Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.21. 13:03:02

Ott van leírva minden az oldalon: http://www.fantasypostseason.com/playof ... basketball

[auto_cenzúra] van ha rossz csapatból választ az ember. :wink:
PCsabi
aka Game90

2012.04.21. 12:56:35

+1!

Cumbee, várjuk a szabályokat :)

Szerk.: ha összejön minimum 8 ember, akkor én benne vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.04.21. 13:05:47-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.21. 12:34:49

Ugyanaz. Benne vagyok, csak előtte valaki tisztázza a szabályokat. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.21. 12:07:59

Én is benne lennék, de engem is érdekelne, hogy mi van akkor ha az első körben elhullik a csapatom felének csapatai? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.21. 09:53:44

Mik a beállítások?
Illetve milyen a pontozási rendszer, meg alapból hogy van kivitelezve, hogy a csapatok ugye folyamatosan kiesnek?!
Ergo egy Miami játékos pl többet ér mint mondjuk egy Philly!

Én benne lennék, viszont jó lenne ezeket tudni!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.21. 01:03:22

Van kedve valakinek a playoff alatt is egy kis mókára? Találtam 1 oldalt, ahol most lehet indítani ligákat, amik a playoff alatt zajlanak majd. Itt az oldal: http://www.fantasypostseason.com
Csináltam 1 ligát, a beállításokat meg kell majd beszélnünk, mert kicsit más mint a Yahoo!-s liga.
A liga neve: Eurobarca Playoff League
a kód: eurobarca
Live draftot a max 15 fős ligákban lehet csak csinálni, így egyelőre annyira állítottam a max létszámot, de ha kell, lehet emelni.
PCsabi
aka Game90

2012.04.20. 13:05:19

Eazzy írta: Beállítottam tegnap is, ma is már, természetesen a te játékodat azért nem akarom elrontani :D Tényleg nem direkt volt...Slithernél is padoztattam Durantot? Hát kell neki néha a fejmosás, hogy tudja nem érinthetetlen :D
Jaja, Durant-et "pihentetted" Slither ellen :D De szerdán csodálkoztam, hogy Turner/Jason Smith kimaradt nálad, Kaman már 2-3 meccse nem is játszott.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy ha múlthéten nem vagyok balfék, akkor most hogyan állnék Cumbee ellen, hát, engem is alázna 10-4-1-re... :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.18. 11:32:23

Game90 írta:
Eazzy írta:Ja hogy van bronzmeccs is...áhá, jókor tudom meg :D Bár igazából engem ez nem igazán érdekel, bronzmeccs a legalja kategória, minek, úgyis a győzelem a lényeg. Már így buktam is amúgy, Durant padon megint :D
Na jó, hagyjuk már, én nem dőlök be neked. Slither ellen ugyanezt csináltad, aztán őt is megverted, nálad ez a taktika már bevált egyszer :P

De ha nem is veszed már komolyan a dolgot, azért állítsd már be a csapatodat, köszöntem.
Beállítottam tegnap is, ma is már, természetesen a te játékodat azért nem akarom elrontani :D Tényleg nem direkt volt...Slithernél is padoztattam Durantot? Hát kell neki néha a fejmosás, hogy tudja nem érinthetetlen :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.17. 19:02:02

Game90 írta:

Döntőről vélemények? Én meslija-nak szurkolok, de szerintem Cumbee ha nehezen is, de behúzza.
Hasonló véleményen vagyok, annyi különbséggel, hogy nem lesz olyan nehéz Cumbee győzelme. Wade túl sokat fog pihenni ahhoz hogy komoly esélyei legyenek Ijacskának.
PCsabi
aka Game90

2012.04.17. 13:48:40

Eazzy írta:Ja hogy van bronzmeccs is...áhá, jókor tudom meg :D Bár igazából engem ez nem igazán érdekel, bronzmeccs a legalja kategória, minek, úgyis a győzelem a lényeg. Már így buktam is amúgy, Durant padon megint :D
Na jó, hagyjuk már, én nem dőlök be neked. Slither ellen ugyanezt csináltad, aztán őt is megverted, nálad ez a taktika már bevált egyszer :P

De ha nem is veszed már komolyan a dolgot, azért állítsd már be a csapatodat, köszöntem.

