Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja, Durant-et "pihentetted" Slither ellenEazzy írta: Beállítottam tegnap is, ma is már, természetesen a te játékodat azért nem akarom elrontaniTényleg nem direkt volt...Slithernél is padoztattam Durantot? Hát kell neki néha a fejmosás, hogy tudja nem érinthetetlen
Beállítottam tegnap is, ma is már, természetesen a te játékodat azért nem akarom elrontaniGame90 írta:Na jó, hagyjuk már, én nem dőlök be neked. Slither ellen ugyanezt csináltad, aztán őt is megverted, nálad ez a taktika már bevált egyszerEazzy írta:Ja hogy van bronzmeccs is...áhá, jókor tudom megBár igazából engem ez nem igazán érdekel, bronzmeccs a legalja kategória, minek, úgyis a győzelem a lényeg. Már így buktam is amúgy, Durant padon megint
![]()
De ha nem is veszed már komolyan a dolgot, azért állítsd már be a csapatodat, köszöntem.
Hasonló véleményen vagyok, annyi különbséggel, hogy nem lesz olyan nehéz Cumbee győzelme. Wade túl sokat fog pihenni ahhoz hogy komoly esélyei legyenek Ijacskának.Game90 írta:
Döntőről vélemények? Én meslija-nak szurkolok, de szerintem Cumbee ha nehezen is, de behúzza.
Na jó, hagyjuk már, én nem dőlök be neked. Slither ellen ugyanezt csináltad, aztán őt is megverted, nálad ez a taktika már bevált egyszerEazzy írta:Ja hogy van bronzmeccs is...áhá, jókor tudom megBár igazából engem ez nem igazán érdekel, bronzmeccs a legalja kategória, minek, úgyis a győzelem a lényeg. Már így buktam is amúgy, Durant padon megint
Szurkolok neked, hogy meglegyen az 5. hely.Slither írta: Meglett volna ha nem vagy balfék.
Vagy nemSlither írta:Úgy néz ki hogy Game megint összehoz egy upsetet.![]()
Ha van Babbitt, akkor 8-6 nekem. De az év lúzere díj simán az enyém, gyakorlatilag saját magamat vertem meg a végén. Annyit gondolkodtam, hogy ki lenne a jó megoldás triplára, hogy mire behúztam Babbitt-ot FA-ról, már nem tudtam őt betenni a csapatba, ennyin múlt, hogy most nem veled döntőzömCumbee írta: szerk.2: Na vége! Lijacska-val játszom a döntőt. Game most nem lennék a helyedben. Ha nem felejted el betenni Babbitt-ot, akkor megvan a meccs egy x-re és akkor az alapszakaszban elért győzelmednek köszönhetően te jutsz tovább.
Most látom csak. Köszi így utólag is, jó kis párharc volt.socio66 írta:gratulálok Cumbee,számodra ez egy jó bemelegítés volt a rájátszás további szakaszára,én pedig örülök már annak is,hogy itt lehettem, bár egy kört jó lett volna menni.
rájöttem közben,hogy csak a végetért meccsek pontjai íródnak jóvá a tabellán.kanty írta:Nem lehet az, h annak a játékosnak még játszottak utána a játékosai és így gyűjtött még pontot?csababarca írta:fantasy premier league játkhoz kérdés.
Hogy van az,hogy vezettem valaki előtt, aki az aktuális fordulóban 18pontot szerzett eddig,én 28at,és megelőzött 4 ponttal? ez hogy lehet? nem adtam el senkit az előző fordulóban, 7. voltam pár ponttal vezetve,nőnie kellett volna a különbségnek,ehhez képest csökkent,sőt megelőzött.
és már nem először figyeltem meg,hogy 10-20 ponttal gyűjtök többet valaki előtt,de mégis megelőzött.
Nem lehet az, h annak a játékosnak még játszottak utána a játékosai és így gyűjtött még pontot?csababarca írta:fantasy premier league játkhoz kérdés.
Hogy van az,hogy vezettem valaki előtt, aki az aktuális fordulóban 18pontot szerzett eddig,én 28at,és megelőzött 4 ponttal? ez hogy lehet? nem adtam el senkit az előző fordulóban, 7. voltam pár ponttal vezetve,nőnie kellett volna a különbségnek,ehhez képest csökkent,sőt megelőzött.
és már nem először figyeltem meg,hogy 10-20 ponttal gyűjtök többet valaki előtt,de mégis megelőzött.
Nem mintha eddig ő lenne a szezon igazolása, de sebaj, majd mostantól belehúz! Legalább bosszút tud állni a hűtlen tulajdonosán, aki az első kisebb problémánál elhagyta.Eazzy írta:Hát az ilyen autóbalesetek azért nem játékok, pihenje csak ki magát szépen a hétenEgyébként is nem fair, hogy én őt húztam drafton, erre behúztad má mittomén mikor.