Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:Miki erről beszélt:
http://www.youtube.com/watch?v=0GLI6MAlIWY
Ezt pedig még az egyetemen csinálta a gyerek:
http://www.youtube.com/watch?v=K7hbzpZilJE
Valami hatalmas volt.Fetrengtem az ágyon.ozsimiki írta:Te jó isten ,mit csinált Jackson???? Phily-s srác![]()
![]()
most nézem ismétlést s1en...gyerek futott tács dámmra, erre flegma és eldobta a lasztit úgy,h nem volt még bent a lába
![]()
jött is a challenge...
Grecki, hát mit szóltál ehhez![]()
![]()
tácsdám meglett mert mákjára nem szedte fel senki a bogyót,így 1 yardról jöttek,és megcsinálták,de akkor is, ez óriási hülyeség volt.
mert még újonc a srác de majd belejönozsimiki írta:Te jó isten ,mit csinált Jackson???? Phily-s srác![]()
![]()
most nézem ismétlést s1en...gyerek futott tács dámmra, erre flegma és eldobta a lasztit úgy,h nem volt még bent a lába
![]()
jött is a challenge...
Grecki, hát mit szóltál ehhez![]()
![]()
tácsdám meglett mert mákjára nem szedte fel senki a bogyót,így 1 yardról jöttek,és megcsinálták,de akkor is, ez óriási hülyeség volt.
X szted mire írtam h izgulni akarok este?A vacsora csatára?Xzibit25 írta:xD.az szép.De ha meg akarod nézni akk nézd 19:30-kor a sport 2-t.Barcaforever írta:Direkt nem néztem meg sehol a Dallas-Phil meccs eredményét, h tudjak izgulni este.Erre kapcsolgatom a tv-t és CNN-en pont mutatták az eredményt.
xD.az szép.De ha meg akarod nézni akk nézd 19:30-kor a sport 2-t.Barcaforever írta:Direkt nem néztem meg sehol a Dallas-Phil meccs eredményét, h tudjak izgulni este.Erre kapcsolgatom a tv-t és CNN-en pont mutatták az eredményt.
Mire vagy kíváncsi?A denver ellen jól futott, nem tudom pontosan hány yard-ot tett meg, de hozta magát.G-Jay írta:Hello! Valaki megszánna egy kis infóval, hogy mizujs LT-vel?
Jah és természetesen GO PHILLY!!!
G.
Valóban nagy csatának ígérkezik,érdemes lesz megkukkantani.Bízom benne,h Romoék eljutnak a Superbowlba és ha már ott vannak,nyerjék is meg!Xzibit25 írta:Hajrá DallasMaster19 írta:Este Philly-Dallas!Ajánlom mindenkinek![]()
Hajrá Philly![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez komolyKrojf írta:Barcaforever Koma!
Tom Brady valóban kihagyja a teljes szezont!
Matt Casselre hárul az idény a N. E. P.-nál!
K.