Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Atyec

2007.10.07. 10:29:59

Raziel írta:ha véletlenül Raikonen vagy Alonso lenne a vb,akkor Hamiltont meghivhatnák egy vacsorára,meg a fenekét is kinyalhatnák :lol: mert ezt nem ők nyernék,hanem Hamilton vesztené el :!:
Miért? Mert ő nem az évad elején kénytelen feladni versenyt?
Azt hiszem inkább, ha nyer, neki kéne sokakét kinyalni. És nem pilótákra gondolok.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.07. 10:24:53

Érthetetlen mit művelt a McLaren 3 körig. Mire vártak? :roll:
Kíváncsi leszek az indoklásra.
Vettel és Button megint komolyat autózott. Alonso meg Kimi hozták, amit ilyenkor kell. Érdekes lesz az utsó futam, és a McLaren belharc. Meglepne, ha nem Hamilton nyerne.

Bernie azon kívánsága is teljesült, hogy az utsó futam legyen a döntő. :D

Még volt egy kérése, hogy lehetőleg egy ütközés döntsön. Szóval vigyázzunk. Még akár ez is előfordulhat. :lol:
doki
Entrenador del Barça

2007.10.07. 10:00:32

Kimi megviseltnek tűnik ,nem kicsit! :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.07. 09:46:15

kovinho írta:Ennek az Alonsonak hogy a büdös életbe van ekkora mákja? :roll:
Pedig a válasz nagyon egyszerű, Real szurkoló... :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 09:33:03

Raziel írta:Miért Scorpio :?: ő nyújtotta a legjobb teljesitményt eddig,most esett ki először,de most is hogy...egész évben ő volt a legjobb,neki nincs mit megköszönni senkinek,csak a csapatának.
Itt is ott is volt kiesés! Igaz Hamiltonnak volt a legkevesebb!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.07. 09:21:44

Miért Scorpio :?: ő nyújtotta a legjobb teljesitményt eddig,most esett ki először,de most is hogy...egész évben ő volt a legjobb,neki nincs mit megköszönni senkinek,csak a csapatának.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.07. 09:19:54

Ennek az Alonsonak hogy a büdös életbe van ekkora mákja? :roll:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 09:19:03

Raziel írta:
Scorpio írta:SZEGÉNY HAMILTON!!!! :lol:
ekkora mázlit,te jó isten,ezen már csak nevetni tudok :lol: ugyis vb lesz ettől függetlenül.De ha véletlenül Raikonen vagy Alonso lenne a vb,akkor Hamiltont meghivhatnák egy vacsorára,meg a fenekét is kinyalhatnák :lol: mert ezt nem ők nyernék,hanem Hamilton vesztené el :!:
Miért? Ha Hamilton nyer, akkor meg ő nekik!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.07. 09:13:15

Scorpio írta:SZEGÉNY HAMILTON!!!! :lol:
ekkora mázlit,te jó isten,ezen már csak nevetni tudok :lol: ugyis vb lesz ettől függetlenül.De ha véletlenül Raikonen vagy Alonso lenne a vb,akkor Hamiltont meghivhatnák egy vacsorára,meg a fenekét is kinyalhatnák :lol: mert ezt nem ők nyernék,hanem Hamilton vesztené el :!:
doki
Entrenador del Barça

2007.10.07. 09:07:16

Hamilton kiesett,de vb lesz szerintem.Csak Massának meg kéne előznie a spanyolt,így Kimi-nek maradna egy kis esélye.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.07. 09:02:58

SZEGÉNY HAMILTON!!!! :lol:
Atyec

2007.10.07. 01:09:35

ozsimiki írta: :roll: Mert Alonso aztán kummára etikusan szokott viselkedni... :?
Tegyük fel (jó nagy túlzással),h mindketten ugyanannyira khetsegek,attól még ELSŐ évében elveri a 2x vébé csapattársát...hm elég nagy égés....pontosabban remélem elveri...
Értem én. Annyira utálod Alonsót, hogy aki megveri, azt imádod.
Végülis a legszebb öröm a káröröm, megértelek. :-)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.06. 20:37:42

