Na akkor Rondo chapter 125

Először is Paul a legjobb és kész, másodszor meg Rondonál nem észrevenni a fejlődést butaság.
Harmadszor meg Rondonál kevesebben nézik a csapat érdekeit nálunk, s nem azért mert passzol x ezret.
Igen előfordul nem először hogy leadja az üres ziccert, fejbe is lőném miatta, de úgy gondolom még mindig jóval több pluszt tesz hozzá a csapathoz en bloc, főleg az első éveihez képest.Attól még nem menti fel semmi az alól amit a NY ellen is sikerült előadnia, de akkor jegyezzük meg azt is, hogy utána mit művelt azon a meccsen.
Rondo lehet bohóc, sőt gyengén is dob (fejlődött ezt is nem észre venni balgaság), ezért jó a TS%okat felhozni, mert abban gyenge
McGee-Cousins-Westbrook buta játékosok, Rondo szerintem meg nem az, aki tudja mozgatni a csapatot, s láthatóan nagy játékintelligenciával rendelkezik az nálam nem buta.Lehet írni hogy fikázom xy-t, én legfőképpen azokat az embereket nem szeretem, akik tehetségesek, de elpazarolják ezt.Westbrook jó játékos, sőt már meg is jegyeztem még szezon elején, hogy mennyit assistol, de attól függetlenül butának tartom, ez szubjektív, ahogy Rondo meg ezek szerint bohóc, s hozzáteszem nem emlékszem olyanra hogy Rondora azt írtam volna bármikor is hogy önzetlen.
Nálam egy irányító, azért irányító mert passzol, amit nyilván nem kell túlzásba vinni, de Rondo ugyanúgy ha kell előlép és dobál is, az más kérdés hogyan.
Arról is beszéltünk már, hogy lesz-e FP vagy sem, nem tudni, én is azt mondom ha nem fog tudni konzekvensen dobni, akkor nagyon nehéz dolga lesz főleg ha belassul.De egyenlőre Rondo véleményem szerint bőven kiemelkedik a mezőnyből, s ott van a top irányítók között, főleg hogy az utóbbi években mennyi mindent letett az asztalra, s olyankor amikor nagyon kellett (PO)
Irving is remek, őt ugye még nem láthattuk PO-ban, azt elismerem rohadt nehéz játékosokat összehasonlítani miután más csapat más szerkezet, de kicsit olyan Rondonál felhozni hogy hát de KG meg PP van körülötte, mint mikor előjön, hogy de hát Messinek, Xaviék adják a labdát, apropó Xavi, nálam pl ő a legjobb játékos, mert ő is inkább passzol, s mellette a leghatékonyabb emberkék egyike.
Nem Rondohoz akarom hasonlítani mert más játék, más emberi beállítottság, de attól függetlenül, Rondo is igen lehet inkább túlzásba viszi a passzolást, de legalább nem birka módjára megy előre.
Remélem bejutunk a PO-ba (mert hát ki tudja most már

) és biztos vagyok benne a Rondo elleneseknek megint odatud egyet fricskázni a pályán mutatott játékával, lehet mondani stat vadászat, évről-évre Rondo az egyik legagilisebb játékosunk a PO-ban, s nem csak a tripla-duplákat kell megnézni, hanem ahogy küzd, s nekimegy mindenkinek.
Róla azt mondani hogy nem csapatember, lehet más dolgokat látunk, vagy írjátok a közkedvelt zöld szemüveget, de Rondo az aki megy támadó-védő patiért, felrohan passzol, ha valakit leütköznek ő az első aki felsegíti kb, majd leüti az ellenfelet

De akkor legyek elfogult, nem látom így, de akkor legyen, nem fogok ettől rosszul aludni, s ezerszer inkább nézem Rondot a saját csapatomban mint egy Westbrookot, akivel lehet 100 pont fölött is tudnánk dobni
szerk: az meg hogy azért lenne a legjobb mert a ziccert is lepasszolja, elég szép elferdítés, egy irányító mozgassa a csapatot, s igenis passzoljon, ezért irányító, Westbrook félék a régi rendszerben inkább kettesek mint irányítók.
És mellesleg Rondo pályafutása egyik legjobb idényét futja, s igen hozzájön a marketing egy AS szavazáson.