Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.25. 21:38:26

Schumachernek is voltak ütközései amikor a csúcson volt akkor is, ez benne van, sőt a régieknél is többször előfordult, pl. Senna. Volt olyan év, amikor Webber 2-3 versenyét tönkretette Hamiltonnak, mégse mondta senki rá hogy... Rosberg is nekiment ezen a futamon az ellenfelének, mindkét kocsi kibírta, Hamilton nem ennyire szerencsés. Az meg hogy mindenki azzal jön nem bírja kivárni a megfelelő időt az előzésre nevetséges. Mikor van? Amikor kimennek előle a boxba? Utoléri az előtte lévőt, akkor folyamatosan kell próbálni amikor van rá lehetőség, lehet ha vár még pár kanyart, ugyanolyan ütközés a vége. A lényeg, hogy remélem nem változik a stílusa, csak jobban kell figyelnie meg keveset hibáznia. Abban egyetértek, hogy fejben kell rendbe tennie a dolgokat. Ő olyan fajta, aki nem nyugszik bele, ha nem vb-esélyes a kocsija, csak az a baj mostanában nem is lesz. Schumacher elég rossz példa arra, hogy több olyan éve volt, amikor nem volt vb-esélyes kocsija. Ha a Mercis éveit leszámítjuk (mert mint írtad már 40+ évesen nem tudja hozni a régi formáját), 2006-ig 16 szezonból 5 szezonban nem volt vb-esélyes kocsija(91, 92, 93, 96, 05). Hamiltonnak 5-ből 2 (de lesz ez rosszabb arány is), ami még mindig jobb mondjuk, mint Rosbergnek.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 21:35:13

Részben igaz, de nem mondanám, hogy ratyi az év!Igen van egy Vettel-Rb csomag ami nagyon erős, de ha visszanézzük nagyon sok versenyen azért ott volt a sansz, de mentálisan is annyira erős a kis rohadt német :) , hogy amihez hozzányúl az arany lesz!A második helyért meg kifejezetten éles a verseny!Akkora körbe verés van, hogy hihetetlen!Hamis részre nem reagálnék, már kiveséztük!Schumacher meg azt mondom kettős, mert oké gagyi a csomag ami alatta van, de azért Nico nem egyszer megveri, sőt!
Szóval nézhetjük ezt másik oldalról is!Szóval van még 5 futam és van még bőven mire figyelni!

Alonso meg, hogy nincs versenyben a dobogóért sem, annál jobban semmi nem tesz boldogabbá, így pláne nem ratyi az év :lol:

szerk: idén kapott egy stop & go az öreg, s ez megy, hogy bezzeg más nem, akkor is meg lett indokolva rövid a boxutca, így látták, hogy így lehet kompenzálni a kis "megcsúszását"!
Emlékszem én régebbről a német művész úrra, hogy nyert Hill ellen...erről ennyit!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.09.25. 21:38:34-kor.
Kép
Kép
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.25. 21:28:28

Sebastian Vettel elveszíthet mindent

A német pilóta versenyeit elemezte a Nemzetközi Automobil Szövetség(FIA), és kiszúrt a Red Bull Renault oldalán egy elemet, ami egy légelvezető csövet rejt. A szingapúri futam után a címvédő már csak 1 pontra van a világbajnoki címtől, de lehet ezt a pontot soha nem fogja tudni megszerezni. Az esetet vizsgálják, viszont olyan hírek szivárogtak ki a gyűlésről, hogy a pilótát példátlan büntetéssel sújthatják. Ezek még csak találgatások, de szó van a versenyző pontlevonásáról és a következő 5 versenyről való kizárásáról is. Hogy mi fog megvalósulni ezekből a jövő zenéje, de hogy ebből nem fog jól kijönni a német, bizonyos.
Forrás:F1 hírek
:S
Friss hír:
Jean Todt a FIA elnöke hivatos közleményben értesítette a médiát, hogy a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelt, és csapattársát Mark Webbert, automatikusan diszkvalifikálják a világbajnokság befejező 5 futamáról. Bernie Ecclestone a Formula 1 atyja is kommentálta az esetet: - Nem találom a szavakat. Az elnökségi tagok meghozták a döntést, értenek hozzá. Nem kívánom felülbírálni a döntésüket. Nagyon sajnálom Sebastian-t, nagyon szimpatikus versenyző. A szabályok betartására nagyon oda fogunk figyelni az elkövetkezendő szezonokban. - taglalta Ecclestone úr.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robertfcb 2011.09.25. 22:19:37-kor.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.09.25. 21:26:19