Eccleston már Hamilton előtt is bírálta Alonsot,és Kimit azért mert úgymond nem szolgálják ki a rajongókat a pályán kívűl :roll: Hát ha egyszerűen nem olyan típusuak,akkor nincs mit tenni....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.06. 18:59:11

Nem tom mióta írom, hogy nem kell ez a bolond öregember a F1-nek. Évről évre trébb, és itt vannak még ezek a döntések is. :evil:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.10.06. 18:45:37

Én nem mertem belinkelni, mert az én billemből csupán magyarázkodásként hangzott volna el.. de amit én kiemelnék Ecclestone bácsi nyilatkozatából az ez:

"Számomra sajnálatosan egyértelmű, hogy Lewis az a személy, aki a legmegfelelőbb arra, hogy világbajnok legyen"- folytatta Ecclestone. "Tény, hogy félnék, ha nem ő nyerne. Kimi Räikkönen szinte alig beszél valakivel, és ezért csak egy kicsit, míg Fernando Alonso, kétszeres világbajnokként semmit sem tett a sportért."

:roll:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.06. 17:56:35

Vito írta:
Vito írta: a főbarom Ecclestone nyilatkozata (Hamilton a Forma1 megmentője) óta pedig abban is kezdek biztos lenni, hogy ugyanolyan szinten lesz kezelve a moncsicsibaba, mint anno a Schumi, vagy Alonso a Renaultban...
tőle várják az F1 új bálványa szerepet és ehhez valószínű minden támogatást meg fog kapni, mind a csapatától, mind pedig a FIA-tól.
szép remények.
nem önigazolás, csak érdekesség. most olvastam:

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18767
Szerintem van benne valami... :roll: :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.06. 17:45:05

Vito írta: a főbarom Ecclestone nyilatkozata (Hamilton a Forma1 megmentője) óta pedig abban is kezdek biztos lenni, hogy ugyanolyan szinten lesz kezelve a moncsicsibaba, mint anno a Schumi, vagy Alonso a Renaultban...
tőle várják az F1 új bálványa szerepet és ehhez valószínű minden támogatást meg fog kapni, mind a csapatától, mind pedig a FIA-tól.
szép remények.
nem önigazolás, csak érdekesség. most olvastam:

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18767
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.06. 17:37:15

Atyec írta:Azért mert valaki világbajnok még nem okvetlen kell, hogy kedveljük. Senki nem vitatja h jól vezet. Ez tény. De az is tény, h a győzelem érdekében nem riad vissza etikátlan dolgoktól. Lásd Hungaroring vagy most Japán.
Tárgyalás utáni nyilatkozata csak tovább rombolja nimbuszát.
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15502
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15499
Hát bocsánat, ha egy ekkora "jellemmel" nem mindenki szimpatizál. Tőlem lehet 8x világbajnok is. Akinek ez tetszik, csak rajta, lehet azonosulni vele!
"A teljes verseny során ezt az ívet használtam. Ezen az oldalon a pálya több tapadást biztosított. Be kellett tartanom az előírt követési távolságot a biztonsági autó mögött. A követési távolság betartása ugyanúgy vonatkozik a követőkre is. Nem az én feladatom, hogy ügyeljek erre. A nehéz körülmények ellenére igyekeztem a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Alig láttam valamit, mert sisakrostély vizes lett. A felverődő víz miatt a visszapillantó tükör is használhatatlan volt. Ez volt az első alkalom, hogy a biztonsági autó mögött kellett haladnom vezető pozícióban. Megpróbáltam jól kezelni a helyzetet, és úgy éreztem sikerült helyt állnom. Talán nem sikerült tökéletesre, de legközelebb majd jobban megy."

marhára nem érdekel, hogy mi volt a sisakján. ugyanannyira volt vizes, mint a többieké.
azért el tudom képzelni, hogy Hami ( :? ) mit szólt volna, ha ő esett volna ki egy 'nem tökéletes' manőver miatt. ...és ez mondjuk a VB címébe került volna.
nálam eleve hendikeppel indult az év elején: abszolút nem volt szimpatikus akkor sem. akárki akármit mond, én nem tartom igazságosnak, hogy egy zöldfülű rögtön VB autót kap a segge alá :evil:
egyébiránt Alonsot sem kedvelem.
Hamiltonból ugyanolyan 'ki, ha én nem' pilóta lesz, mint a spanyolból. a főbarom Ecclestone nyilatkozata (Hamilton a Forma1 megmentője) óta pedig abban is kezdek biztos lenni, hogy ugyanolyan szinten lesz kezelve a moncsicsibaba, mint anno a Schumi, vagy Alonso a Renaultban...
szép remények.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.06. 17:10:10

