• Orlando traded forward Rashard Lewis to Washington for guard Gilbert Arenas and guard Vince Carter, guard Mickael Pietrus and center Marcin Gortat to Phoenix for forward Hedo Turkoglu, guard Jason Richardson and forward Earl Clark.
Na ehhez ki mit szól????????
Szép 3csapatos cserét csinált a Magic, de nem csodálkozom!R.Lewis Top5 fizetett játékos, s már régóta elakarták passzolni, de csak most jött össze!Carter se a régi, Pietrus viszont szerintem fog hiányozni és Gortat is!
Turkoglu mióta elment Floridából katasztrófa, meg látjuk kivirágzik-e!J-Rich meg hát?????Clark meg abszolút kispad végére jön!És hát Gortat tavaly egész jó volt!De összességében elmondható, hogy Lewis, Cartert sikerült elpasszolniuk, s 2 tripladobó gép jött + ha Arenasnak benő a feje lágya....akkor Nelsonnal erős lehet az irányító poszt!
Szerintem jó döntés a vezetőktől!
szerk:Kalap amiket írtál teljesen igaz!Megnyugtatott a csapat

Nateről csak annyit, hogy pont mivel picit "hülye", ezért rengeteget számít a padról!Ugrabugrál, jobbra balra (vagy le

)!De azért néha picit dühítő, hogy ha labdát kap 1-2 csel és shoot, vagy egyből shoot

Csapatjátékot az ő szótárából kitörölték, de imádni való kis szamár
szerk2: ma meg 19kor (magyar idő szerint) jön a Pacers a Gardenbe, remélhetőleg meglesz a 13ik zsinórban!És a Heat is 12-es winstreakben van!Tegnap is hogy nyertek.....áááááááá

Tényleg erős csapat, de hogy minden kiélezett meccset behúzzanak, s nem az első,. hogy 5 pontos hátrányból tudnak nyerni 1-2 perccel a vége előtt!Bosh 3as, na elmennek a....

Bwinen is buktam miattuk