Igazából nagyon elvagyok keseredve.. rb fölény, de óriási.. remélem jövőre feljön a meki és a ferrari is a mercedessel egyetemben ott lesz az élen. Ez így nagyon hardcore.. végignézni.. dög unalom.. Alonso sehol se volt.. Button csinált egy kis izgalmat a végére.. ez az év ahogy elindult úgy kezd vége is lenne, imádom az f1-t, de lehet jó hogy vége lesz.. mert ilyen ratyi egy évet.. sehol sincsenek a csapatok a red bullhoz képest.. Webbert meg hagyjuk már.. SOHA ismétlem SOHA se lesz világbajnok, ő pénzt keres a rb-nél és nem sikert, hagyjuk már ezt az okoskodást czollner böszme gyulától..

Hamiltonnak nem tudom mikor fognak már egy 3 versenyes eltiltást adni, mert idén az az ámokfutás amit művel.. kritikán aluli.. Felipe gratulált is neki, jó is tette.. őrült..

Aki pedig Schumit megkövezi, az sokat nem ért a formula 1-hez, vagy idén kezdte el nézni.. Ez a csomag, autó, a RB, meki, Ferrari után van, nincs benne több, eszi a gumikat, és lassú is, mit kéne vele csinálni? Ez a korszak nem olyan, mint mondjuk 10 éve, hogy egy [auto_cenzúra] kocsival is ki lehetett hozni egy szép eredményt, mert a technika már nem engedi a mai világban. Vagy ha befigyelne, mint kanadában, akkor jön az igazságos DRS zóna.. sajnos..

Remélem jövőre versenyképes lesz a csomag, mondjuk mint idén a ferrari, dobogó közeli stabilan, azzal kiegyeznék nagyon, mert amit szenved vele Schumi.. nem ezt érdemli úgy gondolom.

U: a művészúr meg kaphatott volna egy stop and go-t igazán, ha már Schumachert egy megcsúszásért büntették idén azzal.. ennyit erről.. név kötelez, pénz beszél.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 19:21:46

Azért rég rossz,hogy egy ereje tejében lévő, úgymond csúcséveit taposó pilóta folyamatos hibáit veted össze Schumi visszatérése utáni hibáival, esetleges figyelmetlenségeivel. Míg Hamilton jelenlegi top3as pilóta (igaz ez év alapján minden mással jellemezhetném, mint ezzel) addig Schumi sajnos nem tudta ott folytatni 40+évesen ahol abbahagyta 2006ban. Ezen okokat már én is leírtam.

Mindenesetre épp ezért sem említeném egy mérlegen kettejük hibáit,és azok következményeit.

Az a kifogás meg engem nem hat meg,hogy szegény ideges hogy nem állt össze úgy a csomag,ahogy. Mint írtam, minden pilótának jóval több olyan éve lesz,amikor így lesz, mintsem olyan, amikor minden klappol,és VB egyik fő esélyese lehet. A 7szeres világbajnok Schumachernél is így volt ez, több olyan éve volt,amikor a nyalóka rossz végén volt,mint amikor a jón.

Hamiltonnál is így lesz, szóval ezzel jönni,hogy "megértem mert szegény nem a VBéért küzd,persze hogy lebontja a mezőnyt 3versenyenként" (tudom,nem így írtad) számomra abszurd. Ennyi erővel Heidfeld anno, két futamonként kivégzett volna pár pilótát.

