Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:
Szerintem eléggé fontos az edző szerepe. Persze rossz csapatból egy jó edző sem csinál bajnokot, de az eredmények eléréséhez szükséges egy jó edző. Ott van Phil Jackson a Lakers edzője, 11szeres NBA bajnok, mint a sárgákkal. Bizony hatalmas szerepe volt/van abban, hogy a Lakers ott tart ahol.
Lakerses vagy?kanty írta: Csütörtökön jön a Heat elleni meccs, amilyen formában van mostanában a Miami,remélem meglesz a győzelem.
Tehát Lakers szurkerkanty írta:Az este sikerült megnéznem felvételről a Lakers-San Antonio meccset.
Hát nagyon ment a Lakersnek, főleg az első félidő volt káprázatos, volt 30 pontos előny is, a végére kicsit feljött a Spurs, de sima volt a történet.Tipikusan az a meccs volt, ahol az egyik csapatnak minden bejött, a másiknak meg szinte semmi. Ez a San Antonio pár nappal ezelőtt agyonalázta a James és Wade féle Heatet, a Lakers ellen azonban nagyon nem ment.
Csütörtökön jön a Heat elleni meccs, amilyen formában van mostanában a Miami,remélem meglesz a győzelem.
Ezen én is csodálkoztam am,open 3ast nem tudja bedobniBob_Marley írta:Tegyök hozzá fault gyanús volt, de mint kb 1 hete linkeltem, Wade is hangot adott annak, hogy ha clutch támadás akkor James....És akkor erre jön egy olyan statisztikai mutató, hogy ezekből James 1szer volt eredményes a tízen x prbálkozásából!
Megint elő fognak jönni a Spoelstra alkalmas-e a posztra hangok!
Ilgauskas hetekig jegelve volt, most beküldi 14 percre, Miller meg mondhatom azt se tudja milyen játék ez és úgy dobálja a téglát, hogy rossz nézni...Gyönyörű jelenet volt, hogy kristálytiszta open 3asánál oda se mentek védekezni, s még így is kihagyta, de játszik 31 percet!
Ezzel a Bulls kivégezte a Miamit (4:0), s amilyen a sorsulsáuk....lesz még itt L betű!
Sok mindent elszokta miondani a statisztikák az NBA-ben!
14 – 18 a Heat mérlege, ha 50%nál jobb mérleggel rendelkező csapatokkal szemben!Top 6 ellen 1-9....Érdekes midnen esetre
Igen.. A Magic ellen is elrontotta az utolsó 3ast,hihetetlen. Bulls meg valóban nagyon erős,nem véletlen vannak a 2ik helyen. Megnéznék egy Lakers-Bulls döntőt. Rose meg tényleg egy vadállat.Bob_Marley írta:Komolyan Spoelstra helyében utolsó támadásra lehoznám Jamest....hihetetlen, hogy hozzáragad a labda megy mint egy tank, s semmit nem dob be....
Különbségre igen. Kezdődhetne már a 3ik negyed. Várom már a végkifejletet. Jó éjt messideco!messideco írta:A különbségre gondolsz?
Jaja, remélem győznek. Fekszem most le, reggel majd remélem győzelemről tájékozhatok.
Lets go Heat!
Hát azért Rose a végén hozzátett egyet még büntiből!Messithebest írta:Félidőben 49-39re vezet a Miami!Remélem így is marad....
Erre azt tudom mondani, hogy vakok között félszemű a király!Nem megbántva Lopezt, de sajnos a mai NBA-ben van egy D12 és nálam ezzel kifújt a klasszikus center fogalma, Lopez nem rossz, de hol van ő a 90es 2000res évek nagy centereihez!Game90 írta:A klasszis centerek nem 6 lepattanót átlagolnak meccsenkéntDotn93 írta:A nagyra törő Netsbe nem kell még egy klasszis center (mert szerintem Lopez az, ahányszor láttam játszani jó volt, meg a statjai is azok).![]()
Go Heat, nem kéne begyűjteni a 4. vereséget zsinórban.
A klasszis centerek nem 6 lepattanót átlagolnak meccsenkéntDotn93 írta:A nagyra törő Netsbe nem kell még egy klasszis center (mert szerintem Lopez az, ahányszor láttam játszani jó volt, meg a statjai is azok).