Atyec írta:Azért mert valaki világbajnok még nem okvetlen kell, hogy kedveljük. Senki nem vitatja h jól vezet. Ez tény. De az is tény, h a győzelem érdekében nem riad vissza etikátlan dolgoktól. Lásd Hungaroring vagy most Japán.
Tárgyalás utáni nyilatkozata csak tovább rombolja nimbuszát.
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15502
http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15499
Hát bocsánat, ha egy ekkora "jellemmel" nem mindenki szimpatizál. Tőlem lehet 8x világbajnok is. Akinek ez tetszik, csak rajta, lehet azonosulni vele!
"A teljes verseny során ezt az ívet használtam. Ezen az oldalon a pálya több tapadást biztosított. Be kellett tartanom az előírt követési távolságot a biztonsági autó mögött. A követési távolság betartása ugyanúgy vonatkozik a követőkre is. Nem az én feladatom, hogy ügyeljek erre. A nehéz körülmények ellenére igyekeztem a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Alig láttam valamit, mert sisakrostély vizes lett. A felverődő víz miatt a visszapillantó tükör is használhatatlan volt. Ez volt az első alkalom, hogy a biztonsági autó mögött kellett haladnom vezető pozícióban. Megpróbáltam jól kezelni a helyzetet, és úgy éreztem sikerült helyt állnom. Talán nem sikerült tökéletesre, de legközelebb majd jobban megy."
marhára nem érdekel, hogy mi volt a sisakján. ugyanannyira volt vizes, mint a többieké.
azért el tudom képzelni, hogy Hami (

) mit szólt volna, ha ő esett volna ki egy 'nem tökéletes' manőver miatt. ...és ez mondjuk a VB címébe került volna.
nálam eleve hendikeppel indult az év elején: abszolút nem volt szimpatikus akkor sem. akárki akármit mond, én nem tartom igazságosnak, hogy egy zöldfülű rögtön VB autót kap a segge alá
egyébiránt Alonsot sem kedvelem.
Hamiltonból ugyanolyan 'ki, ha én nem' pilóta lesz, mint a spanyolból. a főbarom Ecclestone nyilatkozata (Hamilton a Forma1 megmentője) óta pedig abban is kezdek biztos lenni, hogy ugyanolyan szinten lesz kezelve a moncsicsibaba, mint anno a Schumi, vagy Alonso a Renaultban...
tőle várják az F1 új bálványa szerepet és ehhez valószínű minden támogatást meg fog kapni, mind a csapatától, mind pedig a FIA-tól.
szép remények.