Nah de ezzel nem Te,inkább mások jöttek mint érvvel,hogy szegény Hami milyen frusztrált lehet.

Azt meg,hogy "nekünk" milyen jól jön,h hibázik,meg a sajtónak, valamivel csak elérte,hogy ráragadtak ezek a dolgok. Időmérőn is mit próbált meg ott Massa ellen, teljesen felesleges szituációban. (ennyi erővel le is maradhatott volna,ahogy utána tette azt Massa)

sok esetben jó látni,ahogy vezet, sőt örülök,ha hátrábbról rajtol,mert akkor garantált,hogy az előtte lévőket üldözi keményen,de nála a keménység szó szerint érthető, és egy olyan sportban ahol a legkisebb érintés kieséssel, boxxal végződik, nem fér bele legtöbbször. és nem tetszik.

na részemről ennyit.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.25. 18:00:30

ozsimiki írta: Scooby!

Rád vonatkozva is igaz amit írtam, Hami kocsija,és ő maga is jelentősen gyorsabb volt azoknál akiket megelözőtt,vagy meg kellett volna TISZTÁN előznie. Ha ez lett volna az első esete, nem igen hat meg. Ő ebben az évben (ahogy Te magad is elismered) kritikán aluli,ahogy ezekben a szitukban "mozog".

Nagyon jól jött most nektek,h Schumi is hibázott egy ilyet, csak hogy nem róla írnak folyamatosan ebben az évben,hogy átlép egy határt,és veszélyes a versenyzőtársaira, nem véletlen. Ha nem tud veszíteni,menjen máshova, mert itt márpedig több olyan éve lesz, mint amennyi az Ő dicsőségével végződik. Ahogy ez mindenkire igaz.

Szóval úgy összefoglalva: míg Schumacheresként elismerem,h hibázott, addig Ti kikéritek Hamira a jelzőket, pedig -főleg ebben az évben- igencsak nyilvánvalóak.
Akkor Schumacher is ugyanúgy kritikán aluli, ahogy megoldja ezeket a szituációkat, ugyanis ő is jóval gyorsabb azoknál, akiknek nekiment. Schumi se először hibázott ebben az évben. Nektek meg az jött akkor jól, hogy Hamilton is hibázott, így megint mindenki róla beszél. Schumacherről is írtak, hogy túl agresszíven vezet, sok az ütközése, csak azt ezek szerint kevesen olvassák. Az összefoglalást meg nem értem, én ugyanúgy elismertem, hogy Hamilton hibázott, sajnos már nem először a szezonban, pár héttel ezelőtt a szerintem fennálló okokat is leírtam. Egyébként 4 saját hibából elkövetett ütközése volt, a mezőnyben szerintem messze legtöbb előzés és előzési kísérletből, ami nem mentség, de talán majd a jövőben javít rajt, gondolom ő sem akarja tönkretenni a saját versenyeit, mert mindegyikből rosszul jött ki, ha nem is rosszabbul, mint az "áldozat", de ha megnéznénk a mezőny végét, jóval rosszabb arány lenne, csak ő mindig szem előtt van, és a sajtó meg rátesz egy lapáttal. Gondolom megint megkérdezik pl. Laudát, aki megint elmondja, hogy Hamilton nem való a forma 1-be stb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 17:44:44

Ha jól emlékszem a DRS zóna után nem sokkal koccolt Lewis, de lehet rosszul emlékszem!
Abban teljesen igazatok van nem elég türelmes, s nagyobb koncentrációval eredményesebb lehetne!viszont tényleg ne felejtsük el, ezer külső tényező van, ami miatt Hamilton ideges lehet!Benne van a frusztráció, hogy ha kiköpi a lelkét a kocsinak, akkor is kevés!+ jönnek a versenyszituk, mikor elcseszi a csapat, vagy beragad a mezőnyben, esetleg az időmérő nem olyan!Elismerjük, hogy hibázik, de barokkos túlzás, hogy veszélyes mindenkire!Ő a legnyugodtabb állapotában is ha van 1% esély az előzésre, beteszi a kocsi elejét!Egy igazi kettős figura vagy nagyon szeretik vagy egyfolytában amikor van támadási felület rajta, azt az ellen egyből megragadja, s szokásos nem először csinál ilyet szöveg kerül elő!
Kép
Kép
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.09.25. 17:08:44

