ElBartimaeus írta:Nemtom ki volt, de örök hálára kötelezett.

Épp ki akartam tenni a szűrét.
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy 2 kapus elég egy idényhez? Mekkora annak az esélye, hogy lesérüljön akármelyik? 2 kb egyforma kapusom van, csak mert sokba kerülnek, ezért ha lehet, akkor kicsapom őket, nem akarom, hogy vegyék el a pénzt...
A kezdést nagyon elszúrtam pénzügyileg, ami leginkább a segédek alkalmazásában nyilvánult meg, ezért próbálok minden kiadást csökkenteni...
Én licitáltam a játékosodra remélem tud segíteni valamit a pénz.
Amit javasolhatok neked az anyagiakkal kapcsolatba az az, hogy most ne törődj azzal, hogyan játszanak a "fiaid", milyen eredményeket érnek el. Most ez másodlagos szempont.
A fontosabb az az, hogy nézd meg mennyi pluszt jelent, ha otthon játszol a mérlegedre és a kiadásokat ehhez viszonyítva csökkentened kell mindaddig amíg egy jó 10000 pluszba nem lesz ha otthon játszol (a legjobb az lenne, ha akkor is pluszba lennél, ha nem otthon játszol, ha ezt eléred akkor egy nagyobb összeg után lehet a csapatépítésre gondolni).
Ha messze állsz a pozitív mérlegtől nézd meg mi kerül a legtöbbe a kiadásoknál és azt csökkentsd (mondjuk lehet, hogy megszüntethetnéd az ifiakadémiát addig amíg nem tudod fedezni).
Remélem sikerül kikászálódnod a rossz helyzetedből és ezután nem kerülsz bajba, én ezekkel a módszerekkel kerültem el a negatív mérleget és most már 200000-nél jár a mozgótőkém

.