2011.09.25. 19:21:46
Azért rég rossz,hogy egy ereje tejében lévő, úgymond csúcséveit taposó pilóta folyamatos hibáit veted össze Schumi visszatérése utáni hibáival, esetleges figyelmetlenségeivel. Míg Hamilton jelenlegi top3as pilóta (igaz ez év alapján minden mással jellemezhetném, mint ezzel) addig Schumi sajnos nem tudta ott folytatni 40+évesen ahol abbahagyta 2006ban. Ezen okokat már én is leírtam.
Mindenesetre épp ezért sem említeném egy mérlegen kettejük hibáit,és azok következményeit.
Az a kifogás meg engem nem hat meg,hogy szegény ideges hogy nem állt össze úgy a csomag,ahogy. Mint írtam, minden pilótának jóval több olyan éve lesz,amikor így lesz, mintsem olyan, amikor minden klappol,és VB egyik fő esélyese lehet. A 7szeres világbajnok Schumachernél is így volt ez, több olyan éve volt,amikor a nyalóka rossz végén volt,mint amikor a jón.
Hamiltonnál is így lesz, szóval ezzel jönni,hogy "megértem mert szegény nem a VBéért küzd,persze hogy lebontja a mezőnyt 3versenyenként" (tudom,nem így írtad) számomra abszurd. Ennyi erővel Heidfeld anno, két futamonként kivégzett volna pár pilótát.
Nah de ezzel nem Te,inkább mások jöttek mint érvvel,hogy szegény Hami milyen frusztrált lehet.
Azt meg,hogy "nekünk" milyen jól jön,h hibázik,meg a sajtónak, valamivel csak elérte,hogy ráragadtak ezek a dolgok. Időmérőn is mit próbált meg ott Massa ellen, teljesen felesleges szituációban. (ennyi erővel le is maradhatott volna,ahogy utána tette azt Massa)
sok esetben jó látni,ahogy vezet, sőt örülök,ha hátrábbról rajtol,mert akkor garantált,hogy az előtte lévőket üldözi keményen,de nála a keménység szó szerint érthető, és egy olyan sportban ahol a legkisebb érintés kieséssel, boxxal végződik, nem fér bele legtöbbször. és nem tetszik.
na részemről ennyit.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.