ozsimiki írta:Marhára égeti magát, alig van lemaradva csapattársától, nem 1 versenyen meg is verte őt. És ha nincs efféle hiba,vagy technikai gond, behozza oda az autót ahova annak tudása megfelel.

úgy,h egyik legnagyobb kedvencem, minden sportot tekintetbe véve, örülök,hogy itt van, és ennyi évesen is felveszi a kesztyűt, még akkor is, ha többször veri meg csapattársa,mint ahhoz hozzá lenne szokva.

GO SCHUMI!
Nem akarlak megsérteni,de nekem óriási illúzió rombolás az amit az elmúlt időkben csinál Schumi.El kell ismerni vannak szép futamai,nem ezekről beszélek.De nem ezekről beszélek hanem sajnos több olyan versenye van mint a mai(hibázik,nem figyel a többiekre stb.). Nem sértegetni akarom,hanem az én szememben (Cipész Mihálynak) lejárt az ideje és a háttérben kellene az innovatív erőforrásait kamatoztatni,lehet h több pozitívum lenne benne.

Hamiltonhoz meg annyit,h igenis el van sokszor borulva az agya és nem tudja kontrollálni magát.Ez adódik először is a helyzetből,h teljesen tehetetlenek ebben a szezonban,másodszor a stílusából és gondolkodásából.Ha egyszer végre le tudna prost-i szintre higgadni akkor több siker övezné az útját.Remélem jövőre sokkal jobban össze fog állni fejben és a kocsival sem lesz semmi baj,így egy kiegyensúlyozott éles csatát láthatnánk a VB címért.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 16:54:30

Kralo!

Schumi hibázott, én (vagy többi Schumis) teljesen elismerem. Szerencsére ezzel nem tette tönkre más versenyét, és kiesett. Viszont ha Hamira leírjuk a nyilvánvalót, akkor miért kell más hibájával takarózni?

Hamilton kocsija 1,1-5 másodperccel gyorsabb volt Massáénál is,és Vettel-Button-Webber-Alo 4esen kívül mindenkiénél, ha nem többel.

Ehelyett egyből bután akarta megoldani,nem várt egy fél kört, erre értettem azt hogy "AHOGY LEREAGÁLJA EZEKET A HELYZETEKET" részt a hszemből,és jött az a jelző.

Scooby!

Rád vonatkozva is igaz amit írtam, Hami kocsija,és ő maga is jelentősen gyorsabb volt azoknál akiket megelözőtt,vagy meg kellett volna TISZTÁN előznie. Ha ez lett volna az első esete, nem igen hat meg. Ő ebben az évben (ahogy Te magad is elismered) kritikán aluli,ahogy ezekben a szitukban "mozog".

Nagyon jól jött most nektek,h Schumi is hibázott egy ilyet, csak hogy nem róla írnak folyamatosan ebben az évben,hogy átlép egy határt,és veszélyes a versenyzőtársaira, nem véletlen. Ha nem tud veszíteni,menjen máshova, mert itt márpedig több olyan éve lesz, mint amennyi az Ő dicsőségével végződik. Ahogy ez mindenkire igaz.

Szóval úgy összefoglalva: míg Schumacheresként elismerem,h hibázott, addig Ti kikéritek Hamira a jelzőket, pedig -főleg ebben az évben- igencsak nyilvánvalóak.