Döntőről vélemények? Én meslija-nak szurkolok, de szerintem Cumbee ha nehezen is, de behúzza.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.17. 09:46:16

Ja hogy van bronzmeccs is...áhá, jókor tudom meg :D Bár igazából engem ez nem igazán érdekel, bronzmeccs a legalja kategória, minek, úgyis a győzelem a lényeg. Már így buktam is amúgy, Durant padon megint :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.16. 23:38:26

Nem privátban írok hanem ide Game :D
Te tényleg mekkora balfék vagy :lol:
Itt szurkolok neked, erre elnyered a citromdíjat :D
Teljesen abban a hitben voltam, hogy megnyerted, s készülhetsz a döntőre, ezért is írtam pár FA tippet, de így :D

Hihetetlen, azért sok szerencsét a bronzmeccshez, a játékosokat ha berakod lehet jó vagy :D

Viccet félre téve Game mit csináltál, itt szurkoltunk neked, hogy underdogként kerülj előre, erre így elcseszed... :D Haragszom rád :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.16. 20:23:22

Slither írta: Meglett volna ha nem vagy balfék. :lol:
Szurkolok neked, hogy meglegyen az 5. hely.

Nem.

:twisted: :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.16. 17:31:01

Game90 írta:
Slither írta:Úgy néz ki hogy Game megint összehoz egy upsetet. :D
Vagy nem :D
Meglett volna ha nem vagy balfék. :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.04.16. 12:01:56

Slither írta:Úgy néz ki hogy Game megint összehoz egy upsetet. :D
Vagy nem :D
Cumbee írta: szerk.2: Na vége! Lijacska-val játszom a döntőt. Game most nem lennék a helyedben. Ha nem felejted el betenni Babbitt-ot, akkor megvan a meccs egy x-re és akkor az alapszakaszban elért győzelmednek köszönhetően te jutsz tovább.
Ha van Babbitt, akkor 8-6 nekem. De az év lúzere díj simán az enyém, gyakorlatilag saját magamat vertem meg a végén. Annyit gondolkodtam, hogy ki lenne a jó megoldás triplára, hogy mire behúztam Babbitt-ot FA-ról, már nem tudtam őt betenni a csapatba, ennyin múlt, hogy most nem veled döntőzöm :) Meg az sem jött túl jól, hogy Dragic 1/2 tripla után kihagyott hármat, miközben Afflalo 0/1 után bedobott kettőt... De annyi szerencsém volt már a fantasy-ban, hogy már várható volt, hogy valami balszerencse is ér.

Meslija, grat, igazából megérdemelted, mert Maggette és Ray Allen egész héten nem játszott + Kidd, Wade és Jamison is kihagyott 1-1 meccset, szóval egészséges kerettel simán vertél volna, nekem meg nem ártott volna még pluszban 1-2 extra teljesítmény. És sajnos megszakadt a 6 meccses győzelmi sorozatom :?

De komolyra fordítva a szót, igazából így akartam, mert:
1. az utolsó héten nem hiányzott Cumbee-tól egy hatalmas alázás (de 26/27-én azért ránézek a statokra és ha jobban állok, mint te, akkor fejbe lövöm magam).
2. Eazzy ellen kezdtem a fantasy-t, vele is akartam befejezni, azért a 3-12-ért vissza akarok neki vágni... :P
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.16. 09:14:40

Grat Cumbee! Sajna nem tudtam szorossá tenni, pedig legutóbb megvertelek, persze sokkal mákosabb körülmények között!
Azt hiszem kihoztam ebből a szezonból a maximumot, még rájátszásra sem számítottam, erre egy jó nagy upsettel megvertem Slither, ez mindenért kárpótol, persze majd a legjobb az lesz, amikor a szemtől szemben állva nevethetlek ki majd :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.16. 02:39:48

Mekkora harc megy itt kérem.:D Game nem játszatta Babbitt-ot, így most a Dragic-Afflalo párbajon dől el, hogy ki jut tovább. 8-7 az állás és gyakorlatilag 3 pontos dobó párbaj lesz, Lijacska vezet 1 hármassal, Game meg 0,6%-al a 3PT%-ban. Ennél kiegyenlítettebb párharc nem nagyon lehetne.:D
Ha nem történik óriási csoda, akkor én úgy néz ki, hogy komoly izgalmak nélkül tovább tudok jutni. Eazzy a héten ahogy látom nem nagyon tudott foglalkozni a játékkal, így végül elmaradt a szoros végjáték.
A következő kör, bárki is lesz az ellenfelem, nagyon érdekes lesz. Gyakorlatilag beülünk egy orosz rulett party-ba és imádkozunk, hogy ne a mi csapatunknál legyen a több DNP-CD/kamusérülés. Igazi playoff hangulatú összecsapás lesz, ahol bármi megtörténhet.:D

szerk.:
socio66 írta:gratulálok Cumbee,számodra ez egy jó bemelegítés volt a rájátszás további szakaszára,én pedig örülök már annak is,hogy itt lehettem, bár egy kört jó lett volna menni. :)
Most látom csak. Köszi így utólag is, jó kis párharc volt.

