Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.24. 17:12:23

Mindegy, látom :D
Akarsz te egyáltalán cserélni? :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.24. 16:59:53

Már Bobbal kezdődnek a tárgyalások. :D
Nekem így megfelelnek a beállítások. Cumbeet vagy akárkit megkérem szépen, h majd egy hsz-be írja le, h mi is van, mik változtak. Azért mert ezt nem árt tudni.
Köszönöm. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.24. 14:41:40

Akartam még pár ligában benne lenni, de inkább csak egyet választottam. Megörültem, hogy Te is itt vagy. Én beállítottam a draft sorrendemet, szerintem emiatt jöhetett ennyi maci (mert sokat várok tőlük - aztán lehet kopp lesz). Nem hittem volna, hogy Gay - Ibaka - Randolph - Parker nálam lesz :D (+ személyes kedvencem Mayo is). Vagy nagyon bejön, vagy nagyot bukok.
Nekem ezek a beállítások tetszenek, de a többiekre hagyatkozom, ha Nekik is jó, akkor legyen ez ;)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.24. 12:06:30

Kamaj most nézem van egy liga ahol együtt vagyunk :D

Én kaptam egy ilyen csapatot:
A. Afflalo G
T. Lawson G
C. Paul G
T. Splitte F
K. Garnett F
C. Butler F
P. Gasol F
R. Anderson F
B. Haywood C
G. Neal G
J. Nelson G
G. Davis F

Jó lesz ez :D Bár számításaim szerint akár 6 ember is kieshet a második körre :D
Te meg autodraft volt a liga, s mégis rengeteg Macit kaptál :D

Ahol meg Cumbee-val vagyok jó hülyén draftolt a gép :? Nene pl, aki már nincs is Denverben :lol:

Cumbee szerk 2jét mindenki olvassa el!!!!

Részemről ez így jó lenne, 50%os mezőnymutató min 8 dobásból ami azt jelenti elég 8 pont is :D Szerintem ez ne érjen 2őt! 1,5et igen szerintem!

És még hogy "belekössek" valamibe nem lenne jobb 2 Center és 1 Flex????
Betudok úgy draftolni, hogy 6 kicsit, s 3 magasat, s azért a kicsik jobb triplások assistolók stb!

Total pontos részed jogos!!!
Részemről az maradhat :D

Majd tudsz írni egy kis összegzést, hogy lássa mindenki mik a beállítások, s miket változtattál?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.24. 11:05:14

neobarca írta:Egy valami még mindig nem világos számomra, de valszeg azért, mert nem olvastam vissza rendesen. Nézzétek el nekem, elég bajom van így is. :oops: :lol:

Akkor most ha kiesik a csapat ahol a játékosom van a valóságban akkor mi van? Emberhátrányba kerülök? Mert ha igen akkor kb mindenki rá fog menni a PO esélyes csapatok playerjeire... :shock:
Ez így van.:D Nekem már 2 ligában volt draftom és ilyen 2-3 pontot átlagoló Boris Diawokért fightoltunk, pedig még ott volt szinte az összes 15 pont fölött átlagoló Milwaukee játékos.:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.24. 10:20:54

Egy valami még mindig nem világos számomra, de valszeg azért, mert nem olvastam vissza rendesen. Nézzétek el nekem, elég bajom van így is. :oops: :lol:

Akkor most ha kiesik a csapat ahol a játékosom van a valóságban akkor mi van? Emberhátrányba kerülök? Mert ha igen akkor kb mindenki rá fog menni a PO esélyes csapatok playerjeire... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.23. 23:47:58

Cumbee írta: Nem értem félre.:D Azért van ez az egy hét, hogy megtaláljuk azokat a beállításokat, amik mindenki számára szimpatikusak. Az alap dolgokat egyébként úgy akartam, hogy pont: 1*-es, AST/REB 1.5*-ös, BLK/STL 2*es, csak ezek szerint az 1.5-öt vagy rosszul írtam be, vagy alapból nem fogadja el. A 30+ tényleg kicsit sok lett, de én a TD-t bőven jutalmaznám, úgyis nagyon ritkán van.
Az alap egyébként ez:
Category Default Value
Per 3 PT 0.0
Double-Double 3.0
Triple-Double 8.0
30+ Points 5.0
FG >= 50% (Min. 8 attempts) 0.0
Tőlem maradhat ez, de én a 3pt-t 1-el azért jutalmaznám és az 50%+-nak is adnék valamennyi bónuszt.
Na hát ez írtam én is :D , hogy azoknak kell érték, illetve persze a TD-t kell jutalmazni!Ilyen felállásban szerintem ez így jó!3 pontosra meg 50%+ FG-ra én még az első nagy hsz-ben írtam, hogy szerintem 1,5et lehetne adni!De így visszagondolva talán inkább 1-et!