De ha szerinted, szerintetek a mezőny 2.-3. leggyorsabb gépével így kell megoldani mindent, akkor nem szóltam. Nehéz lett volna neki kivárni azt a 30másodpercet, amíg nyithatja a szárnyat (úgy ahogy megoldott vagy 10 ilyet ezen a versenyen), mert ahhoz gondolkozni kell. A lényeg,hogy neki sokadik ilyen ebben az évben.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2011.09.25. 16:44:44

Korlátolt lett ez a fórum. :D Régen más szelek fújtak, lehetett élcelődni.
Piszkálódás, vagy sem, azt hiszem a leginkább odaillő kép volt a nívós mondókára, melyben nyugodt szívvel pocskondiáztad Hamiltont.
A vak is látja, hogy Hamilton viseli a legnehezebben a tehetetlenséget, nem kedvencem, de valahol megértem, mondjuk azokat is akik emiatt haragszanak rá. Viszont nem értem miért lepődnek meg, ha a kedvencük is kap egy kis szidalmat.

Schuminál nem jellemző az eszetlen agresszió.. szimplán nyugdíjas, akinek volt idén Petrov felöklelő sorozata, cikázása, tavaly falra paszírozás, most egy kis rászaladás a másikra.. még szerencse, hogy rá nem jellemző.

Amúgy ma is rémizgalmas futamunk volt, emlékezetes év lesz ez. :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.25. 16:40:25

A Schumacher-Hamilton páros hozta megint a szokásos idei teljesítményét.
Hamilton egyébként megint nem, ahogy Belgiumban sem az agressziójának köszönhetően ütközött, hiába írják sokan elment az esze. Akkor Schumacher? Ő hétszeres világbajnok, mégis mennyit hibázott idén, pedig nem lett rosszabb pilóta. Ez benne van az ő vezetési stílusukban. Valószínű, ha egy olyan kocsiban vezetnének, ami simán szerzi a pole-t, meg a versenyen is 1-1.5 másodperccel gyorsabb, nem ütköznének ennyit. Legalább így láthattunk valami versenyt is. Amúgy míg a Hamilton-Webber-Massa hármasnak ez karrierjük legrosszabb szezonja, addig Vettel-Button-Alonso csúcsformában vannak.
Gyuláék szerint, ennyi hibával, mint Hamilton nem lehet vb-t nyeri. Tavaly mennyit hibázott Vettel, mégis nyert. Az meg, hogy végig a pontversennyel voltak elfoglalva, pedig említették nem lényeg, de azért csak megemlítették mindig, meg számolgattak állandóan. McLarenről meg azt fejtegették, hogy nem hozzák ki a maximumot, pedig vannak olyan versenyképesek, mint az RB. Nem tudom mit néznek...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 16:35:24

Marhára égeti magát, alig van lemaradva csapattársától, nem 1 versenyen meg is verte őt. És ha nincs efféle hiba,vagy technikai gond, behozza oda az autót ahova annak tudása megfelel.

úgy,h egyik legnagyobb kedvencem, minden sportot tekintetbe véve, örülök,hogy itt van, és ennyi évesen is felveszi a kesztyűt, még akkor is, ha többször veri meg csapattársa,mint ahhoz hozzá lenne szokva.

GO SCHUMI!
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.09.25. 16:32:36

Adam Philip írta:Nem hiszem, hogy vissza kéne vonulnia, unatkozik ő otthon.
Remélem jövőre is láthatom őt.
Szerintem meg igenis nem kellett volna a versenyzésbe visszatérnie,hanem amit az idők alatt megszerzett tapasztalat és egyebeket azokat a versenyzőknek átadni.Mondjuk a Ferrarinál vagy a Mercedesnél tanácsadóként elhelyezkedni,esetleg a fiatal versenyzőkkel foglalkozzon,az ő útjukat igazgassa az F1 felé.Ez lenne az élet az F1 után és nem az h visszajövök és csak égetem magam.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 16:21:58

miihii írta:
ozsimiki írta:Ez a Hamilton tényleg egy gyagyás ovis. Már ahogy lereagál dolgokat.
Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...