szerk.2: Na vége! Lijacska-val játszom a döntőt. Game most nem lennék a helyedben. Ha nem felejted el betenni Babbitt-ot, akkor megvan a meccs egy x-re és akkor az alapszakaszban elért győzelmednek köszönhetően te jutsz tovább.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.15. 11:31:32

Úgy néz ki hogy Game megint összehoz egy upsetet. :D
Ijacskánál nem jöttek jól a sérülések, de Maggettet pl. már csütörtökön kirakhatta volna egy használható emberért, és máris jobban állna. Most úgy néz ki hogy Csabi akár egy 9-6-os győzelmet is arathat, feltéve ha mindenki hozza a tőle várhatót. :wink:

Socionál szerencsére Howard nem játszik, így talán megtartom azt a minimális előnyt. Lee kiesésével viszont eléggé meggyengült a keretem, ha továbbjutok, akkor már csak az emberelőnyömben bízhatok. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.11. 21:06:46

kanty írta:
csababarca írta:fantasy premier league játkhoz kérdés.
Hogy van az,hogy vezettem valaki előtt, aki az aktuális fordulóban 18pontot szerzett eddig,én 28at,és megelőzött 4 ponttal? ez hogy lehet? nem adtam el senkit az előző fordulóban, 7. voltam pár ponttal vezetve,nőnie kellett volna a különbségnek,ehhez képest csökkent,sőt megelőzött.
és már nem először figyeltem meg,hogy 10-20 ponttal gyűjtök többet valaki előtt,de mégis megelőzött.
Nem lehet az, h annak a játékosnak még játszottak utána a játékosai és így gyűjtött még pontot?
rájöttem közben,hogy csak a végetért meccsek pontjai íródnak jóvá a tabellán.
szóval minden rendben :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.11. 21:05:59

csababarca írta:fantasy premier league játkhoz kérdés.
Hogy van az,hogy vezettem valaki előtt, aki az aktuális fordulóban 18pontot szerzett eddig,én 28at,és megelőzött 4 ponttal? ez hogy lehet? nem adtam el senkit az előző fordulóban, 7. voltam pár ponttal vezetve,nőnie kellett volna a különbségnek,ehhez képest csökkent,sőt megelőzött.
és már nem először figyeltem meg,hogy 10-20 ponttal gyűjtök többet valaki előtt,de mégis megelőzött.
Nem lehet az, h annak a játékosnak még játszottak utána a játékosai és így gyűjtött még pontot?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.11. 21:00:23

fantasy premier league játkhoz kérdés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lijacska
Jugador del Barça

2012.04.10. 23:04:19

Game, állítsd be a rostert, ha később végzed el, nem szóltam semmit.
Ha a mérkőzések kezdetéig nem lesz véletlenül változás,

slither akár beállíthatod te is, persze ha itt leszel.
socio66

2012.04.09. 20:47:02

gratulálok Cumbee,számodra ez egy jó bemelegítés volt a rájátszás további szakaszára,én pedig örülök már annak is,hogy itt lehettem, bár egy kört jó lett volna menni. :)
azért látom van még vigaszág,bár nem tudom nekem mennyiben lesz az vigasz,hogy Slither a mostani vereségéért elver,mint jég a határt. :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.09. 20:43:22

Eazzy írta:Hát az ilyen autóbalesetek azért nem játékok, pihenje csak ki magát szépen a héten :D Egyébként is nem fair, hogy én őt húztam drafton, erre behúztad má mittomén mikor.
Nem mintha eddig ő lenne a szezon igazolása, de sebaj, majd mostantól belehúz! Legalább bosszút tud állni a hűtlen tulajdonosán, aki az első kisebb problémánál elhagyta.:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.09. 20:35:54

Hát az ilyen autóbalesetek azért nem játékok, pihenje csak ki magát szépen a héten :D Egyébként is nem fair, hogy én őt húztam drafton, erre behúztad má mittomén mikor.
Válasz küldése