Lehetne úgy, hogy a 3pt legyen 1 a jól mezőnymutató meg 1,5!
Amit írtál jó ötlet és tőlem egy divatosan írva +1 :D
Pont 1*
AST/REB: *1,5
Blokk/Steal *2
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.23. 23:40:17

Bob_Marley írta:Véleményem szerint az alap értékek jók amit pl a múltkor írtam a 3pt és az 50% FG-re kellene érték, de pl a 30+os 10szeres értéknél megint attól félek, hogy átmegy, hogy a pontdobók sokkal többet fognak érni!És akkor pl a Bryant féle 10%kal dobok a mezőnyből de összevakarok 31 pontot megint iszonyatosan megdobja a pontokat!
Alap értékek szerintem ott jók voltak!Ráadásul egy TD érjen már többet mint egy 30+os meccs!

Csak hogy értse mindenki ami változások voltak!10ről 9re csökkent a roster 1 C van 2 guard 2 F 2 Flex 2 Bench
FA mozgások száma 15 lett 10ről!
Waiver lista elvileg most All time, de szerintem az is úgy jó ha adott nap végeztével rendezi a rendszer, s átlöki!

Dupla-dupla 3 pont helyett 5öt ér
3 pontos 1 pontot
High Fg % 5 pontot
Steal 2 pontot eddig 1 volt
TD 10 pontot
30+ meccs 10 pontot
Blokk is 2 pont

Alap értékek szerintem jók voltak, de én nem akarok itt "rendezkedni" félre ne értsd Cumbee, csak úgy logikázva meg végig gondolva a dolgokat pl így megint a pontdobások felé billen kőkeményen a mérleg!
Nem értem félre.:D Azért van ez az egy hét, hogy megtaláljuk azokat a beállításokat, amik mindenki számára szimpatikusak. Az alap dolgokat egyébként úgy akartam, hogy pont: 1*-es, AST/REB 1.5*-ös, BLK/STL 2*es, csak ezek szerint az 1.5-öt vagy rosszul írtam be, vagy alapból nem fogadja el. A 30+ tényleg kicsit sok lett, de én a TD-t bőven jutalmaznám, úgyis nagyon ritkán van.
Az alap egyébként ez:
Category Default Value
Per 3 PT 0.0
Double-Double 3.0
Triple-Double 8.0
30+ Points 5.0
FG >= 50% (Min. 8 attempts) 0.0
Tőlem maradhat ez, de én a 3pt-t 1-el azért jutalmaznám és az 50%+-nak is adnék valamennyi bónuszt.

szerk.: Most látom a total point-os részt. Visszaolvasok majd, úgy emlékeztem, hogy 1-2 embertől olvastam, hogy szimpatikusabb ez így, mint a H2H. Én egyébként igazságosabbnak tartom így a playoff alatt mindenképp, mert nem játszik majd minden ember ugyan annyi meccset. Ez miatt pedig nagyon nagy eltérés lehet 1-1 csapat erősségében a fordulók között.
Példa: Én úgy draftolok, hogy az első körben legyek nagyon jó. Nyomom veled első körben, mondjuk esélyed sincs ellenem. Aztán a játékosaim kiesnek, a következő körökben már iszonyat gyenge leszek, kikapok mindenkitől, így végül hátul végzek. Te mész tovább és mondjuk az utolsó körben összefutsz X-el, aki meg úgy draftolt, hogy az első körben nagyon gyenge volt, viszont a döntő hetében verhetetlen. ő is elver mint a rongyot, így veled megeshet az, hogy az utolsó helyen végzel, pedig összességében, átlagban neked volt a legjobb csapatod. Tudom, hogy ez a mostani alapszakasz alatt is megeshetett, de itt csak a forma és a sérülések befolyásolták a játékot, most viszont megeshet az, hogy az utolsó héten a 9 játékosodból mondjuk 2 játszik, mivel a többi csapat kiesett. Ezért gondolom, hogy a folyamatos számlálás igazságosabb a mi esetünkben.

szerk.2: Vettem. Kipróbáltam, van 1.5-ös érték. Most nem írom át az egészet, meglátjuk a többiek mit mondanak, de ha nagyrészt támogatják akkor a következők lesznek:
P:1, AST/REB:1.5, BLK/STL:2, 3PT:1, DD:3, TD:8, 30+:5, 50%+:?(Itt én minimum 2-őt adnék, azért ez mégis csak 8FGM+-os mezőnymutató, az azt jelenti, hogy 16 pont fölött kell dobnia 50%-al ami azért már nem rossz. Nálam ez többet ér, mint 1 db REB. Mondjuk én szívem szerint a TD-ért is adnék 10-et, aki a PO-ban tripla-duplát hoz össze, az nálam megérdemli a giga bónuszt.:D De a 8 pontot is elfogadom)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.24. 00:09:49-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.23. 23:26:34

Véleményem szerint az alap értékek jók amit pl a múltkor írtam a 3pt és az 50% FG-re kellene érték, de pl a 30+os 10szeres értéknél megint attól félek, hogy átmegy, hogy a pontdobók sokkal többet fognak érni!És akkor pl a Bryant féle 10%kal dobok a mezőnyből de összevakarok 31 pontot megint iszonyatosan megdobja a pontokat!
Alap értékek szerintem ott jók voltak!Ráadásul egy TD érjen már többet mint egy 30+os meccs!

Csak hogy értse mindenki ami változások voltak!10ről 9re csökkent a roster 1 C van 2 guard 2 F 2 Flex 2 Bench
FA mozgások száma 15 lett 10ről!
Waiver lista elvileg most All time, de szerintem az is úgy jó ha adott nap végeztével rendezi a rendszer, s átlöki!

Dupla-dupla 3 pont helyett 5öt ér
3 pontos 1 pontot
High Fg % 5 pontot
Steal 2 pontot eddig 1 volt
TD 10 pontot
30+ meccs 10 pontot
Blokk is 2 pont

Alap értékek szerintem jók voltak, de én nem akarok itt "rendezkedni" félre ne értsd Cumbee, csak úgy logikázva meg végig gondolva a dolgokat pl így megint a pontdobások felé billen kőkeményen a mérleg!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.23. 23:12:00

Bob_Marley írta: szerk: most látom volt 1-2 beállítás változás
Akkor most total pontos liga lesz a rendes eurpobarca is ?
Meg a pont beállításoknál van 1-2 változás?Ne adjunk már ilyen bónusz szorzókat már :D Az alap miért nem volt jó?
Csak állítgattam 1-2 dolgot, amit jónak gondoltam. Ha nem tetszik nektek, akkor beszéljük meg, hogy mik legyenek az értékek és átrakom őket arra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.23. 22:59:40

Jelentkeztem a Just for funra is, de itt előre látom, hogy iszonyat gyenge leszek! :D
Bryant-Melo stb nagy sztároktól herótom van, nálam Shawn Marion előbb All-Star!Agyatlan dobógépeket nem szeretem, de majd megint valami fapados csapatot összeeszkábálok, noname de számomra kedves emberekkel! :P :D
De majd hajrá!

Előbbiben látom voltak szavazatok már, ott hogy állunk beállítás terén?

Amúgy a rendes draft 1-1,5 óra alatt biztos lemegy, az előző 1 óra alatt véget ért, mert emlékszem pont a végére értem gépközelbe :twisted: és nem volt 1 óra sem!

szerk: most látom volt 1-2 beállítás változás
Akkor most total pontos liga lesz a rendes eurpobarca is ?
Meg a pont beállításoknál van 1-2 változás?Ne adjunk már ilyen bónusz szorzókat már :D Az alap miért nem volt jó?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.23. 21:42:48

Na gyűlünk-gyűlünk, végül csak összejön a létszám.:D Közben megcsináltam a Just 4 Fun-os ligát is, aki szeretne az csatlakozzon ide is.

Adatok:
League Name: Just 4 Fun
League Id: 19797
League Password: eurobarca

Beállítások:
- Total points(mindenki mindenki ellen, nincsenek párosítások, folyamatosan számolja az elért pontokat, akinek a végén a legtöbbje van, az nyert.)
- Live Snake Draft
- 1 játékos akrhányszor draftolható
- Nincs csere, nincs FA lista
- Csapatösszetétel: 2G, 2F, 1C, 2 FLEX
(Nincs kispad, hogy ne lehessen/kelljen naponta csapatot állítani)
- Pontozás: egyelőre az alapot hagytam, később még állíthatunk rajta
- Draft: Az időpontot beszéljük majd meg. Szerintem nem feltétlen kéne a másikkal egy időben, hogy a másikra maximálisan lehessen koncentrálni. Ennél aki esetleg nincs oda a draftért, annak nem is kell megjelennie. Egy pre draft rankinggal szerintem mindent el lehet intézni, mivel mindenki azt viszi akit akar. Itt nem lesz olyan, hogy benyúlnak előled valakit. (Az a javaslatom, hogy lehetne ez hamarabb, mint a normál ligás draft. Ez nem igazán éles, így itt aki esetleg addig nem tenné meg, az is kipróbálhatja, hogy hogyan is működnek ezen az oldalon a dolgok és a másik, normál ligában már tapasztaltabban ül le draftolni.)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.04.23. 21:05:20

Köszi skacok a tájékoztatást! Már jelentkeztem is! Rettegjetek:) Csak érjek rá a drafton...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:59:04

Én is benne vagyok a Just 4 Fun-ban.
Nekem jó lesz a péntek este.

kanty! Lejjebb leírtam. :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.23. 20:57:33

Kalap1988 írta:Regisztráltam én is, viszont a pénteki draft kapcsán nem lehet 8 órát kérni? Kinek van ellenvetése. Kosarazom aznap és kb akkor érek haza.
Nekem úgy néz ki, h jó. Csak maradjon péntek. :)
Ahogy látom a dupla draft leszavazódott. :)

Amúgy valamiért nem tudok belépni. Ha keresőbe írom, akkor kidobja, de ha be akarok lépni, akkor kiírja, h privát liga.

Szerk:
Fun ligába is benne vagyok.

Szerk:
Fcbarcanámbőrsz köszi. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.04.23. 21:03:52-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.04.23. 20:55:51

socio66 írta:
egyébként az 'eredeti' ligának akkor vége van?
Még van 4 játéknap. De amúgy te is benne vagy még :P
neobarca írta:Amúgy a régiben Cumbee és Game nem fognak összecsapni? Vagy nem látom az eredményüket...
Nem, mivel rohadt jó fej voltam, inkább átengedtem a győzelmet meslija-nak és ő került össze Cumbee-val a döntőben.
Cumbee írta: Just 4 fun!
+1!
Kalap1988 írta:Regisztráltam én is, viszont a pénteki draft kapcsán nem lehet 8 órát kérni? Kinek van ellenvetése. Kosarazom aznap és kb akkor érek haza.
Ha 1-1,5 óra alatt lemegy a draft, akkor a 8 órában is benne vagyok.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:49:02

Regisztráltam én is, viszont a pénteki draft kapcsán nem lehet 8 órát kérni? Kinek van ellenvetése. Kosarazom aznap és kb akkor érek haza.
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.23. 20:39:59

Tényleg ezt lehagytam, nekem is megoldható a draft ideje.

A fun liga is érdekelne, szólj Cumbee, ha lesz belőle valami ;)
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:39:23

fcbarca0827 írta:Akkor:
Leagues - Join League - Private League Signup és írd be, amiket lejjebb írtam.
Köszi, így ment! Komolyan mondom nem értem miért vagyok ilyen nehézkes... Pedig minden másban úgy suhanok, mint kés a vajon... Nézzétek el nekem! :oops: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.23. 20:37:55

Ordog írta:Indul valami új fantasy NBA liga?:) PO-ra v. mi a manó? Nincs kedvem visszaolvasni 20ezer karaktert, vki válaszoljon dióhéjban pls h most mi ez a nagy felhajtás:)

Mert lehet érdekel...
Igen indul egy kifejezetten PO-ra kitalált liga. http://www.fantasypostseason.com/league/19634
Itt találod meg, ha ezt nem látod, akkor a liga neve Eurobarca League a kód meg eurobarca ha jól emlékszem.:D De lentebb leírtam, ha mégsem ez lenne.
Közben nem tudom, hogy látta-e aki már regisztrált, csináltam 1 pár módosítást a lebonyolításban, de messze nem végleges még ez sem. Néhány dolgot csak akkor tudunk véglegesíteni, ha meglesz a végső létszám. Arra gondoltam, hogy szerda estig (mondjuk 8-ig) lehessen jelentkezni, addig aki akar agyaljon a lebonyolításon, utána összeszedjük az ötleteket megbeszéljük és véglegesítjük a dolgokat.
A péntek esti 7 órás draftra eddig csak pozitív válasz jött, ha valakinek nem jó, akkor szóljon. Alap esetben szerintem célozzuk meg ezt, ha meglesz a létszám és nem lesz ellenvetés akkor marad is majd. Aki akar az addig tud jelentkezni mock draftokra, hogy tesztelje a rendszert, arra készüljetek fel, hogy eléggé más mint a Yahoo!-s.

Just 4 Fun!
Lentebb kérdeztem már, lehet, hogy elkerülte a társaság figyelmét.(Vagy csak szimplán senkit nem érdekel.:D) Egy teljesen fun ligát találtam ki. A lényeg, hogy van 1 draft és más semmi. Mindent tiltunk szezon közben, szóval a végső eredményt a draft döntené el. Nem lenne korlátozva, hogy egy játékos hányszor draftolható, magyarán mindenki összerakhatna magának egy All-Star válogatottat. Az érdekesség itt kb annyi, hogy kiderülne, hogy kinek mi az All-Star csapata a PO-ra. Közben nem kéne foglalkozni vele, PO végén meg megnéznénk, hogy melyik csapat nyert. Érdekel ez esetleg valakit?

Szerk.: Na közben megelőztetek és normálisabban leírtátok, hogy hogyan kell csatlakozni.:D Thx

@kamaj
Thx, de még nincs vége. lijacska-val még nagyban küzdünk a végső győzelemért. Bár tény, hogy neki mostanában nincs szerencséje, szal most elég jól álok, de még van 4 nap, még bármi megtörténhet.
Akkor +1 a péntek 7 órának. A fub ligát meg szerintem 4 ember után már elindítom, kb mind1 a létszám, mivel úgy tervezem, hogy nem lesz vele folyamatos macera nem gond, ha komolytalanul kevesen leszünk.:D

@neobarca
Nem, végül mi külön ágra kerültünk. Most lijacska-val döntőzöm, Game pedig nagyban fightol Eazzy-vel a bronzért.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.23. 21:04:09-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:36:20

Amúgy a régiben Cumbee és Game nem fognak összecsapni? Vagy nem látom az eredményüket...

kamaj
Capitá del Barça

2012.04.23. 20:35:43

Ördög: igen indul egy a PO-ra, érdekes lesz az biztos :) És a lényeg: http://www.fantasypostseason.com/ regisztrálsz majd miután ez megvolt, league fülön rámész a join league-re és ott a private league. Ide beírod hogy az ID-t ami 19634 jelszó pedig eurobarca. Ezt Neonak is küldöm ám :)

hoppá fcbarca megelőzött

A többszöri draft meg nekem mindegy, ami lesz az nekem is jó, a többi szabályt nem is értem, szóval a szakik eldöntik :D. Yahoo-nál is ez volt, hogy semmit sem értettem, remélem itt is belerázódok majd.

És legutolsó sorban gratulálok Cumbeenak a bajnoksághoz, illetve minden helyezettnek is. Ti vagytok a krémek krémje, de jövőre rettegjetek, mert mindenki fogadkozik (én is), hogy jobbak leszünk :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2012.04.23. 20:37:55-kor.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:35:27

neobarca írta:
fcbarca0827 írta:neobarca!
Jobb felső sarokban: Leagues - Search Leagues
Ide írd be, hogy eurobarca és kidobja.
Mondom, hogy csak velem van a baj... Konkrétan rákattintok, és ezt írja ki: This league is private and you are not authorized to view this page.
Akkor:
Leagues - Join League - Private League Signup és írd be, amiket lejjebb írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.04.23. 20:36:33-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:33:43

fcbarca0827 írta:neobarca!
Mondom, hogy csak velem van a baj... Konkrétan rákattintok, és ezt írja ki: This league is private and you are not authorized to view this page.

fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.23. 20:30:24

Ordog írta:Indul valami új fantasy NBA liga?:) PO-ra v. mi a manó? Nincs kedvem visszaolvasni 20ezer karaktert, vki válaszoljon dióhéjban pls h most mi ez a nagy felhajtás:)

Mert lehet érdekel...
Így van, a PO-ra talált cumbee egy másik Fantasyt.
http://www.fantasypostseason.com
A Liga ID pass-a: 19634
A Liga kódja: eurobarca

neobarca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.04.23. 20:35:53-kor.
Válasz küldése