Atyec írta:Azért mert valaki világbajnok még nem okvetlen kell, hogy kedveljük. Senki nem vitatja h jól vezet. Ez tény. De az is tény, h a győzelem érdekében nem riad vissza etikátlan dolgoktól. Lásd Hungaroring vagy most Japán.
Hát bocsánat, ha egy ekkora "jellemmel" nem mindenki szimpatizál. Tőlem lehet 8x világbajnok is. Akinek ez tetszik, csak rajta, lehet azonosulni vele!
:roll: Mert Alonso aztán kummára etikusan szokott viselkedni... :?
Tegyük fel (jó nagy túlzással),h mindketten ugyanannyira khetsegek,attól még ELSŐ évében elveri a 2x vébé csapattársát...hm elég nagy égés....pontosabban remélem elveri...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.10.06. 13:29:55

Raziel, azért el ne élvezz...

Azért grat Hamiltonnak, innen Alonso nem hozza már be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atyec

2007.10.06. 13:28:43

Raziel írta:mindenkitől születnek és vannak jobbak
Pontosan! Hamiltontól is!
Atyec

2007.10.06. 13:24:46

Azért mert valaki világbajnok még nem okvetlen kell, hogy kedveljük. Senki nem vitatja h jól vezet. Ez tény. De az is tény, h a győzelem érdekében nem riad vissza etikátlan dolgoktól. Lásd Hungaroring vagy most Japán.
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.06. 13:14:54

Én Kimis vagyok... de, amit ez az első ránézére semmitmondónak tünő britt gyerek csinált, az valljuk be... bámulatos!
Hihetetlenül kiegyensúlyozott volt végig, miközben Alonsonak elöntötte az agyát a [auto_cenzúra], hogy nem kivételeznek vele,pedig a kétszeres világbajnok, és ez az idegeskedés nyomot is hagyott a versenyeiben... volt olyan futam, amikor ugyanazt a kanyarívet 4szer rontotta el, ugyanúgy...
Kimi... hát ha biztosabb gépet raktak volna alá, akkor lehetne miről beszélni....Massa... tökéletes másodpilóta! Elnézést a Felipe fanoktól, de nekem egyfalyta hátvéd szereplőnek tűnik, mint mondjuk Barichello volt, csak persze jóval több tűzzel, és bizonyítási vággyal.
Hát a bajnok aspiránsok elemzését én itt be is fejeztem, és szerintem innen is látszik, hogy a 2007-es szezonban a 4 pilótából 3ról csak vagdalkozva, "milett volna, ha..." kezdetű mondatokban lehet beszélni, de volt egy aki magabiztosságával, szemtelenségével, higgadtságával felőrölte a mezőnyt, és megérdemelten lesz világbajnok!
GRATULÁLOK!!!
Több, mint egy klubb...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.06. 12:03:43

én csak annyit mondok h HAMILTON vb lesz előreláthatólag,ez a szezon az övé,elvert mindenkit ahogy kell,mindig hozta a formáját,minden versenyt befejezett,kétség nem fér az ő végső győzelméhez,22 évesen ő lesz minden idők legfiatalabb világbajnoka,övé lesz az 1-es számú autó jövőre...és ebben a szezonban bizonyitotta h igen komolyan kell vele számolni a jövőben,és nem behozhatatlan az a 7szeres vb cím sem,mindenkitől születnek és vannak jobbak :!: itt a világbajnok és kocsija: grt,u are the best :!:

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.06. 10:54:20

Akkor lovagoljatok még évekig ezen az eseten...

de hogy essen pár szó az időmérőről is:

1.HAMI
2.KIMI
3.MASSA
4.Alonso :P

Pályán kellene megverni,nem utólag asztal mellől...de nem volt büntetés,szal nem is szóltam :oops:
Kép
Válasz küldése