ, akkor télleg rabja lesz a játéknak. Én is űzöm, kelleténél többet is, de nemet tudok mondani, ha bármi más dolgom van.socio66 írta:Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Én magam soha nem játszottan a World of Warcrafttal,tehát magát a játékot nem ismerem,de akkor sem hiszem el,hogy nem lehet róla leszokni..
A szüleinek kéne lépni valamit,mert magától nem fogja abbahagyni, esetleg csak később.Szerintem próbálj meg segíteni rajta,még ha nem is tetszik neki!
C.
maxilopez írta:A sotuh parkos rész nagyon valós képet adott arról a beteg játékról:D...
Én boxon toltam és szerintem valami elképesztően látványos lettLos Banditos írta:Force Unleasheddel játszott már valaki? Vélemények?
A sotuh parkos rész nagyon valós képet adott arról a beteg játékról:D...Charlie írta:Sajna a wow 1 drog. Ez egy olyan játék amelynek sosincs vége, úgy érhetsz el benne valamit, ha időt ölsz bele, sok időt. Akinek tetszik ez a világ, akkor télleg rabja lesz a játéknak. Én is űzöm, kelleténél többet is, de nemet tudok mondani, ha bármi más dolgom van.socio66 írta:Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Én magam soha nem játszottan a World of Warcrafttal,tehát magát a játékot nem ismerem,de akkor sem hiszem el,hogy nem lehet róla leszokni..
A szüleinek kéne lépni valamit,mert magától nem fogja abbahagyni, esetleg csak később.Szerintem próbálj meg segíteni rajta,még ha nem is tetszik neki!
C.
oké,megoldva,egyébkét egy bug volt,vissza kellett tölteni egy előbbi mentésre,kennyke írta: ha megfigyeled, akkor van nehany atlatszo "gomb", azokat kell kerulgetni. ha majd elersz a toronyhoz, ott fel kell maszni, s kesz.
Sajna a wow 1 drog. Ez egy olyan játék amelynek sosincs vége, úgy érhetsz el benne valamit, ha időt ölsz bele, sok időt. Akinek tetszik ez a világ, akkor télleg rabja lesz a játéknak. Én is űzöm, kelleténél többet is, de nemet tudok mondani, ha bármi más dolgom van.socio66 írta:Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
ha megfigyeled, akkor van nehany atlatszo "gomb", azokat kell kerulgetni. ha majd elersz a toronyhoz, ott fel kell maszni, s kesz.socio66 írta:Lenne egy kérdésem.
Szóval,Stalker:Tiszta Égbolt,legelső pálya, a táborból kijövök,ugye a pusztán vagyok.Van egy torony,az a feladat hogy segíteni kell a helyőrségnek gondolom ennél a toronynál,nade bármerre indulok,egy kis idő után meghalok, gondolom a sugárzás miatt..
Mit kell itt csinálni?van valami gázmaszk,vagy van egy út,ahol lehet menni?
help!
Két nap és megmondomsocio66 írta:Lenne egy kérdésem.
Szóval,Stalker:Tiszta Égbolt,legelső pálya, a táborból kijövök,ugye a pusztán vagyok.Van egy torony,az a feladat hogy segíteni kell a helyőrségnek gondolom ennél a toronynál,nade bármerre indulok,egy kis idő után meghalok, gondolom a sugárzás miatt..
Mit kell itt csinálni?van valami gázmaszk,vagy van egy út,ahol lehet menni?
help!
Ez szörnyű! Én is olvastam már hasonlókat fórumokon,meg a Gamestar újságban is.Nagyon sajnálom,de egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy fiatal srácnak nincs annyi önuralma,hogy azt mondja,elég!Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.