Schumi ügylet meg elsikkad gondolom,mert ő nem gyagyás óvodás,hanem a nagymester,aki nyugodtan nekimehet Pereznek és még ki is esik szegény pára...
Schumi is hibázott,de rá nem volt jellemző az utóbbi években ugyanez (szétszedi az ellen kocsiját 2versenyenként kicsit túlozva) , mint Hamira. Továbbá Hami a mezőny 2.3.leggyorsabb gépével teszi folyamat tönkre többiek versenyét, vagy épp a sajátját, ha kicsi esze lenne,várna még 1 fél kört,és megúszná ezeket a dolgokat. Nincs neki. = erre a jelző.

Kralonak is válaszolva ezáltal,aki ismét nem piszkálódás céljából, magasröptű hszel örvendeztetett meg :)

Jah amúgy, igen Miihii, Schumi legalább megbűnhődött egyből, nem továbbmegy miután felöklel másokat, azért szerencsére a sors savazza is rendesen Lewis barátunkat a "bűneiért".

Innentől elfogadom amit leírtok Hamival kapcsban,de a véleményem marad, csak meg kell nézni az idény versenyeit, és eldöntheti mindneki,hogy mennyiszer volt Hami a felelőtlen, türelmetlen, olykor idegbeteg, és ezek mikkel jártak. Egyik kezetek kevés lesz a számoláshoz.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 16:07:01

Grat Vettelnek, de még nem világbajnok :lol: Na róla ennyit!
Button megint tanárian ment, ez a precizitás amit futamok óta művel lenyűgöző!És ha nem lett volna az a 2-3 kiesős futam, akkor bőven második lehetne a pontversenyben, de nicns ha!
Webber-Alonso nem tudták tartani a lépést!
Hamiltont meg lehet savazni, de ma megint ő volt a No.1 nálam!Hektikusan versenyez, de ő a leglátványosabb, s hihetetlen agresszív!
Di Resta-Sutil nagyon szép az Indiától!
Perez csak behozta a Saubert, Massa versenyét lehet elpuskázta Lewis, de ő + büntetéssel is 5ik 8)
Kép
Kép
Kép
Adam Philip
Barça B

2011.09.25. 15:40:17

Schumacher érdekes eset.

Fiatalon sokszor nagyon vakabula módon vezetett, csakúgy mint anno Senna vagy épp most Hamilton.

Majd mikor végre sikerült az első VB-cím a Ferrarival, lenyugodott és a következő években Prost-i precizitással szállította a VB címeket a csapatnak.

Többen is azt nyilatkozták róla, hogy ő Senna és Prost keveréke.
Tud így is és úgy is vezetni.

Viszont amióta visszatért, újra a Sennás, erőszakos (és balesetekkel tarkított) vezetést láthatunk tőle.

Ma csak szimplán figyelmetlen volt.
Mondom mindezeket úgy, hogy pici korom óta neki szurkolok.
Nem hiszem, hogy vissza kéne vonulnia, unatkozik ő otthon.
Remélem jövőre is láthatom őt.
miihii
KHAL

2011.09.25. 15:34:44

csababarca írta:
miihii írta: Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...
éreztem,hogy ha valaki,akkor Te ki akarod majd magyarázni a dolgokat.
Mondjuk nem tudom ezen mit lehet,rárántotta a kormányt,biztos véletlen tette. Főleg ismerve az előéletét. Nem egyedi eset, hogy ne túlozzak minden harmadik futamon van neki valami stiklije.
Én nem kimagyarázom,hanem azt írom,amit láttam,vagy legalábbis ahogy nekem tűnt a szitu.Az a rárántotta a kormányt nekem úgy tűnt,h lesatuzott,h még nagyon szűken beférjen elé a brazil és már húzta volna mögé a kocsit,h tapadjon rá ála "húskampó" (by Palik) és a kigyprsításból jobban jöjjön ki.Túl szűkre vette,elérte... Szerintem ennyi történt.Te komolyan gondolod,h inkább akarattal ráhúzza a kocsit,h tutira megsérüljön az ő autója és esetleg dobja az egész futamot azért,h Massát is kitegye?Ne mááárr :D

