dobd ki csak nyugodtanElBartimaeus írta:Karol Erban
Van valaki, aki szerint érdemes kiraknom átadólistára, vagy inkább csapjam ki egyből? 600-ért tenném ki, hogy esetleg valami minimálisat keressek rajta. Kérdés, hogy megéri-e?

dobd ki csak nyugodtanElBartimaeus írta:Karol Erban
Van valaki, aki szerint érdemes kiraknom átadólistára, vagy inkább csapjam ki egyből? 600-ért tenném ki, hogy esetleg valami minimálisat keressek rajta. Kérdés, hogy megéri-e?
Én még kezdő vagyok, de sztem a fiatalokat megéri edzeni, mert jobban fejlődnek, de azt nem tudom, hogy milyen gyorsan.geridoss írta:Szevasztok!
Felhoztam 3 ifi csatárt, mind a három megfelelő szinten van, jó edzőm van, és gólszerzést edzek. Kb mennyi időbe telik, amig jó szintűre lépnek a csatárjaim? És megéri így edzeni őket, vagy inkább vegyek? 17 évesek egyébként.
Másik kérdés:
ez a 3. szezonom, és most a meghatározó csatárjaimat eladtam, hogy a nevelésbe fektessek be. Jelenleg a szponzor 13ezret fizet hetente, és ha épp idegenbe játszok, akkor még így is -1200 a veszteségem. Mikor lesz kb pluszban? Vagy annyira pluszban, hogy számottevő bevételem lesz belőle? (gondolok itt pl: legalább heti 10.000e Ft bevétel, idegenbeli meccshéten.)
csapatom: itt
A tapasztalat attól függ h milyen erős meccseket játszott ezt értsd úgy hogy egy válogatott játékos több tapasztalatot kap a válogatott meccsen mint egy bajnoki meccsen.De egy 5öd osztálybeli is többet kap mint egy 7ed osztálybeli.Hogy milyen mértékben fejlődik azt sajnos nem tudom megmondani neked.MQuC írta:Sziasztok. A tapasztalat milyen mitől/ milyen mértékben fejlődik??
Köszönöm a segítséget, hidd el ez is sokat segített.kamaj írta:Én licitáltam a játékosodra remélem tud segíteni valamit a pénz.ElBartimaeus írta:Nemtom ki volt, de örök hálára kötelezett.Épp ki akartam tenni a szűrét.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy 2 kapus elég egy idényhez? Mekkora annak az esélye, hogy lesérüljön akármelyik? 2 kb egyforma kapusom van, csak mert sokba kerülnek, ezért ha lehet, akkor kicsapom őket, nem akarom, hogy vegyék el a pénzt...
A kezdést nagyon elszúrtam pénzügyileg, ami leginkább a segédek alkalmazásában nyilvánult meg, ezért próbálok minden kiadást csökkenteni...
Amit javasolhatok neked az anyagiakkal kapcsolatba az az, hogy most ne törődj azzal, hogyan játszanak a "fiaid", milyen eredményeket érnek el. Most ez másodlagos szempont.
A fontosabb az az, hogy nézd meg mennyi pluszt jelent, ha otthon játszol a mérlegedre és a kiadásokat ehhez viszonyítva csökkentened kell mindaddig amíg egy jó 10000 pluszba nem lesz ha otthon játszol (a legjobb az lenne, ha akkor is pluszba lennél, ha nem otthon játszol, ha ezt eléred akkor egy nagyobb összeg után lehet a csapatépítésre gondolni).
Ha messze állsz a pozitív mérlegtől nézd meg mi kerül a legtöbbe a kiadásoknál és azt csökkentsd (mondjuk lehet, hogy megszüntethetnéd az ifiakadémiát addig amíg nem tudod fedezni).
Remélem sikerül kikászálódnod a rossz helyzetedből és ezután nem kerülsz bajba, én ezekkel a módszerekkel kerültem el a negatív mérleget és most már 200000-nél jár a mozgótőkém.
Nem, mert ahhoz mindenkinek támogatói tagsággal kellene rendelkeznie.Zsobb írta:Létezik a hattrick-ben eurobarcás föderáció?
Edzés>Edzőcsere>Külső toborzásHol kell edző-t venni?
Nagycsapat(bal oldalt)/Edzések/Edzőcsere(jobb oldalt)FCBMessi19 írta:1 újabb kérdésem lenne![]()
Hol kell edző-t venni? Nem segédedző hanem rendes EDZŐ. Sehol sem találom és még elég kezdő vagyok a játékban.
Megköszönném ha valaki legalább válaszolna rá nem mint a multkori 2-re.
Én licitáltam a játékosodra remélem tud segíteni valamit a pénz.ElBartimaeus írta:Nemtom ki volt, de örök hálára kötelezett.Épp ki akartam tenni a szűrét.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy 2 kapus elég egy idényhez? Mekkora annak az esélye, hogy lesérüljön akármelyik? 2 kb egyforma kapusom van, csak mert sokba kerülnek, ezért ha lehet, akkor kicsapom őket, nem akarom, hogy vegyék el a pénzt...
A kezdést nagyon elszúrtam pénzügyileg, ami leginkább a segédek alkalmazásában nyilvánult meg, ezért próbálok minden kiadást csökkenteni...
200-ért nem éri meg eladni.ElBartimaeus írta:Ha valaki megvenné ezt a játékost nagyon hálás lennék. Piaci értéke 200 eFt. Ha valaki ennyit licitálna rá, akkor nem rúgom ki, mert amúgy meg sokat eszik ahhoz, hogy csak úgy eltartsam, viszont nagyon jól jönne egy kis lé még az a 200 is.Annyira, hogy lassan csőd szélére kerülök, majd okosabban fogom szervezni a barátságos meccseimet, hogy több pénzt kapjak majd azokból is.
lehet hogy jobban jársz ha kirúgodElBartimaeus írta:Ha valaki megvenné ezt a játékost nagyon hálás lennék. Piaci értéke 200 eFt. Ha valaki ennyit licitálna rá, akkor nem rúgom ki, mert amúgy meg sokat eszik ahhoz, hogy csak úgy eltartsam, viszont nagyon jól jönne egy kis lé még az a 200 is.Annyira, hogy lassan csőd szélére kerülök, majd okosabban fogom szervezni a barátságos meccseimet, hogy több pénzt kapjak majd azokból is.