Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
fcbarca0827 írta: Mondjuk egyben, előtte végeztem.
Nincs semmiféle "harag", csak a Bob már unalmas volt, kellett egy kis változatosságBob_Marley írta:Bár lehet indulnom kellene mindenféleképpen, hogy helyre álljon a bioritmusod, PL-ben biztos megverszMert úgy látom "haragszol rám".......ez az állandó Marley-zás tőled
Bár lehet indulnom kellene mindenféleképpen, hogy helyre álljon a bioritmusod, PL-ben biztos megverszGame90 írta:Marley, azért csak előttem végeztél, 3-1![]()
Az nem gáz, 3 éve egyáltalán nem nézek angol bajnokságot, mivel nincs az az adóm, ami közvetíti, de így is elcsíptem egy 6. helyet a 22 indulóból.visca el barca írta:jah értem. bár a premier leaguet abszolut nem vágom, de azért ott leszekfcbarca0827 írta:Arról beszél, hogy annyira ügyesek vagytok, hogy sok szeretettel várunk titeket a következő Premier League Fantasyba.visca el barca írta:miről teccik beszélni tessék mondani?
jah értem. bár a premier leaguet abszolut nem vágom, de azért ott leszekfcbarca0827 írta:Arról beszél, hogy annyira ügyesek vagytok, hogy sok szeretettel várunk titeket a következő Premier League Fantasyba.visca el barca írta:miről teccik beszélni tessék mondani?
Arról beszél, hogy annyira ügyesek vagytok, hogy sok szeretettel várunk titeket a következő Premier League Fantasyba.visca el barca írta:miről teccik beszélni tessék mondani?
Game90 írta:Az első 2 helyezett automatikusan regisztrálva van az augusztusban induló Premier League Fantasy-be.visca el barca írta: 2 év mulva ujra itt
Az első 2 helyezett automatikusan regisztrálva van az augusztusban induló Premier League Fantasy-be.visca el barca írta: 2 év mulva ujra itt
remelem jesus navas bejön, már csak azért is h lássam, hogy hozzáadja e a padról az ő pontjai (ugye most 0 van neki)Bob_Marley írta:Na akkor már nem kell izgulnod v.e.b Alba ha jól látom a csk-d is és gólt vágott ami védőként alapból sok pont plusz az duplázódikAlba egyedül 24 pont, szép csk választás
+Fabregas gólpassz, annyit sírtál, hogy végül nagyon jól cseréltél, grat.
Pique meg nálam besárgult, többiek hozzák amit kell, Barzagli 0 pont grat neki
Lolvisca el barca írta:baaszusa padon lévő játékosok is kapnak pontot?
nálam jesus navas padon van, de nála is számolja a pontokat
Na ezt nem is tudtuk ooohhh akkor nekem lehetne 13 emberem mára
Lolvisca el barca írta:baaszusa padon lévő játékosok is kapnak pontot?
nálam jesus navas padon van, de nála is számolja a pontokat
Jól van jinxmestervisca el barca írta:bakker, bob csak igazad lett.. muszáj vagyok legalabb plusz egyet cserélni torres miatt... nem mertem bvevállani h őt is meg jesus navast is fennt hagyjam, aztán remenykedjek h csereként alkotnak vmit...
így már csak 5 pont a kulonbseg... bár amilyen vesztes típus vagyok, tuti 2-2 lesz iniesta meg pirlo 2 goljaval és beelozol
Hozott egyszer hatot (gólpassz), egyébként 2 meg 3 folyton, de még mindig jobb, mint Xavi, aki eddig minden meccsen 3 pontot hozott... Már nincs meg nekem, úgyhogy tuti a döntőben fog gólt rúgni vagy gólpasszt adni, esetleg mindkettő.visca el barca írta:iniesta eddig oriasi csalodas, 2 pontnál többet még sosem hozott...
sztem csak annyival leszel beljebb, hogy nálad lesz egy ini-pirlo páros... az mondjuk pont elég, bár iniesta eddig oriasi csalodas, 2 pontnál többet még sosem hozott...Bob_Marley írta:ahamvisca el barca írta:írtam éjszaka, h minidg ovatoskodok a csk szalaggal, de vasárnap tuti ballotettlire fogom verni (termeszetesen a csk szalagot)
Túl van ez lihegve, 8 pont nagyon sok 1 meccsen, ráadásul val kiegyenlített lesz a meccs 1-2 ponttal érhet el többet xy mint a másik játékos.Én nem is logikázom túl, azt megvárom ki lesz a spanyol csatár s őt még berakom Iniesta meg Ramost még és ennyi.
ahamvisca el barca írta:írtam éjszaka, h minidg ovatoskodok a csk szalaggal, de vasárnap tuti ballotettlire fogom verni (termeszetesen a csk szalagot)
Ezt amúgy akartam írni, hogy logikusan ugyanazt küldöd fel mint én.Mellesleg elárulom Casillasra fogom rakni legalábbis első blikkre biztosan!visca el barca írta:trololololololo![]()
felküldöm ugyanzt a 11-et mint bobkár h nem tudom ki lesz a csk-ja, azon nagyot nyerhet, bár amilyen cinege, biztos védőre (albára) teszi.
![]()
most olvasom csak h este rávertem ballotellirenekem lehet az a bajom h fél éve nem iszok normálisan