Szerk.:
Azért látom Schumi esetében igazam lett,nála nem téma ez,mert ő a nagy Ő.Nincs itt kettős mérce meg semmi... :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.25. 15:26:30

miihii írta: Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...
éreztem,hogy ha valaki,akkor Te ki akarod majd magyarázni a dolgokat.
Mondjuk nem tudom ezen mit lehet,rárántotta a kormányt,biztos véletlen tette. Főleg ismerve az előéletét. Nem egyedi eset, hogy ne túlozzak minden harmadik futamon van neki valami stiklije.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2011.09.25. 15:14:51

ozsimiki írta:Ez a Hamilton tényleg egy gyagyás ovis. Már ahogy lereagál dolgokat.
Elmeséled nekem,h miért lett gyagyás ovis attól,h be akart menni Massának,de nem fért be,majd épp annyit akart fékezni,h elforduljon előtte a brazil és már nyomja is a seggében tovább,h jól kapja el a kigyorsítást?Szűk lett és elérte a terelővel.Biztos direkt volt...

Schumi ügylet meg elsikkad gondolom,mert ő nem gyagyás óvodás,hanem a nagymester,aki nyugodtan nekimehet Pereznek és még ki is esik szegény pára...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.09.25. 15:04:28

az öreg csak égeti magát. jobban tenné ha befejezné
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 15:04:13

socio66 írta:fasság volt,de igazából tök nyilvánvaló az idény eleje óta,hogy semmi esélye nincs a vb címre se neki,se másnak.
ha ez nem így lenne,biztos vagyok benne hogy nem menne bele ennyi necces szituba és használná a fejét,de miután vesztenivalója nincs,így 'bátrabb'.
majd lesz ez még így se.
+1
Illetve nem mentség, de egész évben hihetetlen peches!Ha vezet, elcseszi a csapat, de főleg év elején rosszul mentek az időmérők, s bent ragadhatott a mezőnyben, de nyomni kell!
Közben a 2 Mercedes is kamikazézott! :lol:
Tény ha tűz van, Hamiltonnak benne a keze, s sajnos idén többször megégeti magát, de soha sem ezért szerettük, mert nyugodtan kcosikázik!Mondjuk ilyen vadságok miatt elment egy VB cím anno, s amikor meglett akkor is necces volt!
Na de GO LEWIS, de jól jön ez a kis SC
Kép
Kép
Kép
socio66

2011.09.25. 14:52:59

fasság volt,de igazából tök nyilvánvaló az idény eleje óta,hogy semmi esélye nincs a vb címre se neki,se másnak.
ha ez nem így lenne,biztos vagyok benne hogy nem menne bele ennyi necces szituba és használná a fejét,de miután vesztenivalója nincs,így 'bátrabb'.
majd lesz ez még így se.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.25. 14:36:02

Szép volt Hamilton,ismét fergeteges voltál =D>
kíváncsi vagyok,mivel fognak most takarózni a fanok.
jól mondta a kommentár,idegbeteg a gyerek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.25. 14:28:36

Ez a Hamilton tényleg egy gyagyás ovis. Már ahogy lereagál dolgokat.

Sokkal jobb és gyorsabb pilótának tartom mint Buttont, de utóbbihoz észben sehol sincs. Ilyet se hittem,h írok vhol,de nem véletlen,hogy sokunk kivan Hamira szinte minden évben. Ebben az évben sem hazuttolja meg magát, most meg idény közepétől kb szét is esett az egész gyerek. Ezért is lehet az,h már tetemes előnyre tehet szert Button csapattársához képest. Ahogy tavaly sem tudta nagyon leszorítani.

Majd jövőre biztos változik :roll:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.25. 14:27:55

Lewis megint kardozott egyet :lol: Viccet félre téve, ez büntetés lesz, nem tudta megelőzni hátulról megpuszilta a Ferrarit! :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése