Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van.neobarca írta:Egy valami még mindig nem világos számomra, de valszeg azért, mert nem olvastam vissza rendesen. Nézzétek el nekem, elég bajom van így is.![]()
![]()
Akkor most ha kiesik a csapat ahol a játékosom van a valóságban akkor mi van? Emberhátrányba kerülök? Mert ha igen akkor kb mindenki rá fog menni a PO esélyes csapatok playerjeire...
Na hát ez írtam én isCumbee írta: Nem értem félre.Azért van ez az egy hét, hogy megtaláljuk azokat a beállításokat, amik mindenki számára szimpatikusak. Az alap dolgokat egyébként úgy akartam, hogy pont: 1*-es, AST/REB 1.5*-ös, BLK/STL 2*es, csak ezek szerint az 1.5-öt vagy rosszul írtam be, vagy alapból nem fogadja el. A 30+ tényleg kicsit sok lett, de én a TD-t bőven jutalmaznám, úgyis nagyon ritkán van.
Az alap egyébként ez:
Category Default Value
Per 3 PT 0.0
Double-Double 3.0
Triple-Double 8.0
30+ Points 5.0
FG >= 50% (Min. 8 attempts) 0.0
Tőlem maradhat ez, de én a 3pt-t 1-el azért jutalmaznám és az 50%+-nak is adnék valamennyi bónuszt.
Nem értem félre.Bob_Marley írta:Véleményem szerint az alap értékek jók amit pl a múltkor írtam a 3pt és az 50% FG-re kellene érték, de pl a 30+os 10szeres értéknél megint attól félek, hogy átmegy, hogy a pontdobók sokkal többet fognak érni!És akkor pl a Bryant féle 10%kal dobok a mezőnyből de összevakarok 31 pontot megint iszonyatosan megdobja a pontokat!
Alap értékek szerintem ott jók voltak!Ráadásul egy TD érjen már többet mint egy 30+os meccs!
Csak hogy értse mindenki ami változások voltak!10ről 9re csökkent a roster 1 C van 2 guard 2 F 2 Flex 2 Bench
FA mozgások száma 15 lett 10ről!
Waiver lista elvileg most All time, de szerintem az is úgy jó ha adott nap végeztével rendezi a rendszer, s átlöki!
Dupla-dupla 3 pont helyett 5öt ér
3 pontos 1 pontot
High Fg % 5 pontot
Steal 2 pontot eddig 1 volt
TD 10 pontot
30+ meccs 10 pontot
Blokk is 2 pont
Alap értékek szerintem jók voltak, de én nem akarok itt "rendezkedni" félre ne értsd Cumbee, csak úgy logikázva meg végig gondolva a dolgokat pl így megint a pontdobások felé billen kőkeményen a mérleg!
Csak állítgattam 1-2 dolgot, amit jónak gondoltam. Ha nem tetszik nektek, akkor beszéljük meg, hogy mik legyenek az értékek és átrakom őket arra.Bob_Marley írta: szerk: most látom volt 1-2 beállítás változás
Akkor most total pontos liga lesz a rendes eurpobarca is ?
Meg a pont beállításoknál van 1-2 változás?Ne adjunk már ilyen bónusz szorzókat márAz alap miért nem volt jó?
Nekem úgy néz ki, h jó. Csak maradjon péntek.Kalap1988 írta:Regisztráltam én is, viszont a pénteki draft kapcsán nem lehet 8 órát kérni? Kinek van ellenvetése. Kosarazom aznap és kb akkor érek haza.
Még van 4 játéknap. De amúgy te is benne vagy mégsocio66 írta:
egyébként az 'eredeti' ligának akkor vége van?
Nem, mivel rohadt jó fej voltam, inkább átengedtem a győzelmet meslija-nak és ő került össze Cumbee-val a döntőben.neobarca írta:Amúgy a régiben Cumbee és Game nem fognak összecsapni? Vagy nem látom az eredményüket...
+1!Cumbee írta: Just 4 fun!
Ha 1-1,5 óra alatt lemegy a draft, akkor a 8 órában is benne vagyok.Kalap1988 írta:Regisztráltam én is, viszont a pénteki draft kapcsán nem lehet 8 órát kérni? Kinek van ellenvetése. Kosarazom aznap és kb akkor érek haza.
Köszi, így ment! Komolyan mondom nem értem miért vagyok ilyen nehézkes... Pedig minden másban úgy suhanok, mint kés a vajon... Nézzétek el nekem!fcbarca0827 írta:Akkor:
Leagues - Join League - Private League Signup és írd be, amiket lejjebb írtam.
Igen indul egy kifejezetten PO-ra kitalált liga. http://www.fantasypostseason.com/league/19634Ordog írta:Indul valami új fantasy NBA liga?:) PO-ra v. mi a manó? Nincs kedvem visszaolvasni 20ezer karaktert, vki válaszoljon dióhéjban pls h most mi ez a nagy felhajtás:)
Mert lehet érdekel...
Akkor:neobarca írta:Mondom, hogy csak velem van a baj... Konkrétan rákattintok, és ezt írja ki: This league is private and you are not authorized to view this page.fcbarca0827 írta:neobarca!
Jobb felső sarokban: Leagues - Search Leagues
Ide írd be, hogy eurobarca és kidobja.
Mondom, hogy csak velem van a baj... Konkrétan rákattintok, és ezt írja ki: This league is private and you are not authorized to view this page.fcbarca0827 írta:neobarca!
Jobb felső sarokban: Leagues - Search Leagues
Ide írd be, hogy eurobarca és kidobja.
Így van, a PO-ra talált cumbee egy másik Fantasyt.Ordog írta:Indul valami új fantasy NBA liga?:) PO-ra v. mi a manó? Nincs kedvem visszaolvasni 20ezer karaktert, vki válaszoljon dióhéjban pls h most mi ez a nagy felhajtás:)
Mert lehet érdekel...