Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Schumacher is ugyanúgy kritikán aluli, ahogy megoldja ezeket a szituációkat, ugyanis ő is jóval gyorsabb azoknál, akiknek nekiment. Schumi se először hibázott ebben az évben. Nektek meg az jött akkor jól, hogy Hamilton is hibázott, így megint mindenki róla beszél. Schumacherről is írtak, hogy túl agresszíven vezet, sok az ütközése, csak azt ezek szerint kevesen olvassák. Az összefoglalást meg nem értem, én ugyanúgy elismertem, hogy Hamilton hibázott, sajnos már nem először a szezonban, pár héttel ezelőtt a szerintem fennálló okokat is leírtam. Egyébként 4 saját hibából elkövetett ütközése volt, a mezőnyben szerintem messze legtöbb előzés és előzési kísérletből, ami nem mentség, de talán majd a jövőben javít rajt, gondolom ő sem akarja tönkretenni a saját versenyeit, mert mindegyikből rosszul jött ki, ha nem is rosszabbul, mint az "áldozat", de ha megnéznénk a mezőny végét, jóval rosszabb arány lenne, csak ő mindig szem előtt van, és a sajtó meg rátesz egy lapáttal. Gondolom megint megkérdezik pl. Laudát, aki megint elmondja, hogy Hamilton nem való a forma 1-be stb.ozsimiki írta: Scooby!
Rád vonatkozva is igaz amit írtam, Hami kocsija,és ő maga is jelentősen gyorsabb volt azoknál akiket megelözőtt,vagy meg kellett volna TISZTÁN előznie. Ha ez lett volna az első esete, nem igen hat meg. Ő ebben az évben (ahogy Te magad is elismered) kritikán aluli,ahogy ezekben a szitukban "mozog".
Nagyon jól jött most nektek,h Schumi is hibázott egy ilyet, csak hogy nem róla írnak folyamatosan ebben az évben,hogy átlép egy határt,és veszélyes a versenyzőtársaira, nem véletlen. Ha nem tud veszíteni,menjen máshova, mert itt márpedig több olyan éve lesz, mint amennyi az Ő dicsőségével végződik. Ahogy ez mindenkire igaz.
Szóval úgy összefoglalva: míg Schumacheresként elismerem,h hibázott, addig Ti kikéritek Hamira a jelzőket, pedig -főleg ebben az évben- igencsak nyilvánvalóak.
Nem akarlak megsérteni,de nekem óriási illúzió rombolás az amit az elmúlt időkben csinál Schumi.El kell ismerni vannak szép futamai,nem ezekről beszélek.De nem ezekről beszélek hanem sajnos több olyan versenye van mint a mai(hibázik,nem figyel a többiekre stb.). Nem sértegetni akarom,hanem az én szememben (Cipész Mihálynak) lejárt az ideje és a háttérben kellene az innovatív erőforrásait kamatoztatni,lehet h több pozitívum lenne benne.ozsimiki írta:Marhára égeti magát, alig van lemaradva csapattársától, nem 1 versenyen meg is verte őt. És ha nincs efféle hiba,vagy technikai gond, behozza oda az autót ahova annak tudása megfelel.
úgy,h egyik legnagyobb kedvencem, minden sportot tekintetbe véve, örülök,hogy itt van, és ennyi évesen is felveszi a kesztyűt, még akkor is, ha többször veri meg csapattársa,mint ahhoz hozzá lenne szokva.
GO SCHUMI!
Szerintem meg igenis nem kellett volna a versenyzésbe visszatérnie,hanem amit az idők alatt megszerzett tapasztalat és egyebeket azokat a versenyzőknek átadni.Mondjuk a Ferrarinál vagy a Mercedesnél tanácsadóként elhelyezkedni,esetleg a fiatal versenyzőkkel foglalkozzon,az ő útjukat igazgassa az F1 felé.Ez lenne az élet az F1 után és nem az h visszajövök és csak égetem magam.Adam Philip írta:Nem hiszem, hogy vissza kéne vonulnia, unatkozik ő otthon.
Remélem jövőre is láthatom őt.
Schumi is hibázott,de rá nem volt jellemző az utóbbi években ugyanez (szétszedi az ellen kocsiját 2versenyenként kicsit túlozva) , mint Hamira. Továbbá Hami a mezőny 2.3.leggyorsabb gépével teszi folyamat tönkre többiek versenyét, vagy épp a sajátját, ha kicsi esze lenne,várna még 1 fél kört,és megúszná ezeket a dolgokat. Nincs neki. = erre a jelző.miihii írta:Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...ozsimiki írta:Ez a Hamilton tényleg egy gyagyás ovis. Már ahogy lereagál dolgokat.
Schumi ügylet meg elsikkad gondolom,mert ő nem gyagyás óvodás,hanem a nagymester,aki nyugodtan nekimehet Pereznek és még ki is esik szegény pára...
Én nem kimagyarázom,hanem azt írom,amit láttam,vagy legalábbis ahogy nekem tűnt a szitu.Az a rárántotta a kormányt nekem úgy tűnt,h lesatuzott,h még nagyon szűken beférjen elé a brazil és már húzta volna mögé a kocsit,h tapadjon rá ála "húskampó" (by Palik) és a kigyprsításból jobban jöjjön ki.Túl szűkre vette,elérte... Szerintem ennyi történt.Te komolyan gondolod,h inkább akarattal ráhúzza a kocsit,h tutira megsérüljön az ő autója és esetleg dobja az egész futamot azért,h Massát is kitegye?Ne mááárrcsababarca írta:éreztem,hogy ha valaki,akkor Te ki akarod majd magyarázni a dolgokat.miihii írta: Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...
Mondjuk nem tudom ezen mit lehet,rárántotta a kormányt,biztos véletlen tette. Főleg ismerve az előéletét. Nem egyedi eset, hogy ne túlozzak minden harmadik futamon van neki valami stiklije.
éreztem,hogy ha valaki,akkor Te ki akarod majd magyarázni a dolgokat.miihii írta: Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...
Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...ozsimiki írta:Ez a Hamilton tényleg egy gyagyás ovis. Már ahogy lereagál dolgokat.
+1socio66 írta:fasság volt,de igazából tök nyilvánvaló az idény eleje óta,hogy semmi esélye nincs a vb címre se neki,se másnak.
ha ez nem így lenne,biztos vagyok benne hogy nem menne bele ennyi necces szituba és használná a fejét,de miután vesztenivalója nincs,így 'bátrabb'.
majd lesz ez még így se.